![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() nie chce wiedzieć, bo zacznę się z nią nieświadomie ścigać ![]()
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak on może tak na wielotysięcznym stadionie, w obecności 25 kamer dłubać w nosie i zjadać własne kozy?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
![]() dzisiaj śpię z mamą ![]() ![]() powiedziałam TZ, że jak będzie równo jechać, to zostawię ją z małym gilusiem, a wskoczę na TZ ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ile Gronia Cie nie prześcignie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Idę spać
![]() ![]() A wracając do tego, że nie ma komu zakładać kolejnych części - ja chętnie, z tym, że ja nie znam się na cyfrach rzymskich ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2010-07-09 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20585685]Idę spać
![]() ![]() Dobranoc osom Asieńko ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20585685]Idę spać
![]() ![]() A wracając do tego, że nie ma komu zakładać kolejnych części - ja chętnie, z tym, że ja nie znam się na cyfrach rzymskich ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Bloomeczku kochany zycze Ci, abys miala dzien udany dzien w ktorym metryka robi wielki krok i wchodzi nasz bloomek w doroslosci rok to zycze Ci zebys miala zycie udane niczym nie zafajdane pelne szczerej milosci pelne usmiechu i radosci zebys kochala i byla kochana bo jesteś Moniczko taka udana i choc juz to sie stalo zycze aby dziecka dalej bylo nie malo bo te lata sa niezapomniane takie nasze ukochane w srodku kazdy zostaje dzieckiem ale w koncu mozesz sie poznac z wackiem ![]() wackiem Majkolowym jasna sprawa i zaczyna sie zabawa olek olek pokaz rogi dam Ci sera na pierogi Bloo, a na poważnie : bądź szczęśliwa całe życie ![]() ![]() i prezencik ![]() Załącznik 3245507 Załącznik 3245508 Załącznik 3245509 Załącznik 3245510
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2010-07-09 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ja też lecę się położyć. dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
Bloom ma urodziny?! No to kurna nie mogę jej tak zostawić
![]() Jako, że Bloomowa nie ma fejsbuka, to pozwólcie, że tu zaśpiewam jej tradycyjną piosenkę: Hepi berzdej kuwa - tu ju! Hepi berzdej kuwa - tu ju! Hepi berdzej dir Bloooom! Hepi berdzej tu ju! ![]() Brechtasz się, wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ide sie polozyc, dobranoc
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Osom Bloom ma urodziny Special gift ![]() Dużo szczęscia i słodyczy, uśmiechu i radości i Majkola nawet w poście ![]() Spełnienia WSZYSTKICH... marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() Załącznik 3245519Załącznik 3245520Załącznik 3245521Załącznik 3245522Załącznik 3245523 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Bloomsia, hundred years!
spelnienia marzen, Blooma za męża zdrówka i szczescia! ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
Zmykam spać
![]() Majkolowej-Osomowej ![]() Osomowy sen na dziś Załącznik 3245539 |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Majkol, Ty peepolku, pomyliles numery Nibylandii
![]() teraz miala byc 44 ![]() kama wstawaj i pisz gdzie trzeba, poprawic musiscie ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- i dzien dobry na caly dzien ![]() ![]() mam nadzieje, ze kama nie spi, bo jej napisalam esa ![]() a tak w ogole to szkoda dnia na spanie ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Aloha
![]() Tuście są ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- bloomeczku!!!
Sto lat sto lat sto lat majkolowych i nibylandkowych!!!
#108 |
Zakorzenienie
|
wszystkiego najosomowszego [?
![]() ![]() ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMARAŃCZY, NIECH CI MAJKOL NAGO TAŃCZY! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzicie co ja z nim mam na co dzień ![]() <czemu ja bylam swiecie przekonana ze 43 nam stuka ![]() ![]() Zaraz go zawolam uszy myje ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Juz wiem czemu!!!! To wszystko wina KATRINY! Nie dodała mojego 42 wątku w tym spisie w pierwszym poście ![]() Dwie cipy mam w domu, dobrze, że jedna wyjechała akurat ![]() ja być trzecia ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Ale jestem cipą ![]() Dziwię się, że nie mogę edytować pierwszego posta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Sorry for problems...but is Katrina's fault
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 3245698
Blusiu Blusiu, Busiu Blusiu. (tak wiem... Katrina tworzy najlepsze rymy na Nibylandii ![]() Latka lecą niczym siusiu. Z racji Twego święta, I że żeś mocno walnięta, Życzę Ci jak matka polka dobrze zaprawionego Olka. By do uciech było gotowy, By Ci sięgał aż do głowy ![]() Oprócz tego zdrowia szczęścia życzę! Pamiętaj! Kiślem nawilżaj piczę! ![]() Sto lat ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
#113 |
Raczkowanie
|
Stupid girl
![]() You should miss me so much!! But you prefer to be unkind ![]() I've get used to it ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- My kind Nibylandian Girls... I wrote to mod. And now I must wash my second ear ![]() Have a hot day ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Poszła cipa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Majkol keep your dupa on troczki!
#117 |
Zakorzenienie
|
Katriniasta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Boże, Kama, Majkol - jesteście krejzi
![]() Nie wiem kto ma gorzej ![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
pięknie tutaj
![]() Bloo wszystkiego naj najlepszego i spełnienia marzeeń ![]() i jadę na plaże ![]() ![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
Kamusia, właśnie się szykuję
![]() po 12 tam powinnam być :P ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- To ja zmykam w takim razie bo w proszku jestem a laski o 12 przyjeżdzają na CW ![]() musze sie zrobić na człowieka żeby móc Wam foty pokazać ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.