|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
O co mu chodzi?
Wreszcie się zebrałam na odwagę i postanowiłam Was drogie kobietki zapytać o zdanie. Otóż mam taki mały problem,że nie potrafię rozszyfrować zachowania chłopaka na którym mi zależy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O co mu chodzi?
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Musisz z nim porozmawiać,bo tak naprawdę trudno powiedzieć
![]() Ale u mnie była podobna sytuacja,razem studiowaliśmy,rozmawialiś my dużo,pisaliśmy,aż się umówiliśmy. Po spotkaniu(o którym też nikt nie wiedział) jakoś tak się głupio czuliśmy.Niby to też było spotkanie takie bez zobowiązan,ale tak było dziwnie.Bawilismy się tez świetnie na spotkaniu,ale po tym spotkaniu nic nie mówiliśmy,tak jakbyśmy się nigdy nie umówili.Po prostu rozmowa była normalna,znowu to flirtowanie,jak nikt nie widział,ale odsunęłam się głównie ja.Dlaczego?Poniewaz doszłam do wniosku,że nie chcę kręcić z chłopakiem z roku.A on?Hmmm rozmawiał ze mną jeszcze,ale ja już inaczej rozmawiałam,tak jakby z dalekim kolegą.On też przestał być juz tak zainteresowany i się skończyło ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z powyższą odpowiedzią
![]() Po co się zadręczać jakimiś domysłami ![]() Napisz do niego czy nie chciałby się spotkać, pogadać. Moim zdaniem nie powinnaś o nic wypytywać przez sms bo moim zdaniem GG i Smsy w takich sprawach mogą tylko zaszkodzic ![]()
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. ![]() 24.07.2010- rzuciłam! ![]() 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Niestety my nie jesteśmy w stanie powiedzieć Ci o co mu chodzi. Jedyne rozwiązanie to szczera rozmowa, skoro piszesz, że jego stosunek do Ciebie się nie zmienił i dalej się uśmiechał to powinnaś się odezwać skoro Ci zależy. A ty jak się zachowywałaś po ty wszystkim?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moja teoria - ma dziewczynę i właśnie ją z tobą zdradził pocałunkiem i myślą.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tylko i wyłącznie rozmowa.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
własnie-on może nieć dziewczynę
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może miał nadzieje przez te 5 miesiecy ze kroi mu się fajny związek...narobił sobie nadziei, na podstawie spotkan na uczelni wyrobił sobie jakis obraz |Ciebie a gdy przyszło do blizszego spotkania okazało się ze nie jesteś taka jak na obrazku
![]() najlepiej z nim pogoadać ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dlatego on później nie wie sam jak się zachować, jest mu ciężko w tej sytuacji. Raz, że ma wyrzuty sumienia względem swojej dziewczyny, a dwa względem Ciebie, na pewno jest mu przykro też, że jednak nic z tego nie będzie... więc radzę, dokładnie się dowiedz, bo jeśli ma dziewczynę, lepiej o Nim zapomnieć ![]()
![]() ![]() Za mną:- 2,8kg Do celu: -6,7kg start 19.02.2013 Skalpel: 19 Trening z gwiazdami: 1xBeata, 1xKarolina, 1xOla Mel B ramiona: 2 Orbitrek: 580min Zumba: 1 Jilian 30DS: Lvl1: 10 Lvl2: 5 Edytowane przez meg888 Czas edycji: 2010-07-13 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Innej możliwości nie ma, musisz z nim porozmawiać, może nie wiedział jak się zachować po spotkaniu, co ty o tym myślisz itd.
A dziewczyny od razu najgorszy scenariusz inna kobieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
hmm.. ja mysle że mogło bc tak : albo był dłuższy czas w zwiazku z kims na kim mu bardzo zalezało ,i ta osoba (dziewczyna) go zraniła , a on sam poprzysiagł sobie że ,teraz juz nie bedzie tak ,,głupi'' i nie bedzie sie pakował w zwiazki , mój brat tak miał, moze porostu ten kolega sam nie wie co czuje ,fajnie mu sie toba pisze, rozmawia, chce byc tylko dla Ciebie miły bo ma taki sposób bycia, lub tez nie ma powodu by nie kulturalnie sie zachowywac w stosunku do Ciebie. W Jego oczach jego zachowanie bylo kolezenskie i pewnie mial takie nadzieje że ty je takim odbierasz... niestety tak sie nie stalo..lub poprostu sam nie wie czego chce i co czuje byc moze jeszcze kocha swoja poprzednia dziewczyne lub dazy ja silnym sentymentemtakim jak w wypadku wielkich milosci i dramatycznych rozstan i moze doszedl do w wniosku ze to nie etyczne wypelniac pustki po dziewczynie tamtej Toba ,ale to tylko moje zdanie i wcale nie musi tak byc I TAK JKA RESZTA RADZE SPYTAC WPROST O CO CHODZI BO TYLKO PRZEDLUZAJAC NIEPEWNOSC POWODUJE ZE POZNIEJ BARDZIEJ BOLI ,A PISALAS ZE CI NA NIM ZALEZY .POWODZENIA !!! BEDZIE DOBRZE
![]() Edytowane przez misssia222 Czas edycji: 2010-07-13 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie. On jej powiedział, ze jest wolny.
Ona go nie zna na co dzień.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Zapytaj go czemu teraz nie dogadujecie się tak dobrze jak kiedyś... A może chce zapomnieć o tym co się wydarzyło w takim wypadku powiedz,że Ty też i wymazujecie to z pamięci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.