Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX. - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-20, 10:45   #2911
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
mnie też już odkąd wyszłam ze szpitala w tamten poniedziałek to tak boli , ale od niedzieli coraz bardziej, już sama niewiem. Może ja jakaś niewydarzona jestem
Czytałam gdzieś na necie że może tak być nawet 3 tyg. przed porodem bo dzidzia schodzi bardziej w dół do kanału i napiera główką i dlatego tak jest, ja też tak mam ale już chyba od miesiąca, tylko że mnie boli kość łonowa z lewej strony, tak jakby "anka" ale bardziej lewa strona a na USG właśnie wychodzi że mała ma z lewej przy miednicy główkę

Dziewczyny co do mdłości i złego samopoczucia to też jakiś czas temu miałam, pisałam nawet na wątku,męczyły mnie takie rewolucje jak na początku ciąży, zaliczyłam parę razy kibelek ale po ok. tygodniu, półtorej minęły
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 10:51   #2912
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.

Ja włączyłam ręczne pranie w misce rzeczy od Łucji i swoich,bo trochę się tego uzbierało,ogarnęłan trochę domek, pogadałam z koleżanka,a teraz zrobiłam sobie telefonem sesję,jak coś to prześle komuś zaraz,by wrzucił na forum. Muszę napisać kilka zaległych smsów bo dziś wkońcu nowy okres rozliczeniowy i biorę się za obieranie ziemniaków. Nie wiem co dziś na obiad,zobaczymy co rodzice przywiozą z targu,mama kazała mi tylko obrac ziemniaki. U nas na szczęście tylko 25stopni i wiaterek ale od jutra ponoć powrót upałów. Co do robienia się niedobrze,to mnie ostatnio tak muli,czego nie miałam ani na początku tej ciąży,ani na początku i końcu poprzedniej. U mnie narazie spokój z mokrymi majtkami. Za to coś mnie pipka swędzi a nie kąpie się w zalewie już od chyba 4 czy 5dni

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 10:52   #2913
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ja też miałam takie kłucia w pochwie z miesiąc temu teraz też sie zdarzy czasem jak szłam to aż mnie zatrzymywało i jeśli cie to pocieszy to u mnie nie wywołało to zadnego rozwarcia nic a nic ale teraz to już by mogło wywołać
Moje są raczej takie delikatne, ale coś mi mówi, że coś się tam na dole dzieje....

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy wasze dzidzi ruszaja sie jakby mialy drgawki? tak szybciutko przebieraja?
Taaa... wczoraj dała czadu jak tatuś policzek przytulił. Myślałam, że mu zęby wybije.
I dopiero zdał sobie sprawę z tego, że ruchy potrafią być męczące.

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Dzien Dobry
Dopiero wstalam i tak sie zastanawiam czy wszystkie sierpniowki przepraly juz ciuszki?
Tak. Poukładane w szafie (poza sztukami, które czekają na odplamianie) z odświeżaczem szafkowym- tydzień przed porodem trochę się wywietrzą i będzie ok.

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dzieci mają na pewno dużo lepszą sprawność ruchową niż dorośli. Oczywiście ruchy takiego maleństwa nie są jeszcze w pełni skoordynowane i pewnie dlatego tak jest.
Szczyt sprawności fizycznej, koordynacji ruchowej i największej równowagi przypada u człowieka na okolice 12 roku życia.
No i jeszcze jest złoty wiek .
Dwa razy w życiu dziecka. Jak mu się wtedy zafunduje odpowiednią ilość sprawności fizycznej, a potem regularnie będzie się o nią dbało, to wyjdzie z tego zapalony sportowiec

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
zwierciadełko fajny duży chłopak
Kurcze czy wy wszystkie już macie spakowane torby? Bo ja jeszcze nie mam zamiar tak 2 tygodnie przed terminem się spakować.
Spakowałam, bo się martwię o te "nibywody" i ten "nibyczop".
Mała jest niespakowana, ale przygotowana ( bo muszę torbę wyprać, a do pralki ciężko sięgnąć )

Cytat:
To ja tylko obcinam u fryzjera.
Brak funduszy na farbowanie. Z resztą sama potrafię.

Sms od Papi:

"Dziś mi wyszły skurczyki na 80 ale nie specjalnie je czułam. Po obchodzie zdecydowali, że jutro oct z kontynuacją czyli już chyba finał będzie. Właśnie dziś jedna na to pojechała i ma rodzić a ja się już za nią stresuję, bo w zależności jak jej pójdzie będę wiedziała co mnie czeka.... najlepiej mieć akcję ;-) Buziaki dla Was wszystkich, tęsknię już :-D"
Ja właśnie chcę się dziś zmobilizować i pójść na jakieś strzyżenie, bo już rok mnie nożyczki nie widziały (wstyd).

Papeteria, ja nadal trzymam kciuki!!!!!!!! Ach ten uparty Adaś...

A ja dziś fatalna noc... Pachwiny chciały sobie pójść ode mnie, kręgosłup mówił, że mam już wypuścić to obciążenie z brzuszka, nogi do teraz tak mnie rwą, że koszmar...
A potem położyłam się w innym pokoju i się zaczęło- ból lędźwiowy miesiączkowy, ból podbrzusza miesiączkowy, do tego te pachwiny, kręgosłup ... i już chciałam do Ł. dzwonić, że ma wracać do domu, bo coś się dzieje. Ale po 3 godzinach wiercenia w łóżku przeszło. No powiedzmy, że przeszło. Zelżało.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 10:56   #2914
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
lazurka a jak sama farbujesz to farbą czy rozjaśniaczem ? i jakiej firmy i jaki kolor ?
Farbą.
I co najlepsze, że za każdym razem inną
Po prostu biorę z pułki taki kolor jaki mi się w danej chwili podoba, w domu rozrabiam, nakładam i czekam na efekt
Stary 2010-07-20, 11:05   #2915
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

tak czytam i doszłam do wniosku że moja dziecinka w brzuchu to chyba jakiś leniuch bo wasze się tak ruszają a mój kolosek to już chyba nie ma miejsca bo tylko się powierci ( chyba żeby mama się nie martwiła) no a brzuch mam taak nisko że nawet jak nogi sobie prostuje to nie dosięga mi już do żeber. A tak sobie teraz porównuję i ta ciąża całkowicie inna jest niż poprzednia. Pamiętam jak syncio mi baraszkował do samego porodu i żeber nie szczędził i wogóle całkowicie inaczej się czułam.

Basiu co do tego twojego swędzenia to może lepiej to ugina sprawdzić??? No bo wiesz o infekcję nie trudno a ty też już daleko do porodu nie masz

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 11:10   #2916
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość

lipcówki się nam posypały i cisza nastała, ale powiem Wam, że z ciekawości zajrzałam do mam wrześniowo- październikowych i one dopiero 3 część kończą!!

No właśnie właśnie kolejkę blokujecie!! a tu sierpień za pasem
My zawsze byłyśmy bardziej gadatliwe i super się rozumiałyśmy stąd u nas już IX część wątku, w ogóle fajna paczka kobitek nam się trafiła

A co do blokowania kolejki....to Papeteria musi ruszyć bo ona przyblokowała
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 11:16   #2917
Bajka9
Raczkowanie

zwierciadelko GRATULACJE

Papeteria

A tak w ogóle to dzień dobry

U mnie noc spokojna, bo tylko 3 razy wędrowałam do wc
Pogoda chłodna i wietrzna co mnie jeszcze póki co cieszy
Do fryzjera również się musze wybrać bo zarosłam no i też będe mieć dziś leczo także lecę po brakującą paprykę
Torba szpitalna spakowana na pół gwizdka- muszę zakupić stanik do karmienia i jeszcze kilka drobiazgów, ale nie odczuwam na razie żadnych znaczących objawów zbliżającego się porodu- żadnych czopów i kłuć...chyba się córcia nie śpieszy na świat - na razie rozpycha się maksymalnie jak się da

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 11:34   #2918
bassienkaw
Zakorzenienie

No musiałabyn iść do lekarza z tym swędzeniem. Niestety moja pani doktor do końca tygodnia na urlopie,a wizytę mam w poniedziałek i nie wiem co robić. Zobaczę czy to się nasili czy co. Ja teraz leżakuję i proszę powiedzieć komu mogę zdjęcia przesłać teraz by wrzucić na forum?

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 11:36   #2919
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Ehh... a u mnie żadnych bóli, żadnych mdłości, żadnego czyszczenia.... Ruchy dzidzi nic a nic nie męczą... Upławy ustały, a już się cieszyłam, że to wody...
Dziś umyłam okna i czekam na rozwój wydarzeń
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 11:40   #2920
Bajka9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ehh... a u mnie żadnych bóli, żadnych mdłości, żadnego czyszczenia.... Ruchy dzidzi nic a nic nie męczą... Upławy ustały, a już się cieszyłam, że to wody...
Anuszka to tak u mnie - cisza nic się nie dzieje, a termin mamy blisko siebie ale może się jeszcze coś rozkręci

Dobra lecę po tą paprykę do później

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 11:41   #2921
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Bajka9 Pokaż wiadomość
Anuszka to tak u mnie - cisza nic się nie dzieje, a termin mamy blisko siebie ale może się jeszcze coś rozkręci
Oby! Tak już bym chciała utulić dzieciątko
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 11:47   #2922
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ciesz się. Będziesz miała ekspresowy poród. Nim się obejrzysz będzie po wszystkim. Ja już mam dość... A to jeszcze teoretycznie 4-5 tygodni.

A upławów mam jeszcze więcej dziś. Więc raczej te bóle i upławy mają ze sobą coś wspólnego. Cholera, żeby jeszcze półtora tygodnia wytrzymać .

Zapamiętać do końca życia- nie chodzić w wysokiej ciąży latem..

. Witaj Kochanie

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-07-20 o 11:49
Stary 2010-07-20, 11:56   #2923
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Cytat:
Dzien Dobry
Dopiero wstalam i tak sie zastanawiam czy wszystkie sierpniowki przepraly juz ciuszki?

kasha cicho i pusto bo lipcowki sie pieeeeeknie posypaly
Ja już mam poprane wszystko. Tylko torba ciągle czeka...

Cytat:
Taak. Moja tak ma bardzo często. Najczęściej tak robi nóżkami, ale zdarza się też, że całym ciałkiem tak drga chwilę i nie jest to czkawka.
Moja też tak czasem śmiesznie daje mi popalić w brzucholku.
Cytat:
Napisane przez zwierciadelko Pokaż wiadomość
Witajcie

troszke mnie Tu nie bylo....ale nie bijcie...ehhe

Przynosze Dobre Wiesci.....

Dnia 15 lipca po 5 dniach od terminku porodu Urodzilam

Synka-Witolda Jana. Przez SN o 13.21 Ma 3879g i 56cm

Szybki i sprawny Porod bo zaczelam rodzic o 8 rano a o 13 juz maly byl na Swiecie.....chyba go Tatus w Nocy postraszyl hihi bo wyprobowalam 1 ze sposobow czyli sexik...

Gratuluje Wszytskim Mamusia ktore juz urodzily a za reszte Trzyma kciuki!!!!

a o to MOJa Witolinka
Gratulacje !
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ciesz się. Będziesz miała ekspresowy poród. Nim się obejrzysz będzie po wszystkim. Ja już mam dość... A to jeszcze teoretycznie 4-5 tygodni.

A upławów mam jeszcze więcej dziś. Więc raczej te bóle i upławy mają ze sobą coś wspólnego. Cholera, żeby jeszcze półtora tygodnia wytrzymać .

To samo sobie postanowiłam. Ostatni trymestr nigdy więcej latem!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:09   #2924
vette
Zadomowienie

Ja mam fryzjera za tydzien a za 3 tygodnie bede rodzic i mam cicha nadzieje, ze upaly troszke odpuszcza....co jak co urlop w takim skwarze jest ok ale zajmowac sie malenstwem i siedziec w domu z wiatrakiem juz mniej okey

Cytat:

Ty, co jest? ja tez niby mam czasami jakies tam uklucia ale moj gin luzak twierdzi, ze to normalne

Kiedys, kiedys poczulam nawet skurczyka ale gin i to zbagatelizowal ...

Kiedy masz wizyte?

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20798727]Ja już mam poprane wszystko. Tylko torba ciągle czeka...

To samo sobie postanowiłam. Ostatni trymestr nigdy więcej latem![/QUOTE]
no szok! to tylko ja zostawilam sobie pranie na sam koniec? nie ma drugiego takiego leniwca?
aaaaa tam! zrobilabym chocby dzisiaj ale pogoda pod psem, slonca zero

a ja sobie zycze takiego samopoczucia w drugiej ciazy, normalnie unosze sie 2 cm nad chodnikiem ... ale wiem, ze roznie z tym bywa

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-07-20 o 12:13
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:10   #2925
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Wiadomość od Basi- Kolandra jest po jednej próbie oxy i czekają co dalej...

Kilka zdjęć z Basiowego wypoczynku:

. Witaj Kochanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 12:13   #2926
niezawsze
Zakorzenienie

kkkk ale ludzie niektorzy to debile, widzi glupia koorew, ze moj pies ma podkulony ogon i chowa sie za mna a jej pies nastroszony naciera i przy szyi mu prawie wisi a ta nic nie reaguje i w koncu sie rzucil ten kundel na mojego psa, na szczescie byl sasiad bo ona nawet nie zareagowala co ja mialam niby jej kundla odciagac ??? Na szczescie mojemu sie nic nie stalo bo sasiad szybko zareagowal, ale przyplacil to zebami w nodze ehh opieprzyla bym babe glupia tylko, ze ona to sasiadka mojego sasiada, ale ja ja pierwszy raz widzialam na oczy, sie tylko zdenerwowalam.

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Basia no slicznie

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:15   #2927
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Ty, co jest? ja tez niby mam czasami jakies tam uklucia ale moj gin luzak twierdzi, ze to normalne

Kiedys, kiedys poczulam nawet skurczyka ale gin i to zbagatelizowal ...

Kiedy masz wizyte?
Kłucie mnie nie martwi, bo jest niemal niebolesne. Ale po prostu z dnia na dzień czuję, jak mi się miednica rozstawia i dzisiejsze bóle plecowo- brzuchowe po tym, jak pojawiła się wydzielina przezroczysta i żółte glutki mówi mi, że do końca mogę nie dotrwać... Mój gin ostatnio zapytał, czy nie ma tego więcej niż zwykle, a ja głupia powiedziałam, że nie . Kolejna wizyta dopiero 5 sierpnia. Ale powiedział, że jakby się coś działo, to się pojawić.
Na razie się trzymam, więc nie idę. Poza zmęczeniem funkcjonuję w miarę normalnie. Sama jestem urodzona w 36 tygodniu, więc może jednak geny mają tu coś do powiedzenia

. Witaj Kochanie

Stary 2010-07-20, 12:28   #2928
justynacz80
Rozeznanie

Ufff posprzątałam w szafie i trochę w sypialni. Tż wróci to mi pomoże (albo raczej ja jemu).
Teraz robię obiad (penne razowe z pomidorkami, czosnkiem i pietruszką i oliwą z oliwek)

Dzidzia, ja mam taką wydzielinę już od baaardzo dawna, więc to niekoniecznie znaczy szybszy poród. Chociaż z drugiej strony mam szyjkę 1 cm i ok. 3 cm rozwarcia.

Kolandra, papi - kciuki zaciśniete!
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:36   #2929
sylviasol
Rozeznanie

nie nadrabiam bo nie mam czasu tylko na chwilkę wpadłam - maz ma urlop więc zabrał mie na excytujace zakupy - wąż do pralki )) teraz chwilkęr leżę i potem obiadek zrobimy spagetti w wykonaniu męża))) ii .... nareszcie mnie do naszego mieszkanka zabierze o 15 ))) hurrra
więc wieczorkiem ponadrabiam )
a co do kłucia to ja jak idę to muszę się zatrzymywać bo mnie tak kłuje że nie dam rady kroka zrobić
i mam dziś zgagę od rana......... a w nocy tyllko od 23 do 3 spałam i potem od 5 do 6 normalnie już na raty śpię
sylviasol jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 12:52   #2930
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Widze,że z tym spaniem to nie tylko ja mam problemy...
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:53   #2931
mini 12
Raczkowanie

GG do mini 12

Cytat:
Ja już mam dość... A to jeszcze teoretycznie 4-5 tygodni.

DZIDZIA ja tez miałam dzisiaj więcej tych upławów teraz znowu jest cisza i nie wiem czy dzwonić do gina czy tez nie cały czas miałam mokrą wkładke a teraz jak narazie jest w miare sucho i sama już nie wiem co mam myśleć o tym bona wkładce mam żółtą gęstą wydzieline i nie wiem co to???? a trak to zee mnie leci taka niby woda od czasu do czasu

mam pytanie macie taki bardzo miękki brzuch na samym dole bo ja tak i nie wiem czemu czy moze dlatego ze brzuch sie obniża co????

a dzisiaj zaczynamy 39 tydzień

02.08.2010 r URODZIŁA SIĘ MARTYNKA

http://www.suwaczek.pl/cache/db0ed350cf.png
mini 12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 12:58   #2932
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

bassienka- bardzo ładne foteczki

ja idę się trochę położyć bo czuję się jakby czołg po mnie przejechał... no i w ogóle jakiś dołek mnie złapał... .

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2010-07-20 o 13:01
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:05   #2933
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Cytat:

dzidzia ja też tak mówiłam ,że nigdy więcej latem bo mój synciu z lipca i tak z mężem planowaliśmy ,a wyszło całkiem inaczej

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:07   #2934
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

Cytat:
Wieści od Hani:

"Szymek ur się o 11:01, 3360 i 51 cm Wycięli mi 3 mięśniaki. Jeden był na jelicie ale udało się wyciąć. Macica i jajniki zostały straciłam dużo krwi. Właśnie skończyli przetaczać krew i osocze. Zostaję na pooperacyjnym do jutra. Szymek jest śliczny. Już karmiłam. Buziaki. Hania"
gratulacjee
dobrze ze juz po.

czesc mamusie
ja dzis dostałam pościel kurierem, jest śliczna zaraz wam pokarze:

nasz cudny ślub 08.08.2009
wikimi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:08   #2935
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

musiałam przymierzyć, nie mogłam się powstrzymać

Stary 2010-07-20, 13:09   #2936
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Farbą.
I co najlepsze, że za każdym razem inną
Po prostu biorę z pułki taki kolor jaki mi się w danej chwili podoba, w domu rozrabiam, nakładam i czekam na efekt
a możesz podać przykładową ? jakiej firmy ? kurcze i jak to robisz, że ci włosy wychodzą nie żółte tylko taki super kolor i odrosty też nie wychodza innego koloru ?
kurcze ja też bym sobie walneła sama farbe ale mam dość dużo rozjaśnione i boje się , że kupa by wyszła :/ a bym chciała delikatnie ciemniejsze i takie bardziej naturalne wkleje fokte jakie mam tyle, że teraz odrost jest 2 razy większy :/

dzidzia jeżeli dalej będziesz tak miała to ja bym się zgłosiła do lekarza... więc poobserwuj może dzisiaj i jeśli znowu będzie tak cięzko to nie ma na co czekać tylko lepiej skontrolować

no ja się wkońcu dowiedziałam, że mój gin jednak nie idzie teraz na urlop tylko cały czas jest na chorobowym ale w sobote ma dyżur w szpitalu i mam przyjść do niego na wizytę więc dopiero się wtedy dowiem czy cokolwiek mi się przygotowywuje :/
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:10   #2937
sylviasol
Rozeznanie

Cytat:

Ślicznie Basiu ))
a ja jeszcze na moment jestem - mąż gotuje więcmam chwilkę dla was
Upławy mam też już dłuższy czas więc nie spodziewam się żeby to wody były
sylviasol jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 13:10   #2938
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zwierciadelko Pokaż wiadomość
Witajcie
maly jest superowy GRATULACJE!!! fajnie ze taki szybki porod.

Cytat:
Napisane przez alisa32 Pokaż wiadomość
dziewczyny co dzis gotujecie na obiadek bo mja SIEDZE I MYSLE ALE JAKOS NIC NIEWYMYSLIŁAM
ja robie mielone ja nie lubie ale damian uwielbia wiec czasem trzeba zrobic

Cytat:

Basiu slicznie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
kkkk ale ludzie niektorzy to debile, widzi glupia koorew, ze moj pies ma podkulony ogon i chowa sie za mna a jej pies nastroszony naciera i przy szyi mu prawie wisi a ta nic nie reaguje i w koncu sie rzucil ten kundel na mojego psa, na szczescie byl sasiad bo ona nawet nie zareagowala co ja mialam niby jej kundla odciagac ??? Na szczescie mojemu sie nic nie stalo bo sasiad szybko zareagowal, ale przyplacil to zebami w nodze ehh opieprzyla bym babe glupia tylko, ze ona to sasiadka mojego sasiada, ale ja ja pierwszy raz widzialam na oczy, sie tylko zdenerwowalam.
jejku co za debilka dobrze ze tobie i piesowi nic sie nie stalo. szkoda tylko sasiada. ludzie sa nienormalni...

kciuki za papi i kolandre

ja ide robic ten obiad bo na 17 idziemy do lekarza z malym bo znow ma jakies uczulenie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:13   #2939
alisa32
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mini 12 Pokaż wiadomość
DZIDZIA ja tez miałam dzisiaj więcej tych upławów teraz znowu jest cisza i nie wiem czy dzwonić do gina czy tez nie cały czas miałam mokrą wkładke a teraz jak narazie jest w miare sucho i sama już nie wiem co mam myśleć o tym bona wkładce mam żółtą gęstą wydzieline i nie wiem co to???? a trak to zee mnie leci taka niby woda od czasu do czasu

mam pytanie macie taki bardzo miękki brzuch na samym dole bo ja tak i nie wiem czemu czy moze dlatego ze brzuch sie obniża co????

a dzisiaj zaczynamy 39 tydzień
własnie ja też zauważyłam że mam na dole mieki brzuch ale myslałam że cos sobie wkręcam choc u mnie do porodu jeszcze 24 dni ale też mam takie kłucia w kroku że trzeba sie zatrzymac na chwilę
alisa32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-20, 13:16   #2940
wikimi
Raczkowanie

GG do wikimi

A taką dostałam kurierem wcześniej ze słonikiem , i do wózeczka kremowa:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości