|
|
#1351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
![]() Wczorajszy obiad nie w moim stylu mój tż się cieszy jak kanapki chociaż zrobięEdytowane przez czeremchowa Czas edycji: 2010-07-23 o 11:32 |
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, remontuje przedpokój, w końcu..i holl....ten taki z parkietem, przez który idzie się do kibelka...spoko. Juz większość wyszlifowana....jeszcze została reszta szlifowania i zerwanie podłogi z takiej mega roboty...potem już spokojniej Obiecał, że do ślubu zrobi na picuś glancuś
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No a przed ślubem poszłam do mistrza upięc ślubnych więc mógł ze mną robić co tylko chciał. Super że tak sie wziął za robotę .....Będziecie mieli fajowe mieszkanko jak hol będzie cycuś glancuś!!!![]() Jaki kolor farby wybraliście?
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolory...hmmm..już nawet nie pamiętam dokładnie, ale chyba wybraliśmy na przedpokój ciemniejszy beż i kolor oliwkowy, a na hol jasniejszy beż i na jedną ścianę śliwka...z tym, że w przedpokoju będzie farba strukturalna o bardzo małej strukturze... |
|
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalne że wszystkiego na raz nie jesteście w stanie zrobić...zresztą w domu to i tak najważniejsza jest kuchnia i sypialnia ![]() Na łazienkę przyjdzie czas ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Butter fajny ten przepis na makaron- smakowity i szybki ![]() Dajesz szpinak ze śmietaną?
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś mam trochę roboty, ale za to szefa nie ma Czyli tak, jak lubię Kontaktuję się z instalatorami od gazu, wod-kan, prądu plus facet z branży drogowej i wszystko muszę koordynować ![]() Powiedziałam współpracownikom o ciąży Powiedzieli, że się domyślili - bo często chodzę sikać Odebraliśmy wczoraj płytki - są ekstra Brązowe wybrałam z katalogu, nie widząc ich na żywo - mają piękny kolor. I gruuube są cholernie. Oby teraz wszystko pięknie położyli... i żeby wystarczyło! Nie uśmiecha mi się składać następnego zamówienia na jedną paczuszkę i czekać na nią 3-4 tygodnie Podobno przywieźli nam dzisiaj wannę i kibelek. Jeszcze muszę wybrać umywalkę i oświetlenie - z tym pierwszym mam problem, bo chcę umywalkę połączoną z półką. Fajne są z Koła, tylko że mają jedynie dwa wykończenia - jasna albo ciemna okleina "drewniana". Gdybym miała tylko szare płytki, to wzięłabym bez wahania tą jasną, ale skoro ma wisieć na ścianie z płytkami brązowymi, to już nie wiem Wklejam do oceny - płytki takie, jak na fotce na podłodze, tylko w innym formacie (30 x 60 cm) A ta półka z ciemnym wykończeniem wydaje mi się w rzeczywistości jeszcze ciemniejsza.Prawdopodobnie jutro jedziemy na weekend w góry, a ma padać
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiuk mi ta jasna bardziej pasuje do tych płytek...zdecydowanie bardziej ![]() -------- Oj będę miała wyjątkowo długi dzień w pracy..gorąc, ludzi mało wiec czas leci jak krew z nosa..a do tego cholernie mi sie chce na zimnego piwa
|
|
#1361 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nic nie znalazłam, w końcu skończyło się tylko na kawie ale i tak było miło ![]() Cytat:
Cytat:
Co do rozpuszczenia kubków smakowych to masz rację, muszę soę porozpieszczać, a co, należy mi się ! Cytat:
Jakie masz kolczyki, chyba najfajniesze by były proste wiszące ![]() Troszkę prostsza w formie, właśnie ta grahamka to coś podobnego w sumie jest... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-07-23 o 12:52 |
||||
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie że u nas już nie padało od ponad miesiąca-nawet teraz jak niby front przechodził to u mnie w mieście ani kropelkino bardzo bym chciała wyjechać ale zobaczymy. generalnie to nie mamy ani złotówki odłożonej a trzeba na wyprawkę zbierać. do tego u TZa w firmie szef cwaniaka zgrywa, kręci z kasą, robi chłopakom po 2 tyg niepłatnego wolnego. a TZ ma płacone za godzinę więc wiadomo jak pensja wygląda.... ![]() może uda się dosłownie na 3-4 dni wyskoczyć w góry stołowe. choćby we wrześniu (wtedy nawet lepiej, mniej ludzi)
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super że masz sporo znajomych i przyjaciół, masz z kim wyjść i złapać oddech. Bo najgorsze co można zrobić w takiej sytuacji to zamknąć się w domu. Jasne że sie należy...tym bardziej ze może robić to na co masz ochotę..no i ewentualnie Tomek Ja szczerze mówiąc uwielbiam gotować sama dla siebie!! ------- Mój mąż jest najlepszy. Leci za tydzień do Francji..wie o tym od poł roku a dopiero wczoraj kapnął się że nie leci do Paryża tylko do Brest i to na taki mega duży festiwal. Jak sobie sprawdziłam gdzie Brest leży to mnie zaczęło skręcać z zazdrości. aj....gdyby tak durnowaty zorientował sie wcześniej gdzie leci to na pewno bym zażądała biletu....i 3 dniowego pobytu...nawet rezygnując z pobytu nas Bałtykiem.
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
jAK na złość grahamki znaleźć nie mogę !!!
To taki splot, tyle że nie podpięty tylko tak puszczony wolno, jak znajdę to wrzucę ![]() Haniu ale mąż gapa, kiedy Wy nad Bałtyk jedziecie? też jakoś niedługo ? |
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano gapa...norma. największego czadu dał jak kiedyś był w Belgii...doleciał, został odebrany z lotniska, zawieziony do miasta w którym miał grać..połaził po centrum, pojechał na imprezę, z imprezy do hotelu...nad ranem obudził się z myslą " cholera mogły by sie te mewy zaknąć w końcu bo spać się nie da!" po czym "cholera skąd tu tyle mew?!" okazało sie że miał hotel nad samym morzem..a durnowaty nawet nie wiedział że był w nadmorskim kurorcie! My jedziemy od 15 sierpnia...gdy zapewne nad morzem już będzie pogoda iście jesienna.
|
|
#1366 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zwłaszcza, że mamy sporo powodów do kłótni Cytat:
Ja tymczasem jestem w domu. Przyjechałam taksówką. Z tż nawet przez telefon nie rozmawiałam. Moi rodzice dziś przyjeżdżają w interesach, to się z nimi zabiorę i pojadę d nich na weekend, to mama się mną zajmie a tż niech robi co chce. W środę muszę pojechać po wypis i dokumenty a na wyniku będę musiała jeszcze poczekać. Podliczyłam, że w sumie mam na rękach 15 ukłuć, tyle razy mi krew brali. |
|||
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Dori, nie wiem co to jest fryzura grahamka. Grahamka kojarzy mi się tylko z bułką
Pokaż jak coś znajdziesz...Kolczyki mam wiszące, zaraz spróbuję wkleić zdjęcie ![]() Jeszcze tylko godzina i 20 minut i weekend
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2010-07-23 o 15:43 |
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Kolczyki
|
|
|
|
#1369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale lubię odświeżyć przód i końcówki. I rzadko zdarza się, że jestem zadowolona.Cytat:
Ja bym wybrała jasną okleinę. Cytat:
Załączam kilka z moich zasobów, może coś Ci wpadnie w oko. |
|||
|
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..oj wy kłótniki..mam nadzieję że to nie poważne sprawy życiowe tylko drobne nieporozumienia do wyjaśnienia.Cytat:
Liczę na to że masz rację! ba! zaczynam wierzyć w to że nie będzie padało. Dzięki za przywrócenie tej wiaryDobrze że szpital za Tobą i kciukam mocarnie żebyś nie musiała tam w najbliższym czasie lądować na dłużej. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Butter piękne kolce
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to ta ostatnia!!!, tylko ona jest zwinięta a można ją bardziej rozłożyć, mojej znajomej dopieli identyczne włosy i wtedy był czad, bo opadły jej na kark Butter ładne kolce
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko, dziekuję za zdjęcia... ze zdjęcia 4 i ostatniej fryzury, z tych, które wkleiłaś, moja fryzjerka zrobiła właśnie to, co wkleiłam ja...
Ta ostatnia bardzo mi się podoba... Może pójdę na jeszcze jedno próbne, żeby zrobiła mi coś takiego, ale prostszego... Cieszę się, że się podobają... Ja jestem w nich zakochana bez pamięci. Jak tylko je zobaczyłam, to nie mogłam przestać o nich myśleć...gorzej, jak zobaczyłam cenę ![]() Aha, jest jeszcze bransoletka do kompletu, ale nie ma zdjęcia w necie... |
|
|
|
#1373 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Koszmarny upał ale jakoś trzeba dawać sobie radę. Dziś zrobiłam trochę zakupów dla maluszka i podłamka na popierdółki poszło ponad 200zł. A to jeszcze nie jest nawet połowa zapotrzebowania. Ale trzeba zagryźć zęby i płacić ![]() Asiuk mi się wydaje że jaśniejsza szafka będzie lepsza. Ciemnych w ogóle nie polecam chyba że lubisz ze ścierą latać. Miskowa dobrze że już Cię wypuścili. A TZ zachował się niefajnie masz rację że uciekasz do mamy ![]() Butter ta fryzurka którą wkleiłaś bardzo fajna, akurat taka do wpięcia kwiatka i bez welonu. ZA to kolczyki przecudne
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolczyki śliczne. Dziś upał jest przeokrutny - przynajmniej ja go tak odczuwam... Ledwo doszłam z przystanku do mieszkania. Ciężko. Mam nadzieję, że pogoda dopisze jak ja wyjadę na urlop, a nie nastąpi wtedy jakieś nagłe przesilenie. |
|
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Butter, śliczne są, bardzo w moim typie. Powiedz skąd je masz, bo muszę je mieć
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurka, u mnie też gorąc nie do wyobrażenia. Mój TŻ szlifuje i gruntuje ściany z kumplem - pot się z nich leje strumieniami, a ja chyba od 2 godzin prasuję...horror... dobrze, że popijamy do tego driny z lodem ![]() ![]() Cytat:
![]() Kolczyki - Swarovski...
|
||
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam na chwilę.... Butter cudne te kolczyki
ale kosztowały majątek pewnie, a jak do tego masz bransoletkę to hoho! ![]() ale w końcu nie byle okazja, bo rozumiem że kupione specjalnie na ślub?
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolczyki kupiła mi mama...bo stwierdziła, że chce, żebym w tym dniu wyglądała wyjątkowo to bardzo miłe... a TŻ dołoży do tego bransoletkę w ramach prezentu ślubnego... No i ja też chciałabym mu coś kupić...ale nie mam pomysłu pomyślałam o jakichś wypasionych perfumach...
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do spinek, to właśnie ostatnio wybieraliśmy razem, więc to już nie byłby taki niespodziewajski prezent... ale myślę albo o perfumach właśnie, albo spince do krawata...coś wymyślę Poza tym na ślub ja będę dla niego najlepszym prezentem...taka piękna ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

mój tż się cieszy jak kanapki chociaż zrobię
Obiecał, że do ślubu zrobi na picuś glancuś 

masz się ładnie odżywiać..a nie tylko sałatą. Poza tym dobrze jest rozpieścić troszkę kubki smakowe 

..oj wy kłótniki..mam nadzieję że to nie poważne sprawy życiowe tylko drobne nieporozumienia do wyjaśnienia.