|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
a co do prezentu w postaci Ciebie ... czego mógłby chcieć więcej
|
|
|
#1382 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do podkreślonego ![]() piękne Cytat:
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tej radości wyprasowałam wszystko co miałam![]() Ale napój wspomagający był - zimne piwko ![]() Jutro wybywam na wieś na działkę i już planuję wieczorne grillowanie oraz dzienne spacerowanie ![]() Dobrego weekendu! |
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny,
straszna cisza tu dziś. Ani jednego postu? Do tego pogoda taka beznadziejna, że nosa dziś nie wychyliłam. Cały dzień wieje i pada. Jasne, można odpocząć po upałach, ale żeby chociaż chwilę przestało padać. Mojej walki z tż ciąg dalszy - więc ja jestem nad morzem a on w domu i nawet mi się nie chce z nim dziś rozmawiać już, bo tylko jeszcze bardziej mnie wkurza. |
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak Ty się czujesz w ogóle?? |
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się czuję w porządku, bez zmian. Czekam na wyniki, zaczynam myśleć o urlopie, bo jeszcze tylko 3 dni do pracy i dwa tygodnie wyczekiwanego wolnego |
|
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A my dziś pół dnia zrywamy podłogę w przedpokoju...koszmar.... |
|
|
|
|
#1388 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hej,
Wkońcu nadrobiłam Cytat:
Cytat:
One naprawdę nie są przebajerzone, na żywo wyglądają jeszcze bardziej subtelnie W sumie też się zastanawiam jaka jest średnia?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko Ty cały czas na diecie, to o chałce nawet nie myślisz ![]() Zdecydowanie musisz porozpieszczać swoje kubki smakowe, należy Ci się to jak mało komu!! Fajnie, że tak fajnie spędziłał wieczór, oby więcej takich ![]() Butter piękne i dokładnie wiem skąd, bo też się nad nimi zastanawiałam! Jednak zdecydowałam się ozdobić dekolt i w uszach będę miała tylko takie błyszczące kuleczki, a'la przebitki. Długie kolczyki zostawiam na drugi dzień. Cytat:
Wizja urlopu, świetan sprawa... Zrelaksujesz się, odpoczniesz od rzeczywistości i nabierzesz nowej energii, czego chcieć więcej... Pozostały niespełna 2 tygodnie... Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2010-07-26 o 08:08 |
|||||||
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
cześć!
miskowa - zdrówka życzę !!
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Mango i jak tam nastrój? Wszystko pozałatwiane? |
|
|
|
#1392 |
|
Rozeznanie
|
Nastrój ok, doczekać się w sumie nie mogę... Jednak wiele jeszcze rzeczy pozostało do załatwienia... Wcześniej byliśmy bardzo zajęci i nie było kiedy się tym wszystkim zająć, ale na szczęśie teraz mam dużo czasu, aby wszystko pozałatwiać. W tym tyg. przymiarka sukien. Muszę zrobić fryzurę próbną, pozałatwiać winietki itp. Mam nadzieję, że ze wszystkim zdążymy na czas
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Po weekendzie na wsi... wróciłam zakatarzona i zmarznięta, ale i tak było fajnie ![]() Jak samopoczucie? Wszystko podopinane? Pamiętam, że ja najbardziej martwiłam się, czy wszyscy będą pamiętać o tym, co mają zrobić ![]() ===== Doczytałam
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurde ja narazie jestem jakoś dziwnie spokojna, aż to nie podobne do mnie... Trochę stresu jest, ale naprawdę troszkę... |
|
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też byłam spokojna, tak do 2 dni przed. Od czwartku do soboty miałam ściśnięty żołądek, ale byłam nastawiona zadaniowo. Ulżyło mi jak weszliśmy do kościoła. Wtedy już radość i powoli stres ustępował. A po pierwszym tańcu to już luuuzik
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dzięki za opinie w sprawie szafki, chyba faktycznie kupię jaśniejszą ![]() Dziś mam znowu dość sporo pracy, co mnie cieszy. Weekend był ok, choć pogoda pozostawiała wiele do życzenia Byłam w górach - Beskid Sądecki. Jedzie się tam ode mnie prawie 4 h Jechaliśmy w 6 osób (3 małżeństwa), domek był od rodziców mojej szwagierki (żony brata Tomka). Zuza w ciąży czuła się pięknie. Ja się czuję grubo, nieatrakcyjnie, a w chwilach intymnych z TŻ wręcz odrażająco, przez co z seksem jest jeszcze gorzej. Nic mi nie sprawia przyjemności. Zawsze uważałam, że kobiety "tam" są brzydkie, ale teraz to już w ogóle. To jest silniejsze ode mnie. Na wyjeździe ryczałam w poduchę z tego powodu. Dodatkowo, jak nie miałam problemów z cerą, tak co chwilę mi coś wyskakuje, a jednocześnie mam przesuszoną skórę Buuuuuu... |
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Mango, na pewno ze wszystkim zdążycie-nie bardzo macie wyjście.
Trzeba zrobić selekcję co koniecznie trzeba załatwić, a z czego zrezygnować Trzymam kciuki ![]() Asiuk, kochana. Na pewno nie jest z Tobą tak źle Założę się, że z dnia na dzień wyglądasz piękniej - kobiety w ciąży pięknieją Ale Asiuk... Ty na prawdę nie masz powodów...a dla TŻ jesteś na pewno najpiękniejsza
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
W końcu zimno Mój weekend bardzo udany..mąż był na mnie wyjątkowo napalony ![]() Wczoraj kuzyn stwierdził że jestem jakaś taka wyjątkowo piękna i aż aurę wokół siebie roztaczam ..po czym dodał że na pewno mam dni płodne i to dlatego No i chyba coś w tym jest bo po wyliczeniu okazało sie że właśnie mam. A my cały weekend na stosunku przerywanym :brzy dal:Asiuk przejdzie Ci..z tego co wiem to tak do około 4 miesiąca kobiety czują sie nieatrakcyjne..później już jest super ![]() Jak to "tam" brzydkie...co ty wygadujesz ...zresztą nawet jak dla ciebie to nie jest super widok to uwierz mi że dla faceta nie ma nic piękniejszego
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() W końcu chłodniej i oddychać się da ![]() Asiuk wiele kobiet ma kompleksy w ciąży, wiadomo ciało się zmienia i to nie w sposób którego byśmy pragnęły. Ja nie potrafię sobie wytłumaczyć, że przecież noszę dziecko pod sercem więc nieważne jak wyglądam, tak samo mnie denerwują przybywające kilogramy i zmieniająca się skóra. Pocieszające jest to, że to minie i tak jak wspominałam kiedy wyskoczy Ci już brzuszek ciążowy to trochę inaczej będziesz odbierała swoje ciało. Będziesz miała w nim swoistą przypominajkę, że te zmiany są czasowe i że to minie Także uszy do góry jeszcze tylko dwadzieścia kilka tygodni
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
a u nas leje i leje od soboty ![]() Cytat:
(ale oczywiście to nie reguła). Pomyśl sobie, że to wyjątkowy stan, przejściowy i niesamowity - w środku rozwija się malutki człowieczek - i stąd te zmiany. Ciąża nie trwa wiecznie.I wierz mi wiele kobiet Ci zazdrości Pamiętam jak staraliśmy się o dziecko i nie wychodziło i spotkałam moją kumpelę w ciąży - miała już spory brzuszek - roztyła się strasznie, nie wyglądała urodziwie ale potwornie jej zazdrościłam. Myślałam kurde mogę wyglądać jak stado nieszczęść byleby mieć maluszka w brzuszku Ciesz się, że TŻ ma na Ciebie ochotę i możecie pozwolić sobie na baraszkowanie. Nie zawsze tak jest. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
ale to dziwne jak kobiety różnie odbierają ciążowy stan, pamiętam że ja bacznie obserwowałam zmieniający się brzuszek, cieszyłam się z niego, uwieczniałam na zdjęciach, jak szłam przez miasto oglądałam się w wystawach sklepowych i zawsze moje odbicie zaskakiwało mnie (a więc jestem w ciąży i widać już) i budziło uśmiech
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, bo tak na prawdę to już dużo mamy pozałatwiane...ja dla siebie też już mam prawie wszystko (oprócz bielizny właściwie i kilku kosmetyków)...ale bielizny będę szukać dopiero po pierwszej przymiarce, która będzie nie mam pojęcia kiedy...i nie mam również pojęcia kiedy być powinna ![]() Mango, które buty w końcu wybrałaś? |
|
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozglądałam się za tymi kolczykami, co wklejałaś. Gdyby kosztowały połowę, to bym sobie kupiła, ale nie mam teraz kasy na takie rozrzutności bez okazji. A na żywo pewnie jeszcze piękniejsze I po co ty je tu pokazałaś?
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Dzisiaj zamawiamy zawieszki na wódkę i winietki. Bielizny też jeszcze nie mam, na przymiarce zapytam się jaką najlepiej kupić. Buty zamówiłam, te co wkleiłam ostatnio, ale jeszcz ich nie mam...Butter Ty też kupowałaś w Madonnie, więc panie mówiły, że 2-3 tyg. przed ślubem, ja mam tak nawet na umowie napisane. |
|
|
|
|
#1407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Mango rozbroiłaś mnie tą chałką ![]() Cytat:
![]() Ja byłam w kinie na Planie B z Jenifer Lopez - bardzo fajny lekki film Nieoczekiwanie miałam także bardzo miły weekend.Jeszcze ten tydzień i 14 dni urlopu
|
||
|
|
|
#1408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym wolała wcześniej, bo ja się okaże, że muszę mieć stanik pod sukienkę, to może być problem dla mnie bo znalezienie stanika dla nie nie jest takie proste... wolalabym już teraz iść na przymiarkę...
|
||
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pocieszenie. Tylko że problem tkwi głównie w tym, że jestem totalnie oziębła. Gdy TŻ się stara, dotyka mnie niby tak, jak zawsze lubię, to ja mogłabym czytać w tym czasie gazetę, a za chwilę zaczyna mnie drażnić to, co robi
Jak pamiętacie, u mnie zawsze były takie problemy, to nie jest nic nowego. Ale w tej chwili to się nasiliło. Dobra, koniec z narzekaniem. Może kiedyś się wybiorę do seksuologa. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

Poza tym na ślub ja będę dla niego najlepszym prezentem...taka piękna 

Brązowe wybrałam z katalogu, nie widząc ich na żywo - mają piękny kolor. I gruuube są cholernie. Oby teraz wszystko pięknie położyli... i żeby wystarczyło! Nie uśmiecha mi się składać następnego zamówienia na jedną paczuszkę i czekać na nią 3-4 tygodnie

Byłam w górach - Beskid Sądecki. Jedzie się tam ode mnie prawie 4 h