![]() |
#1051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1052 |
Wtajemniczenie
|
no to na koniec może coś miłego
![]() "- I niech się w nas tli dalej - zasugerowałam. - Zresztą to nie ma znaczenia. Jeśli mamy być razem, niebo mi niepotrzebne. Edward wstał powoli, podszedł do mnie i ujął moją twarz obiema dłońmi. Wciąż był nieco oszołomiony moim wywodem. - Na zawsze razem - przyrzekł uroczyście. - O nic więcej nie proszę. To powiedziawszy, wspięłam się na palce, by złożyć na jego ustach gorący pocałunek." ~KwN~
Kocham Edwarda ![]() ![]() jestem walnięta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, spojrzcie jakie cudowne liczniki odmierzaja do pierwszej czesci Przed Świtem ![]() http://twilightguide.com/tg/twilight...breaking-dawn/
![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie w nich tylko cyfra.....
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam , wczoraj przez cały dzień byłam poza domem więc nie mogłam się tu udzielić
![]() ` Miłość jest ślepa. Im mocniej się kogoś kocha, tym bardziej irracjonalnie sie postępuje.` moniskova - widze Cię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Masumi - z Twojego opisu widze że lubisz Sia - my love. Ja tą piosenke... u w i e l b i a m ! ![]() ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Wtajemniczenie
|
tez jestem tego zdania Soundtrack jest ZA***ISTY :d
![]() aaa!!!! mam takiego ślicznego pieseczka ![]() jest taki malusi i taki słodki ![]() musiałam sie pochwalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakaś rasa? ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Wtajemniczenie
|
słodki jest i mieszaniec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
ojeejj, śliczny
![]() ![]() cytat: `- Nie przestawaj płynąć! - nakazał mój niewidzialny opiekun. Dobre sobie! Dokąd? W te ciemność czy w tamtą?`
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Wtajemniczenie
|
mam do niego słabość
![]() ![]() no to kolejny cytat ![]() "- Bello - zamruczał - błagam, wyjdź za mnie. Na moment zapomniałam, jak się oddycha. Kiedy doszłam do siebie, potrząsnęłam głową, usiłując się na powrót skoncentrować. O czym to my właściwie mówiliśmy? - Czy odmawiasz mi uparcie dlatego, że nie kupiłem ci pierścionka zaręczynowego? – spytał. - Nie! - wydarłam się. - Żadnych pierścionków! - No i masz babo placek - skwitował cicho. - Obudziłaś Charliego. - Ups." ~KwN~
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Cudowny piesek! Uwielbiam pieski
![]() ![]() To teraz ja wam zapodam cytatami ![]() ![]() "- Cii, cii, już dobrze, już dobrze - powtarzał Edward, prowadząc mnie ku najbardziej oddalonej od Gianny kanapie. - To chyba atak histerii. Może powinieneś dać jej w twarz - zasugerowała Alice. Chłopak popatrzył na nią jak na morderczynię." ![]() " Dziewczyna westchnęła. - Ach, to porsche 911... Muszę sobie chyba takie sprawić. - Kupię ci na Gwiazdkę - obiecał jej brat. Odwróciła się, żeby odwzajemnić uśmiech. - Żółte - podpowiedziała." ![]() Reszte zostawie na wieczor ![]()
![]() |
#1063 |
Raczkowanie
|
byłam wcześniej na chwilke, ale nic nie napisałam, bo na szybko
![]() ślicznego masz pieska ;DD, moja bokserka sie oszczenila 3 tygodnie temu i też mam pieska ![]() - Przyrzekam, Bello, że dziś widzisz mnie po raz ostatni. Nie wrócę już do Forks. Nie będę więcej cię na nic narażał. Możesz żyć dalej, nie obawiając się, że niespodziewanie się pojawię. Będzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali. Musiały zacząć mi drżeć kolana, których nadal nie czułam, bo otaczające nas drzewa zadygotały. W uszach zaszumiała mi krew. Głos Edwarda zdawał się dobiegać z coraz większej odległości. Edward uśmiechnął się delikatnie.
![]() |
#1064 |
Wtajemniczenie
|
to jest piesek on
![]() Misiek się wabi ![]() "Kryje się we mnie wiele człowieczych instynktów. Są schowane głęboko, ale gdzieś tam są." ~Zmierzch~ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też -ja też........ ![]()
![]() |
![]() |
#1066 |
Wtajemniczenie
|
no to może jakoś tak ładnie zakończymy weekend z cytatami???
![]() coś z KwN??? ![]() za tydzień proponuje ze Zmierzchem ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- "- Nie wierzysz mi, prawda? - Chłopak pobladł. Dało się to zauważyć nawet w nikłym świetle cyferblatu budzika. - Dlaczego uwierzyłaś w kłamstwa, a nie wierzysz w prawdę? - Zawsze trudno mi było uwierzyć w to, że kocha mnie ktoś taki jak ty. Edward zmrużył oczy i zacisnął zęby. - Dobrze. W takim razie udowodnię cię, że to nie sen. Ujął stanowczo moją twarz w obie dłonie, ignorując to, że usiłuję mu się wyrwać. - Przestań! Znieruchomiał. Nasze usta dzieliły milimetry. - Dlaczego mam przestać? Od woni jego oddechu zakręciło mi się w głowie. - Kiedy się obudzę... Otworzył usta, żeby zaprotestować. - Okej - poddałam się. - Niech ci będzie, nie śnię. Ale zrozum, kiedy znowu wyjedziesz, i bez tego będzie mi ciężko. Odsunął się o centymetr, żeby móc ogarnąć wzrokiem moją minę. - Wczoraj, kiedy cię dotykałem, reagowałaś z taką... ostrożnością. Miałaś się na baczności. Chciałbym cię spytać, dlaczego. Czy dlatego, że się spóźniłem? Że za bardzo cię zraniłem? Ze zostawiłaś przeszłość za sobą, tak jak o tym marzyłem? Ja... Ja nie miałbym ci tego za złe. Nie podważałbym słuszności twojej decyzji. Jeśli mnie już nie kochasz, po prostu mi to powiedz. Nie oszczędzaj mnie, proszę. A może kochasz mnie jeszcze, mimo wszystko? - Co za głupie pytanie. - Głupie czy nie, chciałbym usłyszeć na nie odpowiedź. Przez dłuższą chwilę wpatrywałam się w niego niemal ze złością. - To, co czuję do ciebie, nigdy się nie zmieni - oświadczyłam z powagą. - Oczywiście, że cię kocham. Nawet gdybyś chciał, nie mógłbyś nic na to poradzić! - To mi wystarczy - szepnął i wpił się w moje wargi. Tym razem się nie opierałam - nie, dlatego, że był ode mnie o stokroć silniejszy, ale dlatego, że zabrakło mi silnej woli. Gdy tylko nasze usta się zetknęły, nie pozostało po niej ani śladu. Edward całował mnie z taką pasją, jakby zapomniał o wyznawanych wcześniej zasadach. Nie miałam nic przeciwko. Skoro swoim wybuchem namiętności i tak skazywał mnie na większe cierpienia po swoim wyjeździe, nie pozostawało mi nic innego, jak nacieszyć się życiem na zapas. Nie miałam nic do stracenia. Zaczęłam na niego napierać, wic się, głaskać go po policzkach. Czułam pod sobą chłodny tors, twardy brzuch, umięśnione uda. Z nadmiaru emocji serce bilo mi nie równym, przyspieszonym rytmem, a płytkie dotąd oddechy przeszły w ciche dyszenie. Byłam wdzięczna Edwardowi, że mnie nie posłuchał - taką sesję pieszczot byłam gotowa przypłacić największą nawet agonią. Gładził mnie po włosach, po skroniach, po szyi, łapczywie uczył się mnie na pamięć, a od czasu do czasu szeptał czule moje imię. Kiedy myślałam już, że zaraz zemdleję, odsunął się, ale złożył głowę na mojej piersi. Leżałam oszołomiona, z wolna dochodząc do siebie. - A tak przy okazji - oznajmił Edward swobodnym tonem - nigdzie się nie wybieram." ~KwN~
![]() to jest tak jakby moje zakończenie tego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Raczkowanie
|
- W końcu tylko raz w życiu kończy się liceum. Warto wszystko starannie udokumentować.
- I kto to mówi? Przyznaj się, ile razy byłaś w czwartej klasie? - Ja to, co innego. oke, to za tydzień zmierzch ![]()
![]() |
#1068 |
Wtajemniczenie
|
a w między czasie jakieś małe skromne cytaty z wszystkich części??
+ dyskusje ??? ![]() co wy na to??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Co ktorej wpadnie do glowy to wklejajcie i juz
![]() Wiecie ile kosztuje KwN na dvd? 64 zl bodajze!! Masakra ile kasy! Ale to jest edycja specjalna z dwoma plytami, plakatami i kartami jakimis ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
Jestem za, Moje Drogie Panie
![]() "... On jest dla ciebie jak narkotyk. - Nie wypominał mi tego, po prostu stwierdził fakt. - Widzę, że nie potrafisz już bez niego żyć. Już za późno. Związek ze mną byłby dla ciebie zdrowszy. Nie byłbym twoim narkotykiem, tylko twoim powietrzem, twoim słońcem. Kącik moich ust wygiął się w smutnym półuśmiechu. - Wiesz, że nawet kiedyś tak o tobie myślałam? Że jesteś moim słońcem, moim osobistym słońcem? Odganiałeś dla mnie chmury. Westchnął. - Z chmurami sobie radzę, ale nie mogę walczyć z zaćmieniem...."
... You never know how strong you are Until being strong is the only choice you have... Edytowane przez Masumi11 Czas edycji: 2010-07-26 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i za tym by było troche tych dyskusji a mianowicie dużo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem za! Szczegolnie za dyskusjami
![]()
![]() |
#1073 |
Raczkowanie
|
też jestem za
![]() ' - Cóż, nawet jeśli jej ustąpisz, to nadal możemy wymigać się od pompy. Tylko najbliższa rodzina. Emmett załatwi sobie papiery duchownego przez Internet. Zaćmienie Chciałabym zobaczyć Emmett'a w sutannie ![]()
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
a ja chciałabym zobaczyć jego kazanie i ślub Belli wykony przez Emmecika
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() "- Co, zdrzemnęło się babuleńce? - spytał Edward, udając, że naigrywa się z jej zachowania. Była już w pełni przytomna. - Przepraszam. Coś się zamyśliłam. - Świetny sposób na przetrwanie lekcji - skomentował Ben." ~Zaćmienie~
rozwala mnie ta babuleńka ![]() ja też zaczęłam dzisiaj Zaćmienie Alunia ![]() z tydzień temu skończyłam całą sagę czytać i po 2 dniach stwierdziłam ze nie mam co czytać wiec jeszcze raz czytam ![]() jestem walnięta ![]() co do dyskusji to mam pewien temat juz raz zadałam to pytanie ale jeszcze raz je zadam bo moje upodobania sie zmieniły po przeczytaniu sagi ponownie ![]() więc zaręczam ze tematów do dyskusji nie zabraknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Raczkowanie
|
haha, to dobrze, bo już myślałam, że bd dyskutować o niczym
![]()
![]() |
#1077 |
Wtajemniczenie
|
hahaha
![]() dobre Monisvkowa ![]() zaczniemy od czegoś innego ![]() który Jacob wam sie bardziej podoba filmowy czy książkowy??? i dlaczego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
charakter mi sie wgl. nie podoba, ale wole Jacoba w filmie, iż jest przystojny ;DD, umięśniony i wgl
![]()
![]() |
#1079 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak nie mogę się doczekać jego docinek ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
Charakter taki sobie - ale z drugiej strony jest szaleńczo zakochany i bez niego saga nie była by sagą. Ale to tyle ja jestem team Edward ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- "...Widzisz, piekło nie jest takie złe, jeśli możesz zatrzymać przy sobie anioła – zapewnił mnie Emmett wesołym tonem. – Kiedy on w końcu zaakceptuje nieuniknione, poradzisz sobie. Pięść Edwarda przemknęła obok mnie tak szybko, że nawet nie zauważyłam, co wbiło Emmetta w oparcie kanapy. Edward ani na moment nie spuścił wzroku z telewizora. - Edward! – krzyknęłam na niego przerażona. - Nie przejmuj się tym, Bello – powiedział Emmett niewzruszenie, sadowiąc się z powrotem na swoim miejscu. – Wiem, gdzie go znaleźć. – Spojrzał ponad mną na profil Edwarda. – W końcu będziesz musiał ją na chwilę zostawić – zagroził. Edward ledwo słyszalnie warknął, nie podnosząc wzroku. - Chłopcy! – Z piętra dobiegł nas upominający głos Esme...." Wyciete rozdziały ...ach ten Emmet ![]()
![]() |
![]() |
#1080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Ty jakie masz zdanie? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie mogłam sie powstrzymać , Emm, jest super postacią ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.