![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hand-made plotkarski część 6
Arleta doceniamy szczerość niemniej pagata juz wojnę zaczeła :
![]() ![]() pagata, nic z tego, albo z kotami albo przeciw Nam ![]() ![]()
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
z kupkami gratis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Ojej,akcja sie rozkręca a ja muszę iść spać...Trudno,dołączę do gadulca rano.Ale was rozsiedziłam coooooo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Modermistrz bobkowy :D
|
Cytat:
![]() ![]() o to to ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
![]() Arlecie to może jeszcze oprocz kota parę bobków dołączyć ![]() mnie od razu serce boli i płakać się chcę jak słyszę niektóre historie...tata usłyszał od kolegi jak to na jakimś statku ktoś miał kaprys wziąć psa, ale po kilku dniach się okazało, że trzeba mieć pozwolenie i grube kary byłyby dla tego pracownika i całego szefa statku to co z ukochanym psem zrobił...wyrzucili za burtę... ![]() ![]() A na wizazu ostatnio przeczytałam jak ktoś kotu jezyk obciął ![]() ![]() no dajcie spokoj ![]() ![]() znam pare smutnych historii ale opowiadac nie bede bo az sie przykro czlowiekowi robi ![]() może od tej kociej karmy? mam odpowiedz z neta! wklejam: kocia kupa śmierdzi bardziej niż psia bo u kotów jest inny metabolizm tłuszczów z uwagi na różnice w budowie układu pokarmowego kota i psa. podczas trawienia układ pokarmowy kota produkuje wiecej substancji o nazwie SKATOL to produkt metabolizmu cholesterolu. psy i koty maja metabolizm tłuszczów na innym poziomie u kotów powstaje skatol w wiekszej ilosci a ze pachnie niemilosiernie odrazajaco stad wieksza intensywnosc zapachu kociej kupy nad psia. tak samo jest z ludzmi....kupa mezczyzn inaczej pachnie (bardziej intensywnie) niz kupa kobiety....to rowniez wynika z metabolizmu tłuszczów. zwróćcie uwage na ostatnie zdanie, muszę tżtowi to przekazać, żeby mi pływających okrętów w sedesie nie zostawiał ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-26 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
|
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- dobrze,ze lody sa wiejskie,a nie kocie np.. ![]()
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Ot i nagadały już prawie 150 postów w nowej części.
![]() ![]() Co do kotów to ja je lubię głaskać, ale nie mogę z nimi mieszkać. Zdecydowanie jednak wolę psy i to suczki najbardziej. Zresztą jak głaszczę Majkę to jakbym kota głaskała. Arlecie proszę dać spokój i do niej nie strzelać, ![]() ![]() Zmykam spać, bo jutro pomagam na "English Camp" (chyba dobrze napisałam?) organizowanym w naszym kościele dla dzieci z miasta (i z kościoła też). ![]() Stanowczo oświadczam, że wolę upał i suche powietrze niż wilgoć i ciągłe deszcze. ![]() ![]() Dobranoc. ![]() P.S. Zaczęłam pisac jak był 147 post przede mna, a wylądowałam w 157 ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2010-07-26 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
gówniany jak nic
![]() mam coś jeszcze dla was w tym temacie
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę spadam, bo śmierdzące sprawy wchodza na łamy plotkowego
![]() Kto ostatni opusci to pomieszczenie niech dokładnie wywietrzy.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
|
hejasz..nijak nie mozesz isc spac,bo narastają zaleglosci
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- A Arleta poszla spac nieświadoma,co to sa te wiejskie lody ![]() baławanki jej jutro pokażę ![]()
![]() |
#161 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pagata, bałwanki są urocze, tym razem lody waniliowe, teraz juz wiecie jak powstają... ![]() dobra, juz wiecej nie wstawiam takich zdjec bo mnie jeszcze posądzą o koprofilię czy coś innego ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-26 o 22:25 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobranoc, mimo wszystko. ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
|
maski gazowe włóż !
Titania..to ostatnie zdj niemozliwe ![]() ![]()
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i to jest własnie to co lubie w kotach - pomysłowość i nieprzewidywalność
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-26 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
|
To ja Wam dowcip zrobię i ..pojdę spac przed Helą
![]() dobranoc,uciekam,bo tak mnie bola wszystkie kosci,ze siedziec cięzko.Za duzo nie pisac,bo jutro nadrabiac bede musiala ![]()
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
buahahaha nic wiecej co najwyzej chomika mogę
![]() Cytat:
![]() znam pare smutnych historii ale opowiadac nie bede bo az sie przykro czlowiekowi robi ![]() może od tej kociej karmy? mam odpowiedz z neta! wklejam: kocia kupa śmierdzi bardziej niż psia bo u kotów jest inny metabolizm tłuszczów z uwagi na różnice w budowie układu pokarmowego kota i psa. podczas trawienia układ pokarmowy kota produkuje wiecej substancji o nazwie SKATOL to produkt metabolizmu cholesterolu. psy i koty maja metabolizm tłuszczów na innym poziomie u kotów powstaje skatol w wiekszej ilosci a ze pachnie niemilosiernie odrazajaco stad wieksza intensywnosc zapachu kociej kupy nad psia. tak samo jest z ludzmi....kupa mezczyzn inaczej pachnie (bardziej intensywnie) niz kupa kobiety....to rowniez wynika z metabolizmu tłuszczów. zwróćcie uwage na ostatnie zdanie, muszę tżtowi to przekazać, żeby mi pływających okrętów w sedesie nie zostawiał ![]() o no proszę to ciekawe ![]() ![]() ![]() Wy tu o kupach a ja sobie housa ogladam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Człowiek tu pracuje, a te gadają i gadają... Jak tu potem to nadrabiać?
Arla jak to tak? Nóż w serce nam wbijasz... ![]() A z mądrości ludowych to kumpeli babcia zawsze mówiła: "Puszczę bąka, niech się błąka" i "Puszczę drugiego niech poszuka tamtego" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
ahahah niezłe z tymi bąkami! moj kolega zawsze mówił "puśc bąka niech się błąka po zasłonkach"
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Integra, to ja jeszcze do tej ludowej mądrości moge dodac:
Podkołdrniki Jadowite i Dwupierdzian Kapusty (gaz szlachetny) a mnie zawsze bawiło jak moja babcia mowi: idę kaku - czyli ide do toalety na cos grubszego ![]() skąd to sie ludziom takie słowa biora: ![]() moj tż na bąki mówi że są to Clouds of Love czyli Chmurki Miłości ![]() już ja takiej miłości to mam tu po uszy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
ahahahahah chmurki miłości
![]() ![]() ![]() Marta a u Ciebie jaka czasowo jest godzina ? ta sama? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o chmurkach miłości opowiedziałam swoim kolegom i koleżankom ze szkoly i tez mieli ubaw ![]() własnie sie dosłownie popłakałam ze śmiechu czytająć To : http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/B%C4%85k normalnie klasyfikacja mnie powaliła ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-26 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
ha ha ha no! najbardziej podobają mi się nazwy: pierdogrzmot urzędniczny i fotelnik roztoczański
![]() ![]() o poszły juz sobie wszystkie, idę i ja! ![]() ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-07-26 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie posiedzę jeszcze na flickr i też spaćku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Helenko,stanęłaś w mojej obronie
![]() To ,że kotów nie znoszę ,to nie znaczy że sie nad napotkanym pastwię lub cos w tym rodzaju. Jedynie jak jakiś próbuje zbliżyć się do mnie za blisko ,to mówię PSIIK KOCIEE!!! ..i tyle.Mogę sie na koteczki popatrzeć na fotkach i mi starczy.A ,że duuużo ostatnimi czasy powraca temat koteczkowy to brrrr...,już nie mogłam sie powstrzymać i pooszło.Już wiecie jakim entuzjazmem obdarzam to zwierzątko.Pieski za to lubię i...chomiczki.W domu mamy 3 sztuki.No tyle na ten temat. Aleście nabeblały uuuuuu....Chciałam troche odsunąć was od achów i ochów nad koteczkami ,a tu coo..?Rano wstaje i..wczytuję się w temat iscie zapaszkowy..A..fujjj..Cóż za temat g.....y.Smrodu kupa na plotkowym zostawiły.Ech dziewczyny,dziewczyny... |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
![]()
o już się wywietrzyło
![]() ![]() witam z rana wiaterek wieje słomko świeci jeszcze tydzień i na urlop!!! ![]() teraz się przyznawać która mieszka w Bieszczadach?? ![]() ta myśl podtrzymuje mnie na duchu bo mam lenia strasznego
preferencje post 225 ![]() książka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438760 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444624 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=iwona1981 decu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24279056 |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia,nie obrazisz się jeżeli napiszę tak?:''Mordo Ty moja,jak fajnie ,że jesteś ze mną"
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Osiołek z zakątka :)
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj mały oczyszczacz monitora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
CraftMod
|
![]() jakie tematy nocna zmiana wyciągnęła, z grubej rury ![]() Dobrze, że się przewietrzyło przez noc, bo byśmy były zielone jak ta zagłaskiwana przez Martę rybeczka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.