|
|
#751 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zaginęła Iwona! Trójmiasto.
...
Edytowane przez aiden46 Czas edycji: 2010-07-27 o 12:44 |
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś się orientuje czy dawna Viva teraz juz coś innego znajduje się na tej drodze którą szła Iwona? I czy wgl coś zamiast vivy tam jest ?Bo Z tego co pamiętam to w rejonie tej knajby jest szemrane towarzystwo
![]() Pamiętam rok temu za czasów Vivy jak wyszłyśmy z imprezy z powodu białych czapeczek, i hot 15 to zaatakowała nas grupka namolnych małolatów przed vivą . Najpierw chcieli nr telefonów jak powiedziałyśmy 997 zaczęli nas bluzgać od najgorszych, a jeden dresik zaczął skakać w nasza strone . Myślę, że gdyby nie to, że była dopiero 23 było dużo ludzi w drodze do Vivy to oni posunęliby się do gorszych rzeczy... |
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a) przefrunęła b) podjechała autobusem choć to niemożliwe bo była o 3:15 zupełnie gdzie indziej zapewne a autobus nie jechał tam gdzie ona c) ktoś ją podrzucił d) kolejka 3:05 odpada, kolejka 4:15 odpada e) telefon był już w rękach oprawców więc pozostaje odpowiedź c lub e |
|
|
|
|
#754 |
|
BAN stały
|
Muszynianka, ale czy wiemy JAKA kamera widziała ją ostatnia i o KTÓREJ to było godzinie i w którym miejscu?
|
|
|
|
#755 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do tego określenia gdzie znajdował się telefon - określili to bardzo precyzyjnie i tak się właśnie da. Moje studia sa powiązane z geolokalizacją wiec jestem na 99% pewna, że skoro podali dokładne miejsce czyli przy barze Kolibo tzn. że określili lokalizację bardzo dokładnie. Gdyby to było inaczej zrobione to podano by informacje najbliższego nadajnika, a nie konkretne miejsce
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiemy, ale nawet jeśli - musiałaby iść strasznie szybko żeby przejść te 5-6 km zwłaszcza bez butów... Nie wiem, może gdyby to były 4 km to by dała radę w te 42 minuty...
no ale visionAM mówisz że to raczej jest dokładne, więc pewnie jest... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 |
|
Przyczajenie
|
Witam. o rozwieszanie plakatow pytajcie sie Iwony Mamy (numer macie na kazdym plakacie). Bo z tego co wiem Rutkowski kazal zaprzestac rozwieszania ale niewiem czemu. a Druga sprawa co do tego namierzenia telefonu to policja mowi ze zrobisz 3 kroki w prawo to namierzy Cie antena z Gdanska 2 kroki w lewo to namierzy Cie antena z Redlowa wiec to zaden trop.
|
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mhm :/ |
|
|
|
|
#760 |
|
BAN stały
|
Jaką agresję? Zadałam ci proste pytanie. Tak , liczą się czyny, ile ty masz lat? Liczy sie tez prawo, latwo namawiac do jego łamania jak to nie dotyczy nas, prawda? Przyjedz tu, bede dzis miala te plakaty, rozwieszaj je w ZKM< zobaczymy jak sie to skonczy. Pokaz swoje czyny. Naprawde, odechciewa sie po takich atakach czegokolwiek. PO co takie bzdury piszesz? Przeciez chcemy pomoc, ale zgodnie z prawem, bo inaczej sobie zaszkodzimy a i plakaty znikna w tym samym dniu. |
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Macie namiary na stronę internetową klubu, w którym była Iwona? Bo ja nie mogę znaleźć go nigdzie...a może coś widać na zdjęciach z imprezy, może na którymś jest Iwona
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
co do policji mam mieszane uczucia. niby wiedzą wiele ale wyników nie widać , choć może i dla dobra akcji nie ujawniają jej szczegółow. |
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
No jej telefon o 3:49 na pewno był pod tym barem. Czy ona była tego nie wiemy...
Skoro policja ma ją na kamerach do 3:49 to czemu ona nagle o tej godzinie znika i także kończy się sygnał jej telefonu? To dziwne... albo w artykule są błędy |
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukałam już na fotkach, nie ma nic. |
|
|
|
|
#766 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
sprawia Ci przyjemność atakowanie innych ludzi ? spoko moge rozwieszać plakaty - juz rozwieszałam , spoko. a o mój wiek się nie martw. |
|
|
|
|
#767 |
|
Konto usunięte
|
Muszynianka, ale to nie jest 6km, tylko 2km
Ostatni sygnał był z okolic baru Koliba.http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.013797&z=16 Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2010-07-27 o 11:19 |
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Btw obawiam się że trzeba by skontrolować Gdyńskie lasy wzdłuż obwodnicy...
To wcale nie jest tak daleko a miejsce jest w ogóle nie uczęszczane, nawet nie wiem czy grzybiarze się porywają na tamtejsze wycieczki.. Skoro doszła do Orłowa to takie mam przeczucia.. stamtąd samochodem przez Karwiny i na obwodnicę... ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2095419 2]Muszynianka, ale to nie jest 6km, tylko 2km Ostatni sygnał był z okolic baru Koliba.[/QUOTE]Ea... Nie wiem może coś pochrzaniłam, Kolibki są przy Kamiennym Potoku przy Aqua Parku... |
|
|
|
#769 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
myślałam też o lasach wzdłuż pasa nadmorskiego bo jest ich tam sporo. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na razie to ty siedzisz i gdybasz, bo ja od rana siedze na telefonie i zalatwiam kwestie zgodnego z prawem rozwieszania plakatów w ZKM oraz SKM i PKP. Jestem tez umowiona z mamą Iwony na odbior plakatow. Na razie to ty mnie atakujesz, sprawia ci to przyjemnosc? Prosze bardzo, zapraszam na priv, dostaniesz nr telefonu i umowimy sie gdzie i o ktorej dostaniesz dzis plakaty do rozwieszenia w ZKM (bez zgody ZKM) Czekam na wiadomosc od ciebie na priv. naprawde, mam wrazenie ze niektore osoby nie moga przezyc, ze to nie one robią coś fizycznie tylko siedza za komputerem. Zapraszam wszystkich, naprawdę, na razie gdyba kilkadziesiat osob a chetnych oprocz mnie do realnej fizycznej pomocy zglosily sie tylko 2 osoby!! Z gory zaznaczam ze nie piję do osob spoza trójmiasta. |
|
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też zumi pokazuje, że od miejsca, gdzie była złapana na nagraniu, które oglądałyśmy do baru Koliba jest około 2km, a nie 6...
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Jazda konna zespół parkowy Kolibki - Aleja Zwycięstwa 291, Gdynia
Adventure Park Kolibki - Bernadowska 1, Gdynia Bar Koliba http://www.koliba.pl/ to Karczma Regionalna w Sopocie Kamiennym Potoku, zgubilam się o jakim barze my mówimy?:P |
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
http://www.sobotnianoc.pl/klub/galeria/2720/
Tutaj macie link do zdjęć z tego klubu. Ale niestety z tego weekendu w którym zaginęła Iwona nie ma żadnych zdjęć. O ile dobrze patrze. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To by się zgadzało... |
|
|
|
|
#775 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Oczywiście w tej sprawie jest wiele pytań bez odpowiedzi ale dziwi mnie jedno że dzwoni do koleżanki która mieszka obok niej i prosi o nocleg?? dlaczego nie chce spać w domu? dlaczego nie miała kluczy do mieszkania? czy to ta koleżanka która się bawiła z nią w DC? w jednym z artykułów jest napisane że Iwona dzwoniła do niej kiedy ta była już pod blokiem i ojciec Iwony słyszał rozmowę tylko myślał że jest przeprowadzona w twarz w twarz a nie przez telefon...... Moim zdaniem Iwona była z kimś umówiona szła pewnym krokiem wiedząc gdzie idzie tym bardziej że potem zmieniła trasę i kierowała się w stronę gdyni dla mnie są dwa wyjścia: z jakiegoś powodu nie mogła się o tej godzinie pojawić w domu więc chciała przeczekać i pochodzić albo umówiła się z kimś kto miał ją zabrać do domu..... ktoś wcześniej sugerował że chciała uniknąć spotkania w skm ze znajomymi i wybrała się na wcześniejszy przystanek bardzo malo prawdopodobne to jednak kawał drogi z Sopotu do wejścia na plaże w kamiennym potoku a do tego dochodzi droga którą trzeba pokonać od tego wejścia do skmki ok 15min |
|
|
|
#776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...,0.013797&z=16 |
|
|
|
|
#777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#778 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
sory jeżeli Cie czymś uraziłam dziewczyno i super że działasz , tylko nie oceniaj tak pochopnie ludzi . rozejm z mojej strony ! i działajmy
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;2095443 0]Ale bar Koliba to nie Kolibki, wejdź na stronę: http://koliba.pl/ i zobacz 'Lokalizacja'. Zresztą maps google też pokazuje Bar Koliba.
[/QUOTE]Aaaa to ten bar koliba, to faktycznie masz rację. A jaki jest konkretny adres tego baru koliba? ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- ul. Powstańców Warszawy 90 ? |
|
|
|
#780 |
|
Przyczajenie
|
Witam. o rozwieszanie plakatow pytajcie sie Iwony Mamy (numer macie na kazdym plakacie). Bo z tego co wiem Rutkowski kazal zaprzestac rozwieszania ale niewiem czemu. a Druga sprawa co do tego namierzenia telefonu to policja mowi ze zrobisz 3 kroki w prawo to namierzy Cie antena z Gdanska 2 kroki w lewo to namierzy Cie antena z Redlowa wiec to zaden trop. I nie gdybajcie juz tylko dajcie jeszcze troche czasu Policji i detektywom. To sa najlepsi ludzie w tym fachu i napewno jak cos tylko znajda to to naglosnia wiec troche cierpliwosci...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

Ostatni sygnał był z okolic baru Koliba.