| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-07-26, 23:13 | #2941 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Dublin 
				 | 

Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy

Cytat: 
  Cytat: 
  dzieki   | ||
|     | 
|  2010-07-26, 23:15 | #2942 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

Dot.: Naszych TŻtów mocno kochamy i cierpliwie sobie czekamy, a w międzyczasie gadamy

14 lat to już przeginka totalna dziewczyny ostatnio na tym weselu gadaliśmy z panną w ciąży, z ciekawości zapytaliśmy jak chcą dac na imię córce a ona: no są 3 opcje, jeszcze nie zdecydowaliśmy. to będzie Samanta, Nikola albo Sandra ...biedne dziecko:p też spadam, do jutra!   
				__________________ Zacznij od tego co znasz, a potem wymyśl to na nowo. Nie zdziw się, gdy zobaczysz że niesamowite kwiaty rosną na zwykłej ziemi. S.King | 
|     | 
|  2010-07-27, 00:31 | #2943 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: 3miasto 
				 | 

Cytat: 
  zwlaszcza samanta i sandra, bo nikole sie spotyka jeszcze czasem Moon, to niezle ta Twoja kolezanka, w wieku 14 lat urodzic to masakra jakas, ona 13 lat musiala miec jak seks uprawiala  porazka dobranoc dziewczyny   
				__________________ „Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” | |
|     | 
|  2010-07-27, 10:14 | #2944 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

nie powiem bo ja też wcześnie zaczęłam  miałam niecałe 16 lat bardziej wtedy zrobiłam to z ciekawości niż z miłości  ale musze przyznać ze od razu poszłam po tabletki bo bałam się | 
|     | 
|  2010-07-27, 10:18 | #2945 | 
				 | 

witajcie. lee moj tz 22 sierpnia wyjezdza do wawy na chrzciny a ja przec 4-5 dni zostaje sama   ja z nim nie jade bo nie moge,zreszta jak bym teraz pojechala to juz nie pozwoliliby mi jechac za rok na wesele,bo za duzo kasy by poszlo na sam dojazd z 80zl  trudno przynajmnij bede miala czas na spotkania z przyjacilkami  o ile ktoras bd miec czas   
				__________________ "Ever so slowly Ever so surely Ever so secretly You allure me I am the blind sky You are the starlight Feeding a flame Through the shade of midnight"  Kuba  | 
|     | 
|  2010-07-27, 10:24 | #2946 | |
				 | 

Cytat: 
  i robiłas to z głową bo postarałaś się o antykoncjepcje. Ja też miałam 16 lat jak zaczęłam, no 17 roczek mi leciał  tyle że ja kochałam swojego faceta, przy czym jednocześnie byłam strasznie ciekawa jak to jest. Ale strasznie tego żałuję i gdybym mogła cofnąć czas to nie miałoby miejsca, z resztą cały ten związek najchętniej wymazałabym z pamięci   
				__________________ Zacznij od tego co znasz, a potem wymyśl to na nowo. Nie zdziw się, gdy zobaczysz że niesamowite kwiaty rosną na zwykłej ziemi. S.King | |
|     | 
|  2010-07-27, 10:42 | #2947 | 
				 | 

no ja też kochałam już wtedy tż ale byliśmy ze sobą wtedy 3 miesiące i zastanawialam sie czy napewno to odpowiedni czas itd ale ciekawosc byla góra  to bylo miesiac przed 16 ur | 
|     | 
|  2010-07-27, 10:45 | #2948 | 
				 | 

a u mnie miesiąc po 16 urodzinach:p pamiętam jak dziś...to było w sylwestra, jak wszyscy sobie poszli i jak wspominam to wszystko to było okropnie dziecinne i jest niczym w porównaniu to tego co mam dziś   
				__________________ Zacznij od tego co znasz, a potem wymyśl to na nowo. Nie zdziw się, gdy zobaczysz że niesamowite kwiaty rosną na zwykłej ziemi. S.King | 
|     | 
|  2010-07-27, 11:14 | #2949 | 
				 | 

o kurde dziewczyny to młodo zaczęłyście  nie bałyście się bólu?   
				__________________ „Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” | 
|     | 
|  2010-07-27, 11:35 | #2950 | |||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  ,miesiac przed 16, z chlopakiem ktorego kochalam, i z ktorym bylam potem 3,5 roku, wciaz czuje do niego sentyment  nie balam sie nic a nic, bo z milosci. chociaz pod wplywem impulsu, ale nie zaluje. kolejny dzien zalatwiania wszystkiego, musze zdjecia do dyplomu wywolac, do szkoly jechac ech. a cos mi 3 dni temu pod lopatką przeskoczylo, i prawie nie moge szyja ruszac, w kazdej pozycji boli a tabletki przeciwbolowe nie pomagaja, co robic?   Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-07-27 o 11:37 | |||
|     | 
|  2010-07-27, 11:41 | #2951 | 
				 | 

yoona - idź do lekarza, najlepiej Ci poradzi i może da coś skutecznego ma uśmierzenie bólu! solll - nie myślałam przed o bólu, dopiero w trakcie, bo bolało i to bardzo 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-07-27, 12:12 | #2952 | 
| Zakorzenienie | 

Ja swój pierwszy raz odbyłam w wieku 17lat z moim obecnym tŻ po pół roku bycia razem.. Mnie nic nie bolało   hehe a na drugi dzień zemdlałam więc moja pierwsza myśl, że jestem w ciąży  żeby nie było użyliśmy prezerwatywy. Yoona na pewno się obronisz  Trzymam kciuki   skoro Ci coś przeskoczyło to idź do lekarza albo na masaż. Edytowane przez marcia1003 Czas edycji: 2010-07-27 o 12:13 | 
|     | 
|  2010-07-27, 12:49 | #2953 | 
				 | 

bolało ale ciekawość była silniejsz haha  nie żałuje  może dlatego że cały czas jestem z tż   | 
|     | 
|  2010-07-27, 14:12 | #2954 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cześć Dziewczyny !! Dawno mnie nie było, a tu tyle się rozpisałyście. Ale postaram się  nadrobić to może będę na bieżąco. Ja już po wakacjach   szkoda ,ze już koniec. Pogoda może była do d... - Moon coś wiesz na ten temat, (pogodę można nazwać "butelkowa")ale impreza jak zawsze najlepsza-oczywiście jak ktoś lubi taką muzykę i w ogóle nie każdy lubi takie eventy-  ale dla mnie nie ma lepszej imprezy.Już nawet pogoda nie byłą w stanie zepsuć nam humorów. A tak szybko czas minął, te pięć dni nie wiem kiedy przeszły. Ale zdjęcia są, pamiątki są i nie zapomniane wspomnienia bezcenne. Aż musiałam się wam pochwalić   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-07-27, 14:33 | #2955 | |
				 | 

Cytat: 
 witaj  no fakt ostatnio pogoda byla rzeczywscie do d... ale teraz jest piekna pogoda nie za goraco nie za zimno. ok 25 stopni. mnie tam szlag trafial przez ta impreze  bo spac nie moglam. a mieszkam kolo katedry w wiezowcu. a ja zaraz ide z tztem sie przejsc  papapa   
				__________________ "Ever so slowly Ever so surely Ever so secretly You allure me I am the blind sky You are the starlight Feeding a flame Through the shade of midnight"  Kuba  | |
|     | 
|  2010-07-27, 14:50 | #2956 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Krk 
				 | 

20 a co    Cytat: 
  chcielismy najpierw na koniec tego roku, potem ze niby w 2011 bo zawsze cos ;P az pewnego dnia, dokladnie 10 dni po zaręczynach  stwierdzilismy ze chcemy i wyszły dwie krechy  no ale rece mi sie trzęsły , nie spodziewalam sie..inne pary latami sie starają szok  Cytat: 

__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | ||
|     | 
|  2010-07-27, 15:13 | #2957 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 a tu kolejny stres doszedl: promotor mial jakis drobny wypadek i nie bedzie go na mojej obronie! no jakas porazka po prostu    | ||
|     | 
|  2010-07-27, 15:25 | #2958 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Częstochowa 
				 | 

ja się nia bałam bólu troszkę bolało ale krwi ani śladu a zrobiliśmy to jak miałam 17 lat tż miał wtedy 21

__________________ 11.10.2005-RAZEM  10.10.2009r-ZARĘCZENI  JAKO ŻONA  27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem   | 
|     | 
|  2010-07-27, 18:35 | #2959 | 
| Komplikatorka Zarejestrowany: 2009-04 
				 | 

Cześć Dziewczyny    
				__________________ "Sens zdarzeń pojawia się z opóźnieniem. Trzeba tylko przeczekać. To co dziś jest czystym cierpieniem, po czasie okazuje się przedsionkiem szczęścia i mądrości". | 
|     | 
|  2010-07-27, 19:33 | #2960 | 
				 | 

hey daguś    
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | 
|     | 
|  2010-07-27, 19:36 | #2961 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

cześć dziewczyny..jakos nie mam czasu do Was zaglądać..starsznie mi dziś  zle.. mieszkam z moim TŻ i znowu dzisz przyszła poczta do jego byłej...do jasnej dupy..ona tu nie mieszka 2 lata a wciaz adresu nie mzoe zmienic... każdego miesiaca mam ten sam wkur... plus jej ocjciec wciaz wydzwania jak tam ogród..a to przyniósł drewno do kominka w prezencie ( metr drewna 180 zł kosztuje ) czy to jest normalne????????????????? ???????/  ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Dodam, ze w ostatni weeken wyszła za maż!!!!!!!!!!!!!!!!! | 
|     | 
|  2010-07-27, 20:31 | #2962 | 
				 | 

dla mnie nie jest normalne.ale wkurzać się o takie coś    szkoda nerwów, była od mojego , cały czas widniała jako współwłaściciel samochodu, chociaż on ją spłacił to przed wyjazdem do Anglii nie zdążył wyrejestrować i co nie stresowałam się bo o co ?  też już mężatka. Listy i inne duperele nie są warte według mnie stresu 
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | 
|     | 
|  2010-07-27, 22:23 | #2963 | 
				 | 

Montii ma rację, nie ma się co stresować, szkoda nerwów  choć moim zdaniem normalne to też nie jest, nejlepiej pogadaj o tym z tz   
				__________________ „Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-07-27, 22:33 | #2964 | |
				 | 

Cytat: 
  podejrzewam, że TŻ myśli dokładnie o tym samym, bo poglądowo zaskakująco zgodni jesteśmy. I boję się że nie będe dobrą matką... A paradoksalnie nasz wiek - ty 20, ja 21 jest dobry na rodzenie. Bo wtedy nie jesteśmy jeszcze wpędzone w tryby pracy, nie musimy przerywać karier bo jeszcze nie zaczęłyśmy. A studia przecież można robić zaocznie(ja robię je w ten sposób tak czy inaczej) Bo teraz wyobraźmy sobie kobietę 27 letnią która dopiero zaczyna karierę. Chce dziecka...i wypada z obiegu  Ale zawsze jest też 2. strona medalu - my nie mamy włąsnej stabilnej sytuacji zawodowej, musimy się oglądać na chłopów 
				__________________ Zacznij od tego co znasz, a potem wymyśl to na nowo. Nie zdziw się, gdy zobaczysz że niesamowite kwiaty rosną na zwykłej ziemi. S.King Edytowane przez enter code Czas edycji: 2010-07-27 o 22:35 | |
|     | 
|  2010-07-28, 06:20 | #2965 | 
				 | 

enter - wiesz ja się ciesze,że będę młodą mamą urodzę trochę przed 21, skończę studia i potem mogę pracować i nie stresować się kiedy zdecydować się na dziecko, a w wieku 30 lat będę miała maleństwo odchowane i mogę iść ze znajomymi na piwko, a inni dopiero będą się stresować czy zdecydowac się na malucha czy szef umowę przedłuży    większość moich znajomych ma już dzieci i w ogóle ( w moim wieku niee ale z równieśnikami nigdy nie mogłam się dogadać ). ważna jest też kwestia wychowania dziecka, niektórzy nie rozstają się z nim 24 h na dobę a potem matka nie może wyjść do sklepu bo dziecko płacze..od opieki też jest tata  ja już zapowiedziałam,że idę na siłownie po porodzie i doprowowadzam sie do porządku     a co do drugiej strony medalu to nie jest tak ,że się boje bo sytuacje finansową mamy dobrą, poza tym też posiadam swoje pieniądze, ogolnie mamy wspolne konto i nie ma , moje , twoje , nasze.. teraz moje pieniadze zainwestowalismy w Taurona..czekamy na zyski ;D jezus jak mną mdłości targają ja oszaleje...  czuje sie fatalnie   nie mogę spać tak mi niedobrze, moje dziecie mnie nie oszczędza   
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] Edytowane przez Montii Czas edycji: 2010-07-28 o 06:21 | 
|     | 
|  2010-07-28, 10:32 | #2966 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Mimo wszystko współczuję tych mdłości   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-07-28, 10:37 | #2967 | 
				 | 

w złą godzine to powiedziałam   ale na kiblu nie wiszę  ( tfu tfu )   
|     | 
|  2010-07-28, 10:38 | #2968 | 
| Zakorzenienie | 

obyś tego w złą godzinę nie powiedziała   aha, i może zrobisz sobie ładnego suwaczka ciążowego?   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-07-28, 10:48 | #2969 | |
				 | 

Cytat: 
   współczuję tych mdłości, ale to nie trwa długo, trzeba zacisnąć zęby na te tygodnie i przeczekać   
				__________________ Zacznij od tego co znasz, a potem wymyśl to na nowo. Nie zdziw się, gdy zobaczysz że niesamowite kwiaty rosną na zwykłej ziemi. S.King | |
|     | 
|  2010-07-28, 10:50 | #2970 | 
				 | 

zrobie zrobie   dziś rozpoczęłam 9 tydzień   i nawet apetycik mam oooo  ide do lodówki   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.