|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
madzialenka jesli chodzi o drewniane podlogi, to tylko cyklinowanie ale zaplacisz za twiecej niz za podloge z paneli np.
papierem sciernym sama nie zorbisz tego rowno. no way. |
|
|
|
#1112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXI
Cytat:
nooo wlasnie tez dzis rano nad tym myslalam.... kliwia masz jakies newsy?? Cytat:
|
||
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Pogoda kiepska, na pewno się nie poopalamy do piątku, ale jest wesoło
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
przynajmniej jodu sie nawdychacie
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa Baja pytalas kiedys jak wyszlo z moim ubezpieczeniem, ale jakos chyba wtedy Ci nie odpisalam i od tego czasu ciagle o tym mysle i jak juz pisze to mi sie zapomina
![]() Wiec byly z tym niezle jazdy... ubezpieczyciel powiedzial ze moge sie ubezpieczyc u tego samego ubezpieczyciela, ale byla bardzo wysoka rata, albo u konkurencji... rata byla sporo nizsza... wiec wybralam konkurencje i poszlam sie ubezpieczyc... to biuro ubezpieczen prowadzi malzenstwo i oni sa agentami kilku firm takze tak czy tak nic to nie zmienialo... no ale na miejscu sie dowiedzialam ze jednak nie moga mnie ubezpieczyc bo w tym biurze trwa teraz dochodzenie z prawnikami kto zawinil i co teraz zrobic... wiec na okolo tydzien bylam uziemiona i nie moglam jezdzic autem... no ale w koncu rozwiazali to na moja korzysc i nie musze za nic placic, przywrocili mi ta polise, tylko musze we wrzesniu zaplacic 2 rate skladki... takze super sie rozwiozalo
|
|
|
|
#1116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podłoga nie jest jakaś zniszczona, ale są miejsca gdzie trzeba by ją było np. połatać (takie małe szczelinki)
|
||
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
aguś papierem sciernym nie zbierzesz starego koloru a madzia pisala o zmianie koloru
i penie byla uzywana lakierobejca ktora włazi dosc głeboko w drewno mysle ze tylko cykliniarka wchodzi w gre a ci sobie liczą i to sporo pierwszy z brzegu cennik http://www.parkietpol.republika.pl/cennik.html
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej jest ładny kolor drewna wiec spoko to na moje mieszkanie 70m2 odjąć łazienkę to jakies 1300zł wychodzi
|
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mi to wrzuc na fotce
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam, zeby go tylko odświeżyc :P |
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
hehe zrobie zdjęcie i wrzuce. W wogóle to musze wam wrzucic zdjęcia przed remontem
A na odświeżenie sam papier ścierny starczy? Drobno czy grubo ziarnisty?? |
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
madzia drobny, bo grubo Ci zrobi szramy na drewnie.
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
będę próbowała.
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
my jedziemy nad morze w ostatnim tygodniu sierpnia, decyzja zapadła
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to świetnie Na tydzien ?? Gdzie dokładnie jedziecie??A ja musze iść zrobic sałatkę (o ile pierś z kuraka już mi się lekko rozmroziła). Dzis przyjedzie do nas chłopak z mamy rodziny (syn brata mojego dziadka) Nie widziałam go dokładnie 20 lat (na slub nie zapraszałam ) i ma u nas spać. ech...
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
im cienszy tym bardziej równą powierzchnie uzyskasz... grubym narobisz bruzd ktore potem cienkim musisz wyrównac a potem i tak musisz polakierowac .. ale to pewnie wiesz no i dobrze jakbyscie mieli szlifierke oscylacyjną bo recznie to sie zamachasz na smierc
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-07-27 o 12:43 |
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Doznalam olsnienia
nie tak dawno byla u nas kolezanka i powiedziala ze w pewnej dzielnicy naszego miasta sa bardzo tanie mieszkania... no tylko ze to sa nie za ciekawe mieszkania bo to sa bloczki i generalnie nie ma wiekszych mieszkan niz 44 m2... malutkie 2 pokoiki z aneksem kuchennym... niestety nie maja balkonu i daleko od centrum... ja sie upieralam przy duzym mieszkaniu, no ale nie mamy kasy, na pomoc rodzicow tez za bardzo nie mamy co liczyc bo nie maja mozliwosci... no i tak sie kisimy u tescia... a kredytu boimy sie brac bo praca niepewna i roznie moze byc... no ale wlasnie wymyslilam ze moze bysmy kupili takie mieszkanko bo cena jest kuszaca... zaczynaja sie od 70 tys... wiec nawet bysmy nie musieli brac kredytu, poza tym dawniej przerazala mnie ta odleglosc ale teraz autkiem jezdze wiec nie problem... i oboje bysmy mieli blisko do pracy stamtad... poza tym tam czynsz jest chyba niski... a poza tym to tz ma siostre... ona ma 35 lat i jest troche chora... tzn jakas taka nie zorganizowana i na rencie... no i kiedys w przyszlosci bedziemy mieli mieszkanie po tesciu do podzialu... to gdzie teraz mieszkamy... i juz tak wstepnie gadalismy ze trzeba bedzie sprzedac to mieszkanie a jej kupic/wynajac pokoj z kuchnia bo tego mieszkania nie utrzyma sama (to mieszkanie ma 80 m2) , a my nie chcemy z nia mieszkac bo taka z niej jest balaganiara ze hej no i wymyslilam wlasnie zeby kupic takie mieszkanko i jak juz kiedys przyjdzie ten dzien to sie wymienimy... albo jesli sie uda to wtedy sprzedamy to mieszkanko i kupimy jakies inne... no ale przynajmniej bedziemy juz na swoim ale sie podniecilam... az kaze sie tam tz dzisiaj zawiesc bo nie wiem dokladnie gdzie te bloczki sa
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tej szlifierki to musze się taty zapytać, bo on masę narzędzi, to może będzie miał takie cuda ![]() Samba fajny pomysł. Ale skoro te mieszkania są takie tanie, to chyba musi być jakiś haczyk co?? Moża je wykupić?? A moze czynsz mają ogromny?? Chyba , że u was jest taka cena za mieszkanie. |
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do Władysławowa ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Boję się trochę o pogodę bo to przełom sierpnia i września...
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
pogoda teraz szaleje, więc nie koniecznie musi być źle
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm co do haczyka to musimy sie zorientowac dokladnie, ale chyba nie maja zadnego haczyka... ta dziewczyna tam mieszka i mowila ze wszystko ok (to byla narzeczona kuzyna tzta i byli nas zapraszac na wesele)... poprostu te mieszkania sa dosc "nieatrakcyjne" z tego wzgledu ze sa male, bez balkonu i z aneksem kuchennym... pewnie mozna tez tam kupic "drozsze" mieszkanie... ale jak patrzylam przed chwila to ceny zaczynaja sie od 70 tys... ona mowila ze za 90 tys to juz spokojnie sie kupi... ja normalnie to chcialam miec min 3 pokoje z balkonem... a najlepiej dzialke i domek... no ale poki co nie mozemy sobie na to pozwolic i gnieciemy sie na 9 metrach... wiec chyba w 44 m2 sie pomiescimy we dwojke... na poczatek nooo poki co sie podjaralam i jade dzisiaj ogladac to osiedle a jak okolica mi sie w miare spodoba to na ogladanie jakiegos mieszkanka sie moze umowimy... o ile tz sie wyrazi przychylnie o moich przemysleniach... w centrum sa duzooo drozsze mieszkania i za ta cene nie kupimy nawet kawalerki...
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Samba pewnie, że to jest dobry pomysł. Tylko cena strasznie niska. Ale skoro nie będzie haczyków, to chyba nawet nie ma o czym myśleć, tylko brać
A 44 m2 to wcale nie jakieś klitki. Kilka dziewczyn od z nas z wątku ma mieszkanie po 40-50m2 i żyją Wiec spoko. Co innego jakby to była kawalereka po 30m2 a tak A może one są tez kompeltnie do remontu i dlatego tak tanio??
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
ANIE wszystkie kochane - najlepszego
wprawdzie to wczoraj bylo no ale zapomnialam wiec pisze dzis duzooooo milosci ![]() anika222 cudowny juniorek ![]() ![]() ![]() Sysunia_d nie ma za co ![]() india83 ucaluj Gucie odemnie ![]() agus87 straszny widok... *Agatek* dzieki Ci laskawa Pani.. padam do stop ![]() ![]() ![]() Madzialenka super sa juz te roslinki.. ![]() Emilia211 trzymam kciuki za meza mam nadzieje ze mu przedluza umowe no i przede wszystkim gratulacje a tobie jak sie pracuje?Jestem jestem nadal w dwupaku anika i Madzia zadnych mi insynuacji takich! ale fakt bylam rano w szpitalu tyle ze na badaniach - musialam do porodu miec krzepliwosc zrobiona wiec bylam a co![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- SAMBA okazja fajna poczytaj popatrz moze warto skorzystac.. lepsze 44 sami na uboczu bez balkonu niz z balkonem ale i tesciem na 9m...
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A miałam się już dopisać do tych przypuszczeń dziewczyn na temat Twojej nieobecności... ![]() ale patrzę ooo post martuchy
|
||
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie zacznie to bede kliwie gnebic wiec wszystko wam napisze
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć, będziemy ją gnębić ![]() ![]() Uciekam na ogródek fasolki zerwać ale tak mi się nie chce, bo za ciepło to nie jest
|
|
|
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje ze tz nie ostudzi mojego entuzjazmu bo jeszcze nic nie wie
|
||
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Samba leć, porób zdjęcia i pokaż
Wiesz to ja bym chyba wolała to za 70 tys i zrobić wszystko tak jak mi się podoba, niż jakieś droższe w którym może wiele rzeczy by mi się nie podobało
|
|
|
|
#1140 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorzuciłam na żonki gastronomiczne kilka przepisów na zimowe przetwory
dzisiaj kuchnia moja
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.

mi tu dziewczyny wciskają dwukropek

ale patrzę ooo post martuchy