|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIV - Majkol is OSOM.
Dwie pierwsze foty mną pozamiatały
![]() ![]()
#4352 |
Zakorzenienie
|
o tak
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- mialam teraz rowno z Anisia liczbe postow ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Zobaczyłam fotki, które dodałaś i od razu zaczęło mnie strzykać w szyi
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- ![]() ![]()
#4354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zakorzenienie
|
cześć lachony
![]()
#4356 |
Zakorzenienie
|
Chyba za wiele emocji na jeden raz ![]() Ale mogłoby już przestać - po pięciu minutach stało się to nieco męczące i irytujące ![]()
#4357 |
Zakorzenienie
|
byłam u fryzjera nie mogę się przyzwyczaić i znowu jestem wkufiona
![]() ![]()
#4358 |
Zakorzenienie
|
Lu
![]() A co się stało? ![]()
#4359 |
Zakorzenienie
|
a nic deko mnie obcapił, ale spoko nie pierwszy nie ostatni raz
![]()
#4360 |
Zakorzenienie
|
Lu
![]() kurde kiedy wreszcie normalnie wrocicie ![]() za to ja ide sobie tez ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- nie wiem gdzie posadzic drzewko ![]() Sonia tak linieje, ze wszedzie mam klaki ![]() trzymta sie slonecznie ![]() na Ti przesylajcie mi deski i dla P. farbe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Gronia no ja czekam na kompa kolo mnie w ch*ja robi
![]()
#4362 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() Wróciłam z pracy, ćwiczeń i zakupów (tak, tak, spocona i śmierdząca po ćwiczeniach pojechałam na zakupy ![]() Wybrałam sobie dobry moment, bo przecena goni przecenę. ![]() ![]() A sobie strój do fitnessu, bo dotychczasowe wołają o pomstę do nieba i kilka wykręciarsko- przewrotnych koszulek w Mango- w tym taką z napisem "I'm a Barbie fan". ![]() Jestem zmęczona, ale zadowolona. ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Ej, włączyłam telewizor na "dwójkę" i runął mój światopogląd. ![]() ![]() Niełatwe życie mają sławni ludzie, niełatwe. Każdy pamięta, jak byli młodzi i piękni... a czasu nie da się zatrzymać. Ech, nie dziwię się, że operacje plastyczne robią w Stanach taką karierę. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Jestem już zmęczona zakupami a tymczasem mam jeszcze dwie karty prezentowe do Zary opiewające na łączną kwotę 200 zł. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Nie ma, jak narzekać na nadmiar przybytku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() ![]()
#4364 |
Zakorzenienie
|
Nikogo nie ma, to sobie nadrobię.
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- O, przepraszam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
#4366 |
Zakorzenienie
|
A, teraz to Cię widzę.
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Wszystko przez zarzynanych przeciwników Seagala- robią mnóstwo hałasu. ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Wszystko niszczą i na dodatek niecelnie strzelają. Łatwiej im trafić w mały posążek, niż w postawnego głównego bohatera. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Zdarza się i tak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4368 | |
Zakorzenienie
|
Strzelają z pistoletów i małych automatów a na ścianach budynku są leje, jak po pociskach przeciwczołgowych.
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() Jeden z panów techników pracujących nad powstaniem tego filmu nazywa się "Billy Ng"- zupełnie spoko nazwisko. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
ałaaa
![]() dziewczyny lepiej przymierzać szpilki, które się chce kupić na gołą stopę czy na rajtki? bo kurde jak se kupie dobre na gołą to w rajtach będzie mi wyskakiwać lub kiedy odwrotnie to będzie mnie ocierać ![]()
#4370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4371 | ||
Zakorzenienie
|
Oho, przełączyłam na TV4 a tam... Dolph Lundgren. Znaczy się zaś trafiłam na film akcji i zaś będzie hałas.
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
A jak są to szpileczki odkryte, to na gołą stopę, bo rajstopy wyglądają słabo przy odkrytych butach. ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Nie jest dobrze... znalazłam w lodówce piwo i kabanosy. ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- I godzina ćwiczeń poszła się kochać. ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- No ale skoro już znalazłam, to przecież sobie nie odmówię? ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Zrobimy tak: zjem jednego, małego kabanoska i zapiję go puszeczką piwka albo dwoma a Wy będziecie pamiętać, że miałam poczucie winy, dobra? ![]() ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2010-07-28 o 21:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Zakorzenienie
|
W myśl zasady, iż szczęśliwemu znalazcy należy się nagroda
![]() ![]()
#4373 |
Zakorzenienie
|
nie, nie one są zakryte
![]() w sumie będę ubierała głównie do rajtek czy pończoch.. a jak raz ubiorę na gołe nogi to mam pecha ![]() trudno. ![]() wszystko mnie boli. stawy, płuca jogging rlz ![]() do jutra ![]()
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Zgodnie z zasadą po kabanosie słuch zaginął.
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Adios cienka kiełbasko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
W filmie robi się ciekawie, Dolph Załącznik 3287791 próbuje być romantyczny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
A teraz
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Kurczę, "Firma" leci na TVNie a ja dopiero niedawno przełączyłam. ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Świetny film! ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Ej, nie róbcie sobie jaj, czuję się samotnie. ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Pisarko, I see you! ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Is that you or your shadow? ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- I Don't Need No Dreams When I'm By Your Side Every Moment Takes Me To Paradise Darlin', Let Me Hold You Warm You In My Arms And Melt Your Fears Away Show You All The Magic That A Perfect Love Can Make I Need You Night And Day ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Where Did You Come From Lady And Ooh Won't You Take Me There Right Away Won't You Baby Tendoroni You've Got To Be Spark My Nature Sugar Fly With Me Don't You Know Now Is The Perfect Time We Can Make It Right Hit The City Lights Then Tonight Ease The Lovin' Pain Let Me Take You To The Max |
![]() ![]() |
![]() |
#4378 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem, Aniu
![]() Wczytuję się w Twój monolog ![]()
#4379 |
Zakorzenienie
|
Nothin' Can Stop This Burnin'
Desire To Be With You Gotta Get To You Baby Won't You Come, It's Emergency Cool My Fire Yearnin' Honey, Come Set Me Free Don't You Know Now Is The Perfect Time We Can Dim The Lights Just To Make It Right In The Night Hit The Lovin' Spot I'll Give You All That I've Got ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Tak sobie pomyślałam, że sprowadziłabym MJa na złą drogę. Co wieczór poiłabym Go alkoholem i zmuszała do wyuzdanych igraszek. ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- A w trakcie musiałby mi śpiewać. ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Chodziłby wypompowany... ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- W sumie to by leżał, nie miałby siły chodzić. ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Zresztą- po co chodzić, skoro lepiej leżeć? ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- I w ten sposób pojęcie "słodki ciężar" nabrałoby nowego wymiaru. ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- So listen to my heart Lay your body next to mine Let me fill you with my dreams I can make you fell so right And baby through the years Gonna love you more each day So I promise you tonight That you 'll always be the lady in my life W tym wersie zamieniłabym "dreams" na coś zgoła innego i gitara. ![]() Osiągnęłam ostatni stopień szaleństwa, ała... ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Ale wtedy z pewnością czułabym się na bank "so right", o tak! ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:34 ---------- Now is the time for you and I to cuddle close together All through the night I'll save you from the terror on the screen, I'll make you see That this is thriller, thriller night 'Cause I can thrill you more than any ghost would dare to try Girl, this is thriller, thriller night So let me hold you tight and share a killer, diller, chiller Thriller here tonight Znowu ciekawy fragment. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Reaching out To touch a stranger Electric eyes are ev'rywhere See that girl She knows I'm watching She likes the way I stare To też jest prawda. ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Like a trip to heaven Heaven is the prize And I'm so glad I found you girl You're an angel in disguise Robi się jakby romantycznie. ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- I can't help it ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- So get on the floor And dance with me I love the way you shake your thing Especially ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- And maybe the walls will tumble, and sun may refuse to shine, when I say, I love you, baby you've gotta know, that's for all time ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() I coś na dobry początek dnia... ![]() http://muzyka.onet.pl/0,2203644,newsy.html
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.