Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.22 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-31, 16:45   #4831
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

ja się już pożegnam bo niedługo idę na noc do P

i wreszcie zrobię siku bo u mnie dziś nie można wchodzić
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 16:46   #4832
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Choć do ślubu się zbliżamy, gadać ciągle dość nie mamy - Panny Młode 2011, cz.2

Jakoś nic mi się nie chce
B. w pracy
Hmmm....
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 17:23   #4833
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
może ktoś odwołał w ostatnim momencie ???
może ale w ogóle mają dużo terminów na 2011 na czerwiec, lipiec, sierpień... ale inni znajomi też tam mieli co prawda 5 lat temu ale też było fajnie mimo, że pamiętam to jak przez mgłę

T'ai

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

znikam, udanego wieczoru

Edytowane przez XxXJuSstiii
Czas edycji: 2010-07-31 o 16:48
XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 17:37   #4834
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
ale Ela z masażem... masażysta osobisty jeszcze u ciebie?

.....................
Nie wiesz że ja sama sobie masażystą jestem

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Jakoś nic mi się nie chce
B. w pracy
Hmmm....

Piję popołudniową kawę, dzwoniła koleżanka czy byśmy nie napalili jakiegoś ogniska dzisiaj. Myślę czy mi się chce

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 17:37   #4835
efonka
Zadomowienie

hej, juz myslałam ze tutaj nowy watek bedzie a jednak ciagle meczymy stary
Stary 2010-07-31, 18:08   #4836
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Mogę spytać czy kupowaliście cały prysznic czy drzwi i ścianki osobno??
Ja mam swoją łazienkę na poddaszu i wcisnęłam do niej tylko prysznić choć żyć nie umiem bez wanny więc śmigad do rodziców do łazienki na dole
yyy to jest komplet cały te szklane ścianki, bo to są przesuwane drzwi, a z jednej strony (tam gdzie lustro) tata wybudował ściankę i obłożył płytkami

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość

A to u Twoich rodziców czy gdzie?
wiec nic nie będzie

upiekłam placka, wykąpciałam się i nawet maseczkę i peeling walnęłam na twarz może TŻ przyjeżdżać

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

chyba wszystkie randkują

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 18:42   #4837
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
chyba wszystkie randkują
Ja nie mam z kim

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

A jednak mam randkę... Idę z mamą na lody do Mac'a
G. 9.1O.18
Stary 2010-07-31, 18:56   #4838
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A ja walę browara

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 19:09   #4839
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

A ja jem przysłowiowe "kozie bobki"" czyli takie czekoladowe kuleczki. I tyla no
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 19:14   #4840
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

ja oglądam serial i czekam na TŻa

ale na razie nie dzwoni

Stary 2010-07-31, 19:15   #4841
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Jaki serial oglądasz?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-31, 19:36   #4842
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;21058191]Jaki serial oglądasz?[/QUOTE]

"Pogodę na miłość"

TŻ już jedzie do mnie

Stary 2010-07-31, 20:27   #4843
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
cos wam baby opowiem Byłam dzisiaj u kolezanki na kawie i opowiedziała mi coś co mnie z nog zwaliło a więc mamy wspolna kolezanke ktora chodziła z chłopakiem 3 lata w tamtym roku w pazdzierniku on po prostu zerwał z nia kontakt nie powiedział ze zrywa zwyczajnie nie odbieral telefonow nie dawal znaku zycia jak do niego pojechala to ktos wychodził i mówił ze P. nie ma i tak do połowy lipca teraz jakies 2 tygodnie temu on wrócił powiedział jej ze był chory i po tygodniu poprosił o reke!! a ona a jakze zgodziła sie i beda slubowac 22 pazdziernika załatwili juz sale zespół i co wazniejsze sprawy. Dodam tylko ze w tym czasie widzialam go na imprezach i na chorego to on mi nie wygladał.... no ale cóż. Nie wiem czy tylko mi to sie wydaje nie normalne??:conf used: Masakra
Cytat:
nie lubię takich sytuacji..

to tak jak taka dziewczyna ode mnie ze wsi wciskała kit chłopakowi że jest w ciązy- tylko dlatego żeby go mieć! pobrali się a dziecka nie było. teraz o unieważnienie się stara...
Straszne naiwność ludzka

U nas trwa grill siadłam na chwilę na wizaz
Stary 2010-07-31, 21:09   #4844
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry a w sumie dobry wieczór
Tylko sie przywitam i zaraz spadam. Nadrobie jutro, bo dziś nie mam siły. Zrobiliśmy sobie spontaniczny wypad o Sobótki i wdrapaliśmy sie na Ślężę. Masakra, moja kondycja jest zerowa, wszystko mnie boli, od nóg aż po płuca

PS Bambusiu podziwiam Cię za hobby jesteś wielka

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2010-07-31 o 21:15
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 21:16   #4845
bambusiek
Zakorzenienie

No i byłam z mamą na lodach w mac'u

A potem wydrążyłam michę wiśni po czym wyglądałam, jakbym dokonała mordu

A tu nadal takie puchy

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dzień dobry a w sumie dobry wieczór
Tylko sie przywitam i zaraz spadam. Nadrobie jutro, bo dziś nie mam siły. Zrobiliśmy sobie spontaniczny wypad o Sobótki i wdrapaliśmy sie na Ślężę. Masakra, moja kondycja jest zerowa, wszystko mnie boli, od nóg aż po płuca :mdeje:

PS Bambusiu podziwiam Cię za hobby jesteś wielka
Dziękuję Lubię w ten sposób wypoczywać
G. 9.1O.18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-31, 21:26   #4846
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
No i byłam z mamą na lodach w mac'u

A potem wydrążyłam michę wiśni po czym wyglądałam, jakbym dokonała mordu

A tu nadal takie puchy

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Dziękuję Lubię w ten sposób wypoczywać
czytam co pisalyscie, ale poopisuje jutro

Wiem, że lubisz, ale podziwiam takich ludzi jak Ty
Może mi tak cięzko bo nie mam kondycji.
A powiedz mi czy to normal,e że po takim wysiłku bolą nie płuca??

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

AAa i dzisiaj G zafundował mi kurtkę w decatlonie. Na dziale dziecięcym o połowe tańsza niż damska tylko czerwona, ale grunt, że ma kaptur i nie przemaka :jui:

dobra ide spac. dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 21:46   #4847
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w poniedziałek będzie 2 lata, ale w tym roku nie świętujemy jakoś specjalnie. W górach uczciliśmy , inaszą -9-miesięcznicę i 2 rocznicę zaręczyn
super

my na wakacjach będziemy świętować rocznicę zaręczyn, bo akurat tak wypadnie

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
ehh co za burak mi tu przed chwilą był kupił wczoraj złą gazetę (fakty i mity stary nr zamiast nowego)i teraz mi gada, że on jest tu stałym klientem, że 20 lat czyta tą gazetę (ogólnie że chce wymienić) na co ja mówię, że musi mieć paragon, a ten że nie ma, ale że dobry handlowiec powinien dbać o klienta i rozwiązywać takie problemy no stary ciul.. jak nie patrzy co bierze i nie bierze paragonów to co ja mu na to poradze :/ przeciez nie b ędę za jego głupotę płacić :/
co za facet

Cytat:
właśnie .. skąd ja to znam.. mój facet potrafi sie spakować w aktówkę i jechać na parę dni...
wow!

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
mój też nie
teraz już mogę dać link do strony bo niedawno P mi powiedział cenę nie wiem po co http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,721
ładny

Cytat:
Ja dopiero za 21 długich dni zawitam na plaże
a my za 27 dni

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A co do rocznic zaręczyn to stare dinozaury z Was ale to już wiecie
jak możesz

Cytat:
Śliczna ta sala
przepiękna
dzięki

Cytat:
jak przyjadę do domu to zrobię foto i wkleje...
koniecznie

Cytat:
cos wam baby opowiem Byłam dzisiaj u kolezanki na kawie i opowiedziała mi coś co mnie z nog zwaliło a więc mamy wspolna kolezanke ktora chodziła z chłopakiem 3 lata w tamtym roku w pazdzierniku on po prostu zerwał z nia kontakt nie powiedział ze zrywa zwyczajnie nie odbieral telefonow nie dawal znaku zycia jak do niego pojechala to ktos wychodził i mówił ze P. nie ma i tak do połowy lipca teraz jakies 2 tygodnie temu on wrócił powiedział jej ze był chory i po tygodniu poprosił o reke!! a ona a jakze zgodziła sie i beda slubowac 22 pazdziernika załatwili juz sale zespół i co wazniejsze sprawy. Dodam tylko ze w tym czasie widzialam go na imprezach i na chorego to on mi nie wygladał.... no ale cóż. Nie wiem czy tylko mi to sie wydaje nie normalne?? Masakra
Cytat:
to tak jak taka dziewczyna ode mnie ze wsi wciskała kit chłopakowi że jest w ciązy- tylko dlatego żeby go mieć! pobrali się a dziecka nie było. teraz o unieważnienie się stara...
co za historie i co za ludzie

Cytat:

Napisałam jeszcze jedną wiadomość do tej koleżanki, która miała wesele w naszej sali i są bardzo zadowoleni z obsługi, jedzenia i w ogóle nie ma na co narzekać
Bo wydawało mi się to trochę dziwne, że np. dziś, sobota, środek sezonu a oni nie mieli wesela...

a na ile osób jest ta sala ?

Cytat:
Jennyyyy! Zepsułam sobie coś na blogu chciałam edytować i sobie kliknęłam "edytuj kod html" i nie umiem tego odznaczyć heeeelp
już wszystko poprawione

jak klikasz na "edytuj kod html" to potm daj na "nowy post" i jeśli chcesz zapisać zmiany to koniecznie kliknij "publikuj posta"

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 21:50   #4848
bambusiek
Zakorzenienie

Aaaa... Miałam opowiedzieć o moim wyjeździe Chciałam co prawda poczekać na fotki co będą najwcześniej jutro, ale teraz mam czas, a jutro to nie wiadomo

Dzień 1: pojechaliśmy do karpacza i jak się okazało autobus nie dojeżdża tam gdzie potrzebowaliśmy więc piechotą pod górę No, ale ok.
Doszliśmy do wangu, a tam B. poszedł do bramki parku po bilet. Na co kobieta się nadarła: "A nocować tam czasem nie będziecie!!!???" no i tym sposobem trzeba było zapłacić za cały czas
No i heja pod górę do schroniska gdzie mieliśmy nocować. Gorąco, pot się z pleców leje, ale dotarliśmy.
Zaznaczę, że w plecaku mieliśmy zapasy żywnościowe na cały wyjazd: konserwy, zupki, pieczywo chrupkie, % itp. więc były mega ciężkie.
Jak już się zregenerowaliśmy poszliśmy nad mały staw posiedzieć z piwkiem i pistacjami. Było cudownie Cisza, spokój i tak siedzieliśmy przeszło 3 godziny. Ululałam się 2 redsami

Dzień 2: Poszliśmy do Czech Do Pecu pod Snezkou. Swoją drogą mieścinka fajniejsza niż Spindlerovy mlyn, bo dużo atrakcji.
Zjedliśmy, wypiliśmy czeskie piwo, po długich poszukiwaniach znaleźliśmy potraviny - spożywczy (strasznie drogi, ale jedyny jaki był).
Z racji, że mieliśmy wrócić wyciągiem na górę za bardzo się nie streszczaliśmy Po czym zadowoleni, z pełnymi plecakami zakupów idziemy do stacji wyciągu, a tam wszystko pozamykane. No i wszystkie informacje po czesku i niemiecku No i dolina... Na górę mamy 3 godziny i jeszcze do schroniska godzinę, a była 17
Na szczęście po 20 minutach okazało się, że kolejka jeździ, ale tak se było pozamykane. Jednakże kolejka jechała tylko połowę trasy i na Śnieżkę nie docierała. Ale to zawsze coś
Ostataecznie na górze byliśmy ok. 18.30 i spacerkiem do chaty.

Dzień 3: Z racji, że B. rozbabrał sobie stopę stwierdziliśmy, że pójdziemy na "spacerek". Obeszliśmy dwa kotły i poszliśmy do czeskiego schroniska.
Na tym szlaku spotkaliśmy taką trójkę: dwóch facetów i dziewczynę. Jeden podszedł się przedstawić i zagadywać. Tamci poszli z tekstem: "tu idziemy czerwonym szlakiem. Dogonisz nas". No i ten się grzebie i z nami gada. Po czym chce iść za tamtymi i nie wie w którym kierunku ma iść. Ludzie mówią gdzie, a on poszedł w przeciwnym Po chwili wrócił, bo tam już dziś był. Poszedł we właściwą stronę i też wrócił, bo to chyba nie tu Miał problem ogólnie ze sobą Jak już sobie poszedł (by po chwili kolejnych ludzi zapytać o drogę, ktoś z siedzących tam skomentował: "Nie dziwię się, że chcieli go zgubić"
A wieczorem siedzieliśmy przed schroniskiem z piwkiem, zakąskami i podziwialiśmy przyrodę.

Dzień 4: Poszliśmy do Jeleniej Góry pieszo na pkp, bo nie chciało nam się czekać w Karpaczu na autobus
Przeszliśmy te chyba 20 km i na dworcu prawie wyzionęliśmy ducha A na obiad była dykta z tuńczykiem
Po dojechaniu do Leszna poszliśmy na dużą, pyszną pizzę, ktora po 4 dniach na pieczywie chrupkim, zupkach chińskich i konserwach była

Tyle
G. 9.1O.18
Stary 2010-07-31, 21:53   #4849
JennyAniolek
Zakorzenienie

Byliśmy dzis na fotkach w miescie, wypatrzylam fajnego motyla potem poszlismy do tej pizzerii gdzie wczoraj byl P. z kolegami. Mala knajpka ale bardzo sympatycznie, pizze smaczne i duze a na koniec chcielismy sie wybrac do kina ale bylo takie oblezenie, ze musielibysmy siedziec na samym przodzie, wiec zrezygnowalismy i idziemy jutro na 18:00 a rano moze jeszcze skonczymy na kryty basen ... teraz zmykam juz, bo dzis chce sie szybciej polozyc a poki co dalej boli mnie glowa i zimno mi , za to P. zostanie znow na noc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-31, 22:11   #4850
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Wiecie co -aj myślałam, że tu nawy wątek będzie a tu nic

Zazdroszcze Wam troszkę tego urlopu i lenistwa - Bambusiek super takie łażenie po górach

Ja mam urlop od wczoraj, ale jak narazie to spędzam go na 1 dniu lenistwa.
Dzis z Łukaszem byliśmy na kursie przedmałżeńskim, potem w szpitalu, bo bratu Łukasza urodził sie synek w poniedziałek. Po dotarciu do domu dzwoni kuzynka Łukasza, ze wracają z Wawy do Krakowa i chętnie by gdzieś z nami poszli Teraz pje Desparadoska i troszkę czytam forum. Pomału wysyłam maile do dekoratorek
A cały następny tydzień mam wolny tylko spędze go na porządkach (juz naszykowałam Łukaszowi 2 wielkie worki do wyniesienia i jak narazie czekają ). Jeszcze kolega mi załatwił pisanie 2 prac magisterskich - kolejna pensja
A teraz mama w połowie sierpnia ma urlop i może się do jakiegoś salonu sukien ślubnych wybierzemy

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 22:23   #4851
Wiosenny Deszcz
Raczkowanie

Coś dziś spokojnie, bo udało mi się Was nadrobić. Z moim kręgosłupem lepiej.
Honolinka to za szczęśliwe rozwiązanie
Dobranoc!
Wiosenny Deszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 22:33   #4852
kaska87
Zakorzenienie

cześć
wiecie co? ja normalnie nie piję, ale dzisiaj u P. był taki pyszny likier na grilu, że musiałam i się nawaliłam wiem co się dzieje, ale mam wrażenie, że mi się to wszystko śni i chce mi się spać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 22:35   #4853
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
ja juz uciekam sie wakacjować!

trzymajcie się
milego wypoczynku
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
musze tam wstapic kiedys
Cytat:
Mogłabyś się moim bratem zabunkrować dzisiaj on biedny wymiotował przy mamie, bo już nie mógł wytrzymać

Cytat:
przypomniały mi się sląskie biedronki i piwo vip w plastiku...
ale o co chodzi

Cytat:
cos wam baby opowiem Byłam dzisiaj u kolezanki na kawie i opowiedziała mi coś co mnie z nog zwaliło a więc mamy wspolna kolezanke ktora chodziła z chłopakiem 3 lata w tamtym roku w pazdzierniku on po prostu zerwał z nia kontakt nie powiedział ze zrywa zwyczajnie nie odbieral telefonow nie dawal znaku zycia jak do niego pojechala to ktos wychodził i mówił ze P. nie ma i tak do połowy lipca teraz jakies 2 tygodnie temu on wrócił powiedział jej ze był chory i po tygodniu poprosił o reke!! a ona a jakze zgodziła sie i beda slubowac 22 pazdziernika załatwili juz sale zespół i co wazniejsze sprawy. Dodam tylko ze w tym czasie widzialam go na imprezach i na chorego to on mi nie wygladał.... no ale cóż. Nie wiem czy tylko mi to sie wydaje nie normalne??:conf used: Masakra
nie rozumiem takich lasek... desperacja...
Cytat:
Nie wiesz że ja sama sobie masażystą jestem
z braku laku
Cytat:
mięśnie klatki piersiowej może? albo od zimnego powietrza?

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć
wiecie co? ja normalnie nie piję, ale dzisiaj u P. był taki pyszny likier na grilu, że musiałam i się nawaliłam wiem co się dzieje, ale mam wrażenie, że mi się to wszystko śni i chce mi się spać
ach gdzie te czasy... przypomniały mi się szalone lata

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-31, 22:36   #4854
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba kwestia wydolności płuc

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Wiecie co -aj myślałam, że tu nawy wątek będzie a tu nic

Zazdroszcze Wam troszkę tego urlopu i lenistwa - Bambusiek super takie łażenie po górach

Ja mam urlop od wczoraj, ale jak narazie to spędzam go na 1 dniu lenistwa.
Dzis z Łukaszem byliśmy na kursie przedmałżeńskim, potem w szpitalu, bo bratu Łukasza urodził sie synek w poniedziałek. Po dotarciu do domu dzwoni kuzynka Łukasza, ze wracają z Wawy do Krakowa i chętnie by gdzieś z nami poszli Teraz pje Desparadoska i troszkę czytam forum. Pomału wysyłam maile do dekoratorek
A cały następny tydzień mam wolny tylko spędze go na porządkach (juz naszykowałam Łukaszowi 2 wielkie worki do wyniesienia i jak narazie czekają ). Jeszcze kolega mi załatwił pisanie 2 prac magisterskich - kolejna pensja
A teraz mama w połowie sierpnia ma urlop i może się do jakiegoś salonu sukien ślubnych wybierzemy
Hello
G. 9.1O.18
Stary 2010-07-31, 22:40   #4855
kaska87
Zakorzenienie

dostałam prezenty od teściowej

Stary 2010-07-31, 22:41   #4856
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

No hej ale chyba wpadłam i zaraz spadnę z krzesła, bo mi piwko w głowie zakręciło
Kaska - obie się nawaliłyśmy troszkę

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
dostałam prezenty od teściowej
Jakie?

64 => 55
Stary 2010-07-31, 22:48   #4857
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie?
torebkę, 2 perfumy, szminkę, błyszczyk itd kocha mnie chyba
aha i czekoladę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-07-31 o 22:53
Stary 2010-07-31, 22:53   #4858
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
torebkę, 2 perfumy, szminkę, błyszczyk itd kocha mnie chyba
Pogratulowac Teściowej

64 => 55
Stary 2010-07-31, 22:55   #4859
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Pogratulowac Teściowej

doskwiera mi samotność, nie lubię sama spać przyzwyczaiłam się z TZ zawsze mogłam z nim pogadać, nawet jak już zasnął to ja do niego mówiłam a teraz

Stary 2010-07-31, 23:00   #4860
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:

doskwiera mi samotność, nie lubię sama spać przyzwyczaiłam się z TZ zawsze mogłam z nim pogadać, nawet jak już zasnął to ja do niego mówiłam a teraz
To ja mam czasem wręcz odwrotnie - Łukaszowi z reguły się japa nie zamyka, chyba, ze je albo śpi
Teraz wieczorem mam chwilę dla siebie, a bardzo takie chwile lubię.
Ale widzę, a nawet słyszę, że Łukasz jest obok.
Kasiu czas szybko leci i zanim się obejrzysz znów będziecie mieszkac razem

64 => 55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości