![]() |
#1381 |
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)
Lepsze produkty :P
![]() |
#1382 | ||
Matka Smoka
|
Ale nie warto, nic tam nie ma fajnego.
Cytat:
Cytat:
![]() Podpis wizażankowy miałam na myśli ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Nie wiecie gdzie dostanę z serii Bielendy Piękna skóra, te dwie rzeczy? Widywałam w Naturze, ale w GK nie ma ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...m-do-ciala.htm https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-podkladem.htm Cholerko, książki dla Ciebie mam już w pracy, jakbyś była w okolicach... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jak wiem że coś jest mega beznadziejne to zawsze odradzam. Nie wiem, bo to nie z nim była ta randka, ale ![]()
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-08-02 o 08:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Konto usunięte
|
Ineso, a mnie się podobało w Bochni, szczególnie to fajne jeziorko i zjezdżalnia :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten krem z podkładem też wtedy był, ale ja kupiłam wtedy brązujący, który też komuś oddałam.
![]() |
#1386 |
BAN stały
|
Dziewczyny, miałam masakryczny weekend. Chce mi się wyć jak jasna cholera. Wokół mnie ostatnio ciągle śmierć... Zaczęło się od mojego dziadka, później mama mojej przyjaciółki, mój bliski kolega, mój kot kilka dni temu. A teraz wujek mi na raka umiera. Masakra jakaś. Dają mu kilka miesięcy. Dowiedzieli się niedawno dopiero. Ale w ten weekend to już jakieś apogeum było. Mam za mało siły, żeby dźwigać to wszystko...
![]() Ineso - przepraszam, że nie odpisałam Ci na smsa, że się nie odzywałam, nie miałam głowy, mam nadzieję, że mi wybaczysz. Odczytałam go dopiero późnym wieczorem. Jak ja mam funkcjonować? Mam udawać, że wszystko jest ok? Nie jest. Jest daleko od ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak moja bratowa miała roczek, jej ojcu dawali pół roku. Teraz Kaśka ma 30 lat a on ciągle żyje. Mojego przyjaciela dziadkowi też 20 lat temu dawali kilka miesięcy. A on pokonał raka, kurzy fajki, gra na akordeonie... Tylko rower mu schowali żeby nie jeździł po piwo do sklepu ![]() Jest jeszcze nadzieja! Wpadniesz do mnie? Mam fajną kosmetyczkę dla Ciebie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 |
Matka Smoka
|
Ax, trzymaj się ciepło.
lalaith, nie ma ich od dawna w Rossmanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mogę wpaść w środę, bo dzisiaj muszę jechać z mamą, jutro mam urodziny kumpla. Środę mam wolną, więc jeśli Ci pasuje to ja bardzo bardzo chętnie ![]() Dzięki, nie gniewaj się na mnie pliz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
Szkoda że nie wiedziałam, bo bym Ci dała wtedy.
A próbowałaś tego piżmowego Daxa? W środę będę od 15 do 20 na stoisku w Bonarce.
#1391 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 | |
Nie depcze krokusów
|
Coś bym już tam znalazła :P
Byłam taka jak on 2 miesiące temu i jakoś się udało. Tyle że spróbowałam próbować, a nie wycofałam się od razu. Może gość został zraniony mocno przez swoją poprzednią. o, zapomniałam, że go mam, czas zmienić ![]() Cytat:
![]() Jakbyś się z kimś umówiła, to by się dało ![]() Nie powiem... a ma wolnego, starszego brata? ![]() Niczego nie udawaj, bo wcale nie jest ok. Mojemu koledze umarł dopiero co dziadek na tę samą odmianę raka, na którą chora jest jego mama i też nie jest z nią dobrze. Ty musisz żyć dalej, choćby to ocierało się o wegetację ze zmartwienia.
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Zakorzenienie
|
Ineso - pisałam, że jadę w sobotę. Wróciłam wczoraj w nocy i nie miałam jak napisać cokolwiek.
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | ||
Zakorzenienie
|
No tak - Avon to same kosmetyki (i akcesoria), więc podejrzewam, że w tej materii rzeczywiście mają lepsze rzeczy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#1395 | ||
Zakorzenienie
|
Malla - Wieliczka to Wieliczka a nie Bochnia, więc wybór chyba oczywisty
![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Miałam parę rzeczy "na spróbowanie" i nie widzę powodu do wydawania większej kasy na coś takiego samego bądź gorszego od produktów dostępnych w sklepach. Ale to trzeba próbować i próbować, a nuż mają perełki. Neciak - ale to rzut beretem od Wieliczki ![]() R. ma kota-przytulankę. Autentycznie, można z tą kotką zrobić wszystko! Mimo że byłam dla niej obcą osobą, to mnie wskoczyła do łóżka i podstawiała brzuszek do głaskania.
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Ale przyznam, że ceny owszem, są wysokie. No nic, muszę się przekonać sama ![]() ![]() EDIT2: sabbra, odezwij się do mnie na telefon (PW), bo nie będę już miała okazji umówić się z Tobą na forum. Plasterki biorę ze sobą ![]()
![]() Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2010-08-02 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Nie depcze krokusów
|
W Avonie i Ori bez promocji raczej nie kupuję
![]()
![]() |
#1399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ola_gie czy byłaby możliwość jakoś się z Tobą umówić na środę? ![]()
![]() |
#1400 |
Matka Smoka
|
Malla, a o której Ty będziesz u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Malla, mi się rzadko zdarza kupić coś bez promocji w Rossmannie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Nie depcze krokusów
|
szyrek - o, to, to, mi też
![]()
![]() |
#1403 |
Matka Smoka
|
Mnie się w ogóle rzadko zdarza W OGÓLE kupić bez promocji/wyprzedaży/okazji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zadomowienie
|
Hi hi
![]() ![]() A kupujecie czasem 2-3 sztuki bo 'i tak tego używam, a jak mi się skończy to trzeba będzie kupić w normalnej cenie'? Oszczędność w końcu, prawda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Ach, w weekend będę chyba w Schleckerze jakby któraś coś chciała ![]() (Ineso - lawendowy żel nie pachnie jak johnson&johnson ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Matka Smoka
|
Hihi ofkors że kupuję hurtowo!!! Jak miałam kod zniżkowy na olejek do mycia Isany to chyba z 5 kupiłam
![]() Pisałam o masce, że fajna - na pewno kupię. Rybki nawet nei takie straszne, ale po przeczytaniu jakie cudowne są zastanawiam się nad olejem z wiesiołka z ZSK, bo jednak zestawu olej i gliceryna się obawiam na dłuższą metę. A jak Diaderma? Ja będę w Gliwicach niedługo, więc sobie zrobię Schleckerowe zapasy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zadomowienie
|
U mnie leży zapas rossmannowskiej wazeliny i mydeł z Biedronki
![]() ![]() Diaderma czeka na wykończenie kremu opalającego Sun Ozon, jeszcze trochę i będę mieć inny kolor na każdej części ciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Copyraptor
|
Ineso, dziś odebrałam od Lalaith o kloszardach, więc mam co czytać, ale jak będę w pobliżu, to odbiorę
![]() Ax, trzymaj się. Czasami tak jest, że wszystko się naraz na łeb wali.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie rabarbar jest już okropnie drogi,ale jak był w Krk po 2zł to zrobiłam z nim sernik, deser z musli i jogurtem, ciasto owocowe i dżem, wszystko poza dżemem od Doroty ![]() łee, kupiłaś blachę z ikeii, okropnie niewygodna jest, ja ostatnio zamówiłam na allegro do muffinek za 22zł z papilotkami od razu ,tylko przesyłka kolejne 20 ![]() a Dorota jak nie ma papilotek to z papieru do pieczenia wycina takie kwadraciki i wklada (ja wczesniej wycinalam jeszcze kolka na spod, a to co z nich zostalawalo dawalam wokół ![]() nienawidzę sklepów, byłam dzisiaj chyba w 7, przymierzyłam dwie sukienki,bo reszta była beznadziejna, a tamte - 36 za luźna, 34 już sprzedała, w kolejnym - 36 za ciasna, 38 nie mają ![]() czy ktoś mi może wyjaśnić czemu na Allegro perfumy z Avonu tomorrow są tak tanie?! nawet te najdroższe były tańsze niż w najnowszym katalogu, a mama chciała je kupić i nie wiemy,czy coś nie kręcą na allegro.
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Matka Smoka
|
Czekolada z cukinią
![]() szyrek - diaderma wcale tak nie opala, może przy regularnym stosowaniu. Ja bym Ci zabrała połowę liposomów antyhistaminowych oraz all-in-one - jesli się zgodzisz ![]() ![]() Lenka mi napisała, że nic nie chce. Czekam jeszcze na odp. od Melki. ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Melka odpowiedziała właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Copyraptor
|
Mju, wcale nie jest aż tak niewygodna, a mnie się bardzo podobają takie muffinki-koreczki
![]() ![]() ![]() Rabarbar kupuję głównie dla mojego TŻ, robię mu kompoty, babeczki, dżemy..jeszcze chyba crumble mu spróbuję zrobić, ale na razie przerwa w słodkościach - ostatnio jedliśmy tyle ciastek, że na dłuuugo mamy dość. Całe szczęście, wczoraj wpadła Ecrulo i z Tomaszem zmietli trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.