|
|
#3601 |
|
Moderator
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 3
we Wrocku
![]() czekała na mnie chyba!
|
|
|
|
#3602 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3603 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny,
ostatnio robiąc zakupy w Mac, dostalam zaproszenie na makijaż, czy któraś z Was była w mac`u na makijażu, byłyście zadowolone ?? jak to wyglada ? czy np. stosują sztuczne rzęsy, czy tylko klasycznie (podklad, cień, tusz)? Zastanawiam się czy się umówić czy oddać koleżance.
30.04.2014 3:15
|
|
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie za wszystkie podpowiedzi, będe musiała sobie to spisać i przetestować na żywo
![]() Kasiu gratulacje
|
|
#3605 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#3606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Im bardziej patrzę na swatche i foty kolekcji to mam większą wishlistę z FF niż z VV Dziękuję bardzo dobrej duszyczce Mass za pomoc w offtopowej sprawie |
|
|
|
|
#3607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
" nie zrobić.
|
|
|
|
|
#3608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3609 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
byłam w szoku, myślałam, że po prostu mi dziewczyna zdezynfekuje szminę i poda do pomalowania. Siedziałam chyba z 10min na jedną szminkę ale fakt. Makijaż był tak perfekcyjny, że po niemałym obiedzie, popijaniu itp szminka nadal była na ustach! ad 2. mam ogólnie bardzo podobnie, chociaż żadne doustne rzeczy z FF mnie nie interesują. Za to quad PP i linerki i owszem. Zastanawiam się tez nad duofibrem tym SH. ciekawe po ile będzie i ciekawe czy to ten którym mi babeczka demonstrowała róż Desert Rose... tzn ona robiła regularnym, jakimś takim nie za dużym. Za to z VV tylko doustne mnie kręcą. No i Pan w MACu powiedział, że będą ciekawe pudry sypkie rozświetlające. Cytat:
miałam taki jak Christine robiła, Firecracker + Sweet&Punchy + fiolet nad tym w załamaniu.
|
||
|
|
|
#3610 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3611 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale poza tym chcę quad i ze 3 linery no i jeszcze kumpela chce jakieś pigmenty wziąć do podziału ![]() Z VV to mam na wishliście właśnie ten puder (też się o nim ochów i achów nasłuchałam) i poza tym tylko z Maleficient szminka i błyszczyk mnie na dzień dzisiejszy interesuje. Odnośnie makijażu to właśnie za to lubię wrocławską ekipę MACa - bardzo bezpośredni ludzie, zawsze o makijaż zagadają, pogadają o produktach, nowościach. Zawsze się odczuwa takie zainteresowanie a nie jak w sieciówkach kosmetycznych gdzie w sklepie pusto a żadna z Pań absolutnie nie jest zainteresowana żeby podejść. Edytowane przez BrandNewName Czas edycji: 2010-08-02 o 20:20 |
|
|
|
#3612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny w MAC-u Krakowskim też są wspaniałe. Pamiętam moje pierwsze wejście do "świata mroku" znałam tylko Prep+Prime do twarzy z jakiegoś artykułu w gazecie i bez problemu udzielono mi wszelkich niezbędnych informacji i obdarowano próbkami pomimo, iż nic nie kupiłam. To sprawiło, że z chęcią i ogromną niecierpliwością zawsze czekam na wyprawę do Krakowa, bo wiem, że zostanę potraktowana poważnie. |
|
|
|
|
#3613 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podziękowania za życzenia, bom Marta od urodzenia Ale jak sobie kiedyś odbiję...
|
|
|
#3614 |
|
Zadomowienie
|
Eh, wygląda na to, że znowu nam MAC (i nie tylko) zdrożeje
![]() Vat na 23. A kiedy wchodzą w PL kolekcje VV i Rodarte i FF??? Jakieś potwierdzone wieści na ten temat? |
|
|
|
#3615 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
hihiCytat:
najgorsze że rząd nie szuka oszczędności pod nosem tylko w naszych portfelach... no, ale ktoś musi finansować tę szopkę co się od kilku miesięcy w naszym obłudnym kraju odbywa... też mnie interesuje dokładna data wejścia tych kolekcji... ktoś już coś wie bliżej??? |
||
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Kochane koleżanki tak czytam i czytam i widze że jesteście obeznane w firmie MAC ja niestety jestem poczatkujaca i nie potrafię jeszcze wszystkiego odróżnić czy oryginał. Chciałam zapytać czy ten puder to podróbka??
|
#3617 |
|
Moderator
|
jak dla mnie wszystko wygląda OK. Jest taki kolorek dostępny, opakowanie wygląda na zgodne z oryginałem... Ale poczekaj jeszcze na opinie reszty dziewczyn.
|
|
|
|
#3618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Kocia kolekcja jest wrzesień i październik, Disney październik, Rodarte nie wchodzi.
Patinę sprzedałam, bo w ogóle mi ten kolor nie podchodził, za to Satin Taupe jest rewelacyjny
|
|
#3620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3621 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3622 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale dlaczego nie dla Rodarte? Bo się zrobiła z tego jakaś afera społeczno-polityczne? Bo nie sąsiadujemy z Meksykiem? Dziwna decyzja - dotychczas wszystkie te "projektanckie" kolekcje wchodziły ![]() dobrze chociaż że Disney i koty nie wchodzą razem, uff |
|
|
|
|
#3625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Nie mam dobrych wieści niestety nie będzie u nas Rodarte.
|
|
|
#3626 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Kamilu, nie miejsce topewnie na dyskusje na ten temat, źle to wyraziłam (skrót myślowy) o 1% jestem zła na rząd, choć pewnie rzeczywiscie nie ma innej opcji. To zdanie o rządzie i porftelach dotyczyło 1%, to pierwsze o podwyżkach to miałam oczywiście na myśli podwyżki organizowane przez same sklepy. Jak swego czasu gdy szanowny dolar poszedł w górę i momentalnie w Sephorze wszystko zdrożało o 10-15zł ale jak dolar spadł to już jakoś nikt cen nie obniżył... Sorry za ten polityczny Off top ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A przy okazji zapytam: czy macie jakiś sposób na nakładanie pigmaków - glitterów (te wszystkie z nazwą "reflects")? Bo nijak mi się to nie chce trzymać na oku... Pięknie się mieni, ale osypuje się Na jakąś bazę może, albo na inny klej? W akcie desperacji chwyciłam za HydroMastix Kryolanu, ale mi się jeden wielki glut zrobił
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 | |
|
Zadomowienie
|
Nowego domku szukają:
- błyszczy Gold Rebel z kolekcji Style Warrior - testerk piątek Diora kolor n'970 (jest plastikowe ochronne etui) obydwa tylko testowane ![]() Cytat:
|
|
#3629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzeczywiście, błyszczku rewelacyjnie się trzymają - robiłam ostatni "elficę" (taki świetlisty biało-niebieski make-up), dałam 'Reflects Blue' na usta - genialnie wyszło, z żelem do włosów także super, a oczy... ...że też nie wpadlam na cienie kremowe
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zadomowienie
|
wygląda jak oryginał
Dziękuje wam bardzo za szybką odpowiedz. Jesteście kochane! ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
Ja nakładam na cienie zwykle tylko tak troszeczke tylko zeby nie przesadzic i nie wygladac sztucznie. i oczywiscie wczesniej nakladam baze z lumene u mnie sie trzyma i nie osypuje sie ![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- A chciałam zapytać jeszcze gdzie kupujecie kosmetyki MAC?? Jestem z Lublina a u mnie ich nie ma byłam w złotych tarasach ale maly wybor kolorow cieni pigmentow (
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

Cieszę się bardzo! Gdzie ten skarb złowiłaś?
Lush & China Glaze lover!

tzn ona robiła regularnym, jakimś takim nie za dużym.
Nawet mineralny puder nim nakładała...

Ale jak sobie kiedyś odbiję...