|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Witam,
To ja tak od końca zacznę... ![]() Kancia życzę Ci duuuużo zdrówka, na pewno po zabiegu wszystko będzie już OK ![]() Będę trzymać kciuki ![]() Zebcia mój TŻ jak się poznaliśmy, a było to... ojj ze 12 lat temu ;P też nie potrafił odejść od kompa, taki był zafascynowany gierkami. Naszczęście wyrósł z tego, ale wtedy nie był moim mężem i to że grał całymi nocami tak bardzo mnie nie drażnilo bo z nim nie mieszkałam. Mam nadzieję że i twoj w końcu wrosnie 25 lat to już calkiem poważny wiek i może się ogarnie. Życze Ci tego bo skoro nadal go kochasz to napewno Ci na nim wciąż zależy... Powodzenia ![]() P.S. Miny Piotrusia na fotkach są the best ![]() Karola cudny pokoik, mnie niedługo też czeka urządzanie pokoju dla Blanki...ale to akurat uwielbiam robić ![]() życzę zdrówka dla córeczki Blonde za 7 m-cy ![]() Gosbaj gratuluję ząbków i ![]() Krzyś jak zawsze uroczy Aldii my pijemy z butelek Lovi mleczko z domieszką kaszki lub kleiku(2-3 miarki) przez 3, a samo mleczko, herbatki, soczki przez 2 A ja melduję że komary pokonane przez różowego BROSA dla dzieci ![]() Dziekuje za Wasze rady. Pojawił nam się nowy problem , bo zauwazyłam gdzieś z 3 dni temu u małej na piersiach, na szyjce z boków, i na raczkach najpierw takie suche plamy a dzis robia się juz one lekko zaczerwienione i wyglada to jak jakiś liszaj chyba.. nie wiem czy to na tle uczuleniowym coś.. z nowości to od ponad tygodnia mamy to bebilon 2, a takto to słoiczki raczej juz przetestowane.. w czwatek mamy szczepienie więc sie dowiem mam nadzieję.. |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Kwiat kalafiora trzymam kciuki za jutrzejsze badania...nie martw sie
![]() Karola to polewaj ![]() Bardotka zjadłas juz ta karpatke? Gotowa na walke? ![]()
#573 |
Raczkowanie
|
Kancia - będzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() aldii jak tam Lu ![]() Tomek juz raz ryczał ![]() ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-08-02 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zadomowienie
|
heloł mamusie
zostawić was na weekend ![]() ![]() Kancia bardzo mi przykro że choróbsko wredne Cię dopadło i trzymam kciuki żeby wszystko szybko było oki Zebra tż... no cóż, masakra, ja nie mam takiego problemu, ale myślę że większość facetów ma jakieś swoje akcje w pewnym okresie związku. U mnie może inny problem i może nie powinnam narzekać ale tż pracuje od rana do nocy, często nie ma dla nas czasu przez pracę, jedynie niedziele,a i to nie zawsze... mam tylko nadzieję, że Twój tż szybko się opamięta ![]() Madziulka ![]() ![]() aldi-gosbaj ![]() Patka - ![]() ![]() ![]() ![]() nie odniosę się już więcej bo nie pamiętam ale zdjęcia dzieciaczków super u nas gorąco... jutro wybieram się do fryzjera bo jakoś w pracy trza wyglądać ![]() ![]() Borysiątko już dwie noce nie jadło tzn. przbudzał się ze 2-3 razy ale smok i spał dalej... ale pewnie to chwilowe... poza tym jestem dziś 1 dzień na diecie proteinowej, no nad tym morzem przytyłam 2 kilo więc razem 5 kg do zrzucenia żeby dojść do wagi sprzed ciąży. Mam nadzieję że szybko pójdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
jaki tu tłum dzis
![]() małz oglada autka w necie ![]() ![]() papa |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
karola super pokoik
![]() ![]() Dużo zdrówka dla starszej siostryczki ![]() aa i "śliniowe pierdziochy pyszczkiem" ![]() ![]() zebcia skoro go kochasz ![]() ![]() ![]() ![]()
#578 |
Zakorzenienie
|
Azzis,Blonde,Kancia,Wyder ka thx za odp. odnosnie smokow
![]() ![]() Kancia trzeba wierzyc,ze nie ! Lu spi nadal z malymi przerwami jak usiluje ja nakarmic ![]() ![]() Kwiat thx za odp. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyderka obstawialabym ten bebilon Brzoskwinia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | ||
Zakorzenienie
|
Ale zauważ, że Maja siedzi w takiej odległości od Pauliny, żeby ona nie mogła jej złapać...
Dzisiaj biedaczce Bąku wyrwał włosy z grzywki... Cytat:
Jakoś się przyzwyczaisz... ![]() Trzymam kciuki za lekarza jutro... Cytat:
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Kancia ja też się przyłączę do życzeń duuzo zdrówka i oby wszystko poszło dobrze
![]() ![]() kwiat kalafiora trzymam kciuki za jutrzejsze badanie ![]() Co do Twojej pracy to właśnie rodzina TŻ została wywłaszczona,są spadkobiercami sporej działki w centrum W-wy.. Sprawa toczy się wiele lat, generalnei z tego co wiem to mają już mały sukces bo mają potwierdzone sądownie prawo spadkowe do tej nieruchomości, teraz podobno mają tylko czekać na jakąś ustawę która reguluje na jakich zasadach będą mieli odszkodowanie.... Ciekawe jak tam Addicted po pierwszy dniu w pracy ![]() Ale tłum z samego poniedziałku ![]()
#581 |
Zakorzenienie
|
pewnie jest wyczerpana
![]() Wyderka ![]() Brzoskwinia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
youyou- w tego typu sprawach rzeczywiście trzeba uzbroić się w cierpliwość.
aldii & gosbaj - świetnie wyglądają wspólne zdjęcia Waszych Maluchow ![]() Ciekawe jak tam addicted w pracy zmykam spać. do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zadomowienie
|
blondie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze duzo wazyłam( a teraz juz nie wspominam ![]() ![]()
![]() |
#585 |
Zadomowienie
|
kancia
![]() kwiat kalafiora kciuki za badania. ![]() karola pokój piekny ![]() zebra miejmy nadzieje że tż wyrośnie z tego ![]() gosbaj zdjęcia super,zazdroszcze portretu ![]() brzoskwinia też by mi sie dieta przydała bo nad morzem 2kg przytyłam i jak dzis oglądałam zdjęcia z plaży to idzie sie załamać!!! ![]() bardotka jak kupisz tego bawi skoczka to daj znać jaki jest bo podoba mi sie. odebraliśmy w koncu zdjęcia z chrztu,są piekne ale nie dam rady wstawic bo nie mam płyty. bałam sie że Adzia bedzie miala problem z zasypianiem w domu po wczasach ale pieknie sama zasypia.jest taka kochana,tuli sie do nas taki pieszczoch sie robi.uwielbia jak sie rozmawia przez telefon,odrazu gumowe ucho a potem leci i piszczy.dzis powiedziała wyraznie pierwsze słowo"BOB" ![]() ![]() a ugotowałam dziś znów zupke po długiej przerwie i jadła ![]() wrzucam zdjęcia
#586 |
Zakorzenienie
|
LASKI !!!!mam pytanie kolezanka z ktora mieszkam kupila sobie psa i on teraz sika i ogolnie zalatwia sie na dywany w calym domu i teraz moje pytanie myslicie ze Szymek sie moze czyms zarazic pelzajac po dywanie???czytalam na necie ze sa rozne choroby zwierzat i zastanawiam sie czy pytac sie ich czy maja zamiar wyprac dywany
FILKA widac ze na plazy sie podobalo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zadomowienie
|
blondi no wiadomo że nie można przeginać w żadną stronę, ja tam lubię dobrze zjeść i dlatego czasem są efekty i wiem że muszę się pilnować bo szybko przybieram
filka, ja tak samo 2 kg ehhh, niby rybka rybka ale fryteczki były i gofry lody itp. ale w końcu wczasy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
NIE!!!!!! dziewczyny ja chyba zaraz wkleje swoje zdjecia, WY tu takie szczypiorki a jeszcze narzekacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#589 |
Rozeznanie
|
hejka!
u nas dzien dosyc intensywny-za tydzien o tej porze bedziemy w PARYZU ![]() ![]() blonde ![]() aldii gosbaj super ze spotkalyscie sie i piekne zdjecia.Lu wpadla wyraznie Krzysiowi w oko ![]() karola super ze Adas ma swój kat i jaki happy siedzi w tym lozeczku ![]() elcia kamyk ![]() zebra wiem ze to temat rzeka, ja pracowalam 2 lata w kasynie i wiem co to uzaleznienie, moze troche inne ale jednak.Najbardziej poszkodowane w tym wszystkim sa rodziny, mam nadzieje ze Twoj tz troche ~wydorosleje~w tej kwestii, ma rodzine i to jest priorytet kancia ![]() a tak poza tym to moj kochany synek zaskoczyl mnie-nie bylo ani mama ani tata tylko baba-ale i tak jestem dumna ![]() filka piekne fotki-JA TEZ CHCE WAKACJE JUZZZZZZZZZZZZZZZ Edytowane przez tajgabajga Czas edycji: 2010-08-02 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
BLONDE DAWAJ FOTKE bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze ty gruba jestes
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Elcia nie mam pojecia, ale napewno to nie jest higeniczne, to jest małe dziecko
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Tajga super i ![]() ![]() ![]()
#592 |
Zakorzenienie
|
BLONDE jak zwrocilam uwage to powiedziala ze to jej synio ona traktuje psa tak ja Szymka mowi do niego chodz do mamusi idz do tatusia lub dziadek dzwoni a ja niby ciocia jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
blondi a Ty już dietkujesz od 2 tygodni a na jakiej diecie?
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- elcia to powiedz jej żeby założyła synkowi pampersa... masakra, ja bym dziecka na takie zaszczane dywany nie puściła... |
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
zdrowe odzywianie bez podjadania( bez jasnego pieczywa, ziemniaków, makaronow, póznych kolacji etc.) i wiekszej ilosci ruchu
![]() ![]() Chciałam dukana, ale mi w Uk ciezko z produktami, a zadnych szybkich diet cud niechce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2010-08-02 o 21:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zadomowienie
|
blondi - no dla mnie to najgorsze samej sobie ograniczać nigdy się tego nie moge trzymać - a jak mam z góry narzucone zasady to jakoś lepiej
![]() jezu idę spać oczy mi się kleją i szukam nie wiem czego na tym necie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#597 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze poszalałyście
![]() Przeczytałam wszystko ale nie pamiętam co miałam napisać, tak na szybko Gosbaj ja juz Ci kiedyś pisałam, że macierzyństwo Ci służy, albo to twój wyraz twarzy, odbieram Cię na podstawie tych zdjęć jako bardzo pogodna osobę, chyba się nie pomyliłam potwierdziła to Alddi ![]() Aldii Biedna Lu.. ![]() blonde_hair zwarta i gotowa, tym razem nie ma zmiłuj ![]() Kancia że też choroby muszą takie fajne babki atakować ![]() Karola ty do tż z reklamacjami????? pal pies, że leniuszek ale jaki on śliczny ![]() ![]() ![]() Filka no niezłe mieliście przygody ![]() ![]() ![]() Kamyku już przywykłaś do nowej sytuacji? Elcia śliczny synek ![]() brzoskwinia jutro pochwal się fryzurką wyderka oby to nie było nic groźnego, napisz później co na to pediatra ------------------------------------------------------------------- Patrycja niedawno poszła spać ![]() przetrzymaliśmy ją bo zaczęłam ćwiczyć pod okiem tż (mam sportowca w domu to trza korzystać ![]() ![]() ![]() ![]() youyou zapomniałm podziękować za info odnośnie glutenu
... Edytowane przez bardotka_a Czas edycji: 2010-08-02 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
BLONDE no wlasnie jutro mam zamiar zwrocic uwage im bo myslalmze go naucza zalatwiac sie na dworzu ale nie zapowiada sie bo "synio"nie rozumie jak sie do niego mowi milym glosem ze zle robi sikajac na dywan
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
śpicie? ![]() Idę na stepper, bo zaraz mi się odechce ![]()
#600 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny.pamiętacie mnie jeszcze???długo się nie oddzywałam. u nas ok. Dawidek ładnie się rozwija, pełza, nie ma jeszcze zęba, karmiony piersią choć od 5 mies. rozszerzam mu dietę.waży już ponad 8,5kg. pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.