|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seriale
Ostatnio oglądałam Skins. Nie wszystkie sezony, bo głównie obchodziły mnie losy Cassie
ale serial fajny sam w sobie.---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- i jeszcze Tancerze! Odkąd lecą powtórki na TVP2
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: seriale
Nienawidzę polskich seriali. Pierwsza miłość, M jak miłość - bleee. Jedyny jaki oglądałam to 39 i pół.
Jedyne seriale jakie oglądam to: Dr House <3 Gotowe na wszystko The Tudors Kiedyś trochę oglądałam Lost i Priston Break. Tyle
Edytowane przez Panna_Prym_ Czas edycji: 2010-07-27 o 17:03 |
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jako znany serialowy maniak potrafie nie przespać kilka nocy, byleby tylko nadrobić zaległości serialowe.
Z moich uzależnień: *Lost *Brzydula Betty *Supernatural *Breaking Bad *Dr. House *10 Things I Hate About You *Świat Wg. Bundych *Przyjaciele *kiedyś Prison Break, ale powiem szczerze, że już początek 3 sezonu zaczął być nudny. Nie to co pierwszy sezon, na ktorym normalnie drżałam z emocji ![]() *zaczęłam oglądać jeszcze Spartacusa, ale to jeszcze nie to *Pamiętniki Wampirów *CSI, oraz wszelkie seriale kryminalne, którymi raczą nas polskie stacje ![]() edit. zapomniałam o moim ulubionym, najukochańszym, przecudownym i najbardziej zabawnym serialu jakim jest HOW I MET YOUR MOTHER ![]() byle do września!
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
A my przewijamy wszystkie odcinki Twin Peaks... Klasyka, nadal dobra!
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś leciał na tvp1 serial o ludziach z jakimiś tajemnizymi zdolnosciami. nie pamiętacie może tytułu?
Pamiętam jak przez mgłę motyw z jakimś niemowlakiem, które potrafiło wpływać na zachowanie ludzi itd
|
|
#816 |
|
Konto usunięte
|
4400?
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- ale nie jestem pewna, strzelam, bo sama nigdy nie oglądałam. to byli jacyś kosmici na ziemi or sth. |
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
A nikt nie ogląda/ł Queer as Folk?
![]() Uwielbiam ten serial, strasznie sie w niego wkrecilam. A tak pozatym to ogladam jeszcze: - One Tree Hill - Gossip Girl - True Blood Zacząć chcę: - Supernatural - Dexter - Six Feet Under |
|
|
|
#818 |
|
Konto usunięte
|
Jesli o mnie chodzi, to oglądam/oglądałam:
Dr. House- koncze 6 sezon i czekam na 7![]() Prison Break Lost Skins One tree hill Dexter ![]() Pamietniki wampirów True Blood Moze mi ktoś poleci jakieś seriale podobne do tych co oglądam? Plotkara, seks w wielkim miescie, czy inne tego typu do mnie nie przemawiają. Wolę jakieś gdzie duzo sie dzieje, jest akcja, emocje(czyli jak Dexter, Lost, Prison Break) lub z poczuciem humoru(jak Dr. House) Ew. Moze byc o jakieś młodzieży, czy wlasnie wampirach/istotach nadprzyrodzonych itp. takie tez lubię.
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
o,a mi mogłby ktos polecic cos w stylu Skins
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;21007840]Jesli o mnie chodzi, to oglądam/oglądałam:
Dr. House- koncze 6 sezon i czekam na 7![]() Prison Break Lost Skins One tree hill Dexter ![]() Pamietniki wampirów True Blood Moze mi ktoś poleci jakieś seriale podobne do tych co oglądam? Plotkara, seks w wielkim miescie, czy inne tego typu do mnie nie przemawiają. Wolę jakieś gdzie duzo sie dzieje, jest akcja, emocje(czyli jak Dexter, Lost, Prison Break) lub z poczuciem humoru(jak Dr. House) Ew. Moze byc o jakieś młodzieży, czy wlasnie wampirach/istotach nadprzyrodzonych itp. takie tez lubię. [/QUOTE]jesli do pośmiania : how i met your mother jeśli o zjawiskach nadprzyrodzonych z dozą humoru, ale czasem oczywiscie też strachu : supernatural jeśli o wampirach : pamiętniki wampirów. dziękuję, dowidzenia ![]() ___ to chyba to 4400 zaczne ogladac
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2010-07-29 o 15:19 |
|
|
|
#821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Queer as Folk fanka tego wspaniałego serialu Muszę przyznać, że jest to najlepszy serial jaki do tej pory przyszło mi obejrzeć. Wszystkie sezony już po trzy razy widziałam ![]() A tak to : Gotowe na wszystko ( ale już z przyzwyczajenia), Dr. House, Czysta Krew, Pamiętniki Wampirów, Merlin BBC ( uwielbiam ).Skins'ów widziałam tylko dwa sezon, bez jakiś rewelacji. Z tematyki podobnej do QAF zaczęłam L Word, ale wypadło jakoś blado. Na liście czekają: Dexter, How I met your mother, Pretty Little Liars i Supernatural
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie koncze 2 sezon, ale mam juz wszystkie i mysle ze w ciagu kilku dni napewno skoncze
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja mam ich wszędzie ( tzn. Briana i Justina ). Ach, tęskno mi za serialem. Czeka Cię trzeci sezon w moim mniemaniu najlepszy !
|
|
|
#824 |
|
Przyczajenie
|
Moje ulubione seriale (genialna trójca):
- Dr House, - Gotowe na wszystko, - Chirurdzy. "Zagubieni" też nie są źli. Lubię również "Na wariackich papierach" i "Rzym". A z polskich seriali to "Tancerze" (genialne!) i "Stacyjka". A propos "Stacyjki". Nie rozumiem, dlaczego ma tak niską ocenę. To chyba najwspanialszy serial, jaki oglądałam. Zdjęcia, muzyka, aktorzy i ich genialna gra, humor, teksty... Nigdy mi się ten serial nie znudzi. Jestem nim zachwycona! Edytowane przez Kargulinka Czas edycji: 2010-08-01 o 10:45 |
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
'mentalista' nie zbyt ambitny, ale przyjemny
|
#826 |
|
Zadomowienie
|
A który serial jest ambitny?
Akurat "Mentalista" to chyba jeden z ambitniejszych heh. W podobnym stylu jest też "Lie to me", można obejrzeć jak się komuś podobaja seriale oparte na konsultantach pomagających policji schwytać przestępców.Ja uwielbiam seriale medyczne : "Grey's Anatomy", "Private Practice", "Dr House". Oglądam też namiętnie "Dextera", " Gotowe na wszystko", "How I met your mother" i może wstyd się przyznać, ale "90210"
|
|
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
A ja oglądam online "Różowe lata 70'' ,<love>moja nowa miłość serialowa
|
|
|
|
#828 |
|
Rozeznanie
|
po pierwsze Przyjaciele, uwielbiam klimat tego serialu, tylko szkoda, że się skończył już na tvn ;/
a tak to jeszcze z chęcią obejrzę dr. House'a, CSI, czasem Miodowe Lata, a z serii totalne ogłupiacze Świat wg Bundych&Kiepskich
|
|
|
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
Moje seriale... Troszkę tego jest
.Na bieżąco: The Big Bang Theory, How I met your Mother, Californication (przesunęli premierę 4 sezonu na 2011 rok! Przewinęłam się przez większość sezonów Skins, House'a, Greysów, Moonlighta i już sama nie pamiętam czego jeszcze .
Edytowane przez Hargalaten Czas edycji: 2010-08-27 o 08:08 |
|
|
|
#830 |
|
Rozeznanie
|
Ja polecam Vampire Diaries (Pamiętniki Wampirów), True Blood (Czysta Krew), Moonlight (Pod osłoną nocy), ale ktoś musi lubić te klimaty ;-)
|
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam House'a, Gotowe na wszystko i ostatnio Chirurgów, chociaż tu mam zaległości i jestem dopiero na 2 sezonie
|
|
|
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
mglisty poranek, najlepsze dopiero przed Tobą
. Według mnie, sezon 3 GA jest po prostu boski!
|
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
A to bardzo się cieszę
Czasami widzę urywki 6 sezonu i tyyyle się pozmieniało.
|
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Czasem oglądam, ale to tylko wtedy jak mi się nudzi i akurat leci. Ulubione Na Wspólnej, Gotowe na wszystko i Prison Break.
|
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się pochwalę swoją listą:
* Lost * Prison Break * The Tudors * Twin Peaks (te 4 już zakończone, ale obejrzałam wszystkie serie każdego )* House M.D * Fringe * The Mentalist * True Blood * Bones * Dexter * One Tree Hill * Heroes (dwa ostatnie obejrzałam kilka sezonów, OTH chyba do 7?, Heroesów chyba 1 i kawałek 2go... Ale mi się znudziły) Z polskich oglądam tylko Usta Usta (oglądałam też 39 i pół i Magdę M. za dobrych czasów )
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
BIG BANG THEORY. dziękuję.
czasami House, ale nie ma mowy o żadnych uzależnieniach oprócz czekolady
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
Big Bang Theory wymiata
![]() Poza tym Przyjaciele i House Jest jeszcze serial, który niestety zdjęli dość wcześnie z anteny (pomimo dużej oglądalności ... ) - Firefly . Jest to sci-fi, ale proszę się nie zrażać, nie spotkałem osoby, której serial by się nie podobał. Nawet zatwardziali przeciwnicy wszelkiej fantastyki i "bujania w obłokach" sięgali po kolejne odcinki
|
|
|
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
Raiss, bazinga!
|
#839 |
|
Konto usunięte
|
Ulubione:
Lost, V, Gilmore Girls |
|
|
|
#840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje ukochane seriale to: Dexter, Dr House, Sześć stóp pod ziemią, Sex and the City. A poza tym dawały radę 3 pierwsze sezony Lost ..Gotowe na Wszystko, no i True Blood jest nawet, nawet
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

ale serial fajny sam w sobie.

i czekam na 7