|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cytat:
fajnie takCytat:
Cytat:
Cytat:
Może lepiej Go nie morduj,zlituj się kobieto co my byśmy bez Ciebie zrobiły![]() ![]() Cytat:
Ładnie Zuzia zjadaJa dzisiaj serowałam barszcz z uszkami,Bartosz miał swoją zupkę:ziemniak,pietruszka ,marchew,zielony groszek, brokuł,mięsko z kurczaka i kasza manna zjadł całą miskę i przyłożył 3 pierogami leniwymi oczywiś cie musiały być nabijane na jego widelczyk![]() Cytat:
Cytat:
aby mimo wszystko było dobrze![]() Miramej megi już dawno u nas nie było Ciekawe jak tam Amelka?![]() Też mi się coś nic nie chce niby za wiele nie zrobiłam a jakaś zmęczona chodzę Przesilenie jakie czy co?Dzisiaj znowu w sklepie usłyszałam jaką ma pani ładną dziewczynkę a ja na to,że ładny to jest,ale chłopczyk![]() Że co,że dłuższe włoski,to od razu musi być dziewczynka? ![]() ![]() Damian się już kąpie,Bartoszka też chyba dzisiaj wcześniej oporządzę bo coś za wiele dziś nie spał,może da sie położyć wcześniej niż zwykle strasznie spuchnięte ,to Bartosz jest jeszcze chyba za dobry .Miłego wieczorku
|
|||||||
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Cześć
![]() ufff ale miałam fajny dzień zakupowy![]() Poszłam z Zu kupić jej butki które wczoraj wypatrzyłam w Smyku, miałam wziąć trzewiki (dziadzia dał kaskę ) a dokupiłam jeszcze adidaski takie promocje były że szkoda było nie kupić Trzewiki super![]() No i później weszłam do Promod, moja młoda sąsiadka tam pracuje, akurat ją spotkałyśmy i od razu powiedziała że jak coś chce to ona ma zniżkę 50% jak tu nie skorzystać no więc wybrałam dwa sweterki![]() O takie.... 1. http://www.promod.eu/knitwear/cardig...220004003.html ten szary ![]() 2. http://www.promod.eu/knitwear/basic-...220027831.html zielony tylko ten kolor na żywo jest 100x ładniejszy...taki żywy, właśnie na kolor zwróciłam uwagę, na guziczki przy szyi i na rękawach...piękny jestA jak Wam się podobają? ![]() Niedawno wróciłyśmy, wykąpałam Zu, nakarmiłam i śpi...rzadko zasypia o tej porze...może pośpi rano dłużej i da Mamie pospać ![]() P.S. Idę nadrabiać
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-06 o 19:40 |
|
|
|
#423 |
|
Ola-Unhola
|
Dopiero mi net włączyli, bo przez burze go nie było.
Chyba morska ma dla mnie sweterek ![]() Karo, śliczne te sweterki.Przy takiej promocji nie można było nie skorzystać ![]() Może byś czasami mogła coś fajniejszego na atrakcyjnych warunkach zakupić ![]() sylko, Antoś też jest mylony ze śliczną dziewczynka. Cóż poradzić, ze mamy takich ślicznych synków ![]() magi, co to za bakterie teraz ![]() Może coś pomieszali, zabrudzili, albo u Was się coś źle pobrało ![]() No i Chryzolit się dzisiaj nie pojawiła ![]() Moze net coś nawala u niej, bo dopiero założyli, więc może coś z łączem. No chyba, że urodzinki świętuje ![]() Najadłam się naleśników i teraz mam wyrzuty sumienia..Cyba przytyłam ze 2 kg
|
#424 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ja chcialam corke i mialam ja robic w odpowiednim czasie a TZ sobie po prostu wycelowal dokladnie wtedy kiedy bylo na syna i strzal okazal sie celny ![]() Karo fajne zakupy ![]() a ja nie mam mocy dziewczyny a moze Wy mi doradzicie? otoz wylicytowalam drapak na ebayu dla kota i nie wiem jaki kolor wybraczastanawiam sie nad bezowym gladkim a bezowym w czarne lapki co myslicie? Załącznik 3311734
|
|
|
#425 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() A tu takie fajne Dziewczyny ![]() Mi się podoba bardziej gładki, chyba
|
|
#426 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam właśnie pytać na który nr tel mogę zadzwonić jak będę w h&m ale chyba Morska już Ci kupiła ![]() Cytat:
Cytat:
To kładź się i odpocznij Biedulek mały ale za to śliczny jak dziewczynka ![]() Wzajemnie ![]() Cytat:
![]() I ja też nie mam mocy dziś
|
||||
|
|
|
#427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę że da się coś załatwić ![]() Cytat:
![]() beżowy bez wzorków ......................... ........ Unholy miałam Ci powiedziec, że byłam znowu w hm'mie...i te botki
|
|
#428 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() dzieki dziewczyny ![]() tez chyba mysle, ze lepiej bedzie wygladal gladki, tak bardziej elegancko i bardziej bedzie pasowal mi do salonu bo w lapki to juz taki naciapany
|
|
|
#429 | ||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() A co to tak brak mocy? Jakieś zmartwienia? ![]() Cytat:
Mówisz? A ile dałas za swoje sweterki, jesli mogę spytać? ![]() Fajne, co? ![]() Tylko mierzyłam 38 i wydawały się ok, ale nie miałam porównania do 37 (mój rozmiar), więc pojadę za kika dnil może będą. Wtedy zobaczę, czy inna rozmiarówka i brać 38, czy tylko mi się wydawało, bo z wnętrza krzyczało "Bierz, bierz" ![]() W HM dostawy są w pon. środy i piatki
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli mam dwa za jeden![]() Nie dziwię sie że wnętrze krzyczało mnie też zauroczyły![]() W razie "W" gdyby jednak nie kupiła to zobaczę w poniedziałek, skoro mówisz że tak są dostawy
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-06 o 20:32 |
|
|
|
|
#431 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Karo, to 2w1 ![]() ja się wczoraj dowiedziałam o dostawach od miłego Pana ![]() A wiecie, że wczoraj Mama moja płaciła u tej samej Dziewczyny w kasie w HM, u której ja płaciłam (dostałam rabat 40 zł ) i zgadnijcie co? ![]() Ma któraś z Was skype? Bo właśnie założyłam do rozmowy z rodzicami. Ale bez kamerki, tylko chat
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też dostała rabat? Ja mam to mam luzzzz...niedługo jade na parę dni do siebie to włączę skypeA dlaczego pytasz?
|
|
#433 | ||
|
Zadomowienie
|
Unholy - na allegro xs jest za 69 zł - bierz. Ja mogę oddać w ciągu 28 dni, żaden problem
|
|
#434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niewyspana i uchodzona ![]() Nie zamartwiam się bo nie mam na to wpływu i nie myślę po prostu. Cytat:
![]() Ja mam ![]() moje imię i nazwisko w formie: imię_nazwisko (z małych liter )
|
||
|
|
|
#435 | ||
|
Zadomowienie
|
Hehe, to tak jak z pojemniczkami na Dermacol było - nie było, a teraz wszędzie
![]() U mnie kosztował 99 zł, widzę, że s-ka na allegro też za tyle, więc nie opłaca się brać s-ki. Pomierzę Ci wszystko zaraz, tylko coś do jedzenia sobie zrobię
|
|
#436 | ||||
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
No Dziewczyna znowu się pomyliła.... Nabiła Mamie sweter za 129, po czym Mama zwróciła jej uwagę, ze na wystawie była tabliczka 99, sprawdziła i okazało się, że ten jedyny egz. na metce miał 129 inne 99 i zaczęła coś kasować itp, I zamiast wbic cenę 99, to wpisała rabat 99 (czyli odjęła), a ze oprócz tego Mama kupiła jeszcze marynarkę, to się nie doliczyła i za dwie rzeczy Mamuśka zapłaciła 159, czyli sweterek wyszedł jej 30 zł zamiast 99, bo marynarka kosztowała 129 ![]() A skype, do szybkiego kontaktu czasami jak coś ![]() A moze jeszcze tlen lub gg bym zainstalowała ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Mówisz, że nie będzie problemu ![]() Tak Cię wykorzystać ![]() Cytat:
No tak, pewne sprawy i tak się dzieją... Zaraz poszukam Cytat:
Spoko Loko, bez pośpiechu i tak Cię pewnie zmęczyłam tym wysyłaniem do sklepu
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie masz gg albo tlena...o kurka wodna
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam Cię ![]() Spoko loko luz i spontan Głupawki dostałam |
|
|
|
|
#439 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Ale Oni (odpukać) zaczęli w końcu mieć z górki i przypisuję to jednej "osobie". Niektórzy w to wierzą inni nie, ale ja tak. Św.Judzie Byli w kościele, wrzucili karteczki z prośbami i teraz co wtorek jak są czytane (tylko w tym kościele na Nowym Świecie), to jeżdżą na msze. I nie piszę to u "rabacie", tylko ogólnie o sprawach finans. i pracowych. A Ty masz te komun.? hehe Też Cię mam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki wielkie za odp
|
|
#441 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja do tej pory nie wiedziałam co to drapak dla kota ![]() myslałam ze to raczej coś w stylu jakiejś drapaczki, zeby kota podrapać po brzuszku Cytat:
Polecam GG Cytat:
Jak założysz GG to daj znać, podeślę ci numer dopiero nam prąd właczyli |
||||
|
|
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak jak myslalam mala nie spala po poludniu wiec dupa nie posprzatane bo i malza nie bylo i nie mialam jej z kim zostawic, do tego jakas taka nic tylko sie przytulac chce, podchodzi do mnie i daje caluski
znowu doszly slowka" apsik" "miał" "beeee"(jak baranek robi) i "nie me"(nie ma) caly czas trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() oby bylo jak najmnej tych bakterii ![]() Cytat:
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wierzę Ja nie mówię żeby mieć od razu wszystkie U brata mam tylko gg i z tego cały czas ostatnio korzystam...a u siebie na laptopie mam tlen z gg (instalujesz tlena i możesz zaimportować wszystkie kontakty z gg...czyli znów masz 2w1 ), no i mam skype ale rzadko używam...
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2010-08-06 o 21:32 |
|
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
Witam, to ja "zbłąkana owieczka"
tak mi się to określenie spodobało że chyba będę częściej błądzić A tak serio to cały dzień zabiegana jestem, a co gorsze ten dzień się dla mnie jeszcze nie skończył....jeszcze mam dużo do zrobienia i jeszcze goście przyjadą przed północą... Tort chyba sie udał ale jeszcze jutro musze udekorować. Usiadłam tylko na chwilke bo małego połozyłam spać...i wiecie co? Dawałam mu smoka tylko do zasypiania a rano zabierałam a on wczoraj w swoje 1 urodziny sam wyrzucił smoczka i zasnał bez...a dziś juz mu nie dałam i tez zasnął bez niczego....Normalnie dorosły gościu Dziekuję za życzonka i lece papa.... |
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla WeronisiA przytula się, bo moze potrzebuje bliskości takiej. Moja Oliwka też ostatnio cześciej się przytula. A jak chce się zdrzemnąć to przychodzi do mnie i na siłę pcha się na kolana. Jak ją wezmę na ręce to od razu kładzie główkę na moim ramieniu i mruczy sobie (to znaczy ze mam jej śpiewać, a jak przestaje śpiewać to ona znowu zaczyna mruczeć tak niecierpliwie, zebym dalej śpiewała )
|
|
|
|
|
#446 |
|
Ola-Unhola
|
O ta babka, która ma te sweterki, ma też te botki i w super cenie 110 brąz i 99 czarne, tylko te brązowe 38. Kurcze mozę ma 37, bo to duża okazja - w sklepie 149
![]() http://allegro.pl/my_page.php?uid=15244886
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
goście? tak późno? ehh chyba sie starzeje |
|
|
|
|
#448 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie będzie Podliczę Cię w wolnej chwili ![]() ![]() Mierzyłam - od pachy do pachy ma tak 43 cm. Ale z Ciebie chudzina
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wpadlam jeszcze z wieczora
![]() Majko, ale masz duuuuzego chlopca juz Antonio niestety bardzo kocha swoj smoczek i czasami w dzien rowniez go potrzebuje.Svi, rowniez podoba mi sie gladki drapak. Ja rowniez mam gg wreszcie . Jakby ktos chcial nr, to chetnie podam na pw. Maz dzisiaj podarowal mi myszke i torbe jako dodatek do notebooka. Fajne
|
#450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla "doroslego" synkatez bym chciala zeby Wercia bez smoka zasypiala ale u nas to raczej niemozliwe ![]() Cytat:
Wercia tez tak robi jak jest zmeczona tylko nie mruczy a w kolko powtarza "mama" i smoczkiem rzuca
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

fajnie tak
Ładnie Zuzia zjada
zjadł całą miskę i przyłożył 3 pierogami leniwymi
oczywiś cie musiały być nabijane na jego widelczyk
aby mimo wszystko było dobrze
Ciekawe jak tam Amelka?
niby za wiele nie zrobiłam a jakaś zmęczona chodzę
Przesilenie jakie czy co?
jaką ma pani ładną dziewczynkę
a ja na to,że ładny to jest,ale chłopczyk
strasznie spuchnięte

no więc wybrałam dwa sweterki