|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4322 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: pogaduchy nastolatek III-w pogoni za wakacjami :D
Hej dziewczyny
![]() Odnośnie snów to ja znów miałam jakieś nieźle porąbane. Normalka. Jestem cała połamana Wczorajsze pół godziny na bieżni w niewytłumaczalny sposób zamieniło się w godzinę. No i zalało mi drogę dojazdową do TŻ i nie wiem czy będę mogła jutro do niego pojechać. Proszęęę, niech ta woda zejdzie!![]() asiulek, ja często mam podobnie. Po dłuższym czasie doszłam do wniosku, że po prostu mi z tym wygodnie. Jeśli bym chciała to coś by się znalazło, ale to chyba jednak nie moje klimaty. Z resztą, byłam w ciągłym ruchu ostatni miesiąc i potrzebuję trochę spokoju i odpoczynku. Na razie moje plany obejmują nadrabianie miesiąca rozłąki z TŻ
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Aśka życzę miłego wypoczynku
Ja też bym chciała tam jechać bo twierdzą ,że z siostrami głupio Najważniejsza jest impreza! Może znajdę jakieś osoby i będzie super
|
#4324 |
|
Konto usunięte
|
Ja chcę jechać w tym tygondiu z Sylwkiem, ciekawe czy go wypuszczą ze szpitala;/
|
|
|
|
#4325 |
|
Zadomowienie
|
Madziu trzeba mieć nadzieje że wypuszczą
Wiara czyni cuda
|
#4326 |
|
Konto usunięte
|
Masakra, co się dzieje z tymi lekarzami:P
![]() jak nie pojadę z nim to z siostrą, ale na krócej ni za wiele więcej kasy, a ni chcę od mamy wyłudzać. |
|
|
|
#4327 |
|
Konto usunięte
|
Asiulek ja co prawda nie mam siostry ale np moje kuzynki potrafią się świetnie razem bawić. Bycie rodziną nie wyklucza bycia jednocześnie przyjaciółkami.
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak myślę ,że można się świetnie bawić
A jak byś miała siostrę starszą o rok chodziłaś by z nią na impr. ?
|
#4329 |
|
Wtajemniczenie
|
Nephasis kiedy do nas dołączyłaś ?
umknęło mi coś ? ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- jeśli chcesz dołączyć, musisz odpowiedzieć na kilka pytań
|
|
|
|
#4330 |
|
Konto usunięte
|
Hmm możliwe, że bym chodziła
![]() Ups Chyba przegapiłam ten element. W takim razie bardzo przepraszam i proszę o te pytania, jeśli można Z chęcią dołączę
|
|
|
|
#4331 |
|
Konto usunięte
|
1. imię
2. wiek 3. szkoła/studia (jaka/jakie?) 4. województwo/miasto (kto jak woli) 5. rozmiar buta 6. rozmiar stanika 7. rozmiar ubrań (s/m/l...) 8. Czy masz TŻ-a? 9. Jeśli tak to jaki jest? jeśli nie to jak miałby być? 10. ulubiony serial. 11. ulubiony film. 12. Czy palisz? (nie pytamy na szczęście co )13. Ulubione piwo. 14. Ile lat miałaś, gdy się pierwszy raz upiłaś? 15. Pierwszy pocałunek (z kim i jak było ? ) 16. Masz nadal kluczyk od pasa cnoty? 17. Ile masz kolczyków, no i oczywiście gdzie ?18. Jak dowiedziałaś się o wizażu? 19. Jak nas znalazłaś? 20. Czy uważasz, że jesteśmy supcio, słodkie, piękne, i sympatyczne? |
|
|
|
#4332 |
|
Wtajemniczenie
|
Elaaa ! czemuż mi Słoneczko nie powiedziałaś, że masz fbl
![]() wchodzę na "kto ma mnie w znajomych" a tam mordka znajoma ![]() już zaprosiłam :P |
|
|
|
#4333 |
|
Konto usunięte
|
1. Martyna
2. 17 3. LO, profil bio-chem 4. Dolnośląskie 5. 40 6. 70D 7. s/m 8. Tak 9. Ma styl trochę jak metalowiec, długie włosy. Gra na gitarze(tak jak ja) 10. LOST - Zagubieni 11. Rent 12. Nie 13. Redds 14. 15 15. Z moim obecnym TŻ i było wspaniale 16. Jeszcze mam ![]() 17. Mam 5 i wszystkie w uszach(2 na chrząstce) 18. Szczerze mówiąc to nie pamiętam, ale pewnie poszukiwałam odpowiedzi na jakieś pytanie i zaczęłam po prostu czytać i przeglądać forum. 19. Dosyć dziwnie, bo szukałam informacji o zielonej herbacie i jakimś cudem wyskoczył mi ten wątek i postanowiłam tu napisać. 20. A jakże by inaczej? Oczywiście, że tak |
|
|
|
#4334 |
|
Konto usunięte
|
Aneta, macie fejsa?:O
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Uwielbiam długie włosy u chłopaaa
|
|
|
|
#4335 |
|
Konto usunięte
|
Noo, super są
Aaale dzisiaj mam humor. Dawno takiego dobrego nie miałam. Oby się to nie zmieniło. |
|
|
|
#4336 |
|
Wtajemniczenie
|
miałam fejsa ale skasowałam (skomplikowany był
)Martyna oficjalnie przyjęta ![]() haha szukałaś o zielonej herbacie ? to tak samo jak nasza druga Martyna wpisała dieta gyrosowa (ta Angeliki) i okazało się, że takiej nie ma i wyskoczył tylko wizaż nasz
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za chwile spadam ,jadę do babuśki na odwiedziny
i potem zgrać zdj. z siatkarzami
|
#4338 |
|
Konto usunięte
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;21232044]Noo, super są
Aaale dzisiaj mam humor. Dawno takiego dobrego nie miałam. Oby się to nie zmieniło.[/QUOTE] No, są super ![]() z 4 moich chłopow 3 miało długie włosy ![]() z jednym dzisiaj muszę się spotkać, bo potrzebny mu wywiad z osobami z różnych subkultur na studia, a że rozstaliśmy się w zgodzie to chętnie mu pomogę
|
|
|
|
#4339 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chyba dzisiaj do TŻ-a pojadę.
dzień w domu śpię, a dzień u niego, na przemian (że też moja matka się kapnęła )
|
|
|
|
#4340 |
|
Konto usunięte
|
Jezu, boje sie wyjść z domu gdziekolwiek:P
|
|
|
|
#4342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no łatwo przeczytaj na głos to, co napiszę w cudzysłowie "Do dzieła" ![]() Cytat:
|
|
|
#4343 |
|
Konto usunięte
|
Paulina, znajdz Ty mnie na fejsie, bo ja Ciebie nie mogę;(
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, znalazłam
![]() edit: i zaprosiłam
|
|
#4345 |
|
Konto usunięte
|
Lecę do mamy do pracy, pobierze mi krew do badań, a później mam się spotkać z A.
Miłęgo dnia!
|
|
|
|
#4346 |
|
Konto usunięte
|
bo ja jestem niepowtarzalna i moich diet nie da się znaleźć od tak w necie
a ta dieta gyrosowa to była tak pół żartem pół serio
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4348 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie przepłacilam
W tym drugim sklepie co patrzałam cenę, to bym zapłaciła ok. 1900 za aparat z kitem, a do tego torba+karta pamieci,cos do czyszczenia itp to by wyszlo 2100...czyli 100 wiecej niz tam gdzie kupilam![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;21231752]1. Martyna 2. 17 3. LO, profil bio-chem 4. Dolnośląskie 5. 40 6. 70D 7. s/m 8. Tak 9. Ma styl trochę jak metalowiec, długie włosy. Gra na gitarze(tak jak ja) 10. LOST - Zagubieni 11. Rent 12. Nie 13. Redds 14. 15 15. Z moim obecnym TŻ i było wspaniale 16. Jeszcze mam ![]() 17. Mam 5 i wszystkie w uszach(2 na chrząstce) 18. Szczerze mówiąc to nie pamiętam, ale pewnie poszukiwałam odpowiedzi na jakieś pytanie i zaczęłam po prostu czytać i przeglądać forum. 19. Dosyć dziwnie, bo szukałam informacji o zielonej herbacie i jakimś cudem wyskoczył mi ten wątek i postanowiłam tu napisać. 20. A jakże by inaczej? Oczywiście, że tak Jess jestem fanka zielonej herbaty?![]() Cytat:
Ale miałam dziś ogarnąć, czy da się go usunąć i założyć nowy bo na tym co mam to syffff:Ppogrubione->
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Jess a jaki masz aparat? może pisałaś ,ale nie pamiętam
|
#4350 |
|
Wtajemniczenie
|
to dziewczyny który tytuł Wam się podobał ?
Magda jeden zaznaczyła, ona robi nowy watek, więc jak nikt nie będzie chciał wybierać, ona zadecyduje ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- czekam właśnie na TŻ-a do pół godzinki powinien być ![]() także lecę się szykować i... do później !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

Wczorajsze pół godziny na bieżni w niewytłumaczalny sposób zamieniło się w godzinę. No i zalało mi drogę dojazdową do TŻ i nie wiem czy będę mogła jutro do niego pojechać. Proszęęę, niech ta woda zejdzie!
Ja też bym chciała tam jechać
Najważniejsza jest impreza!

Chyba przegapiłam ten element. W takim razie bardzo przepraszam i proszę o te pytania, jeśli można
)

)
i potem zgrać zdj. z siatkarzami