![]() |
#1321 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
a wiecie ze ja chyba z 10 lat nie widzialam na oczy ogniska?...tylko te grile i grile wszedzie ![]() ![]()
![]() |
#1322 |
Nindżopesz
|
Polly, a co Ty właściwie remontujesz oprócz okien?
Tak, remonty są ZŁE... Najbardziej wkurzają mnie wizje TŻta, na codzien ma w d... jak wygląda mieszkanie, może być syf i zgliszcza a podczas remontu wyskakuje znienacka z jakimiś rewelacjami typu "koniecznie ten i ten obraz" "koniecznie kwiaty na balkonie" na którym nigdy nie będzie bywał. |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
Jes, jes, jessssss!
![]() -------------------------- Popieram remonty to zuo! Takie samo jak urządzanie mieszkania od zera. A jeszcze gorsze zuo jest jak cos wyjdzie nie tak jak się chciało i trzeba miesiącami "jeczeć" o zmianę. Jedyne pocieszające w remontach jest to ze mnie czeka takowy za min. 5 lat.
#1324 |
Nindżopesz
|
Ojesuuu, weszłam z ciekawości na forum "ciążowe" i zalały mnie bejbiki, dzidzie i fala liryzmu typu "my fasolki już mamy ale na drugie czekamy"
![]() To ja nie jestem gotowa, nie osiągnęłam stosownego poziomu wtórnego zdziecinnienia i chyba już nie osiągnę ![]() Idę do domu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zuo straszne. A mnie czeka chyba.... chociaż jeszcze nie wiem co będę remontować :-P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kupiłam taki samochód - jendak dzisw poczekalni u lekarza przypomniały mi się czasy autobusów - bleeeeeeeeeeeeeeeehhhhh ogniska, spadające liście - 20 ml Feu de Bois wciąż szuka domu ja mam to szczęście ze rodzinka i przyjaciele mają chaty na obrzeżach miasta/ wsiach i ogniska to coroczny rytuał - tani sposób na imprę i generalnie klimat liceum powraca ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- za to w avku wyglądasz tak że jeśli taką widuje cię mąż to szanse na czestotliwość prób w sprowadzaniu rodzeństwa są na pewno zwielokrotnione |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a ciapećke dla dzidzi na sidełku źrobiłaś? ciioooooo? ![]() ja jestem zła matką-do dziecka zwracam sie per potworze ![]()
![]() |
#1329 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Red, pamiętam że szukałaś pomysłu na siatkę balkonową - dziś akurat przyszedł do mnie "spamik" na kocim forum - facet zajmujący się montażem siatek w W-wie - http://siatkibalkonowe.pl/#5 - cenowo niezbyt zachęcająco, co prawda, ale jeśli masz balkon bez dachu, taki że sami byście sobie nie poradzili, to może warto rozważyć?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
grozi wypollizowaniem
|
ju-masz przepiekny av-od wczoraj szukam odpowiedniego okreslenia i nie znajduje
![]() w kazdym razie wyglądasz dramatycznie, tajemniczo, cierpiętniczo i pięknie..jak no nie weim ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- ha! wiem! ...jak Frida Kahlo i Greta Garbo równocześnie....
#1331 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Moje 10 czy tam 20 ml czeka na chłodniejsze dni bo obecnie chce mi się płakać z tęsknoty za jesienią kiedy go wącham ![]() Skandal! ![]() A plan ambitny, powodzenia. O rety, na początku w ogóle nie zrozumiałam o czym piszesz ![]() Ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1332 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
Jestem juz w domu
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||
Zakorzenienie
|
Przespałam deszcz i burzę i jak wstałam, to miałm wrażenie ,że rano jest, mało nie poleciałam na przeswietlenie do szpitala.
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | ||||||
Zakorzenienie
|
a myślisz, że od jesieni do wiosny, to jak śpię?
![]() Cytat:
![]() (bo w wilgotnym pocę się jak świnia i mi duszno ![]() Ale dzikie chuopy z lasu nie te ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To co Polly_, pod który kościół lecimy?! ![]() Żeby w pociągu nie zasnąć, to włączyłam sobie pierwszą płytę Burzum - fajna muza ![]() ![]() Za to wielkie brawa za (u)twór Dungeons of Darkness ![]() Nie wiem, co to za buczący, metaliczny dźwięk, ale brzmi fantastycznie! ![]() edit: oj, na lapku nie słychać... ![]() ![]() Cytat:
![]() Więc będziesz dorosłą (a nie zdziecinniałą) mamą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja to zwykle biorę zimą gorąca kąpiel, a potem skarpety i myk do łóżka zaraz ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-09 o 18:41 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 | |
grozi wypollizowaniem
|
o własnie-tymi słowy przypomniałas mi ze mam za ksiazke zapłacic ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ale mam dzis ubaw-pisze na fejsie z kumpelą która jest "dizajnersko" bardziej pokręcona niz ja ![]() ![]() ![]() ale podsunęla mi fajną stronkę z badziewiem na ściane: http://www.mamita.pl/fototapety/do-sypialni/ ![]() ![]()
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę, bardzo, bardzo mi miło ![]() Swoją drogą, szykuję się- wciąż!- od pół roku, na zmiany w sposobie noszenia się. Na razie pozbyłam się 3/4 ciuchów i zaczynam dowiadywać się o sobie coraz więcej- o ukrywaniu się przez byle jaki ubiór albo- przeciwnie- ukrywaniu się przez ekstrawagancję albo zabawę w przebieranki. A tymczasem mogę sobie układać super koncepcje i guzik z tego będzie, jeśli sama ze sobą nie poczuję się naprawdę dobrze. Oczywista oczywistość...ale ja to tylko wiedziałam, ale nie czułam Bylebym z tymi zmianami zdążyła przed 50tką ![]()
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
źjobiła i kfatniś i śpiośki i śwetereciek na djucikach teś
Cytat:
Ewusia: Zazdroszczę pomalowanych paznokci. Moje to ostatnio lakier (bezbarwny) widziały z pół roku temu. Co ciekawsze w zeszłym tygodniu malowałam z 5 par rak a własnych nie udało mi się pomalować. Polly: Jesteś zła do szpiku kości. Ja raz zostałam zwyzywana od najgorszych za powiedzenie do dziecka "ty diable" i dowiedziałam sie ze powinno sie mnie pozbawić praw rodzicielskich. Najlepsze jest to że usłyszałam to z ust kobiety która jakieś 20 lat temu nazywała mnie i moje koleżanki "wyrodnymi bachorami". Jus: Zaiste powiadam Ci (i popieram dziewczyny) masz cudny Avek. ------------- I na zakończenie tak cudnie zaczętego dnia spier...ił mi sie piec i dziś mam w perspektywie zimną kąpiel albo tzw. dzień dziecka se robię.
![]() |
#1339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1340 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
czytając pierwszy raz nie załapałam co piszesz
![]() Cytat:
i daję głowę że widziałam kiedyś podobny portret, na pewno jakiś znany, tylko nie pamiętam co to było... Cytat:
![]() Maja i Tró - wysłałam Wam zestawy zdjęć, tylko pewnie maile są za duże i nie przejdą ![]() odezwijcie się w razie czego.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1341 | |
Zakorzenienie
|
nosz właśnie na yt prawie nic nie słychać
![]() Ale proponuję ściągnąć mp3 i dać głośno na słuchawki 9bo jest cicho nagrane) - mrr... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1342 | ||||||
BAN stały
|
Witaj!
![]() ![]() Lato jest od tego, żeby ciepło było (a nie "to coś" za oknem) ![]() ![]() ![]() Tak się zastanowiłem i szczerze mówiąc, żadna pora roku nie jest tak do końca moja - wiosną wszystko się bzyka i jest pełne chęci do życia i nadziei (a ja wiem, że to ch*ja warte i nic się nie zmieni), latem czuję się grubo i blado, jesień - coraz krótsze dni, "już palą chwasty w sadach", smród z kominów i czekam tylko na pier****ną zimę, sinoczerwone dłonie i hołubce na oblodzonych chodnikach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Jezu, co za przymulony dzień ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW odsłuchałam Falkenbacha ale coś mnie w nim irytuje, chyba monotonny wokal. No nie dogodzisz... Właśnie, muszę uzupełnić luki w swoim mp3. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1344 |
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co...jakbym miala 10-cio pokojowe mieszkanie to bym podzieliła swoje pomysły...i by to jakos poszło..a ze pokój do wymyslenia mam aktualnie jeden to nie wiem który co wybrac-cierpię na niemoc decyzyjną
![]() przy okazji nie wiem czemu tak mam ze jestem w stanie wymyślic wystrój w miarę duzego pomieszczenia...małego nie potrafię-mysle ,patrze i normalnie nic-pustka w mózgu-a mam do szybkiego wymyślenia pokój 2x3 m-wyposazenie-biurko,komp,regał billy ze szklanymi dzrwiami i wersalka.....nie mam pomysłu nawet na kolor ![]() red,rachelo-jestescie w ciagu-jakies pomysły: ![]()
#1345 | |
Nindżopesz
|
Albowiem kuniec świata jest bliski.
Cytat:
![]() Masz rację - wiosną wszyscy tacy radośni, wkurzają mnie swoim entuzjazmem lato śmierdzi potem a ja wpadam w kompleksy zimą trzeba wstawać 10 min wcześniej żeby się porządnie okutać szmatami, ręce i kolana fioletowieją a rachunki za ciepłą wodę pochłaniają moją pensję i tylko jesień pasuje do smętnego nastroju, pięknie pachnie i nawet wybaczę jej upierdliwy deszcz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
Gryxiu: Tekst adekwatny do mojego stanu.
Jeszcze trochę pewnie mnie potrzyma a potem odpuści ( mam w domu bardzo fajne lekarstwo zwane "żywe srebro"). Red: Nie ma tak dobrze, akurat w komunikacji miejskiej się odechciewa. No ale jak tylko wystawi sie nawet najmniejszy paluszek za drzwi to zbawiennym się okazuje przystankowy śmietnik. Ale z drugiej strony może być na odwrót i nic nie przeszkadzać i nawet największe kilery i smrody będą wydawać się łagodne (ja tak miałam i moje otoczenie czasem mocno cierpiało). ---------------------- Powoli sie zbieram by wymoczy moje dup..ko w zimnej wodzie. Jak tak dalej to zbieranie będzie wygladac to dzień dziecka mam gwarantowany.
#1347 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Ale na poważnie? Kobity w ciąży korzystają z przystankowych śmietników? Matko, to ja muszę kupić wielkie przeciwsłoneczne okulary i chustę w stylu Dżon Kolins żeby mnie nikt znajomy nie przyuważył. Albo burkę - w sumie mój styl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
grozi wypollizowaniem
|
słucham linka majowego-i jak boga noga-nic nie słyszę
![]() ![]()
#1349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak - wiosną wszystko radosne i bzykające, jesienią zimno, mokro i depresja bo nie ma słońca, a zimą zimno jak ch*j! ![]() Tylko latem mi dobrze - słoneczko, mrr... ![]() Ale na plażę nie pójdę i się nie rozbiorę ![]() ![]() Oj, Red, Red... Ciebie to trudno zadowolić ![]() Może Fejd? (nie pamiętam, czy już wrzucałam może? ![]() Cytat:
![]() Burzum? Ja na yt tez nie słyszę - koniecznie na mp3 i słuchawki, w pociągu mi fajnie dawało ![]() A Redzik tez coś kiedyś wspominała o jakiejś rytualnej muzyce, że szuka.. czy mi się pomyliło? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-09 o 19:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.