Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-09, 22:55   #4261
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. II

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Wiem że dieta Stosuję MŻ. Dzisiaj zjadłam 3 ziemniaki i surówkę przez cały dzień Nie byłam wcale głodna. A biegać nienawidzę A a6w jest na wyrobienie mięśni, na oponkę nie pomoże Podobno na oponkę dobre jest złapać się jakiegoś drążka, żeby nogi wisiały i unosić je do góry
Radziłabym zastosować inną dietę, bo jedząc jeden posiłek dziennie długo tak nie pociągniesz i nie będziesz miała siły na ćwiczenia. "Efekty" będą po tygodniu, ale to tylko pozbędziesz się wody a później będziesz wygłodzona na maksa i będziesz żarła ile wlezie i przytyjesz drugie tyle Dziewczyny z wątku się lepiej na tym znają, więc bardziej Ci pomogą

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2010-08-09 o 22:57
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:27   #4262
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dzieki Widzialam kiedys jak moja kolezanka sobie tapirowala przed impreza i stwierdzilam ze to normalnie brutalne jest dla wlosow

W ogole wymyslilam dzis nowy plan pielegnacji dla mojej cery. Jak zapewne wiecie mam prawie 26 lat i zadnej zmarszczki, nawet w kacikach oczu i chcialabym zeby ten stan sie jak najdluzej utrzymal ale za to czasem mi wyskakuja pryszcze, zwykle przed okresem i mam wieksze pory na nosie i czasem jakies zaskorniki.

Wiec stwierdzilam ze zainwestuje w Avene Diacneal - 2 w 1 - retinoidy sa najlepsze aby skora zachowala mlodosc a kwasy zamkna mi pory, wygladza skore i wyrownaja koloryt (bo mam kilka przebarwien z okresu mlodosci kiedy to glupia rozdrapywalam pryszcze ).

Plan:
wieczorem - oczywiscie demakijaz, diacneal a po minimum 30 min krem nawilzajacy na noc
rano - plyn micelarny, serum z wit c i e (domowej roboty) a po 10 min filtr 50+. Serum wzmacnia dzialanie filtrow, wit c rozjasnia i rozpromienia a e nawilza
Potem odrobinka podkladu (do pracy) oczywiscie bez talku bo mam filtr eva sun a tylko na filtry avene mozna stosowac podklady i pudry jakie sie chce.

Filtry innych firm koliduja z podkladami z talkiem, niestety baaardzo spada ochrona skory.

Mam nadzieje ze wytrwam bo jestem bardzo niesystematyczna i dbam o siebie zrywami

Co sadzicie o tym planie?

Hmm czy podnosi i ujedrnia to nie wiem bo jak to mowi moj TZ przechodze dobrze test olowka

Trzeba stanac prosto i pod biust wlozyc poziomo olowek. Jak spada tzn ze biust jest jedrny a jak piers trzyma olowek to jest obwisly.
W ogole to o tym tescie pierwszy raz uslyszalam od moich kolegow lekarzy

Ja serum stosuje profilaktycznie ale naprawde je polecam, mam wrazenie ze biust jest po nim taki hmm, jakby pelniejszy, bardziej kragly i skora na biuscie i dekoldzie bo tez smaruje jest taka aksamitna
Nie jest drogie wiec polecam sprobowac, u mnie po miesiacu widac bylo ta pelnosc
U mnie to na pewno ołówek wypadnie. Z moim nędznym 75 B....

Kusisz, oj kusisz tym serum...

No właśnie czytałam ostatnio, że retinol dobrze działa na trądzik i blizny, prawda to?
Ja myślałam o zakupie tego kremu z retinolem i przy okazji jest matujący, ale mam dopiero 20 lat i chyba to za wcześnie na taki krem. Co o tym myślicie?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-retinolem.htm

Kochana powiedz mi jeszcze czy uzywałaś innych serum do biustu czy tylko to Eveline? Bo wiem, że Dax i Bielenda jeszcze posiadają je w asortymencie.
LadyBird_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:41   #4263
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyBird_ Pokaż wiadomość
U mnie to na pewno ołówek wypadnie. Z moim nędznym 75 B....

Kusisz, oj kusisz tym serum...

No właśnie czytałam ostatnio, że retinol dobrze działa na trądzik i blizny, prawda to?
Ja myślałam o zakupie tego kremu z retinolem i przy okazji jest matujący, ale mam dopiero 20 lat i chyba to za wcześnie na taki krem. Co o tym myślicie?

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-retinolem.htm

Kochana powiedz mi jeszcze czy uzywałaś innych serum do biustu czy tylko to Eveline? Bo wiem, że Dax i Bielenda jeszcze posiadają je w asortymencie.
Uzywalam Bielendy, jest drozszy bo widzialam w rosmanie ostatnio za 20 zl a mniejsze opakowanie i szczerze eveline jest lepszy. Widze po prostu efekty. Ale to tylko moje zdanie

Co do kremow z retinoidami - naprawde dobre sa tylko te apteczne. Reszta zawiera tyle co kot naplakal. Retinoidy mozna spokojnie stosowac majac 20 lat.

Np Diacneal - z tego co sie orientuje ma najwieksza zawartosc na rynku retinaldehydu a przez firme jest polecany do cery mlodzienczej z zaskornikami. Ale posiada tez kwasy.

Typowe p/zmarszczkowe polecane jednak juz po 30/40 to eulage (retinaldehyd i kw hialuronowy) oraz ystheal (retinaldehyd i pre-tokoferol).

Ale tak naprawde krem sie dobiera do cery a nie wieku poniewaz wiek metrykalny a wiek skory moze sie duzo roznic - ja badalam sobie skore i mam podobno jak 19/20 latka

Mam kolezanke 27 lat ktora zrobila sobie kuracje retinoidami bo miala bardzo widoczne zmarszczki pod oczami i nie czula sie z tym komfortowo - bez sensu gdyby miala czekac do 30 a one by sie poglebilmy jeszcze bardziej Aha, kolezanka miala juz takie naprawde silne retinoidy tylko na recepte, nawet nie te apteczne kremy. I wygladzila jej sie cera. Ale filtr minimum 50 obowiazkowo.

Dziewczyny, blagam, nie bijcie mnie za dlugie posty, ja gadula jestem
Jak cos to piszcie jezeli to przeszkadza, postaram sie streszczac.

Jeszcze cos dopisze:
krem ktory pokazalas nie podoba mi sie bo - po pierwsze mozna go uzywac na dzien - a kremy z retinoidami stosuje sie wieczorem bo skora jest bardzo narazona na promienie sloneczne w czasie kuracji i moze dojsc do jeszcze wiekszych przebarwien.
Po drugie - pisze ze zawiera filtr ale jaki? Na bank nie 50. A mniejszy nie podziala dobrze bo przeciez w ciagu dnia i tak sie to zciera z buzi wiec z mneijszego filtru nic nam nie zostanie a skora jest tak uwrazliwiona przez retinoidy ze moze jej zaszkodzic nawet slonko za chmurami. Owszem, nie widac tego od razu ale wyjdzie za kilka lat.

Ja jestem na nie

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-08-09 o 23:53
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:46   #4264
Alesssandra88
Przyczajenie

Skoro już o kremach z retinoidami, może mogłybyście coś polecić na pierwsze zmarszczki mimiczne, głównie przy ustach, chyba zbyt dużo się śmieję
Alesssandra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:52   #4265
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alesssandra88 Pokaż wiadomość
Skoro już o kremach z retinoidami, może mogłybyście coś polecić na pierwsze zmarszczki mimiczne, głównie przy ustach, chyba zbyt dużo się śmieję
No ja pisalam wyzej jaki jest moj plan
Stary 2010-08-09, 23:53   #4266
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:

Hmm czy podnosi i ujedrnia to nie wiem bo jak to mowi moj TZ przechodze dobrze test olowka

Trzeba stanac prosto i pod biust wlozyc poziomo olowek. Jak spada tzn ze biust jest jedrny a jak piers trzyma olowek to jest obwisly.
W ogole to o tym tescie pierwszy raz uslyszalam od moich kolegow lekarzy
Haha, fajny test Sprawdzałam i ołówek spadł czuję się pocieszona
Czaję się do masażu bańką, ale strasznie się boję, że mi zeszczupleją po tym pośladki... Dziewczyny, oświećcie mnie, czy to jest możliwe?...

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-09, 23:59   #4267
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Radziłabym zastosować inną dietę, bo jedząc jeden posiłek dziennie długo tak nie pociągniesz i nie będziesz miała siły na ćwiczenia. "Efekty" będą po tygodniu, ale to tylko pozbędziesz się wody a później będziesz wygłodzona na maksa i będziesz żarła ile wlezie i przytyjesz drugie tyle Dziewczyny z wątku się lepiej na tym znają, więc bardziej Ci pomogą
Wiem.... Ale jak jem mniej i ćwiczę, to efektów w ogóle nie ma. W tamte wakacje tak robiłam i nie schudłam NIC Nie wiem czemu tak jest. Raczej nie złapie mnie wilczy głód, chyba że złapię doła, wtedy jem więcej niż zwykle. A w ferie ćwiczyłam i jadłam jak zwykle a schudłam 4 kg Jedyne racjonalne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to ćwiczenia na TŻcie

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:04   #4268
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Wiem.... Ale jak jem mniej i ćwiczę, to efektów w ogóle nie ma. W tamte wakacje tak robiłam i nie schudłam NIC Nie wiem czemu tak jest. Raczej nie złapie mnie wilczy głód, chyba że złapię doła, wtedy jem więcej niż zwykle. A w ferie ćwiczyłam i jadłam jak zwykle a schudłam 4 kg Jedyne racjonalne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to ćwiczenia na TŻcie
a nie lepiej po prostu rzucić słodycze, fast foody i inne słone przekąski i zacząć pić wodę przynajmniej 2l dziennie? po co sie glodzic... dzis nie bylas glodna bo do pierwszy dzien ale przy drugim, trzecim byloby gorzej

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:07   #4269
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Czaję się do masażu bańką, ale strasznie się boję, że mi zeszczupleją po tym pośladki... Dziewczyny, oświećcie mnie, czy to jest możliwe?...
Ja tak samo

Stary 2010-08-10, 00:11   #4270
Talullah
Wtajemniczenie

Ciesze sie dziewczyny ze tescik sie podoba
I on przy wiekszym biuscie dziala, naprawde no bo maly to wiadomo ze sterczy

Ja zmykam z forum, wam mowie dobranoc ale pewnie jeszcze cos poogladam i jutro wstane o 11 Ech jak mi znow przyjdzie w pon wstawac o 6 to sie zaplacze

Dobranoc

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-08-10 o 00:12
Stary 2010-08-10, 00:14   #4271
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciesze sie dziewczyny ze tescik sie podoba
I on przy wiekszym biuscie dziala, naprawde no bo maly to wiadomo ze sterczy

Ja zmykam z forum, wam mowie dobranoc ale pewnie jeszcze cos poogladam i jutro wstane o 11 Ech jak mi znow przyjdzie w pon wstawac o 6 to sie zaplacze

Dobranoc
Dobranoc
Niech mi któraś doradzi w sprawie baniek, proooooooszę

Stary 2010-08-10, 00:15   #4272
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja tez idę spać, dobranoc wszystkim

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:18   #4273
LadyBird_
BAN stały

Cytat:
Uzywalam Bielendy, jest drozszy bo widzialam w rosmanie ostatnio za 20 zl a mniejsze opakowanie i szczerze eveline jest lepszy. Widze po prostu efekty. Ale to tylko moje zdanie

Co do kremow z retinoidami - naprawde dobre sa tylko te apteczne. Reszta zawiera tyle co kot naplakal. Retinoidy mozna spokojnie stosowac majac 20 lat.

Np Diacneal - z tego co sie orientuje ma najwieksza zawartosc na rynku retinaldehydu a przez firme jest polecany do cery mlodzienczej z zaskornikami. Ale posiada tez kwasy.

Typowe p/zmarszczkowe polecane jednak juz po 30/40 to eulage (retinaldehyd i kw hialuronowy) oraz ystheal (retinaldehyd i pre-tokoferol).

Ale tak naprawde krem sie dobiera do cery a nie wieku poniewaz wiek metrykalny a wiek skory moze sie duzo roznic - ja badalam sobie skore i mam podobno jak 19/20 latka

Mam kolezanke 27 lat ktora zrobila sobie kuracje retinoidami bo miala bardzo widoczne zmarszczki pod oczami i nie czula sie z tym komfortowo - bez sensu gdyby miala czekac do 30 a one by sie poglebilmy jeszcze bardziej Aha, kolezanka miala juz takie naprawde silne retinoidy tylko na recepte, nawet nie te apteczne kremy. I wygladzila jej sie cera. Ale filtr minimum 50 obowiazkowo.

Dziewczyny, blagam, nie bijcie mnie za dlugie posty, ja gadula jestem
Jak cos to piszcie jezeli to przeszkadza, postaram sie streszczac.

Jeszcze cos dopisze:
krem ktory pokazalas nie podoba mi sie bo - po pierwsze mozna go uzywac na dzien - a kremy z retinoidami stosuje sie wieczorem bo skora jest bardzo narazona na promienie sloneczne w czasie kuracji i moze dojsc do jeszcze wiekszych przebarwien.
Po drugie - pisze ze zawiera filtr ale jaki? Na bank nie 50. A mniejszy nie podziala dobrze bo przeciez w ciagu dnia i tak sie to zciera z buzi wiec z mneijszego filtru nic nam nie zostanie a skora jest tak uwrazliwiona przez retinoidy ze moze jej zaszkodzic nawet slonko za chmurami. Owszem, nie widac tego od razu ale wyjdzie za kilka lat.

Ja jestem na nie
Dziekuję pięknie za opinię, potrzebowałam tego
Mnie Twoje długie posty wcale, a wcale nie przeszkadzają. Wręcz przeciwnie - są kopalnią wiedzy

Czytam właśnie o tym Diacnealu. Na początku na po nim jest wysyp tak? Już niby używałam epiduo i niby ta skóra mi się trochę oczyściła, ale pewnie nie do końca.
Muszę sie wybrać do dermatologa i zobaczymy co mi powie. Wyskakują mi jeszcze raz na jakiś czas ropne pryszcze, ale bardziej męczę się z bliznami. Nie wiem co by było lepsze - ten krem czy mikrodermabrazja...

Co do serum do biustu - namówiłaś mnie
Powiedz mi jeszcze (jeśli oczywiście możesz) jaki masz rozmiar biustu?
Bo nie wiem czy na małych biustach to też się sprawdza
Stary 2010-08-10, 00:19   #4274
liptontea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a nie lepiej po prostu rzucić słodycze, fast foody i inne słone przekąski i zacząć pić wodę przynajmniej 2l dziennie? po co sie glodzic... dzis nie bylas glodna bo do pierwszy dzien ale przy drugim, trzecim byloby gorzej
dokładnie... moja znajoma od kwietnia zaczęła jeść trzy normalne posilki, między nimi nie podjadała. zero słodyczy, dużo wody... i udało jej się zrzucić 7 kg. wydaje mi się, że to już jest coś, tym bardziej, że zrzuciła te 7 kg w ogole nie ćwicząc.
nigdy się nie odchudzałam, więc trudno mi cokolwiek powiedzieć, ale wiem na 10000%, że ograniczając się do jedzenia jednego marnego posiłku dziennie na dłuższą metę może być gorzej. trochę cierpliwości, wytrwałości i będzie ok. trzymam kciuki
liptontea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:19   #4275
Alesssandra88
Przyczajenie

Tallulah dziękuję za wskazówkę, poczytam więcej o Diacnealu (znalazłam wątek) najwyżej będę używać miejscowo
Alesssandra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:20   #4276
agusiownik
Zakorzenienie

tylko się witam
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:28   #4277
201607111050
Konto usunięte

Kto normalny je o tej porze sałatkę z pomidora, kurzego cycka, oliwek, sera i kapusty pekińskiej z wieeeelką ilością sosu czosnkowego JA
Za jakieś 6 godzin powinnam wstać i nie mam pojęcia jak to zrobię
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:31   #4278
Kalpana
Zakorzenienie

Nie wiem dokładnie, ale to jest ok. 8 dzień. Zazwyczaj jem 2 posiłki dziennie (więc jest w porządku, bo wg specjalistów śniadanie i obiad, a kolację można sobie odpuścić). Ale dzisiaj jakoś nie miałam ochoty.... Słodycze to moja słabość.... Niestety Mogłabym nic nie zjeść, ale ciacho... :P Nie myślcie, że się jakoś głodzę, bo tak nie jest Staram się nie napychać. A jak jestem głodna to staram się zjeść coś lekkiego.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 00:34   #4279
Talullah
Wtajemniczenie

Dobra, jeszcze chwile zostalam, wizaz wciaga

Cytat:
Dobranoc
Niech mi któraś doradzi w sprawie baniek, proooooooszę
Ja niestety nie pomoge bo na tym sie kompletnie nie znam. Tez bym chciala wiedziec bo czaje sie na masaz banka Oczywiscie przez was

Tez bym nie chciala zeby mi pupa zmalala i tak mysle ze moze bym tylko uda masowala i ramiona

Cytat:
ja tez idę spać, dobranoc wszystkim
Dobranoc

Cytat:
Dziekuję pięknie za opinię, potrzebowałam tego
Mnie Twoje długie posty wcale, a wcale nie przeszkadzają. Wręcz przeciwnie - są kopalnią wiedzy

Czytam właśnie o tym Diacnealu. Na początku na po nim jest wysyp tak? Już niby używałam epiduo i niby ta skóra mi się trochę oczyściła, ale pewnie nie do końca.
Muszę sie wybrać do dermatologa i zobaczymy co mi powie. Wyskakują mi jeszcze raz na jakiś czas ropne pryszcze, ale bardziej męczę się z bliznami. Nie wiem co by było lepsze - ten krem czy mikrodermabrazja...

Co do serum do biustu - namówiłaś mnie
Powiedz mi jeszcze (jeśli oczywiście możesz) jaki masz rozmiar biustu?
Bo nie wiem czy na małych biustach to też się sprawdza
Dziekuje za komplement o kopalni wiedzy, zawsze sie ciesze jezeli moge w czyms pomoc, zboczenie zawodowe normalnie mi wychodzi

Czy jest wysyp. Hmm to roznie bywa, ze tak powiem zmienne osobniczo.
Ja dopiero zaczne wiec nie wiem, ale stosowalam kiedys Lysanel Active SVR (juz go nie produkuja niestety chyba od roku, jest jakas nowsza wersja ale skladowo gorsza nad czym ubolewam) i nie mialam wysypu.

Nie mialam tez wysypu po skrzypie i przede wszystkim pokrzywie a pilam regulanie 2 kubki dziennie dosc dlugo - wiem ze niektore osoby tak reaguja ze maja po tym wysyp przez bodajze pierwsze 2 tyg.

Za to niesamowity wysyp mialam po Effaclar M LRP - to byla masakra, mimo ze nie ma w sobie nic drazniacego, mial byc nawilzajaco - matujacy, doskonale dobrany do mojej cery i robilam do niego 3 podejscia i po 3 zrezygnowalam. Niesamowity ropny wysyp.

Chyba trzeba sprawdzic na sobie
Polecam probki bo ja wydalam na ten LRP 54 zl i teraz stoi nieuzywany a moglam wczesniej przetestowac

Biust - hmm staniki kupuje taka typowa rozmiarowke - 75C. Ale mam wrazenie ze powinnam miec ciasniejszy pod biustem a ciezko mi trafic na 70C a w B z kolei biust mi uciska i wyplywa i nie czuje sie komfortowo

A eveline kupilam pod wplywem KWC wizazu bo bielende wczesniej wzielam w drogerii na chybil trafil

Jeszcze raz dobranoc
Stary 2010-08-10, 00:36   #4280
LadyBird_
BAN stały

Kurde dziewczyny wygrałam w konkursie na Polki.pl
Nie zaglądałam na konto od lipca, a tam w skrzynce wiadomość o wygranej Cieszę się jak głupia. Wiadomość mi przysłali 28 lipca z informacją, że po 14 dniach jeśli się nie odezwę to nagroda przepada, Załapałam się dzień przed, ale fart

A w ogóle w konkursie było opisać swój sposób na walkę z cellulitem. I wygrałam Pomarańczowy peeling antycellulitowy do ciała i Pomarańczowy chłodzący żel antycellulitowy marki Clarena

I teraz nie usnę z podniety

W załączniku Wam wstawiłam zdjęcie nagrody
Stary 2010-08-10, 00:42   #4281
LadyBird_
BAN stały

Cytat:

Ja niestety nie pomoge bo na tym sie kompletnie nie znam. Tez bym chciala wiedziec bo czaje sie na masaz banka Oczywiscie przez was

Tez bym nie chciala zeby mi pupa zmalala i tak mysle ze moze bym tylko uda masowala i ramiona

Dobranoc

Dziekuje za komplement o kopalni wiedzy, zawsze sie ciesze jezeli moge w czyms pomoc, zboczenie zawodowe normalnie mi wychodzi

Czy jest wysyp. Hmm to roznie bywa, ze tak powiem zmienne osobniczo.
Ja dopiero zaczne wiec nie wiem, ale stosowalam kiedys Lysanel Active SVR (juz go nie produkuja niestety chyba od roku, jest jakas nowsza wersja ale skladowo gorsza nad czym ubolewam) i nie mialam wysypu.

Nie mialam tez wysypu po skrzypie i przede wszystkim pokrzywie a pilam regulanie 2 kubki dziennie dosc dlugo - wiem ze niektore osoby tak reaguja ze maja po tym wysyp przez bodajze pierwsze 2 tyg.

Za to niesamowity wysyp mialam po Effaclar M LRP - to byla masakra, mimo ze nie ma w sobie nic drazniacego, mial byc nawilzajaco - matujacy, doskonale dobrany do mojej cery i robilam do niego 3 podejscia i po 3 zrezygnowalam. Niesamowity ropny wysyp.

Chyba trzeba sprawdzic na sobie
Polecam probki bo ja wydalam na ten LRP 54 zl i teraz stoi nieuzywany a moglam wczesniej przetestowac

Biust - hmm staniki kupuje taka typowa rozmiarowke - 75C. Ale mam wrazenie ze powinnam miec ciasniejszy pod biustem a ciezko mi trafic na 70C a w B z kolei biust mi uciska i wyplywa i nie czuje sie komfortowo

A eveline kupilam pod wplywem KWC wizazu bo bielende wczesniej wzielam w drogerii na chybil trafil

Jeszcze raz dobranoc
Ja o pielęgnacji cery i ciała to mogłabym godzinami słuchać i pisać i mówić Lubię otrzymywać cenne wskazówki, ale rady dawać też lubię

O to biuścik masz faaajny...

A miałaś effaclar K może? Bo ja mam i lezy nieużywany...
Miałaś w ogóle kłopoty z trądzikiem?
Stary 2010-08-10, 01:42   #4282
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zaglądałam na konto od lipca, a tam w skrzynce wiadomość o wygranej Cieszę się jak głupia. Wiadomość mi przysłali 28 lipca z informacją, że po 14 dniach jeśli się nie odezwę to nagroda przepada, Załapałam się dzień przed, ale fart

A w ogóle w konkursie było opisać swój sposób na walkę z cellulitem. I wygrałam Pomarańczowy peeling antycellulitowy do ciała i Pomarańczowy chłodzący żel antycellulitowy marki Clarena

Gratulacje

Stary 2010-08-10, 06:31   #4283
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Wiem że dieta Stosuję MŻ. Dzisiaj zjadłam 3 ziemniaki i surówkę przez cały dzień Nie byłam wcale głodna. A biegać nienawidzę A a6w jest na wyrobienie mięśni, na oponkę nie pomoże Podobno na oponkę dobre jest złapać się jakiegoś drążka, żeby nogi wisiały i unosić je do góry
A gdzie białko? Jeden posiłek zamiast pięciu ? Nie dziwie się, że nie chudniesz.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 07:43   #4284
ewcia19
Rozeznanie

Cytat:
Niestety tak

Staram się bo warto!

ewcia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 07:55   #4285
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Zmykam na badanie krwi. Mam nadzieje, że nie zemdleje

Wrócę i z powrotem do pracy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 08:59   #4286
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Dzień dobry:
Cytat:
Popieram

Cytat:
Nie wiem dokładnie, ale to jest ok. 8 dzień. Zazwyczaj jem 2 posiłki dziennie (więc jest w porządku, bo wg specjalistów śniadanie i obiad, a kolację można sobie odpuścić). Ale dzisiaj jakoś nie miałam ochoty.... Słodycze to moja słabość.... Niestety Mogłabym nic nie zjeść, ale ciacho... :P Nie myślcie, że się jakoś głodzę, bo tak nie jest Staram się nie napychać. A jak jestem głodna to staram się zjeść coś lekkiego.
Ja jak miałam ochotę na słodycze to piłam np słodką herbatę i lepiej na tym wychodziłam niż wcinając batoniki
Cytat:

Brawo

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Zmykam na badanie krwi. Mam nadzieje, że nie zemdleje

Wrócę i z powrotem do pracy
Dasz radę

A ja dziś muszę zdjęcie do dowodu iść zrobić więc jakiś makijaż trzeba wykombinować Miłego dnia;*
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 09:00   #4287
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Dzień dobry dziewczyny

Wczoraj udało mi się kupić paletkę do stylizacji brwi z essence
poza tym aplikatory do cieni, maskarę z rimmela, eyeliner.

Co do baniek, to rzeczywiście pupa może trochę stracić w objętości ale za to się ujędrni. Może masujcie sobie nóżki bez pupy? Zależy co chcecie osiągnąć. Ja walczę z C i ostro masuję uda i tyłek też.

Dzisiaj pedicure obowiązkowo, bo kupiłam tez nowy zestaw do frencza
Stary 2010-08-10, 09:37   #4288
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Twój metabolizm musi już być tak zwolniony,że nic dziwnego,że nie chudniesz. 5posiłków dziennie,co mniej więcej 2-3godziny! kolacja nie jest ważna jak nie zjadasz tej kolacji,to śniadanie CI się odłoży w formie sadełka. radzę poczytać trochę o odchudzaniu,a specjaliści na pewno nie radzą 2 posiłków dziennie!

LadyBird gratuluję i zazdroszczę,bo ja jeszcze nic nigdy nie wygrałam

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2010-08-10 o 09:40
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 10:36   #4289
magne
Zadomowienie

Cytat:
Bomusisz sie dobrze odżywiać ćwicząc. Jak twój organizm może miec energię na ćwiczenia, jak mu jej nie dostarczasz? Powinnaś jeść 5-6 posiłków dziennie. MAło kalorycznych,ale często.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Twój metabolizm musi już być tak zwolniony,że nic dziwnego,że nie chudniesz. 5posiłków dziennie,co mniej więcej 2-3godziny! kolacja nie jest ważna jak nie zjadasz tej kolacji,to śniadanie CI się odłoży w formie sadełka. radzę poczytać trochę o odchudzaniu,a specjaliści na pewno nie radzą 2 posiłków dziennie!

LadyBird gratuluję i zazdroszczę,bo ja jeszcze nic nigdy nie wygrałam
Dobrze napisałaś.

Edytowane przez magne
Czas edycji: 2010-08-10 o 10:49
magne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-10, 10:44   #4290
Shadii
Wtajemniczenie

Hej, Dziewczyny
Cytat:

A mi najbardziej zależy na pośladkach...eh

Cytat:

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez ewcia19 Pokaż wiadomość
Niestety tak
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny

Wczoraj udało mi się kupić paletkę do stylizacji brwi z essence
poza tym aplikatory do cieni, maskarę z rimmela, eyeliner.

Co do baniek, to rzeczywiście pupa może trochę stracić w objętości ale za to się ujędrni. Może masujcie sobie nóżki bez pupy? Zależy co chcecie osiągnąć. Ja walczę z C i ostro masuję uda i tyłek też.

Dzisiaj pedicure obowiązkowo, bo kupiłam tez nowy zestaw do frencza
!
Rzucam zatem bańki w kąt. A tak się na nie napaliłam okropnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości