|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
No wlasnie ja nie wiem co sie dzieje.
|
|
|
|
#2072 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Pewnie zajęte.
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny
![]() widzę że się niecierpliwicie gdzie wszystkie sobie poszły ![]() ja w piątek miałam masakre, zamieszanie, brak czasu, duzo pracy i o 14.30 wieeelką burzę, a o 14.40 miałam wychodzić na pociąg do wawy, a żadna taxa nie jeździła. Masakra. Bo tak w ogole to na weekend byłam w Warszawie na imprezie Spotkałam się też z siostrą moją kochaną, miałyśmy w piątek swój wieczór, a w sobote po pracy Tż dojechał no i zrobilismy wspolna bibke Pogoda niestety nie dopisała ale było fajnie![]() ooooo widze ze zaraz zacznie u mnie lac. no nie do wytrzymania z ta pogoda.... wiec jestem
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie jakie tu pustki ostatnio
![]() ja mam kolejny dzień w stylunic nie robie
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie ogarniam. I planuje wyjsc. Jakis postep w moim ostatnim zyciu
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
widze że jednak nieszczególnie zastęskniłyście skoro żadna nawet się nie przywitała
![]() no to nic...idę sobie...
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Goska bo Cię kopnę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga poprawiam się
![]() buziak dla wszystkich cholera przeoczyłam moj 250 post no trudno
Edytowane przez kropelkaa Czas edycji: 2010-08-09 o 17:37 |
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lece powoli na miasto na spacer z kolegą. |
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie wleje Wam
wleje Wam jak nic a teraz każda obiecuje poprawe ![]()
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu ciagle siedze jak jestem w domu i tu takie puchyyy. Myslalamz e jak wyjde bede miala co nadrabiac a tu nic
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, zrobiłam wam kawkę i herbatkę. Pojawiać mi się już na wątku, bo nie mam z kim jej wypić
Co u was?Gosia ja się za Tobą stęskniłam i taaaak się cieszę, że Cię widzę Wczoraj byłam u mojej przyjaciółki, wygadałam się i czuję się pod tym względem trochę lepiej
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() chętnie dołączę do picia kawki ![]() a co tam Myszka u Ciebie ?
|
|
|
|
#2084 |
|
Rozeznanie
|
Hurra, jest ktoś
Asia, samopoczucie całkiem nieźle, przynajmniej na razie (a z tym ostatnio bywało nieciekawie) no a tak to się nic nie zmienia, nadal siedzę w domu i wyszywam różne głupotki ![]() A u Ciebie?
|
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
i z tej okazji tort dla Wszystkich![]()
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dobry pomysł Nati ! bo dziwnie sie wchodzi na wizaż jak same pustki
![]() u mnie niewiele. Siedze w domu z rozwalonym kolanem, jutro ide do ortopedy i wszystkiego się dowiem, poza tym względny spokój. Dobija mnie fakt, że ten czas tak szybko leci i za chwile wrzesień już i koniec lata ![]() Fajnie miec taki talent wyszywania no i chęci bo ja jak się uczyłam na drutach to jak coś mi krzywo wyszło to już mi sie odechciało robić haha tzw słomiany mój zapał ![]() Nati tort piękny czekoladowy ja poprosze od razu dwa kawałki <mniam>
Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-08-10 o 10:33 |
|
|
|
#2087 |
|
Rozeznanie
|
Natala, ale cudne te torty! Ten cały w czekoladnie
![]() co u Ciebie? Jak kręgosłup? |
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki wam o dobre kobiety za herbate i ciastko bo padam..... Moze mnie to na nogi postawi
|
|
|
|
#2089 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a czas w istocie szybko biegnie, szczególnie jak ma się jakiś wyznacznik, bo jak się żyje bez żadnego celu to dni ciągną się niemiłosiernie. A wiesz, mi też ciągle powtarzali, że mam słomiany zapał, bo często porzucałam to co już zaczęłam, ale to chyba trzeba w końcu trafić na coś co nam się naprawdę podoba i lubisz to robić, wtedy się zmienia podejście Cytat:
Kaś |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Siunia i Myszka buziaczki dla Was
![]() Ja tez bym chciała miec jakies zdolnosci..np robic jakies ładne zdjecia albo rysowac..a tu sie urodziłam takim beztalenciem nawet gotowac dobrze nie potrafie.. Ja sie tam ciesze ze koniec lata jest lubie jesien..lubie odgłos spadajacych kropel o blache mojego parapetu..wtedy zazwyczaj zapalam siweczki robie ciepła kawe albo herbate wtulam sie w kołderke i czytam ksiazki... rozmarzyłam się... a pózniej jest zima mikołaj święta..zapach smazonego karpia..barszczu z grzybkami..i spacer w mrozny wieczór.. eh nie wiem co mnie tak zbiera na sentymenty..![]() Siunia biedactwo Ty moje..a co Ci sie porobiło z tym kolanem? i jak tam u Ciebie w tych delikatnych sprawach zwiazanych z sercem? i co teraz z tym chlopakiem co został nad morzem?:PMysia a czemu było nie zabardzo u Ciebie ostatnio? jak tam z Tz..? i kiedy sie bedziecie widziec? a z kregołupem lepiej..bo Tz był teraz w domu ale od dzis jestem znów sama..ale dam rade..:P
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-08-10 o 10:55 |
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Natala uwierz mi ze ze zdjeciami to aparat i jazda. Wiem cos o tym, kocham robic zdjecia
![]() Ok ja ide na miasto sporóbuje doczłapać(mam tak poobcierane nogi ze na boso ciezko mi sie chodzi). |
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
to jak nadejdzie ta paskudna jesien i zimna zima Nati to rób miejsce pod ta kołderką ja wpadam i będziesz mnie grzać bo nienawidzę tego
![]() Kochana bierzemy aparaty i ruszamy ja ostatnio zaopatrzyłam się w statyw to może jakies wspólne foto nam wyjdzie hahaMyszka, ja do robienia tego co lubię i mnie wciąga potrzebuję prawka kat. A i jakiś 10 tys na dodatki :P
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siunia dla Ciebie pod moja kołderka miejsce jest zawsze:P ![]() nie mów mi o motorach!! to jest takie niebezpieczne..pamietam jak mnie kolega na simsonie przewiózł..jechalismy 60km/h i ja juz miałam dosc...
|
|
#2094 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale kiedy się będziemy widzieć nie mam pojęcia, nie mamy ustalonego żadnego terminu ![]() Dobrze, że z kręgosłupem lepiej, tylko się kochana nie przemęczaj, żeby się nie pogorszyło, bo szkoda zdrowia Jak Kaś mówi, że robienie zdjęć jest takie proste to chyba też muszę spróbować, bo to też zawsze było jedne z moich marzeń. Poza tym mówią, że na osiągnięcie sukcesu składa się, odrobina talentu i dużo pracy, także do dzieła! ![]() I ja też lubię jesień, lubię jak pada deszcz i wszędzie są liście. Bardzo podobnie mi się ona kojarzy, ze świecami, jakimś winkiem, kocem i książką no do kompletu mi by tylko mojego Tżta brakowało![]() Cytat:
Swoją drogą ciekawe hobby
|
||
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
no tak Mysia czasami jak sie nudzimy to rozmyslamy a z tego czasami niewiele dobrego wychodzi..:P
wiec co bierzemy aparaty w dlonie i robimy zdjecia..? pozniej bedziemy sie chwalic.. no to dobrze, ze z Tz wszytko ok u Ciebie i obyscie sie szybko zobaczyli.. no tak jeszcze o winku zapomniałam..ciesze sie ze nie jestem sama bo przyjdzie pewnie Gosiaczek i bedzie to mówic jakie my to krysie nie jestesmy ze lubimy jesien..![]() Siunia nawet nie chce słyszec tu o motorach, ze Ty na nich sama..w zyciu..!! Gosiunia gdzie jestes..?:P wchodz do Nas na watek bo rozmowy sa na poziomie.. ![]()
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje
ja zostałam stworzona do jazdy na nich i musze zrealizowac to marzenie jak tylko wylecze nogę i znajde pracę <hm czyli szanse sa małe haha> ![]() Nati chłopak znad morza... hm nie ma go jako chłopaka... ale to dłuższa sprawa, nie ma o czym opowiadać ![]() Jak juz będziesz miała ta lustrzankę to ja wpadam do Ciebie na rozbieraną sesję ![]() ![]() |
|
|
|
#2097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniam ale torty Cytat:
![]() ja uciekam się poopalać, bo ładna pogoda żadnej chmurki zajrze później |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
nie będę się sama objadać
![]() częstujcie się kochane
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
siunia ja uwielbiam andruty..:P jeszcze takie jak moja babcia robi..
|
#2100 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tymi aparatami dobra myśl jak ja Ci tej lustrzanki zazdroszczę Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Spotkałam się też z siostrą moją kochaną, miałyśmy w piątek swój wieczór, a w sobote po pracy Tż dojechał no i zrobilismy wspolna bibke
ale było fajnie

wleje Wam jak nic
ja się za Tobą stęskniłam i taaaak się cieszę, że Cię widzę

nawet gotowac dobrze nie potrafie..