Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 21:14   #1741
Melissa86
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

Hmmm...nie było mnie pół godzinki i widzę,że zniknął artykuł i wywiad z Rutkowskim,albo to tylko mi ta stronka w tej chwili nie działa...
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:14   #1742
Hawa
Zakorzenienie

GG do Hawa

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Zawsze może być tak samo jak w przypadku tego znalezionego Grzywacza. Zadzwoni po 3 miesiącach do domu i powie, że kolejnego dnia wraca(swoją drogą litości) Ale tutaj bym odrzuciła ucieczkę, za dużo jest rozgłosu, wróciłaby.

Ja nie wiem, jeżeli z Polski nikt nie poznał Pana Ręcznika, to odpada iż jest z Naszego kraju. Może niech osoby ze strony, które znają np. niemiecki poszukują najpopularniejsze strony niemieckie i wyślą prośby o zamieszczenie jego portretu. Można też do innych krajów popisać. Nie wiem czemu, ale jakoś mi zalatuje typem urody niemieckiej.
To, ze go na razie nie rozpoznano, to nie musi oznaczac, ze jest obcokrajowcem. Nie każdy ma dostep do netu, nie kazdy zna i sledzi tą sprawę. Moze Gdansk i okolice o niej huczą, ale czy np. w Krakowie czy Wroclawiu tez jest tak o niej glosno? Poza tym nawet jesli pokazywano faceta w TV, to pamietajmy ze jest lato i ludzie tak teraz nie siedzą przed TV. Wiec mozliwe, ze po prostu ci co go nawet i by rozpoznali, to niestety nie widzieli komunikatu...
Cytat:
Napisane przez GlamRockLady Pokaż wiadomość
było kilka postów wyżej. Ehh wkurza mnie Rutkowski że podaje takie informacje.. może to bzdura i chłopak nie ma nic wspólnego a już obczajony przez wszystkich na nk i pojechane po nim.. masakra
Jesli chlopak jest niewinny i bedzie mial z tej sprawy jakies nieprzyjemnosci, to zawsze bedzie mogl pozwac Rutkowskiego do sądu.

http://www.angtest.pl
Testy z angielskiego!

http://wojnowski.net.pl
Blog o Wordpresie
Hawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:14   #1743
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Naprawdę chcecie kobiecie w portfel zaglądać? Czy to jest ważne?

Zarabia tyle samo co inne fryzjerki. Nie kradnie, więc nie ma czego zazdrościć i o czym dyskutować....

Ileż można wałkować ten temat...
To najmniej ważne w tej całej sprawie.

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:16   #1744
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Nie chce nikomu nigdzzie zagladac ale przestancie Wy juz przesadzac i bronic tak jak kocice,jak ma kasiorke to super bo widac,ze kobieta ma poukladane w glowie a co za tym idzie radzi sobie w zyciu.
Temat zarobków mamy Iwony już został wyjaśniony i zamknięty, nie roztrząsaj tego ponownie...
Stary 2010-08-11, 21:19   #1745
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
To, ze go na razie nie rozpoznano, to nie musi oznaczac, ze jest obcokrajowcem. Nie każdy ma dostep do netu, nie kazdy zna i sledzi tą sprawę. Moze Gdansk i okolice o niej huczą, ale czy np. w Krakowie czy Wroclawiu tez jest tak o niej glosno? Poza tym nawet jesli pokazywano faceta w TV, to pamietajmy ze jest lato i ludzie tak teraz nie siedzą przed TV. Wiec mozliwe, ze po prostu ci co go nawet i by rozpoznali, to niestety nie widzieli komunikatu...

Jesli chlopak jest niewinny i bedzie mial z tej sprawy jakies nieprzyjemnosci, to zawsze bedzie mogl pozwac Rutkowskiego do sądu.
W Lublinie wszyscy raczej wiedzą...

A co do chłopaka, Rutkowski nie podał jego danych osobowych, więc nie wiem, czy będzie go mógł pozwać. Tzn móc może, ale wątpię, że wygra, jak już ktoś tu słusznie zauważył nie jednemu psu Burek na imię...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Nie chce nikomu nigdzzie zagladac ale przestancie Wy juz przesadzac i bronic tak jak kocice,jak ma kasiorke to super bo widac,ze kobieta ma poukladane w glowie a co za tym idzie radzi sobie w zyciu.
Jak Ci tak żal, że ona ma, to załóż sobie zakład fryzjerski i zarabiaj, nie mieszaj w wątku, nie wiem, po co powracasz do tego tematu

Zresztą, z tego, co pamiętam niedawno żegnałaś się z wątkiem

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:20   #1746
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Temat zarobków mamy Iwony już został wyjaśniony i zamknięty, nie roztrząsaj tego ponownie...
Stwierdzam,ze jestes bardzo uszczypliwa wez zażyj nerwosolu i bedzie lepiej a ja napisalam co mysle na posta innej wizazanki.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:23   #1747
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Stwierdzam,ze jestes bardzo uszczypliwa wez zażyj nerwosolu i bedzie lepiej a ja napisalam co mysle na posta innej wizazanki.
Do tej pory był spokój,teraz poszłam się wykąpać,wchodzę i znowu jakieś kłótnie,bo Ty znowu poruszyłaś wątek,o którym już pisałaś kilka godzin temu. Po co to komu?? Po prostu nikomu już się tutaj nie chce wałkować tematu zarobków mamy Iwony i jej jakichś niby układów.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 21:25   #1748
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
W Lublinie wszyscy raczej wiedzą...

A co do chłopaka, Rutkowski nie podał jego danych osobowych, więc nie wiem, czy będzie go mógł pozwać. Tzn móc może, ale wątpię, że wygra, jak już ktoś tu słusznie zauważył nie jednemu psu Burek na imię...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Jak Ci tak żal, że ona ma, to załóż sobie zakład fryzjerski i zarabiaj, nie mieszaj w wątku, nie wiem, po co powracasz do tego tematu

Zresztą, z tego, co pamiętam niedawno żegnałaś się z wątkiem
Mam prawo wyrazac swoje zdanie jak kazdy inny na tym forum,a pozatym czytalam od ostatniego swojego wpisanego postu i napisalam do innego a pozatym nie Ty tutaj decydujesz kto i kiedy ma odchodzic z watku,nie dziwie sie ,ze cala reszta stad uciekla i nawet tu nie zaglada,a pozatym nikomu nic nie zazdroszcze bo to co mam to mi w zupelnosci wystarcza a reszte niech sobie wezma Ci co potzrebuja,ja nie napisaLam tego zlosliwie ale wiekszosc nie potrafi czytac ze zrozumieniem.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Do tej pory był spokój,teraz poszłam się wykąpać,wchodzę i znowu jakieś kłótnie,bo Ty znowu poruszyłaś wątek,o którym już pisałaś kilka godzin temu. Po co to komu?? Po prostu nikomu już się tutaj nie chce wałkować tematu zarobków mamy Iwony i jej jakichś niby układów.
A gzdie Ty przeczytalas,ze ja napisalam o jakis ukladach??? czytaj ze zrozumieniem.

Stary 2010-08-11, 21:26   #1749
Annaluka
Zakorzenienie

W tym wywiadzie Rutkowski używa sformułowań ''Marcin O.'' lub po prostu ''Marcin''.

Mówi też o tym, że Iwona czasami z nim się spotykała, że to on o nią zabiegał, a ona była ''zamknięta'' dla niego.
Ale mimo wszystko się spotykali.

On ją podwoził do domu albo czekał na nią pod domem.
Rodziców Iwony dziwiło, że nigdy nie chciał wejść do domu, że go osobiście nie poznali.

No i mówi jeszcze o tym, że to sprawa o podłożu kryminalnym i że jest wielce prawdopodobny wątek z zakochaniem, odrzuceniem i tak dalej...
Stary 2010-08-11, 21:29   #1750
mmm3m
BAN stały

błąd. olac to ;]
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:35   #1751
1985SiWA
Zakorzenienie

nowe informacje, wkoncu jakies nowe tropy ....
co do kolesia to ogladalam jego zdjecia, wyglada na amanta dyskotekowicza, ale nie chce oceniac po pozorach bo sie mozna nieźle przejechac ... moze byc podejrzany ... spotykał sie z nia a nawet nie umiescil plakatu na koncie, no ale ok nie mnie to oceniac ...
co do recznika to ciekawe co z tym nagraniem ... ciekawe czy w razie czego puszcza w internet ... powinni puscic jak maja go szukac.
Co do marszu to ja bardzo zaluje ze nie moge byc, mieszkam w drugim koncu Polski, ale gdybym miala mozliwosc to bym poszla ... także jak sie gniewacie za ten marsz i Łukasza to nie gniewajcie sie na Iwone i idzcie, bo ona bogu ducha winna, juz sie wycierpiała bądz cierpi dalej swoje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 21:38   #1752
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
nowe informacje, wkoncu jakies nowe tropy ....
co do kolesia to ogladalam jego zdjecia, wyglada na amanta dyskotekowicza, ale nie chce oceniac po pozorach bo sie mozna nieźle przejechac ... moze byc podejrzany ... spotykał sie z nia a nawet nie umiescil plakatu na koncie, no ale ok nie mnie to oceniac ...
co do recznika to ciekawe co z tym nagraniem ... ciekawe czy w razie czego puszcza w internet ... powinni puscic jak maja go szukac.
Co do marszu to ja bardzo zaluje ze nie moge byc, mieszkam w drugim koncu Polski, ale gdybym miala mozliwosc to bym poszla ... także jak sie gniewacie za ten marsz i Łukasza to nie gniewajcie sie na Iwone i idzcie, bo ona bogu ducha winna, juz sie wycierpiała bądz cierpi dalej swoje
Chociaz jedna madra wypowiedz bez zadnych uszczypliwosci.

Stary 2010-08-11, 21:38   #1753
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

pierwszy raz sie tu udzielam, powiem Wam, ze nie dziwi mnie, ze Pan Recznik z monitoringu jeszcze sie nie znalazl, juz mowie dlaczego, jestem z Trojmiasta, z Gdanska wyjechalam na wakacje 19 lipca, na wyjezdzie bylam odcieta od wiadomosci i newsow ze swiata, o zaginieciu Iwony dowiedzialam sie fuksem, dopiero 4 sierpnia i to tylko i wylacznie dlatego, ze zajrzalam mamie przez ramie w jej laptopa a tam akurat byla strona "Faktu" otwarta, jak juz mowilam mieszkam w Gdansku, czesto bywam w Sopocie, przez ostatni tydzien mialam do zalatwienia milion spraw na miescie, bywalam w wielu tzw "popularnych miejscach" typu Galeria, starowka, dworzec, szpital, mcdonald itd i nie widzialam ani jednego plakatu o zaginionej, jak mowie, gdyby nie szybki look przez ramie mamy zylabym pewnie nadal w nieswiadomosci. plus np w Sopocie bywa wielu przyjezdnych, wiele osob z zagranicy, a co jesli ten czlowiek to byl wczasowicz, imprezowicz, nastepnego dnia wrocil do swojego kraju? to nie ma szans dowiedziec sie, ze jest poszukiwany, skoro ja Polka-Gdanszczanka obudzialm sie po 3 tygodniach.

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:40   #1754
Melissa86
Zakorzenienie

No i mamy ponad 10 tysięcy wyświetleń "naszego" filmiku na youtubie! A dokładnie to 10 175.

http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU

Rozsyłać rozsyłać kto jeszcze tego nie zrobił. Po tym jak znalazł się po 7 tygodniach ten Kuba nadzieja odżyła.
Stary 2010-08-11, 21:43   #1755
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
pierwszy raz sie tu udzielam, powiem Wam, ze nie dziwi mnie, ze Pan Recznik z monitoringu jeszcze sie nie znalazl, juz mowie dlaczego, jestem z Trojmiasta, z Gdanska wyjechalam na wakacje 19 lipca, na wyjezdzie bylam odcieta od wiadomosci i newsow ze swiata, o zaginieciu Iwony dowiedzialam sie fuksem, dopiero 4 sierpnia i to tylko i wylacznie dlatego, ze zajrzalam mamie przez ramie w jej laptopa a tam akurat byla strona "Faktu" otwarta, jak juz mowilam mieszkam w Gdansku, czesto bywam w Sopocie, przez ostatni tydzien mialam do zalatwienia milion spraw na miescie, bywalam w wielu tzw "popularnych miejscach" typu Galeria, starowka, dworzec, szpital, mcdonald itd i nie widzialam ani jednego plakatu o zaginionej, jak mowie, gdyby nie szybki look przez ramie mamy zylabym pewnie nadal w nieswiadomosci. plus np w Sopocie bywa wielu przyjezdnych, wiele osob z zagranicy, a co jesli ten czlowiek to byl wczasowicz, imprezowicz, nastepnego dnia wrocil do swojego kraju? to nie ma szans dowiedziec sie, ze jest poszukiwany, skoro ja Polka-Gdanszczanka obudzialm sie po 3 tygodniach.
Dlatego właśnie mnie dziwią opinie ludzi z serii "BO CAŁA POLSKA JUŻ O TYM WIE" Sama jestem z Trójmiasta a dowiedziałam się z tydzień temu i to przypadkiem i to jeszcze nie od osoby stąd a z Dolnośląskiego :O
Stary 2010-08-11, 21:43   #1756
titina
Zakorzenienie

Wcale sie nie dziwię że Łukasz unikał policji - w końcu był przedstawicielem handlowym i nie przepadał za drogówką

Zresztą na jego ulicy podobno policjant zamordował kobietę w maju:

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...ie-n39185.html

A co do Marcina to ja się zastanawiam czy on na pewno jest hetero bo na wielu fotkach przytula się do mężczyzn...

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-11 o 21:46
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:48   #1757
kalahariii
Raczkowanie

"W Lublinie wszyscy raczej wiedzą..."

że co????

jestem z Lublina i kogo nie spytam to nic nikt nie wie. wakacje, ludzie rzadko ogladają TV, zresztą ten temat już dawno nie był w żadnych wiadomościach.
kalahariii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:50   #1758
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Wcale sie nie dziwię że Łukasz unikał policji - w końcu był przedstawicielem handlowym i nie przepadał za drogówką

A co do Marcina to ja się zastanawiam czy on na pewno jest hetero bo na wielu fotkach przytula się do mężczyzn...
w sumie racja, ale fanek też ma mnóstwo mimo wszystko

a skad wiesz, że łukasz unikał policji?
Stary 2010-08-11, 21:52   #1759
GlamRockLady
Raczkowanie

Cytat:

a skąd wiesz że morderca byl policjantem ?
GlamRockLady jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 21:53   #1760
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Nie do mnie pytanie,ale odpowiem. ;P

Rutkowski w tym wywiadzie powiedział,że miał jakiś strach przed policją,jakąś fobię,że w każdym człowieku widział policjanta.

Ale w tej chwili całkowicie wykluczył powiązanie obu spraw, czyli Łukasza i Iwony.
Stary 2010-08-11, 21:53   #1761
klaustrofobia007
Wtajemniczenie

Cytat:

Pan Rutkowski w wywiadzie tak mówil, że Łukasz miał jakąś manie przesladowczą ostatnio i we wszystkich widział policjantów

! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA !

Filmik o zaginionej

Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc
klaustrofobia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:53   #1762
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:

Rutkowski w wywiadzie mówi. Ale tu nie chodzi o zwykłe unikanie policji.
Ten chłopak był chory psychicznie, miał jakąś psychozę lękową na tym tle.

Ja to tak zrozumiałam, że to nie była zwykła niechęć czy nielubienie policji, ale poważny strach niszczący psychikę.
Stary 2010-08-11, 21:54   #1763
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kalahariii Pokaż wiadomość
"W Lublinie wszyscy raczej wiedzą..."

że co????

jestem z Lublina i kogo nie spytam to nic nikt nie wie. wakacje, ludzie rzadko ogladają TV, zresztą ten temat już dawno nie był w żadnych wiadomościach.
Że tak z ciekawości spytam
Jesteś płci męskiej, czy dziewczyną, która ma fajny awatar?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-11, 21:54   #1764
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116
Konto usunięte

Cytat:
No i mamy ponad 10 tysięcy wyświetleń "naszego" filmiku na youtubie! A dokładnie to 10 175.

http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU

Rozsyłać rozsyłać kto jeszcze tego nie zrobił. Po tym jak znalazł się po 7 tygodniach ten Kuba nadzieja odżyła.
Nie żebym krytykowała, wręcz przeciwnie, ale ta piosenka Edyty Bartosiewicz jest wspaniała i nie pozwala się skupić na tekście dotyczącym Iwony, szkoda że nie ma podkładu bez wokalu.
7df813b986b922a36aa3b229fba050fe6f445116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-11, 21:56   #1765
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaustrofobia007 Pokaż wiadomość
Pan Rutkowski w wywiadzie tak mówil, że Łukasz miał jakąś manie przesladowczą ostatnio i we wszystkich widział policjantów
A myślałam, że słucham uważnie
Stary 2010-08-11, 21:56   #1766
titina
Zakorzenienie

Cytat:

Rutkowski o tym mówił

Cytat:
Napisane przez GlamRockLady Pokaż wiadomość
a skąd wiesz że morderca byl policjantem ?

Nie wiem, jedna z forumowiczek na forum o Iwonie napisała że tą dziewczynę zabił policjant, więc policjantów też nie można wykluczyć.....

Stary 2010-08-11, 21:57   #1767
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

Ja to tak zrozumiałam, że to nie była zwykła niechęć czy nielubienie policji, ale poważny strach niszczący psychikę.
to ja słuchałam złęgo wywiadu czy co? w kótrej to minucie był,o
Stary 2010-08-11, 21:58   #1768
titina
Zakorzenienie

[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2131478 8]Nie żebym krytykowała, wręcz przeciwnie, ale ta piosenka Edyty Bartosiewicz jest wspaniała i nie pozwala się skupić na tekście dotyczącym Iwony, szkoda że nie ma podkładu bez wokalu.[/QUOTE]

Mówisz i masz:

http://www.youtube.com/watch?v=-Xz7j...eature=related

Stary 2010-08-11, 21:59   #1769
AguŚ87
Zakorzenienie

ma ktos jakies nowe linki ?cos wiadomo? gdzies wnecie czytalam o jakims policjancie ze rutkowski zlozyl doniesienie do prokuratury?
liinkiii bylabym wdzieczna bo zanim sie przekopie tutaj to noc sie skonczy...
Stary 2010-08-11, 21:59   #1770
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

oj nie nie nie, to ze ktos ma fobie to nie znaczy ze jest chory psychicznie załuzmy ze Twoja kolezanka sie boi panicznie pajaków i jak idziesz z nia na spacer to wszedzie je widzi ...
to tez stwierdzisz ze jest chora psychicznie ??
Shizofremia jest chorobą psychiczną ....
sorry za off ale musialam tu stanac w obronie ludzi z problemami.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości