![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Hmmm...nie było mnie pół godzinki i widzę,że zniknął artykuł i wywiad z Rutkowskim,albo to tylko mi ta stronka w tej chwili nie działa...
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chlopak jest niewinny i bedzie mial z tej sprawy jakies nieprzyjemnosci, to zawsze bedzie mogl pozwac Rutkowskiego do sądu.
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ileż można wałkować ten temat... To najmniej ważne w tej całej sprawie.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
Temat zarobków mamy Iwony już został wyjaśniony i zamknięty, nie roztrząsaj tego ponownie...
#1745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do chłopaka, Rutkowski nie podał jego danych osobowych, więc nie wiem, czy będzie go mógł pozwać. Tzn móc może, ale wątpię, że wygra, jak już ktoś tu słusznie zauważył nie jednemu psu Burek na imię... ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() Zresztą, z tego, co pamiętam niedawno żegnałaś się z wątkiem ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Do tej pory był spokój,teraz poszłam się wykąpać,wchodzę i znowu jakieś kłótnie,bo Ty znowu poruszyłaś wątek,o którym już pisałaś kilka godzin temu. Po co to komu?? Po prostu nikomu już się tutaj nie chce wałkować tematu zarobków mamy Iwony i jej jakichś niby układów.
![]() |
#1748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
W tym wywiadzie Rutkowski używa sformułowań ''Marcin O.'' lub po prostu ''Marcin''.
Mówi też o tym, że Iwona czasami z nim się spotykała, że to on o nią zabiegał, a ona była ''zamknięta'' dla niego. Ale mimo wszystko się spotykali. On ją podwoził do domu albo czekał na nią pod domem. Rodziców Iwony dziwiło, że nigdy nie chciał wejść do domu, że go osobiście nie poznali. No i mówi jeszcze o tym, że to sprawa o podłożu kryminalnym i że jest wielce prawdopodobny wątek z zakochaniem, odrzuceniem i tak dalej...
![]() |
#1750 |
BAN stały
|
błąd. olac to ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
nowe informacje, wkoncu jakies nowe tropy ....
co do kolesia to ogladalam jego zdjecia, wyglada na amanta dyskotekowicza, ale nie chce oceniac po pozorach bo sie mozna nieźle przejechac ... moze byc podejrzany ... spotykał sie z nia a nawet nie umiescil plakatu na koncie, no ale ok nie mnie to oceniac ... co do recznika to ciekawe co z tym nagraniem ... ciekawe czy w razie czego puszcza w internet ... powinni puscic jak maja go szukac. Co do marszu to ja bardzo zaluje ze nie moge byc, mieszkam w drugim koncu Polski, ale gdybym miala mozliwosc to bym poszla ... także jak sie gniewacie za ten marsz i Łukasza to nie gniewajcie sie na Iwone i idzcie, bo ona bogu ducha winna, juz sie wycierpiała bądz cierpi dalej swoje ![]()
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Wtajemniczenie
|
pierwszy raz sie tu udzielam, powiem Wam, ze nie dziwi mnie, ze Pan Recznik z monitoringu jeszcze sie nie znalazl, juz mowie dlaczego, jestem z Trojmiasta, z Gdanska wyjechalam na wakacje 19 lipca, na wyjezdzie bylam odcieta od wiadomosci i newsow ze swiata, o zaginieciu Iwony dowiedzialam sie fuksem, dopiero 4 sierpnia i to tylko i wylacznie dlatego, ze zajrzalam mamie przez ramie w jej laptopa a tam akurat byla strona "Faktu" otwarta, jak juz mowilam mieszkam w Gdansku, czesto bywam w Sopocie, przez ostatni tydzien mialam do zalatwienia milion spraw na miescie, bywalam w wielu tzw "popularnych miejscach" typu Galeria, starowka, dworzec, szpital, mcdonald itd i nie widzialam ani jednego plakatu o zaginionej, jak mowie, gdyby nie szybki look przez ramie mamy zylabym pewnie nadal w nieswiadomosci. plus np w Sopocie bywa wielu przyjezdnych, wiele osob z zagranicy, a co jesli ten czlowiek to byl wczasowicz, imprezowicz, nastepnego dnia wrocil do swojego kraju? to nie ma szans dowiedziec sie, ze jest poszukiwany, skoro ja Polka-Gdanszczanka obudzialm sie po 3 tygodniach.
#1754 |
Zakorzenienie
|
No i mamy ponad 10 tysięcy wyświetleń "naszego" filmiku na youtubie!
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sjU1lK84ZfU Rozsyłać rozsyłać kto jeszcze tego nie zrobił. ![]() ![]()
#1755 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Zakorzenienie
|
Wcale sie nie dziwię że Łukasz unikał policji - w końcu był przedstawicielem handlowym i nie przepadał za drogówką
![]() Zresztą na jego ulicy podobno policjant zamordował kobietę w maju: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...ie-n39185.html A co do Marcina to ja się zastanawiam czy on na pewno jest hetero bo na wielu fotkach przytula się do mężczyzn...
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-11 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Raczkowanie
|
"W Lublinie wszyscy raczej wiedzą..."
że co???? jestem z Lublina i kogo nie spytam to nic nikt nie wie. wakacje, ludzie rzadko ogladają TV, zresztą ten temat już dawno nie był w żadnych wiadomościach. |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a skad wiesz, że łukasz unikał policji? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Nie do mnie pytanie,ale odpowiem. ;P
Rutkowski w tym wywiadzie powiedział,że miał jakiś strach przed policją,jakąś fobię,że w każdym człowieku widział policjanta. Ale w tej chwili całkowicie wykluczył powiązanie obu spraw, czyli Łukasza i Iwony.
#1761 |
Wtajemniczenie
|
Pan Rutkowski w wywiadzie tak mówil, że Łukasz miał jakąś manie przesladowczą ostatnio i we wszystkich widział policjantów
#1762 |
Zakorzenienie
|
Rutkowski w wywiadzie mówi. Ale tu nie chodzi o zwykłe unikanie policji. Ten chłopak był chory psychicznie, miał jakąś psychozę lękową na tym tle. Ja to tak zrozumiałam, że to nie była zwykła niechęć czy nielubienie policji, ale poważny strach niszczący psychikę.
![]() |
#1763 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jesteś płci męskiej, czy dziewczyną, która ma fajny awatar? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rutkowski o tym mówił Nie wiem, jedna z forumowiczek na forum o Iwonie napisała że tą dziewczynę zabił policjant, więc policjantów też nie można wykluczyć.....
![]() |
#1767 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
[1=7df813b986b922a36aa3b22 9fba050fe6f445116;2131478 8]Nie żebym krytykowała, wręcz przeciwnie, ale ta piosenka Edyty Bartosiewicz jest wspaniała i nie pozwala się skupić na tekście dotyczącym Iwony, szkoda że nie ma podkładu bez wokalu.[/QUOTE]
Mówisz i masz: http://www.youtube.com/watch?v=-Xz7j...eature=related
#1769 |
Zakorzenienie
|
ma ktos jakies nowe linki ?cos wiadomo? gdzies wnecie czytalam o jakims policjancie ze rutkowski zlozyl doniesienie do prokuratury?
liinkiii bylabym wdzieczna bo zanim sie przekopie tutaj to noc sie skonczy...
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tez stwierdzisz ze jest chora psychicznie ?? Shizofremia jest chorobą psychiczną .... sorry za off ale musialam tu stanac w obronie ludzi z problemami.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.