jego urlop... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-11, 23:43   #31
LadyMK
Zakorzenienie

Dot.: jego urlop...

Cytat:
Napisane przez n-nika Pokaż wiadomość
Pojechał sobie na 2 tygodnie do Turcji ...i nawet nie zaproponował, żebym z nim pojechała, zupełnie nic.
Jesteśmy razem od maja... nasz związek pomimo, że jest dość burzliwy, ale bardzo się kochamy...
Wycieczkę zakupił tydzień temu lub dwa... niby "że chce odpocząć - od pracy, (bo chyba nie odemnie )" ....nawet wyłączył telefony.
...i co ja mam o nim myśleć ... mówiłam "zostań", "nie jedź"...fakt mówił, że mnie kocha, że wróci i tak i że razem się gdzieś wybierzemy po jego urlopie itd... no i pojechał Chciałam nawet żeby jechał tylko na tydzień, a drugi tydzień spędził urlop ze mną... to twierdził, że w tydzień nie odpocznie
masakra, jestem załamana i rycze ...i te myśli "pewnie pozna inną...w samolocie, na miejscu...", "a może mnie tam zdradzi " - tysiące myśli, rycze i...się nie odzywam od wczoraj kurcze
hm. jesteście ze sobą krótko. długo się znacie? ile macie lat?

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
ale masz egoistyczne podejście do miłości. Skad mozesz wiedziec ze go nie kocham? wiem, bo tak czuje.... zalezy mi na nim, myśle o nim 24h, chce znać jego kazdy krok, co robi, gdzie bywal, pragnienie spedzenia ze nim kazdej sekundy jest wieksze niż głód po 10 dniach. Wszystko bym oddala za niego... a on czy mnie kocha? kocha, bo sie stara, bo tez robi wszystko dla mnie, kazda sekunde poswieca, zabiera mnie wszedzie ze soba, potrafi przyjechać o 2 w nocy zeby mnie tylko rpzytulic na chwile....

chyba raczej wiem co to miłość - a co nie. mam 21 lat a on 26....
i nie wierze wlasnie w jakies dziwne zwiazki w ktorych niby miłość "jest potem"...nie ma czegoś takiego, "potem" to wiesz co moze byc
miłość nie przychodzi tylko z czasem.... ale też odrazu.
to nie miłość, to obsesja. Zero życia swojego. Widocznie chciał odpocząć od Ciebie... skoro jestescie dopiero od maja a non stop się kłócicie.
Na początku jest... zauroczenie, zakochanie... a miłość pojawia się dopiero potem miłość to także możność posiadania swojego prywatnego życia, zaufania do drugiej osoby.

ps pytanie o wiek odpada, bo już odpisalaś. Odpowiedz na pozostałe pyt.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
ja osobiście nie wyobrażam sobie takiej sytuacji
Gdyby nawet było tak, że ja mogłabym jechać a TŻ nie, to wolałabym zostać, tak samo z drugiej strony. Poza tym dla mnie najlepszym wypadem byłby wypad właśnie z TŻtem, bo to właśnie we wspólnych wyjazdach jest dla mnie najwspanialsze - że możemy spędzić razem czas.

Ale może Twój chłopak ma inny charakter i czasem lubi zostać sam?
<choć i tak tego nie zrozumiem>
to jest całkiem normalne, ale najpierw by jej o tym powiedział. Ale ... może on czuł, że ona będzie mu wywody robić i jak to ładnie nazwane zostało "zabluszczuje" go, a on nie czuje, że to jest już poważny związek i nie miał zamiaru słuchania "nie jedź;(" itd

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-11, 23:46   #32
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Pojechał sobie na 2 tygodnie do Turcji ...i nawet nie zaproponował, żebym z nim pojechała, zupełnie nic.
Jesteśmy razem od maja... nasz związek pomimo, że jest dość burzliwy, ale bardzo się kochamy...
Wycieczkę zakupił tydzień temu lub dwa... niby "że chce odpocząć - od pracy, (bo chyba nie odemnie )" ....nawet wyłączył telefony.
...i co ja mam o nim myśleć ... mówiłam "zostań", "nie jedź"...fakt mówił, że mnie kocha, że wróci i tak i że razem się gdzieś wybierzemy po jego urlopie itd... no i pojechał Chciałam nawet żeby jechał tylko na tydzień, a drugi tydzień spędził urlop ze mną... to twierdził, że w tydzień nie odpocznie
masakra, jestem załamana i rycze ...i te myśli "pewnie pozna inną...w samolocie, na miejscu...", "a może mnie tam zdradzi " - tysiące myśli, rycze i...się nie odzywam od wczoraj kurcze
dziwne, że Ci nie zaproponował skoro jesteście razem ja tez bym sie wkurzyła...
a masz pewność, że on pojechał sam?

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-11, 23:59   #33
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość

Nie ma fioła tylko jest zakochana. Chociaż faktycznie mówią, że ostry stan zakochania graniczy z chorobą psychiczną.
Zakochana i to ostro. To jest droga niko właśnie to co opisałaś jako miłość - jesteś silnie zauroczona, czy zakochana, jak zwał tak zwał.
I też mi się zdaje, że nieco przeceniasz siłę tego związku...

Mnie się zresztą przede wszystkim wydaje to dość smutne, bo widać jak na dłoni, że on nie żywi takich samych uczuć jak Ty. Przecież gdyby żywił, to tak samo nie chciałby się rozstawać na dwa tygodnie, też by tęsknił i wolał jechać razem. Więc widać siła jego uczuć jest jednak mniejsza.

Gdybym ja mogła wyjechać ze swoim chłopakiem na 2-tygodniowe wakacje, albo pojechać sama - nawet bym się nie zastanawiała, szczególnie w tej pierwszej fazie związku, kiedy to ludzie zakochani, sklejeni i uprawiający seks przy każdej okazji

Zachował się beznadziejnie moim zdaniem, ale bardziej niż zastanawiać się czy tam kogo nie pozna - powinnaś się zastanowić DLACZEGO wolał jechać sam, niż z Tobą. Bo odpowiedzi tu trochę jest możliwych, a żadna nie jest szczególnie fajna i miła.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 00:44   #34
dzustam
Zakorzenienie

Macie inne podejście do tego związku.

Na pocieszenie dodam, że może on jest skąpy i dlatego wolał Cię zostawić tutaj...

Pisałaś, że Wasz związek jest burzliwy. Jak na 2-3 miesiące to dużo upchaliście w tej relacji: gotową od razu miłość, burzliwość, chęć odpoczynku w samotności - a niby początek to motylki, dziki seks i spijanie z dziubków...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 00:53   #35
yoona
Zakorzenienie

jak dla mnie to on pojechal sie zabawić. z innymi kobietami.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 08:32   #36
201803290936
Konto usunięte

Jesteście razem dopiero od maja, a związek już jest burzliwy i już się mega kochacie? Chyba mówisz bardziej za siebie z tym wielkim kochaniem (przemyśl również, czy zauroczenia nie mylisz z czymś bardziej trwałym i prawdziwym). Na przyszłość doradzam w związku nieco więcej samodzielności, myślenia nie tylko o "misiu", nie skupiania się 24 h na dobę na facecie. Inaczej każdego zamęczysz i znudzisz.

Szkoda, że nie zaproponował "jedźmy razem", ale może wyszedł z założenia,m że jej nie stać i sam nie zamierza wykładać kasy (skąpy, czy nie stać jego to już inna kwestia)? Może ma dosyć wszystkiego i naprawdę chciał odpocząć na maksa i mówił prawdę? Może ma inną? Można było pogadać o tym przed jego wyjazdem. Sama mogła powiedzieć "słuchaj, co Ty na to, żebym zaklepała ten sam termin i jechała z Tobą? będzie fajnie, zrelaksujemy się" - zobaczyłaby jego reakcję. Pogadaliby o tym. Bo jakieś "zostań", "nie jedź" odebrałabym jako czyjąś histerię, oplatanie mnie bluszczem - i możliwe że on powoli ma dosyć takiej sytacji.

Uważam, że on widzi ich znajomość / początek związku nieco inaczej, ale to nie zbrodnia. Czas na poważną rozmowę po jego powrocie.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2010-08-12 o 08:36
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 08:52   #37
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
ale masz egoistyczne podejście do miłości. Skad mozesz wiedziec ze go nie kocham? wiem, bo tak czuje.... zalezy mi na nim, myśle o nim 24h, chce znać jego kazdy krok, co robi, gdzie bywal, pragnienie spedzenia ze nim kazdej sekundy jest wieksze niż głód po 10 dniach. Wszystko bym oddala za niego... a on czy mnie kocha? kocha, bo sie stara, bo tez robi wszystko dla mnie, kazda sekunde poswieca, zabiera mnie wszedzie ze soba, potrafi przyjechać o 2 w nocy zeby mnie tylko rpzytulic na chwile....

i nie wierze wlasnie w jakies dziwne zwiazki w ktorych niby miłość "jest potem"...nie ma czegoś takiego, "potem" to wiesz co moze byc
Trochę to chore Pomysl może o sobie, co?

ps. ja nie widzę problemu w tym, że on pojechał na ten urlop sam. Problemem jest raczej to, ze nie porozmawiał z nią o tym, nie przedstawił swoich powodów itp. Być może różnią się sposobem spędzania wolnego czasu, może stwierdził, że nie będzie jej stać na taki wyjazd, a nie miał ochoty/możliwości zasponsorowania, itp itd.

Edytowane przez Soso
Czas edycji: 2010-08-12 o 08:56
Soso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 09:19   #38
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
(...)
Problemem jest raczej to, ze nie porozmawiał z nią o tym, nie przedstawił swoich powodów
(...)
Autorka napisała, że rozmawiali (szkoda, że tak dramatycznie - z hasłami "zostań" i że tak mało rzeczowo) i w sumie facet podał wytłumaczenie - a czy jest prawdziwe i czy ona mu wierzy, to już inna sprawa.
Stary 2010-08-12, 09:54   #39
Wikttoria
Raczkowanie

GG do Wikttoria

Podsumowując:
1. Pojechał sam, bo nie traktuje tego związku tak poważnie jak Ty wybieraja lub nie wie jak sie zachować
2. jak kogos tam pozna znaczy że nie był ciebie wart. I tak go nie upilnujesz nawet jak by był w Polsce. Lepiej gdyby teraz cię zdradził niz po kilku latach związku bo spuścilaś go na chwilę z oczu
3. Włączył tel bo nie chce smsów co poł godz i kontrolowania w czasie zabawy

Nic dodac nic ując
Wikttoria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 10:08   #40
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

On NAPRAWDĘ pojechał do Turcji na 2 tygodnie zupełnie SAM ?!

Nie mogę w to uwierzyć.....

Nie z kolegami lub z "kolegą" lecz sam, samiuteńki będzie spędzał urlop 2-tygodniowy w resorcie w Turcji.....

Większej ściemy dawno nie słyszałam.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 10:30   #41
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
On NAPRAWDĘ pojechał do Turcji na 2 tygodnie zupełnie SAM ?!

Nie mogę w to uwierzyć.....

Nie z kolegami lub z "kolegą" lecz sam, samiuteńki będzie spędzał urlop 2-tygodniowy w resorcie w Turcji.....

Zgadzam się z Evą.

Jednakże należy brać pod uwagę, że on może należy do tej części społeczeństwa, która najbardziej lubi filmy w kinie oglądać w samotności i w tej samej błogiej ciszy może chcieć brodzić w Bosforze

Tajlandia też jest na T...

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 10:42   #42
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
(...)

Trudno mi się z tym nie zgodzić... . zresztą, pojechać sam, to może pojechał, ale czy będzie tam spędzał czas sam pod różnymi względami - troszkę bardzo nie wierzę. Chyba, że to rzeczywiście typ samotnika lub podróżnika, którego najbardziej interesują np. ruiny starożytnych miast.
Stary 2010-08-12, 11:13   #43
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteście razem... uwaga: 3 miesiące. Już zdążyliście sobie wyznać dozgonną miłość () i wasz związek jest burzliwy- a za tym miłym słókiem kryje się to, że kłócicie się o drobiazgi. Ciągle.
Może żal mu kasy na roaming?
Bo? Dlaczego miałby? Wg mnie nie kocha Cię (bo po tak krótkim okresie ciężko powiedzieć, że się kogoś kocha - nie można kochać kogoś, kogo się nie zna; a przecież wy się jeszcze tak naprawdę dobrze nie znacie...)
No to rzeczywiście długo.

Cytat:

A możesz mi wyjaśnić, co w podejściu cervezy było egoistycznego?
I to jest wg Ciebie miłość? Bo wg mnie raczej jakaś obsesja. Byłam zakochana, co więcej w tym momencie też jestem... ale normalny człowiek tak się nie zachowuje. Normalny człowiek ma swoje życie i wie, ze jego druga połówka również ma swoje.
No cóż, dla mnie to niekoniecznie są objawy wielkiej miłości. Raczej zakochania jesli już.
Aha. Właśnie widzimy. To o czym ten wątek?

A no widzisz, nie do końca. Można zakochać się od razu lub nie. Ale miłość zawsze przychodzi po jakimś czasie. Bo nie można kochać kogoś, kogo się nie zna... Ale chyba już o tym wspominałam, nie?

Cytat:
no tak, ale kto wie co tam spotka w tej turcji
ufam mu, ale sie martwie...

Chyba nie do końca jednak ufasz. Przypomnę:

Cytat:
"pewnie pozna inną...w samolocie, na miejscu...", "a może mnie tam zdradzi "

Rada? Przestań być bluszczem. Przestań rzucać słowa na wiatr. Zajmij się swoim życiem i spokojnie poczekaj na jego powrót- a wtedy porozmawiajcie o tej całej sytuacji na spokojnie. Niech Ci wyjaśni dlaczego chciał jechać sam (może po prostu czasem potrzebuje samotności [ja tak mam!]? ale czekaj.... Ty tego nie mozesz wiedzieć. Ty go przecież jeszcze dobrze nie znasz.). Spróbujcie wypracować jakies wspólne rozwiązanie na przyszłość.

Ale bez płaczu, histerii i "zostań" z twarzą we łzach. Mnie osobiście taki teatr strasznie denerwuje.

Śledź też pies! - blogujemy

Edytowane przez klempaa
Czas edycji: 2010-08-12 o 11:14
klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 11:36   #44
ricca166
Wtajemniczenie

Kilka miesięcy związku,a on chce spędzać 2 tygodnie sam?Z reguły to jest okres kiedy się chcę jak najwięcej przebywać i poznawać ukochaną osobę.At ego wyłączonego telefonu nie skomentuję,jakieś ma chyba problemy ze sobą ten facet,a także jest strasznym egoistą ,,kochanie traz jade do turcji nie bedzie mnie 2 tyg,wyłączam telefon,zeby mi nikt nie przeszkadzał".On chyba nie jest w Tobie zbytnio zakochany.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 11:48   #45
sabinkaa1
Rozeznanie

Z innej strony może on troche inaczej podchodzi do tego związku , ja po 2-3 miesiącach też chyba bym z nikim na wakacje nie chciała jechać.
Może uznał, że za mało Cię zna i stwierdził ze nie ma po co robić zamieszania z wakacyjnym wyjazdem.

Z innej strony , samemu do Turcji ??? na 2 tygodnie , samemu ? Dziwnie to wygląda , mało znam takich osób które decydują sie na takie wakacje w samotności .

Myślę ze dużo wcześniej zanim Ciebie poznał już miał w planach taki wyjazd i już dobrze wiedział z kim tam poleci.

Wrzuć troche na luz z tym płakaniem i emocjami.

Powrót za ocean 08.Sep.2012

If you loan someone money and never see them again it was probably worth it.

sabinkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 12:02   #46
_wirginia_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
jak czytam autorke to mysle: o jezu jakbym byla jej facetem to tez bym zwiala zeby od niej odpoczac i wylaczyla telefon.

kobieto nie dajesz mu oddychac
To samo sobie pomyślałam.
Gdyby ktoś, chciał kontrolować każdą sekundę mojego życia, to wyjechałabym na stałe do tej Turcji
_wirginia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 12:02   #47
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

To rzeczywiście ciekawa kwestia, że SAM pojechał. I co on tam będzie sam robił? Nie będzie mu nudno? No chyba, że zapewni sobie towarzystwo na miejscu...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 12:08   #48
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
To rzeczywiście ciekawa kwestia, że SAM pojechał. I co on tam będzie sam robił? Nie będzie mu nudno? No chyba, że zapewni sobie towarzystwo na miejscu...
Turcja jest piękna, w samym tylko Stambule można spędzić mnóstwo czasu aktywnie zwiedzając - zapewniam Cię, że nie nudziłabys się Szczerze - gdybym miała pojechać tam z partnerem bluszczem i spędzać czas na kłótniach i burzliwych dyskusjach, wolałabym pojechac sama
Stary 2010-08-12, 12:11   #49
martasdz
Zakorzenienie

a może pojechał tam z kimś, nie mówię, że z kobietą, ale może ze znajomymi mężczyznami? tylko Ci nie powiedział?
no jakoś wierzyć mi się nie chce, by młody facet samotnie jechał do Turcji na wakacje

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Turcja jest piękna, w samym tylko Stambule można spędzić mnóstwo czasu aktywnie zwiedzając - zapewniam Cię, że nie nudziłabys się Szczerze - gdybym miała pojechać tam z partnerem bluszczem i spędzać czas na kłótniach i burzliwych dyskusjach, wolałabym pojechac sama
jest dokładnie tak jak mówisz, ale to Autorka powinna wiedzieć i znać już trochę swojego chłopaka i móc ocenić, czy miał taki charakter, by móc tak sobie samemu pojechać, czy np. wcześniej też potrzebował "samotnych chwil", czy był może duszą towarzystwa a na czas wakacji postanowił zmienić się w samotnego podróżnika
to by było dla mnie podejrzane
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 12:21   #50
Merys
Zakorzenienie

Dziewczyno bierz znajomych i jedz nad jeziorko na kilka dni.
Nie dzwon w ogole do niego, jak on zadzwoni powiedz mu ze swietnie sie bawisz nad jeziorkiem, cud miod i malina. Ciekawe jak zareaguje?
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 12:22   #51
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
No dobrze, ale w takim razie jaki jest Twój problem ? Skoro on kocha Ciebie - jak twierdzisz, a Ty jego, to dlaczego zaplanował i pojechał na urlop bez Ciebie ?

Zauroczyłaś się dużo starszym od siebie chłopakiem (akurat w twoim przypadku wiek metrykalny nie ma aż takiego znaczenia, niby masz 21 lat ale kojarzę Twoje wypowiedzi z innych wątków i są nieco naiwne, trochę jak 14-15 latki), który traktuje Ciebie jak miłą zabawkę, przytulankę, "umilaczkę" czasu. Ludzie wzajemnie w sobie zakochani nie jeżdżą osobno na urlop (jeszcze Ci przecież szczerze powiedział, że z Tobą nie chce jechać i nie odpocznie) i tyle w temacie.

Otwórz oczy.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 13:02   #52
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
[...] kojarzę Twoje wypowiedzi z innych wątków i są nieco naiwne, trochę jak 14-15 latki), [...]

Ja również kojarzę autorkę wątku z innych wypowiedzi..... tak się zastanawiam o co chodzi??? Który to koleś pojechał do Turcji?

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 13:06   #53
gorica
Raczkowanie

jak głosi staropolskie przysłowie "nie wozi się drewna do lasu"
gorica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 13:24   #54
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Zachował się jak ostatni patałach. Pozwoliłabym mu nawet stamtąd nie wrócić. Niech go pies trąca.

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Nie ma fioła tylko jest zakochana. Chociaż faktycznie mówią, że ostry stan zakochania graniczy z chorobą psychiczną.

nic więcej do dodania.
Stary 2010-08-12, 13:29   #55
Kredzia_
Zakorzenienie

A moze on chcial dowiedziec sie co tak na prawde do Ciebie czuje? Czy zateskni za Toba? Czy Cie kocha?

Dopiero jestescie 3msc ze soba, to wcale nie tak dlugo.
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 13:33   #56
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
A moze on chcial dowiedziec sie co tak na prawde do Ciebie czuje? Czy zateskni za Toba? Czy Cie kocha?

Dopiero jestescie 3msc ze soba, to wcale nie tak dlugo.
Taaa... z pewnością patrząc na tłumy półnagich opalonych dziewcząt snuje takie refleksje

Ja naprawdę sądzę, ze on po prostu chciał się dobrze bawić :
Stary 2010-08-12, 13:46   #57
baobabka
Zadomowienie

Patrzę z każdej strony na sytuację i..

Nie, nie. Nie ma bata, facet olał Cię przeokrutnie. Zapewne dlatego, że wie, że MOŻE - z Twoich wypowiedzi, Autorko, wynika, że nawet gdyby oznajmił, że jedzie sobie do Turcji na dwa miesiące z całym stadem napalonych dzikich samic to i tak płakałabyś za nim i wiernie i dzielnie czekała na jego powrót.

Głupio zrobił, Ty głupio nie rób.
baobabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 13:59   #58
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa... z pewnością patrząc na tłumy półnagich opalonych dziewcząt snuje takie refleksje

Ja naprawdę sądzę, ze on po prostu chciał się dobrze bawić :

Mozliwe ale kto wie?

Autorko watku a nie wydalo Ci sie to podejrzane, ze Twoj tz chce odpoczac od pracy za granica, 2 tygodnie, sam?
Nie zdziwilo Cie to?

Ja bym od razu zapytala,
a co Ty tam sam bedziesz robic?
Czy nie mozesz odpoczac gdzies blizej, w kraju, a nie za granica?
Czy na prawde potrzebuje 2 tygodni aby zregenerowac sily?
Czy odpoczynek samemu ma oznaczac takze odpoczynek ode mnie?

A moze po prostu ma tam znajomych, o ktorych Ty nie mialas zielonego pojecia?
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-12, 13:59   #59
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gorica Pokaż wiadomość
jak głosi staropolskie przysłowie "nie wozi się drewna do lasu"
Coś w tym jest.
Stary 2010-08-12, 14:06   #60
marysienka
Zadomowienie

A ja myślę, że on nie miał obowiązku cię zabierać. Nie spytał, bo może chciał wyjechać, przemyśleć sobie swoje życie, wasz związek, a może poprostu brakowało mu samotności i połączył to z wypoczynkiem. Nie oceniałabym go odrazu negatywnie.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości