![]() |
#151 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
Dzień dobry
![]() Pisałam już na innym forum,ale w sumie raczej ten watek powinien zjawic się w tym temacie . Mam pytanie ![]() Nawet jak jest to ciąża to troche za wcześnie na bardziej widoczne objawy,ale dziś jak otworzyłam lodówke, to aż zachciało mi się wym...(sorki za określenie, no ale w sumie jak to nazwać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
ewcia78, jestem przekonana, że jesteś w ciąży! JEŚLI NA TEŚCIE JEST CHOĆBY CIEŃ DRUGIEJ KRESKI TO NA PEWNO BĘDZIE DZIDZIA!!! Test może zafałszować wynik negatywny, a nie pozytywny!
Ja zrobiłam dzisiaj kolejny test i jest wyraźna druga kreska. Jutro rano idę na betę! ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- karola2400, jeśli chodzi o zapachy to ja tak właśnie mam. Nie mogę znieść aromatu kawy, wędlin i mięsa. Trzymam kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
ja jutro spubuje zrobic ponownie test ale dziś mnie strasznie mdli , brzuch mnie nic nie boli czasami podkuwa w podbrzuszu ale piersi bolą strasznie narazie to ja mam na wszystko apetyt i nie mam problemów z zapachami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pewnie nie zapytam o nic nowego, ale jednak... W styczniu przestałam brać tabsy i od tego czasu mam @ jak w zegarku (wcześniej też tak miałam, dokładnie 28 dni cyklu). Ostatnią @ miałam 12.07 no i powinnam dostać wczoraj i nic... Ostatni miesiąc postanowiliśmy z mężem sprawdzić czy dni płodne i niepłodne działają.. więc przytulanko było tylko w te "prawdopodobnie" niepłodne. no i nie wiem teraz, zrobiłam wczoraj dzisiaj wczoraj test, jedna krecha, dzisiaj rano - jedna krecha - ale spojrzałam jeszcze raz na test jak wróciłam z pracy i widzę taką niby kreskę ( jakby ktoś paznokciem narysował...) no i nie wiem czy o nie jakieś moje wymysły ![]() ![]() Jesteśmy 8 miesięcy po ślubie i jak bym miała małego fasolka w brzuchu to byśmy się cieszyli bardzo, chociaż planowaliśmy trochę później. Myślicie że test mógł tak wyjść dzień po spodziewanej @??? Nie wiem czy są one na tyle miarodajne, a badania na razie nie zrobię bo w przychodni blisko nas pracuje koleżanka teściowej a nie chciałabym żeby od razu dowiedziała się od niej... Edytowane przez inutil Czas edycji: 2010-08-10 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Gratuluję !
![]() |
![]() |
#156 |
Przyczajenie
|
avaa
M 25 - dziewczyny dzięki za odpowiedź odnośnie wstretu do mięsa ![]() W sumie juz dziś chyba go nie mam (sama nie wiem, bo zaczynam powoli chyba wkręcać sobie jakieś objawy- nadzieja ![]() A jeszcze tak czytam, to widze ,że Wy wszystkie miałyście ból w piersiach , a ja nic , w sumie to nigdy mnie nie bolały , nawet jak miałam @ , ani brzuch, ani piersi nic-zawsze się z tego cieszyłam, a teraz nie moge doczekać się bolących hihi NO poczekam do poniedziałku ( bo mam równe 28 dniowe cykle) ,wiec tak wypadnie , jak nie bedzie, to bede testować, a ja bedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny zrobiłam dzis test dzień przed spodziewaną @ ale nie wiem czy mam go nazwać pozytywnym ponieważ taka bladzina wyszła że mój twierdzi ze nic nie widzi ja tam myśle że coś leciucho widać w porównaniu z 4 ostatnimi testami to nawet niezłe odkrycie . TYLKO JA TEŻ JUZ BYM CHCIAŁA WIDZIEĆ te 2 GRUUUBE KRECHY !!! a tak to oczy trzeba wybałuszyć zeby coś zobaczyć , o masakra nie wytrzymam juz tego czekania
![]() . |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
ewcia78 ja też na pierwszym teście miałam taki cień cienia. Zrób jutro drugi. Mi następnego dnia juą wyraźne wyszły.
avaa i co byłaś na becie? co ci wyszło? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
No Agness jak ty miałaś ostatnio @ 15 a ja 16 to chyba już u mnie bardziej powinno być widać choć poprzednia czerwcowa spóżniła mi sie 3 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
ewcia78, nic nie tracisz. Zrób kolejny tes. Ja jak zobaczyłam tą drugą, a właściwei jej cień, to potem zrobiłam jeszcze 4. Dwa tego samego dnia, a kolejne w następne dni. Nawet teraz mnie korci żeby zrobić i zobaczyć czy jeszcze tam jest. Tak się boję że to był tylko sen. A dodam że robiłam betę.
Głowa do góry. Trzymam mooooocno kciuki! A wracajęc do twojej wiadomości. Ja ostatnią @ miałam 8.07! Edytowane przez Agness_13 Czas edycji: 2010-08-12 o 06:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Przesyłamci mój pierwszy test, cień cienia....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
I zrobiłam drugi. żeby się upewnić....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Agnes - ja widzę dwie kreski bez wybałuszania oczu....
![]() no a ja jednak fasolka nie mam, dostałam wczoraj mega bolący okres, ale bardzo słaby, Dziś już chyba się kończy, więc chyba coś nie tak jest. Będę musiała się wybrać do gina... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Monika1850, Achramka, Marlenka, Lenanova... dziewczynki jak tam u Was?? Achramka jak tam kolejny cykl?? mam nadzieje ze owocny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Eliane ja jestem po laparoskopii,mialam ciąze pozamaciczna w lewym jajowodzie.bylam 9 dni w szpitalu ,zrobili mi rowniez łyzeczkowanie wiec niestety w 8 tyg ciązy stalam sie aniolkowa mamą....czuje sie fatalnie i fizycznie i psychicznie,wyszlam ze szpitala we wtorek...trzymam za was kciuki kochane aby wkoncu sie wam udalo....my juz nie bedziemy sie starac.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
MONIKA1850 - Bardzo mi przykro nie łam sie spróbujcie za jakiś czas znowu , zobaczysz uda sie . Ja pierwszą ciąże 10 lat temu poroniłam w 7 tyg ciązy była to owodnia bez zalążka płodu tak mam napisane z wypisu też sie wtedy załamałam ale po 6 miesiącach zaszłam znowu bo sie nie poddawaliśmy i sie udało mam 9 letnią zdrową kochającą córeczke teraz staramy sie znów ale chyba nic z tego nie wyjdzie okres mi sie spóżnia zrobiłam test pierwszy ledwo widać a na drugim teście jedna kreska choć ja sie czuje troszkę inaczej bo raczej ciążowo mam zawroty głowy i mnie mdli a zaraz mam straszny apetyt to nadal nie wiem ..... ale tobie życze zdrowia i wielkich starań jak dojdziesz do siebie kochana trzymaj sie pozdrawiam
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Agness_13 witam cie u mnie chyba lipa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
ewcia78 nie ma problemu , mogę ci wysłać jeden z moich pozytywnych, może ten ostatni na którym już baaardzo widać
Karola 2400 Dzięki. Na becie już byłam w poniedziałek wynik 303 a dziś 1050 mUL/ml. Wiec chyba ok? Chociaż sie nie znam.... MONIKA 1850 Bardzo mi przyko. Nie poddawaj się. A jak ci się to objawiło? Coś ci się działo? Jakieś bóle? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Przyczajenie
|
Monika 1850 tak mi przykro Serduszko,
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
ela... jesli tak jest że trzeba zmienić klimat to ja za 2 tyg zmienie z Irlandzkiego na Polskie bo wracam na stałe może ten kilmat chłodno wilgotny i sporo tu deszczu nie wpływa dobrze na moją płodnośc i owulke ale jesli wróce i zajde w tą upragnioną ciąże to odrazu ci odpisze ze moge potwierdzić to co napisałaś pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Rozeznanie
|
Co ja tu widze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
zenia2211 Cześć kochcna,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, mam nadzieję że częściej będziesz tu zaglądać. A może jesteś na innym wątk? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
CZeśc wam dziewczyny ja powtórzyłam test 1 kreska szkoda
![]() może dlatego że 4 lata brałam cilest ,rzuciłam na początku czerwca okres po tabletkach dostałałam bez problemu 30 dzień @ 5 dni jak zawsze bez problemowo czasem mi z prawej piersi jak wycisne wycieka białawy płyn ogólem jestem zdrową 32 letnią szczesliwą mężatką wiec dlaczego nie...........ma.... bobo ![]() ![]() pozdrawiam szcześliwe.. zaciążone mamusie i te.. które próbują .... nadal.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
witam.w niedziele robilam test i 2 kreseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Raczkowanie
|
Gratuluje dzidziusia "gosiawolna"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
ewcia 78
ja tabsy odlozylam w marcu od maja sa staranka i ani widu ani slychu w tym miesiacu bylismy nad morzem, wiec kto wie...dzisiaj 21dc jesli chodzi o ten klimat pojechalam nad morze i cos musialo mi sie z owulka pioomieszac, bo tak jakbym miala nad morzem a byl to w sumie 11-12 dc dzisiaj 21 i bardzo bola mnie jajniki, zwlaszcza prawy nie wiem juz troche przestalam sie tak niecierpliwic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
Agus87 oby ci sie udało , ja tez za 11 dni zmienie klimat z Irlandzkiego na Polskie na stałe także kto wie ... tylko ja sie troche zawiodłam bo tak liczyłam ze sie uda aż sie przeliczyłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 4 dni i pewnie przyjdzie bo juz mnie bolą jajniki i piersi ![]() Monika1850 bardzo mi przykro, wiem że po tym zabiegu nie można sie starac o dziecko przez jakis czas ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hey
czy to prawda z tym klimatem powiem Wam we wtorek. dziś 23 z 26 dniowego cyklu. ohhh wieeellkkąąą mam ochotę na test. tym bardziej, ze woła do mnie weź mnie weź mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.