|
|
#2581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou)
Zamówiłam sobie z galerii sim skórzaną bransoletkę i trzy srebrne koraliki (dynię, worek pieniędzy i kostkę do gry
) oraz dwa koraliki szklane z allegro tak na próbę . Wszystko ze srebrna, łączny koszt 113 zł , czyli taniej niż jeden koralik Pandory . Zobaczymy jak będzie się ten zestaw nosić zanim zdecyduję się wydać pewnie ponad 1000 zł na 5 koralików Pandory i bransoletkę .
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
VLS jak zwykle oszałamiające zawieszki
|
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
. Czekam jeszcze na laptopa i słuchawki aż się u mnie w Aparcie pojawią, ale znając ostatnio tego sprzedawce pojawi się 100 innych . A Yes -nic, nic, nic.
|
|
|
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
laski, ja znowu o trollbeads'ach
)jest fajny konkurs ! nawet ambitny - trzeba samemu cos zaprojektowac ![]() info jest gdzieś w sieci albo u nich na fejsbuku http://www.facebook.com/TrollbeadsPL |
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Aparcie i Yes za tym swoim słoniem.
I zdecydowanie wygrał słon z Apartu - ten z yes jest jakiś płaski ![]() Tylko, że byłam pewna że te słonie są większe. Nawet kiedyś "mignął" mi słoń z Apartu. I tak się zastanawiam - może apart ma tego słonia z narzutka także jako big charmsa? Ale takie małe też są fajne - w ogóle jak popatrzyłam to chyba przesadzam z wielkością zawieszek. Teraz tylko muszę dokupić koniczynkę. I będzie "bransoletka szczęścia"
|
|
|
|
#2586 |
|
Wtajemniczenie
|
A Aparcie jest duży słoń, ale okropny, a ten mały jest ładny
. Moje zamówione koraliki Pandora-like . Tylko ciekawe jak będzie na żywo .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-08-16 o 11:24 |
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Może i jest i duży, ja juz powoli się gubię, co, gdzie i jakie
![]() A koraliki Pandora - like na zdjęciach prezentują się fajnie. Nawet to "morano" mi się podoba ![]() Daj znać jak wyglądają w rzeczywistości, bo za taką cenę to mogę rozpocząc nową manię zbierania
|
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam zdjęcia sukienki z Kruka, przepraszam, ale mam problem z aparatem teraz i nie mogę zrobić zdjęcia
|
|
|
|
#2589 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, po ile jest ten laptop z Apartu?
Dziś widziałam go na wystawie ale nie było ceny, teraz zastanawiam się czy po niego nie wrócić |
|
|
|
#2590 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ania_trojaczki mówiła, że należy spodziewać się podwyżek ale nie sądziłam, że cena najniższego segmentu (94zł) wzrośnie do 111zł!!! W Polsce do końca sierpnia można jeszcze kupować po starych cenach ale na stronach producenta wszystko jest już w nowych.
Edytowane przez magdadro Czas edycji: 2010-08-16 o 19:01 |
|
|
|
|
#2591 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie nikt w końcu nie udzielił takiej informacji, a bardzo mnie to ciekawi
.
|
|
|
|
#2592 |
|
Zadomowienie
|
Magda niestety
ale czy mi sie wydaje czy na facebook'u mozna znów dostać koralik murano wzamian za pokazanie swojej bransoletki ??ja już znalazłam jeden koralik z nowej kolekcji któy mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ennkaa dzieki
|
#2593 |
|
Rozeznanie
|
Ania_trojaczki na to wygląda; rób zdjęcie i ślij do Trollbeads
Ostatnim razem rozdawali koraliki Unika a wiec nie te ze stałej kolekcji ale jak jest tym razem nie wiem. Moje Uniki to jedne z najładniejszych koralików jakie mam. Wśród Unik trafiają się prawdziwe perełki
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj widziałam w stakim zwykłym sklepie gdzie mają też biżuterię srebrne imiona cena 40 zł
|
|
|
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Sorina
, i jak tam po uzupełnieniu zdjęć, zdecydowałabyś się na budkę czy na bus ?
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ten autobus mi się nie podoba bo trochę wyglada jak plastikowy Nie ma okien tylko te kreski ze sreba :/ Możesz dac zdjecie jak wyglada taka Londyńska bransoletka na ręce? Bo może to tylko na zdjęciahc z bliska tak wyglada? Ile ma ten autobus długości?
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
ooo a skad taki ciekawy rower?
|
|
|
|
#2598 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie lubię duże charmsy
. Długość 1,9 cm a wysokość 0,9 cm.
|
|
|
|
#2599 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem ciekawa czy będą dziś mieli słuchawki i laptopa
. Ale już zaczynam wątpić, że do mojego miasta dojadą .
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam że on jest większy
Dlaczego Ty mnie tak kusisz ? ;-(
|
|
|
|
#2601 |
|
Wtajemniczenie
|
A gdzie tam kuszę
. Zresztą zobacz jak Ty się dobrze trzymasz i opanowujesz od kupna charmsów . O mnie tego nie można powiedzieć---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Najgorsze jest to, że sobie myślę "jeszcze tylko to", a potem Apart wyskakuje z milionem nowości co tydzień. Gdybym była przywiązana do Yes nie miałabym takiego problemu |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam się bo nie mogę dojechać do Wrocławia i nie widzę tych nowości z Apartu
Poza tym za dużo wydałam ostatnio na telefon po charmsach, ale telefonik mi się bardzo podoba więc nie nażekam |
|
|
|
#2603 |
|
Zadomowienie
|
te kompozycje są piękne, szczególnie świąteczna jest słodka
|
#2604 |
|
Raczkowanie
|
Hejjj
))Jestem miłośniczka CHARMS-ÓW !! Uwielbiam , kocham ![]() Narazie kolekcje mam malutką , ale powiekszam. Mam na oku arbuza z nowej kolekcji. Wczoraj zjezdziałam poł trójmiasta, żeby go zdobyc i nigdzie nie mogłam trafic. Az wkoncu JEST! ale Pani zapoznala mnie z ceną ( 129,90 ) wrrrr. Za tą cene mogłabym miec kolejne dwa charmsy. Co robic? Widziałyście gdzieś tansze arbuziki ??? Poziomka też jest urocza. |
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- A jak wygląda ten arbuz za 129??? Z Apartu? Mam wymarzone słuchawki . Nie ruszam się z domu bez ipoda, także wyrażają idealnie mnie . Kosztowały 69 zł, zaraz wlepię zdjęcie.Laptopa nie było, ani myszki, ale za to kolejne nowości. Przepiękna żyrafa złocona (pani powiedziała, że to złocone niestety może zejść ). I Sorina, coś dla Ciebie!!! Tower Bridge!! Bardzo ładny srebrno-czarny, nie za duży, nie za mały za 79 zł. Bym kupiła, ale na mojej brytyjskiej bransoletce nie ma miejsca .
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2010-08-17 o 14:11 |
|
|
|
#2607 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Raczkowanie
|
Szukałam w YES, ale znalazłam go tylko na plakatach reklamowych ![]() ![]() Ale poszukam dalej skoro tam jest za 49 )) Albo po prostu zamówie ze strony internetowej YES. Ale dziekuje za podanie ceny, zmoblilizowało mnie to ![]() To za 129,90 znalazłam w centrum handlowych na stoisku z biżuterią. Piekny, ale taki drogi .... była też poziomka , ale też w tej cenie. Strasznie drogo tam mają te rzeczy, ale tylko tam znalazłam tego arbuzika wrrrr. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- ![]() Cytat:
Te słuchawki super!!! Ja również nie rozstaje sie bez Ipoda. Ostatnio podczas poszukiwań arbuza, widziałam gdzieś Ipoda, ale nie przypomne sobie gdzie to było
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Przyczajenie
|
Kochane, czytam od dłuższego czase to forum ale dopiero dziś się zarejestrowałam. Oszalałam (chociaż mam 30 lat) na punkcie zawieszek charms, stało się to dopiero w czerwcu, chociaż kiedyś już je oglądałam. Na początek kupiłam sobie u zwykłego jubilera bazę i 2 zawieszki-serduszko i kryształek. Byłam przeszczęśliwa i szybciutki wyszperałam na allegro resztę charmsów. W efekcie kosztowało mnie wszystko ok. 130zł, a miałam 9 zawieszek. Ale niestety-miałam! Nie cieszyłam się długo, ponieważ jakieś 2 tygodnie temu zgubiłam bransoletkę. Tęsknię za nią, bo była wymarzona i taka jak chciałam. Przetrząsnęłam wszystko co mogła-nigdzie jej nie ma.........
|
|
|
|
#2610 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda
, bo jednak taka bransoletka zawsze jest emocjonalnie z nami związana. A kupując zawieszki Apartu czy Yes nosimy na ręce kilkaset zł. Mi na razie odpięcie żadne się nie zdarzyło i mam nadzieję, że nie zdarzy. A Ty nasza nowa wizażystko możesz rozpocząć zbieranie od nowa co też ma swój urok , a może się znajdzie stara bransoletka ?Ipoda już mam z Agathy . Ale w sumie jakiś taki jest, słuchawki lepsze .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

) oraz dwa koraliki szklane z allegro tak na próbę
. Wszystko ze srebrna, łączny koszt 113 zł
. Zobaczymy jak będzie się ten zestaw nosić zanim zdecyduję się wydać pewnie ponad 1000 zł na 5 koralików Pandory i bransoletkę

ale czy mi sie wydaje czy na facebook'u mozna znów dostać koralik murano wzamian za pokazanie swojej bransoletki ??
Nie ma okien tylko te kreski ze sreba :/ Możesz dac zdjecie jak wyglada taka Londyńska bransoletka na ręce? Bo może to tylko na zdjęciahc z bliska tak wyglada? Ile ma ten autobus długości?