|
|
#2671 |
|
BAN stały
|
Dot.: Miłośniczki H&M - część V
mam pytanko czy w H&M w Warszaiwe dostepne sa ejszcze te wisiorki z kaema na dziale divited chodzi mi dokladnie o taki:
http://allegro.pl/item1176730603_kam...ed_by_h_m.html |
|
|
|
#2672 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe kiedy będzie
|
|
#2674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze niedawno byłam na zakupach ale jej nie widziałam Mieszkam w Anglii także może asortyment jest troche inny A w Polsce one są A jak tak to po ile.
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie irytuje was jak ktoś wkleja 10 razy posta z pytaniem o zakup jakiegoś ciucha i to kilka razy dziennie? Bo mnie jakoś tak
![]() Zwinełam dziś haemowy nowy katalog, szkoda, że nic rozumiem, ale pooglądałam zdjęcia i są fajne butki wiązane na jesień, ale za wysoki jak dla mnie obcas na codzien
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Więcej nie będę
sorry.
|
#2677 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie chcesz to nie czytaj i takie uwagi zachowaj dla siebie ![]() mały dopisek tak dla ścisłości ![]() do 10 postów w tym temacie jeszcze nie dobiłam, niestety!
Edytowane przez cherry_killer Czas edycji: 2010-08-20 o 22:06 |
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, powinnam być niebawem w H&Mie, bo jednak leginnsy jeansowe za 79,90 będę wymieniać na jeansowe, ale czarne ...
te niebieskie do niczego mi nie pasują kurcze.. ze wszystkimi moimi kolorami (po za białym) się gryzą.. no może jeszcze z jasnym popielem ujdą, a tak to mi jakoś nie gra (mam w szafie dużo różnych odcieni fioletów, czerwieni) i te spodnie nijak do nich idą.. Mimo, że polowałam na jakieś jeansy jeansowe.. to jednak teraz wolę zainwestować w czarne..będą do wszystkiego pasować i na długo służyć ![]() Wówczas mogę zerknąć na tą koszulę, której poszukiwałaś ![]() Tylko daj mi dokładnie znać gdzie ją mogę znaleźć.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2010-08-20 o 22:03 |
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dzisiaj pisała jedna wizażanka będę bardzo wdzięczna jeśli będziesz mogła zobaczyć
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak stan funduszy się poprawi to kto wie.. kto wie.. ![]() Co do koszuli..chcesz żebym ją tylko zarezerwowała czy CI ją wzięła? Zawsze można telefonicznie zarezerwować i przełożyć rezerwację Piszę to w razie gdybyś chciała, abym ją kupiła, a ostatnio za dużo wydałam, żeby mieć jak zakładać (eh.. dobrze, że już wracam po wakacjach do pracy Wybiorę się pewnie w niedzielę albo poniedziałek po pracce Koło południa/po południu.Innym też mogę na coś zerknąć w Galerii Kazimierz bądź krakowskiej (jeszcze nie wiem do której się do końca wybiorę). Jeśli któraś z Was coś by potrzebowała to prosiłabym o załatwienie tego w sposób powyżej opisany (nie mam jak zakładać pieniążków )
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2010-08-20 o 22:21 |
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pisałam chyba o tym z dwa dni temu |
|
|
|
|
#2683 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo, że ja chyba jeszcze nigdy nie prosiłam o zakup jakiegoś przedmiotu, te prośby wcale, a wcale mnie nie irytują. Bardziej irytujące są inne uwagi
.Być może dzieje się tak dlatego, ponieważ dla mnie to nie kłopot pomóc w takiej sytuacji. Rozumiem, że ktoś bardzo chce coś posiadać, a ze względu na słaby asortyment danego H&Mu bądź allegrowych wyjadaczy nie ma szansy zrobić tego samodzielnie. Choć rzeczywiście ze 3 posty jednej użytkowniczki o tą samą rzecz na jednej stronie przechodzi ludzkie pojęcie . Staram się jednak zrozumieć, że potrzeba posiadania jest silniejsza Eh jakaś wyrozumiała jestem ostatnio . Może Wy tez powinnyście
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2010-08-20 o 22:43 |
|
|
|
#2685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wchodze na watek a tu same prosby o zakup :P |
|
|
|
|
#2687 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tylko o namolne wrzucanie postów prawie na każdej stronie tematu po kilka razy dziennie.
|
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najzwyczajniej nikt nie ma zamiaru jej pomóc. czasami mam wrazenie, ze pomaga sie tylko stałym bywalczyniom. jak o pomoc poprosi jakas nowa lub malo znana na tym wątku osoba, to najzwyczajniej jest olana. dlatego potrafie zrozumiec wizazanki, ktore na kazdej stronie wklejaja prosby eot
|
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie, to z jednej strony można prosić o pomoc w zakupie, ale są też pewnie granice
ale dziewczyny nie ma się co spierać!
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do próśb - jak widzę co stronę to samo, to też zaczyna mnie wkurzać zaśmiecanie wątku. Ja generalnie zauważyłam ,że ostatnio rożnie jest z tą pomocą. Czasem dostaje upierdliwe privy po kilka dziennie czy mogę w czymś pomóc, najlepiej żebym od razu biegła do galerii, założyła ze swojej kasy i natychmiast wysłała (i to najlepiej za free), zdarzyło się też, że ktoś mnie poprosił o zakup kurtki za 199 zł a napisał, że kasę mi przeleje za 2 tyg po zakupie Nie mam problemu z pomaganiem i wielokrotnie komuś coś kupowałam, ale trzymam się zasad - wpłata przed zakupem oraz tego ,że dana wizażanka jak czegoś potrzebuje to dzwoni sobie do galerii, sprawdza czy to jest i odkłada a ja odbieram(bo mogłabym tu przytoczyć min. 2 sytuacje, w których wizażanki poprosiły o zakup biżuterii a potem zamilkły(w momencie gdy nie można było zwracać biżu do H&m, więc z nią zostałam;/ lub przez tydzień odwlekały wpłatę za buty, które im kupiłam;/
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2010-08-20 o 23:49 |
|
|
|
|
#2691 |
|
Rozeznanie
|
WARSZAWA
![]() Dziewczyny orientujecie sie moze czy w H&M w zlotych tarasach jest puder brązujacy do twarzy i ciała taki duzy za około 20zł? niestety w arkadii nie było
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może wie czy w H&Mie są boyfriend jeans w rozmiarze mniejszym niż 27? Bo nie ukrywam, że w nich totalnie pływam, a krój mi się bardzo podoba
A u siebie mniejszych nie widziałam...
|
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje przed sekundką kliknięte na online shopie:
Bluzka w ciapki dla mamy- normalna cena 9.90 e, ja z rabatem 8 e. Bluzka z falbanką - 8e Buty na jesień- 9.90e z 29.90e Pasek-4.90e Bluzka z pudelkiem- 4,90e Torebka 3.95e Narzutka- 4.95e. Już nie mogę się doczekać
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę tej możliwości
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez denerwuja czasem takie posty , mozna zapytac raz czy dwa ale jesli ktos non stop cos wkleja to poprostu wątek jest nieczytelny. Ale wiadomo ze nie kazdy ma dostep do dobrze zaopatrzonego h&m i też chciałby jakas tam dana rzecz miec. Dlatego jestem za tym osobnym watkiem
I nie ukrywam ze równiez mogę cos komuś kupić ale patrze wtedy na ilosc postow i czy kojarze wizazanke itp
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny sa juz te bluzeczki?
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
zmyslyiemocje: a ile sobie życzą za przesyłkę?
|
|
|
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja płacę za przesyłkę ok.10 e, bo biorę płatne przy odbiorze.
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie o trencz bezowy, jak z rozmiarowką? Rzeczywiscie jest od 36? Jest typowa? Bylabym wdzięczna za zdjęcie real
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

ciekawe kiedy będzie
. (Na paznokciach lakier summer
Mieszkam w Anglii także może asortyment jest troche inny
A jak tak to po ile.
sorry.