![]() |
#3091 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() ![]() no dobra pod łokiem od śmiania się - a obwisa sie tylko z nieruchu, serio - dopiero tak pod 40stkę albo i później bo to od genetycznych uwarunkowań produkcji kolagenu czy jakoś tak zależy - tak sama z siebei z racji 26, 27, i dalej lat nie obwiśniesz a tak apropo zimno jest lepsze dla urody ![]() zatem czas pokochać jesień i zimę - wiem zimę to chyba niemożliwe w tym kraju - a od słońców będom zmarchy - haha Red - u nas palą ogniska od ponad tygodnia nie wiem co jest - jakaś przyspieszona jesień - ma to związek z polami ale nei ejstem z rolnictwem na bieżąco i nie wiem co się aktualnie wypala na polach ![]() Maja - twoje zdjecie ala foch gwiazdy na paparazzich genialne - bardzo fajna cała scenka - taka tró Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-23 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
grozi wypollizowaniem
|
o mamo..a ten Porter ma 60 lat
![]()
#3093 |
Nindżopesz
|
A ja czytam o biednych kotkach do adopcji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 |
Zakorzenienie
|
![]() robiłam przegląd lodówki i znalazłam masło kakaowe, masło shea, masło mango, olej jojoba i wosk pszczeli. Do tego mam trochę olejków eterycznych. Zastanawiam się czy by kostki do masażu nie wyprodukować. Taki coś jakby lush home made ![]() ![]() ![]()
#3095 | |||
Zakorzenienie
|
a z tak wkurzył?
![]() Cytat:
Ale, jak mawia moja gin, gdzie indziej "tyle dobra się marnuje" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() bleee ![]() Ide do wyrka Dobranoc ![]()
![]() |
#3096 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3097 |
Zakorzenienie
|
![]() i za każdym razem nade mną ręce załamuje "To jeszcze pani narzeczonego nie ma? Szybciutko w ciążę, bo im później tym będzie trudniej, albo i wcale" Taa... ![]() ![]() Papa ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-23 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym,i ostatnimi mam tysz tak samo ale coś tam sobie od czasu do czasu eksperymentnę ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
grozi wypollizowaniem
|
weźcie mnie dobijcie...normalnie chyba sie opije a potem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- kurde-nie moge znaleźc tekstu even now ![]() a przeciez juz go kiedys znalazłam-help ![]()
#3100 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() niech mnie ktoś uratuje ![]()
![]() |
#3101 |
grozi wypollizowaniem
|
#3102 | |||||
Zakorzenienie
|
iiiiidę no jak nie jak tak
![]() acha czyli mogę wpieprzać dalej i chodzić do Orsaya... ![]() ![]() mogłam pójść do Orsaya,bo dzis pyzy były i przez lustra w Reserved za karę nie zjadłam ![]() bym zobaczyła ![]() ![]() Cytat:
![]() a zdjęcia w tru klubie to przecież nie tak całkiem aktualne,zad mi się rozrósł podczas tych dwóch cięzkich lat tzw remontowania ![]() Kurdę te lustra w sklepach to mordercy som normalnie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() rozpoczeła ja zmianę koloru owłosienia ,dziś etap pierwszy był,jutro etap drugi,trochę się boję ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- a jak? powiedz to polecę i uratuję ![]()
![]() |
#3103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
polly wpisujesz w gugla even now i nic ? + lirycs też nic ? to jak pomóc Florens - aż się boję ale zapytam - How can I help you? ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
ja idę w pocemnianie - narrrrreszcie - tzn idę chyba next week bom zajęta |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3105 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wpisuję i nic ![]() ![]()
![]() |
#3106 |
Zakorzenienie
|
master plan - jeśli ten popielaty to avkowy to jest grejt - bardzo twarzowy i wyrazisty
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
kurcze muszę się czaic, bo mąż się jeszcze kręci
rozmowa była między teściem i mężem, dużo sobie wyrzygali, ja dużo się dowiedziałam , chyba nie było mi to potrzebne. Nie zasnę do rana, co ja tu w ogóle robię, mnie nie powinno tu w ogóle byc Fuck co za życie, co za ludzie
![]() |
#3108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomoc bendzie trudniejsza - pamietaj tez ze ludzie różne gópoty gadają w rozemocjonowaniu a faceci to juz uhuhu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
mam to samo - a farbowanie to była zabawa w odcienie niestety kończyła sie częściej źle, poza tym wyszło że mimo popielatego blondu natural dobrze mi jest w ciepłych odcieniach - no ja tez mam nadzieję że tą razą dotrwam do naturala - bo szamponuję się kolorystycznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wyobrażam sobie dokładnie jak sie mozesz czuć....:/, najgorzej jest jak faktycznie jakas jest częśc prawdy..ale czujemy ze to powinno byc inaczej postrzegane...-sory nie umiem wyrazic tego co myśle ![]() chodzi o to ze słyszy sie cos i myślisz-no w sumie prawda..ale to k...a nie tak...nie tak ludzie... ![]() Cytat:
![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-23 o 22:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
tak, czasem tak - no to włąśnie zależy - czasem trudno rozróżnić
ja np na gorąco w sytuacjach bucham jak wulkan lawą i z ludźmi się takimi ścierałam - bliskimi - ale okazało się być niegroźnie i oczyszczająco - zatem zależy czy sie stoi czy leży |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
chcę to napisac szybko i bez pamięci
mam przes...ne i mój mąz też, jesteśmy uwiązani, zależni i bezsilni. Wiszą nad nami harpie, pijawki w postaci teściów, poświęciliśmy firmie i "rodzinie" nasze najlepsze lata, wpakowaliśmy się w długi, mąż nie skończył studiów, nie chodzilśmy na imprezy, nie bawiliśmy się jak ludzie w naszym wieku. Była tylko firma i odbijanie sę do dna, praca, urzędy, sądy, kłónie. Od dna uż się prawie odbiliśmy, i co, teraz się okazuje że nic nam się nie należy, oni wiedzą lepiej, przecież my nic nie potrzebujemy Jak było źle to siedzieli cicho nic nie robili tylko biadolili i ręce załamywali, a teraz , tymi rękami wydają nasze pieniądze, bo to przecież ich jest ta firma, się należy. a my mamy dalej robic i o nic się nie upominac, dobrze nam przecież, a że straciliśmy dom, przeciez jest nowy, i co z tego, że nie nasz i na yadupiu, a oni w Sopocie mieszkaja jak znowu cos strace to ewentualnie koniowi moge zameldowac i tyle, do roboty, mamy kierownictwo, panstwo na wlosciach cos mi sie z klawiatura stalo, z rozpedu poprzyciskalam i sie zmienilo
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-23 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() (jak znam zycie to oni uważają ze powinniście ich za to wszystko całować o stopach ![]()
![]() |
#3118 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Cytat:
![]() ja się zawsze chętnie dzielę, zwłaszcza jak ktoś chce w zamian pozmywać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oglądam SATC,a to nowość ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
bu. ![]() młody Jagger nie był taki zły. Ale ja tam zawsze wolałam jego kolegę ![]() Cytat:
No i Skin Trussardi. Trochę w klimatach She Wood, tylko bardziej "skórzany". Ja bardzo lubię, ale boli mnie po nim głowa, więc nie używam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.