|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
dla mnie teraz celelem numer jeden w walce o piekny wyglad jest schudniecie tych 5kg na poczatek
a tak ogolnie to wlosy, zapuszczam mialam dlugie swego czasu ale scielam i gdy zaczelam scinac po pol roku mialam juz do uszu a zaczynalam od dlugosci po lokcie ;/ takze sie rozpedzilam, zapuszczam i dbam o nie, mam rozjasniane dosc mocno takze wymagaja duzo uwagi i odrosty prawie co miesiac trzeba je rozjasnic paznokcie zawsze dlugie i pomalowane lubie miec pomalowane paznokcie, na jeden kolor najlepiej po wakacjach wrocilam opalona a teraz juz schodzi a chcialabym zachowac ja jak najdluzej solarium nie uznaje ale moze polecacie jakies dobre kremy? pozdrawiam |
|
|
|
#962 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Piękne
![]() Jak miło przeczytać, że ktoś od rana się nie leni, tylko pięknieje ;d Ja dopiero wstałam, ale też za chwilę biorę się za siebie. Wysłałam CI na PW, bo tak nazachwalałam, że jeszcze ktoś by mnie posądził o reklamę ;d Jednak znów muszę pochwalić to drastyczne urządzenie - dosłownie dziurki znikają na moich oczach ![]() Żałuję jdynie, że nie zrobiłam zdjęć mojej twarzy przed wakacjami. Przeprowadziłam ostrą kurację, kiedyś przez dłuuuugi czas miałam trądzik, pozostały mi po nim blizny, dziurki, przebarwienia, zaskórniki, grudki no i jeszcze krostki, które pojawiają się przed okresem - masakra Odkryłam doskonały lek ( BREVOXYL) na krostki i grudki, które widać pod światło, zlikwidował też wągry Poprawa cery jest ogromna, szkoda że nie mam zdjęć, może zmotywowałyby innych Tak samo żałowałam po odchudzaniu, że nie narobiłam sobie fotek "przed", bo udało mi się zrzucić 20 kg No ale może i dobrze, lepiej żebym siebie nie pamiętała w takim stanie ![]() Często piszecie o BP, czy chodzi o białą perłę do wybielania ząbków? Szczerze mówiąc też chciałabym rozjaśnić zęby, ale mam dość problemowe, trochę nadwrażliwe i boję się, że nabroje ;d Mogę prosić o opinie ?
|
|
#963 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja dziś nic nie planuje nie chce mi sie. Prawie skończyłam już pierwszy zestaw BBL i dziś 24 dzień Insanity, już prawie połowa
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
![]() soph, super zdjęcia wstałam dzisiaj z wysypem czegoś na twarzy, pewnie przed @ i to zepsuło mi cały humor
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie myslalas zeby zmienic kolorek wlosow zeby nie katowac ich tak rozjasnianiem?.. nie mowie o brazie od razu ale o blondzie w formie farby? na pewno duzo by to wloskom dalo i lepiej i szybciej by rosly... u mnie tez szaro, przelotne deszcze ..
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2010-08-24 o 11:24 |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a biała perła jest rewelacyjna! ale jeśli masz wrażliwe zęby to nie wiem czy powinnaś jej używać |
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bardziej pomogły paski crest supreme niż biała perła.
Musiałabym powtórzyć kurację, za dużo kawy piję ostatnio
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie bardzo szaro i od rana pada... |
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dopiero odkryłam ten wątek, ale chętnie będę do niego częściej zaglądać, bo nie ma to, jak dobra motywacja. Ja dzisiaj idę kupić do apteki olejek rycynowy. Pierwszy raz będę go używać i jestem ciekawa efektów.
|
|
#970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ja zacieszam od kilku dni, mam znakomity humor i mam nadzieję, że nic tego nie popsuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkoda ichdbasz jakoś szczególnie o paznokcie? czy masz z natury ładne i niełamliwe? ![]() u mnie też taka śpiąca pogada ale to teraz wyskoczę sobie szybko do sklepu, a później porobie porządki w ubraniach i butach to może coś wystawię na wymianę![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() olejek rycynowy to bardzo fajna sprawa co prawda zastosowanie na butelce ma na zaparcia ale my mamy inne zastasowanie po pierwszym razie się nie spodziewaj cudów, ale jak będziesz systematyczna to zobaczysz efekty ![]() btw, dobrze, że napisałaś o nim, bo też muszę kupić, a zapomniałam ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#971 |
|
Wtajemniczenie
|
raz tylko rozjasnialam cale wloski
teraz tylko odrosty na reszte dobra farbe dwa razy do roku nakladam a co do paznokci to raczej nie mam z nimi probemu, rosna szybko, nie rozdwajaja sie, nie zolkna, chyba w genach je juz takie dostalam |
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak je postraszyłam, że założe żele to się uspokoiły
|
|
|
|
|
#973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
witam wszystkie nowe dziewczyny i zapraszam do udzielania się moja wieczorne i poranna pielęgnacja: -peeling kremowy Planet Spa z Avonu -masaż syrenką -standard na twarz -włoski : olejek Planet Spa Avon, szampon, odżywka i kuracja odbudowująca -balsam -regulacja brwi Cytat:
a jak długo zrzucałaś te kg? urządzenie drastyczne ale jeśli pomogłoby na rozstępy to warto byłoby się zastanowić koniecznie zdaj relacje!Cytat:
3maj się ![]() Cytat:
![]() fajne zdjęcia ![]() 3 część ![]() Cytat:
ja muszę zainwestować w mleczny lakier jakiego używasz? może wstawisz zdj pazurków??
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz cos o sobie![]() rycyna- dobra rzecz i tyle zastosowan i jeszcze ta cena.. nic tylko systematycznie stosowac
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak go masz zamiar używać ?moje pazurki po dwukrotnym moczeniu w rycynie i oliwie już wyglądają lepiej |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj nie, odradzam i jeszcze raz odradzam robilam kurs i sama potrafie nakladac zele, sobie zrobilam dwa razy, ot tak na jakas okazje i powiedzialam ze juz nigdy w zyciu nie ma nic gorszego dla paznokci nie rob tego, ja juz nie nakladam ani sobie ani innym po co sie tak okaleczac? sprzet lezy w polce, nieuzywany, pewnie sprzedam moze jakas odzywke nadkladaj? |
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację party_girl7 zapomniałam o najważniejszym!
Więc mam na imię Ewa, jak widać w profilu jestem z Gliwic. Mam 20 lat i studiuję na II roku Turystykę i Rekreację na GWSH w Katowicach. ![]() Soph w sumie ja myślałam o włosach, bo moje pazurki bez niczego są twarde i rzadko się łamią. :P
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dziurek raczej nie mam, tylko takie plamy... ![]() ![]() i co to za wałeczek ?ja na uda i rozstępy stosuję od wczoraj borowinę&torf bielendy. polecam perełki do kąpieli Apart, meeeeega relaks
|
|
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
co to za walecek na rozstepy?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkam pod gliwicami
|
|
#981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale raz już wybielałam i zęby bielutkie ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zamierzam wyjątkowo o siebie zadbać - nałożę waxa, BP, pomaluję pazurki, zrobię masaż pośladków... coś wymyślę humor mam wyjątkowo dobry, chociaż pogoda taka, jak u większości z Was - jeszcze nie padało, ale chyba zaraz zacznie
|
||
|
|
|
#982 |
|
Zadomowienie
|
buahhot będziesz wybielać ząbki nową pastą ?
|
|
#983 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiście zdam relację , dzisiaj znowu pokatuję te rozstępy ;d Przydałaby mi się dodatkowo jakaś substancja aktywna na nie, muszę poszukać czegoś skutecznego ![]() Cytat:
Pisałam o nim wczoraj wieczorem, z tym, że dopiero zaczęłam go używać na tę partię i na efekty trzeba jeszce poczekać, ale czytałam wczoraj opinie na forach i było tam wiele zadowolonych kobiet
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam się czy nie nałożyć samoopalacza na twarz
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- SailorMoon a jak długo czekałaś na efekty jak używałaś tego wałka?
|
|
|
|
#985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mozesz podac link do opinii?
|
|
|
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jaki stosujecie krem do twarzy na dzień? Czy on jest konieczny? Ja z powodu braku odpowiedniego nie mam żadnego, czy to bardzo źle?
|
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was pytanie od gdzieś ponad miesiąca na obu dużych palcach u stóp pojawiło mi się do połowy zgrubienie. Obcinałam paznokcie systematycznie, by odrosły i teraz w sumie prawie już tego nie mam. Mam do Was pytanie, czy mogły to spowodować buty, które rok temu nosiłam przez 2 tyg, jak byłam w górach i były na mnie o rozmiar za małe? Jak schodziłam to bolały w sumie mnie te palce, ale dziwie się trochę, że dopiero po roku to wyszło... .
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#988 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj niedobrze krem powinnas jakis miec ja tez dlugo szukalam jakiegos dobrego dla siebie niestety jeszcze takiego nie odkrylam teraz mam krem na dzien z avonu, seria solutions z granulkami koloryzujacymi, na noc uzywam ziaii kiedys ziajki |
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?ja używam matująco- nawilżającego Garnier czysta skóra raz dziennie. |
|
|
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

urządzenie - dosłownie dziurki znikają na moich oczach 
Odkryłam doskonały lek ( BREVOXYL) na krostki i grudki, które widać pod światło, zlikwidował też wągry 

..

ale my mamy inne zastasowanie
wystarczy Marzena 

a jak długo zrzucałaś te kg? urządzenie drastyczne ale jeśli pomogłoby na rozstępy to warto byłoby się zastanowić 
i jeszcze ta cena.. nic tylko systematycznie stosowac