|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Hey dziewczynki
![]() ![]() I od razu mam pytanko: jestem szczupla (164-45 kg) więc w gre wchodzi tylko szycie sukni, znacie jakaś fajna krawcową w naszym woj?? |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
Kiedyś poleciłabym ci salon na świętoduskiej, bodajże 3 brama w lewo (zaraz za sklepem z męskimi koszulami itp.), ale teraz polecam Ci unikać tego salonu ![]() Czy ja wiem czy w grę wchodzi tylko szycie.. Mierzyłaś już może jakieś suknie w salonie? Oni tam zazwyczaj dopasowują wszystko ![]()
![]() |
#633 |
Rozeznanie
|
![]()
Powiem szczerze, ze nic jeszcze nie mierzyłam choć zaczełam się już rozglądać! Starsznie podobaja mi się suknie w stylu hiszpanskim tj. z falbankami, oczywiscie niezbyt bujnymi, zeby było mnie widać wsród tej sukni
![]() A no i jestemn zakochana w sukniach z Madonny. Czemu nasz Lublin nie ma ani jednego salonu;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#634 | ||
Zakorzenienie
|
Tenaya24, jestem stanowczo za pierwszym fotografem
![]() Po 1, ma dużo bardziej (DUŻO) rozbudowane portfolio i są tam zdjęcia z wielu imprez ( w tym drugim jest bardzo ubogie). Po 2, chyba najważniejsze. Możemy obejrzeć zdjęcia zarówno te pięknie wykadrowane, które można obejrzeć w każdym portfolio, ale i takie "zwykłe" ujęcia, których będzie bardzo dużo, bo nie oszukujmy się, ale nie wszystkie zdjęcia spośród np 500 będą zapierajace dech w piersiach (mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi). Kiedyś ktoś mi dał radę, żeby obejrzeć pełną sesję, bo na stronach często są tylko "wybrane" często nagradzane prace i myślę, że miał rację ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Rozeznanie
|
Frogusku, Bianeczko dzięki wielkie
![]() Laseczki zgłupiałam już kompletnie ![]() ![]() ![]() ![]() Frogusku, Bianeczko dzięki wielkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie przywiązuję zbyt dużej wagi do zdjęć - na szczęście u nas będzie je robił znajomy fotografik, który zresztą zrobił nam kilka lat temu świetną sesję i którego efekty pracy widziałam. Kamera to w ogóle nie wchodzi w grę - to nie moja bajka. Natomiast gdybym miała do wyboru zdjęcia albo fajną podróż poślubną - to zdecydowanie postawiłabym na to drugie. Ale to Twój wybór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tym roku zrobiłem wyjątek dla kuzynki raz bo ją bardzo lubię a dwa ma wesele w styczniu i robię dla niej ślub z ponad 50% rabatem.
![]() |
#639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-09-03 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a no to źle przeczytałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do nowej opcji to może i byscie zaoszczędzili pieniadze, ale jest jedno małe ale.. chrześniak to prawie że rodzina, a bynajmniej znajomy. I z własnego doświadczenia jak i znajomych lepiej do takiej usługi nie brać kogoś kogo się zna, bo bedzie problem: - z wyegzekwowaniem tego co dany foto miał nam zrobić a nie zrobił - jeśli zrobi coś nie tak to może byc nam niezręcznie powiedzieć ze jego praca nam się nie podoba I możemy wtedy zostać i bez fajnych fotek i bez rodziny, bo się jeszcze poobrażają ![]() Jesli Wam zależy na fajnych fotkach to polecałabym wybor jakiegoś 'niezależnego' fotografa ![]()
![]() |
#643 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#644 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam, że ludzie to są pazerni na pieniądze. Może "sława" im uderza do głowy. Byłam dzisiaj u wokalistki tego zespołu z którego zrezygnowaliśmy porozmawiać o zwrocie zaliczki chociaż w połowie. Powiedziała mi, że dzięki mnie ma wolną sobotę to sobie odpocznie i wyjedzie gdzieś, ale zaliczki nie odda. Za moje pieniądz będzie jeździć
![]() Mówię jej, że wierzę, że będzie tna tyle uczciwa i jak jej się trafi jakieś wesele to odda zaliczkę, a ona na to, że nie wierzy, że jakieś wesele będzie. A nie powiedziała, że będzie uczciwa!!! Do wesela zostało jeszcze 9 miesięcy. A co z tymi, co w ciągu 2 miesięcy decydyją się na wesele? Teraz jeszcze bardziej się cieszę, że z niej zrezygnowałam ![]() Każdy kto ich bedzie chciał brać na wesele będę odradzać. Edytowane przez urszulac1 Czas edycji: 2010-09-29 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#647 |
Raczkowanie
|
Tyle dobrze, że mam możliwość sprawdzić czy faktycznie nie będą grać tego dnia. Jeśli mnie oszuka zrobię jej reklamę w internecie.
![]() Niech się wypcha pieniędzmi, nie zbiednieję, a teraz mam chociaż głowę spokojną, bo ostatnio słyszałam, że pije na weselach i później jest z nią kłopot. Nasz obecny zespół mówi, że oddają zaliczki, chyba, że ktoś przychodzi miesiąc przed rezygnować, to wtedy nie. czy faktycznie tak jest to tylko oni wiedzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-09-03 o 11:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po 2- o jakiej sprawie mówisz? To, że będę znajomym odradzała ich zespół, za to mnie pozwie do sądu? Daj spokój. Jak na razie nie podałam nazwy tego zespołu, więc nikt nic mi nie może zrobić. Po 3- nie chcę,żeby się spowiadała. Mamy kilku wspólnych znajomych, wystarczy ich zapytać czy gdzieś grają i już wszystko wiem. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 |
Rozeznanie
|
No to zaczynamy relację :
![]() W piątek do południa szukaliśmy parasolki białej – objeździliśmy pół Lublina i z płaczem szukałam tej parasolki – lało niesamowicie aż się załamałam ![]() na 18:30 pojechaliśmy ostatni raz nasz taniec przećwiczyć… wyszło nam tylko pierwszym razem a później to już ciągle jakieś pomyłki i załamka, że nam nie wyjdzie i kiszka będzie ![]() Poszliśmy spać – nie mogłam dłuuugo zasnąć i TŻ też – walaliśmy się po łóżkuL Rano obudziłam się o 5 i już nie mogłam zasnąć – spojrzałam przez okno a tam takie potworne chmury ![]() TŻ zawiózł mnie do fryzjera – i po dwóch godzinach miałam wyczarowaną super fryzurkę… Przyjechał TŻ i uśmiech od ucha do ucha, że super wyglądam ![]() Zawiózł mnie do domku zapakował gajerek i resztę dodatków i pojechał… Przyjechała Elizka – pomalowała najpierw moją mamę, później siostrę i na końcu mnie…. Stresu nie było – nawet Elizka się śmiała, że jeszcze nie widziała tak wyluzowanej panny młodej (wcinałam sobie kanapki ze smalcem, kleiłam rożki na płatki kwiatów itp.). Stres mnie dopadł dopiero jak wybiła godzina 14 i wiedziałam że TŻ już wyjeżdża… Zaraz zaczęli się zjeżdżać goście… Przyjechał TŻ policytował się z siostrą o mnie, przywitaliśmy się z gośćmi i poszłam się ubierać… Ubieranie poszło sprawnie… Później zeszłam po długich kręconych schodach a na dole wielkie WOW Błogosławieństwo poszło błyskawicznie – moim rodzicom głos drżał niesamowicie aż i mi świeczki w oczach stanęły… Wyszliśmy z domu i się zapakowaliśmy do samochodu – wtedy dopiero emocje opadły i był luuuzik jadąc do Kościoła śpiewaliśmy sobie itp. I ogólnie śmiechu było co niemiara ![]() Po drodze zamknęli nam przejazd kolejowy i tak staliśmy 10 min aż pociąg przejedzie – taka brama była a nikt flaszki nawet nie chciał ![]() Idąc do Kościoła już był luzik zupełny ![]() Msza minęła błyskawicznie… dosłownie to była chwila – pierwszy raz dokładnie wysłuchałam kazania – było takie nasze osobiste J no i wyjście – a przy wyjściu deszcz ![]() Wcisnęli mnie pod jakiś daszek i długa kolejka gości do życzeń ![]() Pojechaliśmy na salę a tam nikt na nas nie czekał – przykro trochę, ale ktoś puścił plotkę na chwilę przed naszym przyjazdem że będziemy za 10 min ![]() ![]() Ale było minęło – weszliśmy, zjedliśmy, wódkę osłodziliśmy i był nasz BOSSSSKI pierwszy taniec – płynęliśmy po prostu- nawet nie wiem kiedy ten taniec się skończył – wszyscy goście stali z otwartymi buziami ![]() I zabawa, zabawa, zabawa…. Zespół tak super grał, że goście się cały czas bawili na parkiecie i nie było nawet czasu na biesiadę za stołami… Teściowa pokazała różki – ale to już się kwalifikuje na drugą powieść ![]() Wrrrr mam jej serdecznie dosyć – sam jej własny rodzony syn ma jej dość ![]() PS Zgnił mi bukiet ślubny ![]() Aara zapomniałam Wam opisać przysięgę – jak mówiliśmy przysięgę, to TŻ zaczął drżeć głos i nie patrzyłam mu już w oczy żebyśmy się nie poryczeli… Potem Ja i obrączki – TŻ złapał za swoją i mi wkłada na palec i nic nie widział że mu znaki daję że to nie ta ![]() Ogólnie wszystko było SUUUUPER i chciałabym jeszcze raz ![]() Teraz krótko co polecam: - lokal - Katarzynka – REWELACJA – gorąco polecam – co godzinę ciepłe danie, jedzenia dużo, pyszne, sala ekstra, właściciele też super ![]() ![]() ![]() -zespół VENTURO – polecam z czystym sumieniem – wszyscy goście zachwalali zespół – zabawiali gości ekstra i pierwszego i drugiego dnia, oczepiny też rewelacyjne – aż płakaliśmy ze śmiechu… ![]() - zdjęcia 2F STUDIO – jeszcze nie mięliśmy sesji bo ciągle pada, więc jak już będziemy po i będę miała zdjęcia to dam znać czy jesteśmy zadowoleni - kamerzysta – Staszek Pliszko – przez całe przygotowania i wesele był praktycznie niezauważalny – jak dostaniemy film to też zdam relację -bukiet – nasza Liwaczka – był bardzo ładny, butonierki też ale bez jakiegoś szału – dekorację na samochód tak przyczepiła, że starszy musiał wszystko przesuwać, bo wycieraczki by zmiotły wszystko - ciasto – cukiernia NINA – ciasto i torty pychotka ![]() -pierwszy taniec - Ola z Extreme Studio z Kunickiego- super – podziwiam ją że miała do nas cierpliwość ![]() - makijaż – Eliza Wawryniuk – polecam serdecznie, makijaż rewelacja, podobałam się sama sobie i przetrzymał całą noc ![]() - fryzurka – Atelier 21 na Sikorskiego /Pani Jagoda/ – wyczarowała mi cudo na głowie, choć przyznam szczerze, że próbna mi się bardziej podobała ![]() -paznokcie – koleżanka siostry mi robiła – zapłaciłam grosze -80zł a są rewelacyjne Suknia też zrobiła furorę – wszystkim się bardzo podobała… Jak będę miała zdjęcia to dam Wam znać i powysyłam na e-maile ![]() Jeśli macie jakieś pytania to piszcie, postaram się każdej z Was osobno odpowiedzieć
#651 |
Rozeznanie
|
Super carolciu
![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że opinia na temat Katarzynki jest dobra ![]() I jeszcze raz GRATULACJE ![]() ![]() ![]() aaa i czekamy na fotki ![]() ![]()
![]() ![]() Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2010-09-03 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#652 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() Jak czytam takie recenzje to nie mogę się doczekać swojego! ![]() A ten twój tż dał numer z tymi obrączkami hehehe ale to raczej taka przyjemna wpadka, teraz będziecie siez tego śmiać ![]() ![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-09-03 o 13:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#653 |
Raczkowanie
|
Tutaj akurat wokalistka jest szefem. Założyła ten zespół razem z mężem, ale mąż wyjechał za granicę i dobrała sobie dwóch panów.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 | |
Zakorzenienie
|
No teraz czas na wrześniówki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Rozeznanie
|
Tort mieliśmy śmietanowy jagodowo - truskawkowy i malinowo- truskawkowy - pychota
a ciast to już nie pamiętam- zdałam się na Panią właścicielkę i ona mi ciasta wybrała i ilości ![]()
#656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozostała mi jeszcze kuzynka, która mogła by interweniować ale nie chcę żeby przez nas miała nieprzyjemności bo wokalistka to rodzina jej męża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Daję sobie na razie z nimi spokój. Jak nic się nie zmieni to po weselu się nimi zainteresuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
No mnie zostało 5 tygodni
![]() ![]()
![]() |
#660 |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczynki za cenne wskazówki, w koncu poczta pantoflowa jest najlepsza ;-)
ps. jak myslicie, czy makijazystki dojezdzaja do klientki? bo ja mieszkam ok. 40km od Lublina, a w mojej miejscowosci nie ma nikogo kto byłby wyczarować na mojej buzce coś ekstra.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.