Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!! - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-04, 23:12   #2431
Paula_M
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!

nie od razu Rzym zbudowano - zacznij od 100m

Kolorowych snów
Stary 2010-09-05, 10:46   #2432
onika891
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
witamy bardzo nam miło, że do nas dołączasz ile masz lat, i w zrostu, czym się zajmujesz?? waga to nic, ważne, żeby ciało się poprawiało więc się nie martw
a Witam lat mam 20 w wigilie będzie 21 mam tylko 161 cm i kończą mi się moje studenckie wakacje.

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Wiatmy serdecznie
Wagą się nie przejmuj ważn, że efekty widzisz
Ja zapewne w tym tygodniu nic nie straciłam na wadze (tak czuję), ale widzę też, ze wyglądam już inaczej.. szczuplejj
Vrawa za bieganie.. ja jakoś nie mogę sie do niego przekonac.. już siebie widzę wyszykowaną gotową do biegu a po 100 metrach zadyszka i powrót do domu heh
Tylko czasami mam wrażenie że tego efektu może jednak nie ma skoro na wadze ani g różnicy to może tylko sobie wmawiam że moje wypociny coś dają taki mały dylemat Co do biegania to strasznie ciężko jest zacząć ale po tygodniu to już odruch wstajesz, wcinasz śniadanko chwilka na strawienie i powolutku biegniesz teraz już czuję brak biegania jak coś mi pokrzyżuje plany. Proponuje Ci zacząć od marszo-biegu. 2 minutki truchtania 1 spacer i znowu 2 minutki truchtania i nawet nie zauważysz jak czas biegu się wydłuży(obowiązkowo słuchawki na uszy)

onika891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:04   #2433
Malenka321
Zakorzenienie

hej dziewuszki. ja dizś dzien wolnego od ćwiczeń i az dziko się czuję. Zastanawiam się, czy moge zjeść kawałek ciasta?? a mama mnie dziś zobaczyła i była w szoku , że mam taki brzuch bo widziała mnie tylko w bieliźnie. Po nogach sama widze jaka óźnica.. pół miesiąca ćwiczen 8 minut legs i 4 cm mniej. więc mam motywację ćwiczyć daelj aż celulit zniknie. a mój brzuch wcale dziś nie taki płaski bo robi się piłka a i piersi zaczynaja dawac o sobie znać... tesknie,.

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez onika891 Pokaż wiadomość
a Witam lat mam 20 w wigilie będzie 21 mam tylko 161 cm i kończą mi się moje studenckie wakacje.

Tylko czasami mam wrażenie że tego efektu może jednak nie ma skoro na wadze ani g różnicy to może tylko sobie wmawiam że moje wypociny coś dają taki mały dylemat Co do biegania to strasznie ciężko jest zacząć ale po tygodniu to już odruch wstajesz, wcinasz śniadanko chwilka na strawienie i powolutku biegniesz teraz już czuję brak biegania jak coś mi pokrzyżuje plany. Proponuje Ci zacząć od marszo-biegu. 2 minutki truchtania 1 spacer i znowu 2 minutki truchtania i nawet nie zauważysz jak czas biegu się wydłuży(obowiązkowo słuchawki na uszy)

kochana ale może poprostu ciało Ci się ujędrnia?? a powiedz mi jesz mniej??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:06   #2434
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewuszki. ja dizś dzien wolnego od ćwiczeń i az dziko się czuję. Zastanawiam się, czy moge zjeść kawałek ciasta?? a mama mnie dziś zobaczyła i była w szoku , że mam taki brzuch bo widziała mnie tylko w bieliźnie. Po nogach sama widze jaka óźnica.. pół miesiąca ćwiczen 8 minut legs i 4 cm mniej. więc mam motywację ćwiczyć daelj aż celulit zniknie. a mój brzuch wcale dziś nie taki płaski bo robi się piłka a i piersi zaczynaja dawac o sobie znać... tesknie
Rany tylko dwa tygodnie ćwiczeń i aż 4 cm? Super! Ćwiczyłaś codziennie właśnie po te 8 minut i tylko tyle?

A ciasta zjedz, jeden kawałek po takim okresie czasu wyrzeczeń Ci krzywdy nie zrobi.
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:08   #2435
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Rany tylko dwa tygodnie ćwiczeń i aż 4 cm? Super! Ćwiczyłaś codziennie właśnie po te 8 minut i tylko tyle?

A ciasta zjedz, jeden kawałek po takim okresie czasu wyrzeczeń Ci krzywdy nie zrobi.

no tylko jak byłam u TZ to nie cwiczyłam wiesz ja mysle, że tyle mi spadło bo jak sie mierzyłam w tamtym miesiącu to było 53 po środku a teraz mam 49-50 a na samej górze 53 i naprawde się zmienia kształt. odpadają te boki po stronie ud a no i byłam z 4 razy na wspinaczce i u mnie w domu sa schody to jak cos chce musze wyleciec więc z 20 razy to robię:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-05, 11:12   #2436
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
no tylko jak byłam u TZ to nie cwiczyłam wiesz ja mysle, że tyle mi spadło bo jak sie mierzyłam w tamtym miesiącu to było 53 po środku a teraz mam 49-50 a na samej górze 53 i naprawde się zmienia kształt. odpadają te boki po stronie ud a no i byłam z 4 razy na wspinaczce i u mnie w domu sa schody to jak cos chce musze wyleciec więc z 20 razy to robię:P
To muszę koniecznie to zacząć ćwiczyć
Stary 2010-09-05, 11:17   #2437
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
To muszę koniecznie to zacząć ćwiczyć

jeszcze Ci powiem, że zauważyłam, że celulit na dupencji mi zmalał powaznie. Od odchudzania pieknie mi zmalała dupa bo miałam ponad 100 cm a teraz mam 90 tylko, ze zrobiła sie płaska i zaczęłam jeszcze 8 minut buns. Bola nogi przy tym jak fiks ale tez przy tym nogi się wyrabia więc mam 2 w 1

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-05, 11:35   #2438
antidotum89
Wtajemniczenie

hrzesze!! koljeny raz, mama wolna chate tydzien wiec tz u mnie mieszka wczoraj zamowilismy pizze.... ale zjadłam2 kawałki, a dzis trzeci:P a teraz cwicze, postanowiłam ze dzis dzien bez kolacji, albo chociaz nie jem po 18. narazie za mna: 25 minut stepper, 20 minut rowerek, rozciaganie, i jakies 10 minut cardio z cwiczen "brazill butt lift" czy cos, ale to nie koniec, mam zamiar sie cudownie zmeczyc dzis, wiec pewnie zrobie cos z serii 8 min,.

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:36   #2439
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
hrzesze!! koljeny raz, mama wolna chate tydzien wiec tz u mnie mieszka wczoraj zamowilismy pizze.... ale zjadłam2 kawałki, a dzis trzeci:P a teraz cwicze, postanowiłam ze dzis dzien bez kolacji, albo chociaz nie jem po 18. narazie za mna: 25 minut stepper, 20 minut rowerek, rozciaganie, i jakies 10 minut cardio z cwiczen "brazill butt lift" czy cos, ale to nie koniec, mam zamiar sie cudownie zmeczyc dzis, wiec pewnie zrobie cos z serii 8 min,.

ooo:P a u mnie TŻ będzie jutro raczje więc tez zrobie jakąś pizze:P a co mi tam:P:P

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-05, 11:40   #2440
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Za pizzę masz A co do kolacji to opuszczanie posiłków przy odchudzaniu nie jest dobrym pomysłem. Organizm musi mieć dostarczane regularnie posiłki, aby się nie bronił i łatwiej spalał zalegający tłuszcz

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
ooo:P a u mnie TŻ będzie jutro raczje więc tez zrobie jakąś pizze:P a co mi tam:P:P

A masz na zaś Dziewczyn nie ma to ja muszę normę wyrobić
Stary 2010-09-05, 11:41   #2441
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Za pizzę masz A co do kolacji to opuszczanie posiłków przy odchudzaniu nie jest dobrym pomysłem. Organizm musi mieć dostarczane regularnie posiłki, aby się nie bronił i łatwiej spalał zalegający tłuszcz

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

A masz na zaś Dziewczyn nie ma to ja muszę normę wyrobić
a może jednak nie zjem hahah

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-05, 11:45   #2442
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
a może jednak nie zjem hahah
No popatrz, jak Ci łatwo wybić co poniektóre pomysły z głowy
Stary 2010-09-05, 11:50   #2443
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
No popatrz, jak Ci łatwo wybić co poniektóre pomysły z głowy

chciałąm przypomnieć, że już jestem na U:P:P więc czasem mogę

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-05, 11:53   #2444
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
chciałąm przypomnieć, że już jestem na U:P:P więc czasem mogę
A no możesz, dlatego na ciasto dzisiaj pozwoliłam
Stary 2010-09-05, 11:54   #2445
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Heloł Słońca Wy Moje
No i @ przyszła w końcu.. ale z takim bólem sie w srodku nocy jeszcze nie obudziłam musiałam wstac wcześnie, zeby coś zjeśc i wziąc tabletki przeciwbólowe i rozkurczające.. Po takiej dawce leków mnie scięło i zasnęlam znowu.. ale prawie zaraz po jedzeniu, a to dobre nie jest chyba też zrobię sobie dzień wolny od cwiczeńń bo z bólu nie dam rady no chyba, ze jakimś cudem mi przejdzie to postaram sie chociaż buns i legs zrobic, a brzuszki to niee

Na śniadanko wszamałam rybkę w occie i do tego pół pełnoziarnistej bułki + kawa z mlekiem 0,5%

II śniadanko jabłko

A dalej nie wiem co :P

Cytat:
Pokazuj natychmiast bo za tą pizze należa Ci się !!
A za cwiczonka

P.S. ALe mam ochotę na słodkie przez @ ale dam radę.. muszę się jakoś powstrzymac

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 11:59   #2446
Limone
Zakorzenienie

No ja robię dwa dni przerwy, bo jednak siłownia mi się dała we znaki. Z tym, że wczoraj za to prawie cały dzień spędziłam poza domem na zakupach z m. i spacerze, więc ruch był. A dzisiaj książka, łóżko i herbatka, bo leje i zimno jest. Później pewnie trochę popracuje, jak dostanę potrzebne informacje.
Stary 2010-09-05, 12:00   #2447
yessabell
Wtajemniczenie

Hej wszystkim daaawno mnie tu nie było ;/
przyszedł @ i dzis robie se dzien wolny od cwiczen. wczoraj i przedwczoraj dałam sobie niełży wycisk wiec dzis odpoczne. a razem z okresem mam doła ;/ i do tego łapie mnie przeziębienie... ech....
Stary 2010-09-05, 12:18   #2448
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
Hej wszystkim daaawno mnie tu nie było ;/
przyszedł @ i dzis robie se dzien wolny od cwiczen. wczoraj i przedwczoraj dałam sobie niełży wycisk wiec dzis odpoczne. a razem z okresem mam doła ;/ i do tego łapie mnie przeziębienie... ech....
Witaj Słońce ;*
u mnie podobnie pojawił się @ i odrazu smutno, bo brzuchol taki wielki się zrobił.
Jutro się nie ważę.. poczekam aż @ się skończy.. Będzie bardziej wiarygodna ta waga..

ehh.. mam ochotę pocwiczyc.. ale nie mam sily

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2010-09-05, 12:29   #2449
merry22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez puchatek77 Pokaż wiadomość
Witam, jestem tu kompletnie nowa i chciałabym zacząć (ponownie, może tym razem z lepszym skutkiem ) odchudzanie. Nie chcę się wtryniać osobom, które już są zgrane na różnych wątkach, dlatego zaczęłam nowy Ktoś chętny, żeby rozpocząć razem ze mną walkę ze zbędnymi kilogramami? Razem zawsze raźniej, łatwiej i przyjemniej!!
Hej puchatku,jestem merry,od dzis rozpoczynam odchudzanie,mam 155cm wzrostu i waze 56.3 kg.Od teraz nie jem wcale chleba ,robie trzy razy w tyg po 40 brzuszków , pije wode i schudne,bo juz mi cięzko nosic siebie..Dołaczam sie zatem...
merry22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:37   #2450
honeyasik86
Wtajemniczenie

dzień dobry dziefcynkiii wrocila córcia marnotrawna tęskniłyście? laski jaka dzisiaj mnie śmieszna historia spotkała To juz drugi raz normalnie :P wychodze z biedronki, a jakis facet, starszy łapie się za głowe i mówi: Och Boże jaka piekna dziewczyna, jaka piękna! " ja się tylko usmiechnełam i poszłam :P hihihi nie ma to jak dostac komplement od starego pryka hihihi Nie wiem jak wy tez tak macie, ze jak idziecie koło jakiejś wystawy to sie przeglądacie w szybie, całość swojej figury?? bo ja tak ostatnio robie cały czas ihihi wiem, wiem krejzolka ze mnie, ale powiem Wam, że coraz bardziej mi sie moje ciałko podoba Naprawde
Stary 2010-09-05, 12:39   #2451
Paula_M
Zakorzenienie

ja zostałam dziś zdemotywowana...

zważyłam się, na wadze tylko 0,5kg mniej i to z wahaniami do 0,3kg!
i wymiary te same!
cały tydzień kręciłam tym pie***** hh po 30' i co? zero zmian w talii!
a nie, wymiary nie są te same, w brzuchu mam 4cm więcej!
BEZ SENSU!

dziś po kawałku ciasta jednego i drugiego - dawka słodkiego wyczerpana na dziś
na śniadanie pyszne placuszki z otrębów i jogurtu naturalnego, cynamon, jabłka mama była zachwycona, bo odstąpiłam jej kilka i powiedziała, że chce jeszcze to będzie me śniadanie nr 1
IIśn rosół i w nim 150g makaronu jajecznego + śliwki
zaraz idę zrobić sobie kawę z cynamonem i śmietanką
odrobię lekcję, ogarnę codo szkoły i w ogóle, a po południu rower i bieg i może jakieś ćwiczenia, no i to hh...
nie wiem już, co robić nie mam czasu na zbyt wiele ćwiczeń, a chciałabym na nogi robić, np. te 8'legs bo aż zaskoczył mnie wynik Maleńkiej - to było codziennie? i który filmik? bo jest ich kilka
i chciałabym a6w bo też cudne efekty
do tego chcę biegać 5x/tydzień
i dalej kręcić hh...

ehhh, dzisiejsze wyniki trochę mnie zdołowały... tak ładnie trzymałam się diety, hh i w ogóle

ale mi się chce słodkiego! chyba zjem jeszcze ciasta, ale tylko piernika, bo to drugie dużo kcal

to naprawdę nie ma sensu... ja będę dalej ćwiczyć i się odchudzać, ale dzisiejszy ranek trochę mnie podłamał

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Pociesza mnie jedno, a raczej poprawia humor:
zrobiłam mamie ładne, delikatne pazurki, z których jest mega zadowolona i ja w sumie też
Stary 2010-09-05, 12:40   #2452
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merry22 Pokaż wiadomość
Hej puchatku,jestem merry,od dzis rozpoczynam odchudzanie,mam 155cm wzrostu i waze 56.3 kg.Od teraz nie jem wcale chleba ,robie trzy razy w tyg po 40 brzuszków , pije wode i schudne,bo juz mi cięzko nosic siebie..Dołaczam sie zatem...

to co jesz zamiast chleba??

yessabell co to za olewanie nas??:P:P wy dostałyscie @ a ja jeszcze mam 5 dni a juz brzuchol.

Asik śliczna dziewczyna dostaje komplementy. Oj tak przyglądam się swojej figurze i zastanawiam, kiedy będe perfekto ale juz siebie zaczynam lubic

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-05, 12:40   #2453
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

ja zmykam.. właśnie TŻ-ta brat zadzwonił.. Za 2 godziny wpadnie z żona a tu bajzel.. ide sprzatac!!

merry22 Witaj

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2010-09-05, 12:40   #2454
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Hejo

Witaj Merry

O widzę że Limone dzielnie wszystkich pilnuje w zastępstwie za honej i heroine

yessabel kochana główka do góry , będzie dobrze

Co za urodzaj na @ w tym tygodniu całe szczęście że moja już poszła się no

ja dziś chyba nie ćwiczę nie chce mi się

miłego dzionka

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 12:46   #2455
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość

ja zostałam dziś zdemotywowana...

zważyłam się, na wadze tylko 0,5kg mniej i to z wahaniami do 0,3kg!
i wymiary te same!
cały tydzień kręciłam tym pie***** hh po 30' i co? zero zmian w talii!
a nie, wymiary nie są te same, w brzuchu mam 4cm więcej!
BEZ SENSU!

dziś po kawałku ciasta jednego i drugiego - dawka słodkiego wyczerpana na dziś
na śniadanie pyszne placuszki z otrębów i jogurtu naturalnego, cynamon, jabłka mama była zachwycona, bo odstąpiłam jej kilka i powiedziała, że chce jeszcze to będzie me śniadanie nr 1
IIśn rosół i w nim 150g makaronu jajecznego + śliwki
zaraz idę zrobić sobie kawę z cynamonem i śmietanką
odrobię lekcję, ogarnę codo szkoły i w ogóle, a po południu rower i bieg i może jakieś ćwiczenia, no i to hh...
nie wiem już, co robić nie mam czasu na zbyt wiele ćwiczeń, a chciałabym na nogi robić, np. te 8'legs bo aż zaskoczył mnie wynik Maleńkiej - to było codziennie? i który filmik? bo jest ich kilka
i chciałabym a6w bo też cudne efekty
do tego chcę biegać 5x/tydzień
i dalej kręcić hh...

ehhh, dzisiejsze wyniki trochę mnie zdołowały... tak ładnie trzymałam się diety, hh i w ogóle

ale mi się chce słodkiego! chyba zjem jeszcze ciasta, ale tylko piernika, bo to drugie dużo kcal

to naprawdę nie ma sensu... ja będę dalej ćwiczyć i się odchudzać, ale dzisiejszy ranek trochę mnie podłamał

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Pociesza mnie jedno, a raczej poprawia humor:
zrobiłam mamie ładne, delikatne pazurki, z których jest mega zadowolona i ja w sumie też

a ty nie masz przypadkiem@?? może od tego więcej cm mierz się rano na czczo możesz miec też wzdęcia. jeśli przy okresie masz0,5 kg mniej to i tak ładnie

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-05, 12:48   #2456
Paula_M
Zakorzenienie

pomiary robiłam rano, na czczo, bez ubrania i nie mam @ i raczej się nie zapowiada, bo miałam pod koniec sierpnia...
Stary 2010-09-05, 12:50   #2457
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paula_M Pokaż wiadomość
pomiary robiłam rano, na czczo, bez ubrania i nie mam @ i raczej się nie zapowiada, bo miałam pod koniec sierpnia...

to może wczesniej się źle zmierzyłas?? kochana spokojnie nie od razu rzym zbudowano poponuje robić ze mną 8 minut abs. Chcesz??

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-09-05, 13:03   #2458
Limone
Zakorzenienie

Mysteriness pilnuje, pilnuje, bo ktoś musi

Paula_M nie martw się. Już i tak sporo schudłaś. Z tego co słyszałam warto zmieniać trening po około 4-6 tygodni. Już dwóch trenerów mi to mówiło. Organizm się po pewnym czasie przyzwyczaja do danego wysiłku i już na niego nie reaguje tak jak kiedyś. Spróbuj dołożyć jakieś inne ćwiczenia

merry22 witaj 40 brzuszków 3 razy w tygodniu to trochę mało. Powinnaś dołożyć jeszcze jakieś ćwiczenia - najlepiej aeroby czyli bieganie, rower, może tez być taniec i pływanie.

Ale widzę, że dzisiaj dzień lenistwa, żadnej się ćwiczyć nie chce
Stary 2010-09-05, 13:04   #2459
Ballando88
Raczkowanie

GG do Ballando88

Hej puchatku,jestem merry,od dzis rozpoczynam odchudzanie,mam 155cm wzrostu i waze 56.3 kg.Od teraz nie jem wcale chleba ,robie trzy razy w tyg po 40 brzuszków , pije wode i schudne,bo juz mi cięzko nosic siebie..Dołaczam sie zatem..

mam dokladnie te same wymiary )
i ten sam problem z noszeniem siebie
tak to jest jak sie jest kurduplem - kazdy gram widać!
Ballando88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-05, 13:07   #2460
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Mysteriness pilnuje, pilnuje, bo ktoś musi

Paula_M nie martw się. Już i tak sporo schudłaś. Z tego co słyszałam warto zmieniać trening po około 4-6 tygodni. Już dwóch trenerów mi to mówiło. Organizm się po pewnym czasie przyzwyczaja do danego wysiłku i już na niego nie reaguje tak jak kiedyś. Spróbuj dołożyć jakieś inne ćwiczenia

merry22 witaj 40 brzuszków 3 razy w tygodniu to trochę mało. Powinnaś dołożyć jeszcze jakieś ćwiczenia - najlepiej aeroby czyli bieganie, rower, może tez być taniec i pływanie.

Ale widzę, że dzisiaj dzień lenistwa, żadnej się ćwiczyć nie chce
przepraszam bardzo!!:P:P ja dzis zrobiłam dzien wolnego specjalnie hehe. moje

czyli co?? niedługo musze zmienić trening 8 minut legs?? czy wystarczy jak dołożę druga serię??

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Ballando88 Pokaż wiadomość
Hej puchatku,jestem merry,od dzis rozpoczynam odchudzanie,mam 155cm wzrostu i waze 56.3 kg.Od teraz nie jem wcale chleba ,robie trzy razy w tyg po 40 brzuszków , pije wode i schudne,bo juz mi cięzko nosic siebie..Dołaczam sie zatem..

mam dokladnie te same wymiary )
i ten sam problem z noszeniem siebie
tak to jest jak sie jest kurduplem - kazdy gram widać!

wysokie tez nie mają super

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości