|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
nie od razu Rzym zbudowano - zacznij od 100m
![]() Kolorowych snów
|
#2432 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lat mam 20 w wigilie będzie 21 mam tylko 161 cm i kończą mi się moje studenckie wakacje. Cytat:
skoro na wadze ani g różnicy to może tylko sobie wmawiam że moje wypociny coś dają taki mały dylemat Co do biegania to strasznie ciężko jest zacząć ale po tygodniu to już odruch wstajesz, wcinasz śniadanko chwilka na strawienie i powolutku biegniesz teraz już czuję brak biegania jak coś mi pokrzyżuje plany. Proponuje Ci zacząć od marszo-biegu. 2 minutki truchtania 1 spacer i znowu 2 minutki truchtania i nawet nie zauważysz jak czas biegu się wydłuży(obowiązkowo słuchawki na uszy )
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewuszki. ja dizś dzien wolnego od ćwiczeń i az dziko się czuję. Zastanawiam się, czy moge zjeść kawałek ciasta?? a mama mnie dziś zobaczyła i była w szoku , że mam taki brzuch bo widziała mnie tylko w bieliźnie. Po nogach sama widze jaka óźnica.. pół miesiąca ćwiczen 8 minut legs i 4 cm mniej. więc mam motywację ćwiczyć daelj aż celulit zniknie. a mój brzuch wcale dziś nie taki płaski bo robi się piłka a i piersi zaczynaja dawac o sobie znać... tesknie,.
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
kochana ale może poprostu ciało Ci się ujędrnia?? ![]() a powiedz mi jesz mniej??
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciasta zjedz, jeden kawałek po takim okresie czasu wyrzeczeń Ci krzywdy nie zrobi. |
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tylko jak byłam u TZ to nie cwiczyłam ![]() wiesz ja mysle, że tyle mi spadło bo jak sie mierzyłam w tamtym miesiącu to było 53 po środku a teraz mam 49-50 a na samej górze 53 i naprawde się zmienia kształt. odpadają te boki po stronie ud a no i byłam z 4 razy na wspinaczce i u mnie w domu sa schody to jak cos chce musze wyleciec więc z 20 razy to robię:P
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze Ci powiem, że zauważyłam, że celulit na dupencji mi zmalał powaznie. Od odchudzania pieknie mi zmalała dupa bo miałam ponad 100 cm a teraz mam 90 tylko, ze zrobiła sie płaska i zaczęłam jeszcze 8 minut buns. Bola nogi przy tym jak fiks ale tez przy tym nogi się wyrabia więc mam 2 w 1
|
|
|
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
hrzesze!! koljeny raz, mama wolna chate tydzien wiec tz u mnie mieszka
wczoraj zamowilismy pizze.... ale zjadłam2 kawałki, a dzis trzeci:P a teraz cwicze, postanowiłam ze dzis dzien bez kolacji, albo chociaz nie jem po 18. narazie za mna: 25 minut stepper, 20 minut rowerek, rozciaganie, i jakies 10 minut cardio z cwiczen "brazill butt lift" czy cos, ale to nie koniec, mam zamiar sie cudownie zmeczyc dzis, wiec pewnie zrobie cos z serii 8 min,.
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo:P a u mnie TŻ będzie jutro raczje więc tez zrobie jakąś pizze:P a co mi tam:P:P |
|
|
|
|
#2440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
A masz na zaś Dziewczyn nie ma to ja muszę normę wyrobić
|
||
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahah![]()
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
chciałąm przypomnieć, że już jestem na U:P:P więc czasem mogę ![]()
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Żona Idealna :)
|
Heloł Słońca Wy Moje
![]() No i @ przyszła w końcu.. ale z takim bólem sie w srodku nocy jeszcze nie obudziłam musiałam wstac wcześnie, zeby coś zjeśc i wziąc tabletki przeciwbólowe i rozkurczające.. Po takiej dawce leków mnie scięło i zasnęlam znowu.. ale prawie zaraz po jedzeniu, a to dobre nie jest no chyba, ze jakimś cudem mi przejdzie to postaram sie chociaż buns i legs zrobic, a brzuszki to niee Na śniadanko wszamałam rybkę w occie i do tego pół pełnoziarnistej bułki + kawa z mlekiem 0,5% II śniadanko jabłko ![]() A dalej nie wiem co :P Cytat:
A za cwiczonka ![]() P.S. ALe mam ochotę na słodkie przez @ ale dam radę.. muszę się jakoś powstrzymac
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
No ja robię dwa dni przerwy, bo jednak siłownia mi się dała we znaki. Z tym, że wczoraj za to prawie cały dzień spędziłam poza domem na zakupach z m. i spacerze, więc ruch był. A dzisiaj książka, łóżko i herbatka, bo leje i zimno jest. Później pewnie trochę popracuje, jak dostanę potrzebne informacje.
|
|
|
|
#2447 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim
przyszedł @ i dzis robie se dzien wolny od cwiczen. wczoraj i przedwczoraj dałam sobie niełży wycisk wiec dzis odpoczne. a razem z okresem mam doła ;/ i do tego łapie mnie przeziębienie... ech....
|
|
#2448 | |
|
|
Cytat:
u mnie podobnie pojawił się @ i odrazu smutno, bo brzuchol taki wielki się zrobił. Jutro się nie ważę.. poczekam aż @ się skończy.. Będzie bardziej wiarygodna ta waga.. ehh.. mam ochotę pocwiczyc.. ale nie mam sily
|
|
|
#2449 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry dziefcynkiii
wrocila córcia marnotrawna tęskniłyście? laski jaka dzisiaj mnie śmieszna historia spotkała To juz drugi raz normalnie :P wychodze z biedronki, a jakis facet, starszy łapie się za głowe i mówi: Och Boże jaka piekna dziewczyna, jaka piękna! " ja się tylko usmiechnełam i poszłam :P hihihi nie ma to jak dostac komplement od starego pryka hihihi Nie wiem jak wy tez tak macie, ze jak idziecie koło jakiejś wystawy to sie przeglądacie w szybie, całość swojej figury?? bo ja tak ostatnio robie cały czas ihihi wiem, wiem krejzolka ze mnie, ale powiem Wam, że coraz bardziej mi sie moje ciałko podoba Naprawde
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
ja zostałam dziś zdemotywowana... zważyłam się, na wadze tylko 0,5kg mniej i wymiary te same! cały tydzień kręciłam tym pie***** hh po 30' i co? zero zmian w talii! a nie, wymiary nie są te same, w brzuchu mam 4cm więcej! BEZ SENSU! dziś po kawałku ciasta jednego i drugiego - dawka słodkiego wyczerpana na dziś na śniadanie pyszne to będzie me śniadanie nr 1 ![]() IIśn rosół i w nim 150g makaronu jajecznego + śliwki zaraz idę zrobić sobie kawę z cynamonem i śmietanką odrobię lekcję, ogarnę codo szkoły i w ogóle, a po południu rower i bieg i może jakieś ćwiczenia, no i to hh... nie wiem już, co robić nie mam czasu na zbyt wiele ćwiczeń, a chciałabym na nogi robić, np. te 8'legs bo aż zaskoczył mnie wynik Maleńkiej - to było codziennie? i który filmik? bo jest ich kilkai chciałabym a6w bo też cudne efekty do tego chcę biegać 5x/tydzień i dalej kręcić hh... ehhh, dzisiejsze wyniki trochę mnie zdołowały... tak ładnie trzymałam się diety, hh i w ogóle ![]() ale mi się chce słodkiego! chyba zjem jeszcze ciasta, ale tylko piernika, bo to drugie dużo kcal ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Pociesza mnie jedno, a raczej poprawia humor: zrobiłam mamie ładne, delikatne pazurki, z których jest mega zadowolona i ja w sumie też
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co jesz zamiast chleba?? yessabell co to za olewanie nas??:P:P wy dostałyscie @ a ja jeszcze mam 5 dni a juz brzuchol. Asik śliczna dziewczyna dostaje komplementy. Oj tak przyglądam się swojej figurze i zastanawiam, kiedy będe perfekto ale juz siebie zaczynam lubic
|
|
|
|
|
#2453 |
|
|
ja zmykam.. właśnie TŻ-ta brat zadzwonił.. Za 2 godziny wpadnie z żona a tu bajzel.. ide sprzatac!!
merry22 Witaj
|
|
#2454 |
|
Zadomowienie
|
Hejo
Witaj Merry O widzę że Limone dzielnie wszystkich pilnuje w zastępstwie za honej i heroine yessabel kochana Co za urodzaj na @ w tym tygodniu ja dziś chyba nie ćwiczę nie chce mi się miłego dzionka
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty nie masz przypadkiem@?? może od tego więcej cm mierz się rano na czczo możesz miec też wzdęcia. jeśli przy okresie masz0,5 kg mniej to i tak ładnie
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
pomiary robiłam rano, na czczo, bez ubrania i nie mam @ i raczej się nie zapowiada, bo miałam pod koniec sierpnia...
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może wczesniej się źle zmierzyłas?? kochana spokojnie nie od razu rzym zbudowano poponuje robić ze mną 8 minut abs. Chcesz??
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Mysteriness pilnuje, pilnuje, bo ktoś musi
![]() ![]() ![]() Paula_M nie martw się. Już i tak sporo schudłaś. Z tego co słyszałam warto zmieniać trening po około 4-6 tygodni. Już dwóch trenerów mi to mówiło. Organizm się po pewnym czasie przyzwyczaja do danego wysiłku i już na niego nie reaguje tak jak kiedyś. Spróbuj dołożyć jakieś inne ćwiczenia merry22 witaj 40 brzuszków 3 razy w tygodniu to trochę mało. Powinnaś dołożyć jeszcze jakieś ćwiczenia - najlepiej aeroby czyli bieganie, rower, może tez być taniec i pływanie.Ale widzę, że dzisiaj dzień lenistwa, żadnej się ćwiczyć nie chce
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Hej puchatku,jestem merry,od dzis rozpoczynam odchudzanie,mam 155cm wzrostu i waze 56.3 kg.Od teraz nie jem wcale chleba ,robie trzy razy w tyg po 40 brzuszków , pije wode i schudne,bo juz mi cięzko nosic siebie..Dołaczam sie zatem..
mam dokladnie te same wymiary )i ten sam problem z noszeniem siebie ![]() tak to jest jak sie jest kurduplem - kazdy gram widać! |
|
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe. moje![]() ![]() czyli co?? niedługo musze zmienić trening 8 minut legs?? czy wystarczy jak dołożę druga serię?? ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
wysokie tez nie mają super ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

bardzo nam miło, że do nas dołączasz
mam tylko 161 cm
i kończą mi się moje studenckie wakacje. 

Dziewczyn nie ma to ja muszę normę wyrobić 

musiałam wstac wcześnie, zeby coś zjeśc i wziąc tabletki przeciwbólowe i rozkurczające.. Po takiej dawce leków mnie scięło i zasnęlam znowu.. ale prawie zaraz po jedzeniu, a to dobre nie jest 

ale dam radę.. muszę się jakoś powstrzymac 
wrocila córcia marnotrawna
nie chce mi się