|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Hej. Jestem dzisiaj po pierwszym fit teście, i patrząc na wyniki niektórych dziewczyn byłam w szoku. Jak udało Wam się tyle zrobic?
![]() MOje wyniki, kolejno: 74 60 71 27 11 12 15 37 No, ale mam zamiar dać z siebie wszystko i je poprawiać Zmęczyłam się strasznie, ale mimo wszystko jestem jakas taka zadowolona
|
|
|
|
#1232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Przy następnym się trochę poprawiłam, za tydzień będzie już trzeci fit test.
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Od jutra wracam do insanity.
Ostatnim razem brakło mi dwóch tyg ale tym razem się postaram
|
|
|
|
#1234 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny blagam , szukalam wszedzie i wszedzie i nie moge znalesc INSANITY a bardzo chce to cwiczyc... a na rapidshare cos mi sie nie chce sciagac. na jakich innych str to jest?
wiem, ze pewnie to w tym watku juz bylo napisane, probowalam juz wszedzie szukac namiarow i nic
|
#1235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Ewaw, ja drugi tydzień zaczynam
|
|
|
|
#1237 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Rozeznanie
|
juz znalazlam cale szczescie ;d
jaka diete (co powinno sie mniej wiecej jesc) nalezy stosowac w trakcie tych dwoch miesiecy z Insanity? tak , aby jak najwiecej schudnac ? (musze zrzucic ok 15kg )
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak po insanity waga mi poszła do góry chyba ok 2kg jeśli dobrze pamiętam,jednak wygląd ciała się poprawił na pewno brzuch ramiona Ale Ci fajnie ,aj za tydzień też będę po tygodniu ![]() No to dziś zaczynam Chciałabym chodzić jeszcze na stepy 2 razy w tyg ale się zastanawiam A więc pierwszy test za mną obdarłam sobie łokcia na dywanie -piecze ![]() Odnalazłam wcześniejsze moje wyniki wstawiam też dla porównania te ostatnie to dzisiejsze Zaznaczę że od kiedy przerwałam insanity tylko kilka razy biegałam a potem to dłuuga przerwa była Switch Kicks 113-115-134-115-----120 Power Jacks 54-57-60-61------------67 Power Knees 74-80-94-90---------86 Power Jumps 44-44-47-49---------42 Globe Jumps 11-13-15-15---------13 Succide Jumps 21-19-20-19--------19 Push-Up Jacks 22-29-33-32------27 Low Plank Oblique25-29 -43-47----68 No i ta to wygląda Edytowane przez ewaw71 Czas edycji: 2010-09-06 o 16:34 |
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Raczkowanie
|
A jak tam wyglądają Twoje mięśnie na udach? Ja juz teraz mam wrażenie że mam nogi umięsnione jak jakaś obleśna kuturystka :/ I nie chcę żeby się bardziej rozrosły
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze miałam problem z udami , ogólnie całe nogi mam grube w porównaniu do reszty ,więc mięśni za bardzo nie widać, choć jeśli dobrze pamiętam 1 cm mi po 50 dniach (bo tyle zaliczyłam) ubyło .
|
|
|
|
#1243 |
|
Rozeznanie
|
blagam nie strasz mnie! wiesz, nie chodzi o sama wage, po prostu chce spalic tluszczyk z ciala. mam ok 163 wzrostu i waze ok 65kg (przez ostatni czas przytylam 2 kg) . po prostu dobrze wygladac ![]() wydaje mi sie, ze skoro mam nadwage to predzej czy pozniej po takich cwiczeniach centymetry i waga poleca troche w dol, nie uwazasz? szczerze mowiac to mam taka nadzieje, bo sie strasznie napalilam na te cwiczenia...
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę Cię straszyć w żadnym razie .Po tym treningu na pewno tłuszczyk poleci a jeśli waga miałaby wzrosnąć to na pewno troszeczkę mięśni nabierzesz ale też bez przesady.
U mnie było tak że waga trochę w górę poszła ale cm mi poleciały szczególnie z boczków i brzucha i ciało takie ładniejsze się zrobiło ,więc ten trening jak najbardziej Ci przypasuje.Ale najważniejsze jest to że ma się po nim więcej energii i lepsze samopoczucie |
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilon, to nie jest program na zbicie wagi... raczej na poprawienie kondycji i odrobinkę na rzeźbę ciała... nie wiem czego oczekujesz, ale jeśli myślisz, że po 60 dniach zgubisz 15 kg nadwagi to się rozczarujesz... No i jeśli NIC nie ćwiczyłaś i NIC nie robiłaś to będzie CI ciężko i mozesz się zniechecić.
|
|
|
|
#1246 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a skad wiesz ze NIC nie cwiczylam i NIC nie robilam...? bardziej chodzi mi o wyglad a nie wage, po prostu na oko napisalam ze 15. jesli dobrze pojdzie z Insanity to rownie dobrze moze byc to 8. czytalam kilka artykulow i forum o tym programie i ludzie pisali , ze chudli tylko musieli odpowiednio sie odzywiac. nie rozumiem niektorych dziewczyn na tym watku, az strach sie czasem wypowiadac i pytac ![]() a mozesz mi polecic jakies cwiczenia na zrzucenie cialka? bo ja sie juz pogubilam w tym wsystkim- jedni pisza ze Insanity jest na zrzucanie dobre+ dieta, inni ze nie. bardzo zalezy mi na pozbyciu sie mojej warstwy grzewczej . ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() chodzi mi szczegolnie o to aby sie 'zbic' i pozbyc tluszczyku. kondycja tez by lepsza sie przydala, dlatego wydaje mi sie, ze bedzie ok. z reszta - sprobuje to zobacze.
65- 63,3- 62,3- 61,3- 59,9- 59,3- 58,0----> 52 cel I: 55kg mż-wr Edytowane przez kamilon Czas edycji: 2010-09-06 o 21:40 |
||
|
|
|
#1247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli bedziesz sie trzymac diety to zrzucisz. Oblicz kalorie wg zalecen Tony"ego odejmij 500 i do dziela.. Ciezka droga przed Toba, ale trzymam kciuki. Jesli masz wszystkie filmiki, to i nutrition guide pewnie tez
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Nie napisałam, że NIC nie robisz, tylko JEŚLI... nic nie pisałaś o sobie poza tym, że masz do zrzucenia ok. 15 kg.... Przepraszam, jeśli zbyt pochopnie wyciągnęłam wnioski.
Życzę żebyś osiągnęła wymarzoną sylwetkę, ale ćwiczę ins i wiem, że to niełatwy trening a efekty nie są tak spektakularne jak na filmikach reklamowych. Tylko uprzedzam. Odpowiednia dieta, ćwiczenia i silna motywacja i determinacja to jest to co prowadzi do celu. Trzymam kciuki za Ciebie
Edytowane przez marioladabr Czas edycji: 2010-09-07 o 07:46 |
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
WIesz, Marioladabr? Ja też myślę, że efekty nie są tak spektakularne jak na filmikach, ale z drugiej strony miałam juz rozmaite 'sportowe' zrywy, do biegania, do steppera, do aerobiku, gdzie zasuwałam duuużo dłużej niż z insanity i jednak tu poprawa jest najlepsza. Jeśli chodzi o sylwetkę
Chociaz też złapałam trochę wagi, ale ja zawsze byłam bez żadnych mięśni, a teraz conieco się rysuje, więc wiadomo, że waga skoczyła. ZOstały mi trzy tygodnie, ale ostatnio się strułam więc mam przymusową kilkudniową przerwę.... Jeszcze mam tylko jedną wątpliwość. Jak widzę w kalendarzu na drugi miesiąc Max Cardio Conditioning i Insane Abs na ten sam dzień to mnie poprun strzela, bo nie mam zazwyczaj tyle czasu - często wstaję rano, żeby zrobić program. W pierwszym miesiącu wydawało mi się logiczne, że takie filmiki to jeden po drugim, ale teraz mnie to zastanawia... a Wy jak robicie? Jeden po drugim?
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ins. działało najlepiej z Twoich zrywów bo to inny rodzaj ćwiczeń... to interwały, które mocno spalają. A próbowałas siłowych? Rzabbka na ten temat może więcej i dłużej... Rzabbko, wypowiesz się? Dlaczeo Ins. lepiej działa niż samo bieganie czy aerobik? |
|
|
|
|
#1251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Rzabbocop
|
Bo jest intensywniejszy
bo następuje po nim kilkunasto-kilkudziesięciogodzinne zwiększone spalanie potreningowe |
|
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
Ja to rozumiem, ale biegi moje były też interwałowe, brykanie na stepperze też, ale tego to nie uważam za prawdziwy interwał
A jak biegałam aerobowo, to zajmowało mi to strasznie dużo czasu, co mnie nie cieszyło zbytnio, bo było 40 minut biegu do tego rozgrzewka, do tego rozciąganie, a tu mam w 40 lub w 60 minut (zalezy który miesiąc) praktycznie wszystko. Mam nadzieję, że do końca września skończę drugi miesiąc (dziś się jednak nadal poddałam, bo mój żołądek jeszcze nie wydobrzał), a potem zamierzam robić INS 3 - 4 razy w tygodniu w zależności od tego ile będę mieć czasu. Próbowałam siłowych, ale to na razie jeszcze śmiech na sali w moim wykonaniu. Jestem ciągle na etapie stricte domowym, bo mało powtórzeń nawet tylko z ciężarem ciała umiem zrobić. Na przyszłość myślę o zapisaniu się na sztangę, tylko absolutnie nie mam kiedy tego wcisnąć... Myślę, że w przyszłym roku zmienię pracę i może będzie łatwiej.
|
|
#1255 |
|
Raczkowanie
|
Intensywnośc ćwiczeń zależy od tego przez ile godzin po trenignu występuje zwiększone spalanie potreningowe?
|
#1256 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za dobre rady i slowa dziewczyny.
dzisiaj policzylam to mam ok 27% tluszczu na ciele/w ciele itp. nie wiem czy to duzo czy nie, ale chce to zgubic! ehh wiem , wiem, ze bedzie ciezko, ale nie ma nic za darmo
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
kurde a mi te filmiki nie chcą chodzić na dvd
chodzi tylko ten z pierwszego dnia muszę coś pokombinować.... a przy kompie nie mam głośników.... hmmm pomyśle jeszcze...
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaliczam właśnie "trudne dni"... jeszcze kilka i będzie lepiej
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Hej zaliczyłam 2 dni dziś będzie trzeci
Wczoraj oprócz insana były jeszcze 60 min stepów, koleżanka wyciągnęła mnie na halę na zajęcia będę raz w tyg chodzić na razie raz a jak będą zajęcia 2 razy to się zapiszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

Zmęczyłam się strasznie, ale mimo wszystko jestem jakas taka zadowolona

chodzi tylko ten z pierwszego dnia