Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-08, 22:26   #2911
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Shadii

dziekuje , muszę sobie je kupić

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

ja własnie przejże sobie katalog na stronie avonu
ale chyba jeszcze nia ma nowego? bo dzis wchodizłam i nie bylo... moze za pol godziny bedzie

Shadii brwi masz w sam raz

tillavanilla ja mam ta sukienke, ale w kolorze takim jak tej sukienki z pierwszego zdjecia poison0123

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:27   #2912
ramoncia217
Wtajemniczenie

już jest nowy ale na głownej stronie..
są fajne produkty, ale u kogo ja je zamówię..
Stary 2010-09-08, 22:28   #2913
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
już jest nowy ale na głownej stronie..
są fajne produkty, ale u kogo ja je zamówię..
mozesz podac link popatrze sobie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:32   #2914
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
mozesz podac link popatrze sobie
Ja też poproszę
Kurczę, w ogóle nie mam PMS coś jest nie tak, mam lekkiego stresa

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:36   #2915
tillavanilla
Raczkowanie

agusiownik ladna ta sukienka i modelka tez

Zmykam zrobic kanapki tz do pracy,a potem spac,bo mlody obudzi sie ok 5,ale potem pospi jeszcze w naszym lozku,ale max do 6:30-7:00 Dobrej nocki

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:46   #2916
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:

zartujesz?
niestety nie, podkreślała to kilka razy.
voe
14, Ringerike

a to "pa 14 ar" w naglowku, robiac mala parafraze z niemieckiego bedzie tez, że ma 14 lat.
nie wygląda, nie? Mnie się to nie podoba, ale mnie nie podobają się też 16-latki bezsensownie nasladujące Miley Cyrus.

Rewelacyjnie kiedyś zwrócił uwagę na to fantastyczny Scott Schumann w swoim blogu:
http://thesartorialist.blogspot.com/...-new-york.html

mega.

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
dziewczyny udało mi się załapać na zamówienie, wybieram między trzema sukienkami, pomóżcie, która najładniejsza...
1- http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1075621
2- http://www.asos.com/Asos/Asos-Voile-...rt=-1&clr=Navy
3- http://www.asos.com/Asos/Asos-Contra...t=-1&clr=Black
na tych linkach można obejrzeć filmiki w tych sukienkach
pierwsza cudowna!

Cytat:
Napisane przez xHello Kittyx Pokaż wiadomość
Polecicie mi jakis dobry niezapychający krem matujacy? bo nie moge juz znieść tego świecenia;(
a może po prostu jesteś słabo nawilżona? słabe nawilżenie-> sucha skóra-> zwiekszone wydzielanie sebum. Może delikatny humektan?

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2010-09-08 o 22:47
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-08, 22:47   #2917
ramoncia217
Wtajemniczenie

http://www.pl.avon.com/PRSuite/eBroc...pgnYrNr=201012

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Ja już lecę spać.. dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-08, 23:38   #2918
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii
Alessandro,
jesteś bardzo, bardzo ładna
Dziękuję Kochana

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart
_Alessandra
dziękuje za pamięć. Ja nie wiem co ty masz do swoich nóg, według mnie bardzo ładna jesteś. Dużo kobiet chciało by mieć taką figurę, jak ty.

Ja nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem. Często mam ochotę rzucić tą moją płatną uczelnie i iść na dzienne, ale nikt mnie nie widzi na AWF, jak ja nawet pływać nie umiem. A na inny kierunek to już chyba trochę za późno i maturę też nie mam, według mnie dobrze zdanej. Czemu ja taka leniwa w 3 klasie LO byłam. Mam głupi pomysł, żeby w tym roku ją poprawiać. Tylko nawet nie wiem na jaki kierunek potem bym szła. Tż w tym roku zdaje maturę i teraz coś mówił o Opolu i akademiku tam. Ech... wybacz Cię, że Wam tak marudzę, ale jakoś od kilku dni mi się tak zbierało.
Ależ nie ma za co ! Ojjej, dziękuję.. Ja mam jakiś inny pogląd na moją figurę i w ogóle Ale to chyba wspólna cecha kobiet - zawsze nam się coś w sobie nie podoba, prawda? No bo gdyby tak nie było, to by ten wątek w ogóle nie powstał

A gdzie aktualnie studiujesz i na którym roku? Wiesz pomysł z poprawianiem matury nie jest zły, jeśli tylko oczywiście Ty jesteś z niego niezadowolona i właśnie miałabyś już wybrany inny kierunek, bynajmniej takie moje zdanie
Ojj..To nie za ciekawie Słoneczko.. Ale sądzę, że Tż zrobi wszystko, żebyście byli oboje zadowoleni Bo przecież Cię kocha-no tak , czy nie

Cytat:
Napisane przez judus dziewczyny czemu te filtry są aż tak ważne i to te 50tki właśnie?

PS. zapomniałabym Alessandra jesteś śliczna, figurka też niczego sobie i fajne masz włoski kolor grzywka, naprawdę obejrzałabym się za Tobą na ulicy
Ja z chęcią Ci to wszystko wyjaśnię, tylko tak w sumie jutro-dzisiaj po południu jak będę o wiele mniej zmęczona i będę mieć więcej czasu

Jejku dziękuję baaardzo za komplementy Hihih, kolorek chciałabym jaśniejszy, bo okropnie mi ściemniały, ale ciągle mam opory, bo ten na zdjęciach to jest mój naturalny, nigdy z nim nic nie robiłam - kiedyś to był piękny, czysty blondzik ale z wiekiem (tak od 10 roku życia) zaczęły mi włosy ciemnieć i zrobił się ciemny blond , a teraz to jest w ogóle ciemny ciemny cieeeemny blond... I z czego to, to ja nie wiem..

Cytat:
a uzywasz zewnetrznych czy doustnych? ja bralam doustne i nawilzalam sie effaclarem h, nadal go mam ale mi sie konczy i kupi sobie jakis kremik apteczny ziai bo slyszalam ze dobry i nie ma paraffiny w skladzie
ja tez sie okropnie luszczylam przez poltora miesiaca prawie i szczerze to zaden podklad czy krem tego nie zniweluje do konca ale ja uzywalam podkladu z la roche posey i sobie chwale, dobrze tuszuje niedoskonalosci i jest baaaaardzo wydajny, mnie probka 10ml starczyla na 3miesiace codziennego stosowania!
zewnętrznych ten locacid cały to krem. A nie zapychał Cię? A który to ziajki taki dobry ? Mam akurat żel ziaji apteczny i jest świetny, także kremem może też się zainteresuję, zwłaszcza, że jak na preparaty apteczne to ziaja taniutka A który z La Rocha miałaś?

Znaczy ogólnie miałam krem na początku na ranki, który miał mi je zagoić itd. i miałam zacząć potem stosować co drugą noc ten retinoid ale dermatolog(podobno najlepsza w naszym mieście) zapisała mi to wszystko w czerwcu, i wychodziło, że retinolu mam zacząć używać w ...lipcu. No i tu niestety wyszła moja samowolka, bo wystraszyłam się stosowania tego przy takich upałach, nawet przy wysokich filtrach..A potem jeszcze w sierpniu był wyjazd do Hiszpanii to już totalnie sobie retinol odpuściłam , bo się bałam o moją twarz..Raz jak go jeszcze w Polsce użyłam na noc na próbę i w dzień nałożyłam oczywiście 50 filtr, to wytrzymałam jakieś 3-4h na dworze tylko i to chowając się po cieniach a moja twarz była tak masakrycznie czerwona i podrażniona, że się okropnie wystraszyłam...Mam nadzieję, że nie jest to jakieś poważne wykroczenie..Bo ona powiedziała, że teraz we wrześniu właśnie chce mi wprowadzić jakieś zabiegi kosmetyczne i może antybiotyk jak będzie taka potrzeba...

Cytat:
Napisane przez Coldplay
o kurcze, a ja wiecznie na swoje oczy narzekam..
mi własnie dzisiaj przyszły soczewki, nigdy wcześniej nie nosiłam i jestem na prawdę zachwycona już dawno tak dobrze nie widziałam , tym bardziej że mam już sporą wadę (-2,75) i rozpoznawanie ludzi na ulicy to dla mnie tragedia.. już sobie wyobrażam jak wyglądam wpatrując się w kogoś z pół minuty zanim ogarnę czy znam go czy nie

a jeśli chodzi o zdjęcia - jesteś bardzo ładna! nie wiem co Ty chcesz od tych swoich nóg..
No, także Kochana, nie ma co narzekać, zawsze może być gorzej I zazdroszczę umiejętności obsługiwania się soczewkami !
Haha, ja mam dokładnie to samo, czasami mój Tż do mnie, albo jacyś znajomi z którymi właśnie idę ' o patrz kto tam idzie' a ja gdzie gdzie, a on no taam nie widzisz a ja no przykro mi nie I w ogóle ludzi tak z daleka nie rozpoznaję, ktoś mi może machać, drzeć się a ja jak ta idiotka stoję i się zastanawiam czy to ten czy nie ten

No i następna, co myśli zupełnie inaczej niż ja - Wy byście się dogadały z moim Tż'em, który powiedział, że jeśli jeszcze raz powiem coś na swoją figurę, to mnie momentalnie udusi,zastrzeli itd. On w ogóle jest zdania, że dziewczyny śliczne, zgrabne, zadbane ciągle widzą w sobie jakieś niedoskonałości i to wyolbrzymiają, a kobiety które są totalnie beznadziejne jeśli chodzi o wygląd i dbanie o siebie, to mają wysokie mniemanie właśnie na temat tego jakie są piękne i sexy i że on tego nigdy nie pojmie
No, ale oczywiście dziękuję baardzo Miło mi słyszeć takie słowa, naprawdę

A właśnie co do picia drożdży, to nie wiem czy tylko ja taka inna jestem, ale po nich było jeszcze...gorzej!! Nie dość, że to śmierdzi, niedobre jest tak, że wymiotowałam prawie, ale się trzymałam, żeby nie zwrócić, no bo to przecież miało pomóc, to jeszcze taką masakrę miałam na twarzy, że wcześniej nigdy mnie tak nie wysypywało ! Także maseczki z drożdży dla mnie jak najbardziej jestem na duże Tak , ale do picia - Ale to pewnie zależy od organizmu..

Jejuu Kobitki wybaczcie, ale co do reszty Waszych wpisów, to ogarnę to wszystko jutro popołudniu albo wieczorkiem bo tak mi oczka już lecą, że szok...A tu jeszcze krem trzeba na twarz nałożyć.. Ale nie suszę dziś włosów, nie chce mi się, za późno, nie mam już siły, a co zdrowsze będą Jutro-dzisiaj, na 9 do szkoły mam, ale i tak się nie wyśpię-standard..

Dobranoc Ślicznoty !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 00:07   #2919
Shadii
Wtajemniczenie

Siedzę z BP. Jeszcze 15 minut, a zaraz zasnę na siedząco Ale trzeba, muszę być piękna

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 00:58   #2920
agusiownik
Zakorzenienie

już po:
prysznicu
serum na biust
balsam do ciała
maseczka oczyszczająca
maseczka nawilżająca
peeling twarzy
żel punktowy na wypryski
krem pod oczy
sudocrem na twarz
krem na dłonie
belissa
depilacja nóg

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Alessandra piękna laseczka z Ciebie

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

dlaczego trzeba odczekać 15 minut jak się nałoży filtr na twarz?

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
przeczytałam, że dobrze działa na włosy taka kuracja 6cio tygodniowa a moim włosom się przyda
jeśli chodzi o tusz, to dla mnie za drogi, ja sobie chwale (moj KWC) maybelline 100%black collosal i mi wystarczy
o co chodzi z tą kuracją 6 tygodniową? chyba coś mi umknęło

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
dziewczyny udało mi się załapać na zamówienie, wybieram między trzema sukienkami, pomóżcie, która najładniejsza...
pierwsza

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
No coś Ty nie żartuj, jesteś mega zgrabna, chyba nie chcesz być takim wieszakiem? Ja jestem i uwierz, źle mi z tym

Mi się ta ostatnia, trzecia podoba.

Dziewczyny, mam małą prośbę: zerknijcie na moje foto w albumie i powiedzcie, czy ja nie mam za szerokich brwi?...
w ogóle nie masz szerokich
agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 06:54   #2921
Kitka:)
CABIN CREW

dzień dobry... próbuje obudzić się do końca po tej masakrycznej pobudce o 6.....ledwo żyje ale warto bo furka już przed domem jest
zaraz idę się porozciągać trochę, może jakieś ćwiczenia z pilatesu porobie...

a ..u mnie pielęgnacja od rana- o 6 zmywałam ten olej rycynowy dermeną , potem była maska gloria ale tylko na chwilę.... i spray radical... zła jestem bo musiałam suszarką włosy potraktować....

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Ależ nie ma za co ! Ojjej, dziękuję.. Ja mam jakiś inny pogląd na moją figurę i w ogóle Ale to chyba wspólna cecha kobiet - zawsze nam się coś w sobie nie podoba, prawda? No bo gdyby tak nie było, to by ten wątek w ogóle nie powstał

No i następna, co myśli zupełnie inaczej niż ja - Wy byście się dogadały z moim Tż'em, który powiedział, że jeśli jeszcze raz powiem coś na swoją figurę, to mnie momentalnie udusi,zastrzeli itd. On w ogóle jest zdania, że dziewczyny śliczne, zgrabne, zadbane ciągle widzą w sobie jakieś niedoskonałości i to wyolbrzymiają, a kobiety które są totalnie beznadziejne jeśli chodzi o wygląd i dbanie o siebie, to mają wysokie mniemanie właśnie na temat tego jakie są piękne i sexy i że on tego nigdy nie pojmie
No, ale oczywiście dziękuję baardzo Miło mi słyszeć takie słowa, naprawdę

A właśnie co do picia drożdży, to nie wiem czy tylko ja taka inna jestem, ale po nich było jeszcze...gorzej!! Nie dość, że to śmierdzi, niedobre jest tak, że wymiotowałam prawie, ale się trzymałam, żeby nie zwrócić, no bo to przecież miało pomóc, to jeszcze taką masakrę miałam na twarzy, że wcześniej nigdy mnie tak nie wysypywało ! Także maseczki z drożdży dla mnie jak najbardziej jestem na duże Tak , ale do picia - Ale to pewnie zależy od organizmu..

słuchaj, co ja bym dała żeby mieć taką figurę jak Ty... idealna jest...nie wiem jak możesz na nią narzekać....

ja dziś będę miała tydzień odkąd piję drożdże i coś mi niedobrego się na czole pokazuje... mam nadzieję że to tylko od @ i hormonów szalejących....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 07:15   #2922
ramoncia217
Wtajemniczenie

dzień dobry
ja lece za niedługo do miasta, kupuje sobie spodnie w kolorze fioletowym/fyksja cos w tym stylu no i kurteczkę
Stary 2010-09-09, 07:28   #2923
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

jestem

dzisiaj mimo okropnego deszczu będę miała fajny dzień, bo po pracy jadę na zakupki Muszę kupić jakieś buty, żakiet, torebkę dla babci i kupę nowych kosmetyków
Stary 2010-09-09, 07:30   #2924
Annika92
Raczkowanie

Mówię wszystkim Dzień dobry i uciekam do szkoły
było:
- maseczka z glinki
-żel pharmeny na niespodzianki
- krem nagietkowy
- krem matujący
- makijaż
- jedwab na włosy
Uciekam buziaki
Stary 2010-09-09, 07:34   #2925
_Alessandra
Zakorzenienie

Dzień Dobry Kobitki
Ja tak tylko na momencik, przy okazji wpadłam jak meila wysyłałam teraz Muszę się pochwalić, że dziś wyprostowałam włosy w temp.180 a nie 200 stopni - niby tylko 20 stopni różnicy, ale dla nałogowej prostownicomaniaczki to jest wyczyn Może jutro spróbuję 160 ?
Kremik, filtr i makijaż nałożony teraz tylko ubrać się szybciutko i lecę do szkoły...
Miłego dnia !
I do zobaczenia po południu !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 07:45   #2926
CABIN CREW

Cytat:
dzień dobry
ja lece za niedługo do miasta, kupuje sobie spodnie w kolorze fioletowym/fyksja cos w tym stylu no i kurteczkę
ramoncia, teraz mi się przypomniało- a Ty nie jesteś przypadkiem z mazur ??? tak mi się wydaje że kiedyś pisalaś ale może sie myle...

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
jestem

dzisiaj mimo okropnego deszczu będę miała fajny dzień, bo po pracy jadę na zakupki Muszę kupić jakieś buty, żakiet, torebkę dla babci i kupę nowych kosmetyków
ja też dziś na zakupy ale tylko kosmetyczne

właśnie piję drożdże, dziś mija tydzień, ciekawe kiedy bedą efekty

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2010-09-09 o 08:02
Stary 2010-09-09, 09:02   #2927
jennifer777
Wtajemniczenie

Dzien dobry
ale sie rozpisałyście, ja znowu wczoraj padłam i nici z waxa na noc, a zaraz ide do fryzjerki. Z mojego wczorajszego spa tez nici- zasnełam w pełnym makijazu:O fuuu teraz czuje że mam ochydna cere
Stary 2010-09-09, 09:30   #2928
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Najbardziej pierwsza.

Coldplay studiuję Turystykę i Rekreacje, ale zaocznie i dziennie (bezpłatnie) jestylko na AWF. W sumie chciałam zawsze iść na dziennikarstwo, a ostatnio na farmację. Choć tam tak ciężko się dostać.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

_Alessandra tak, jak chwilę wcześniej napisałam Turystykę i Rekreację, a teraz będę na II roku, więc trochę szkoda rezygnować. Ja mam nadzieje, że jednak nie będzie chciał studiować w tym Opolu. Tylko w Katowicach.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 09:42   #2929
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

_Alessandra tak, jak chwilę wcześniej napisałam Turystykę i Rekreację, a teraz będę na II roku, więc trochę szkoda rezygnować. Ja mam nadzieje, że jednak nie będzie chciał studiować w tym Opolu. Tylko w Katowicach.
też studiuję w Katowicach, przybij

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 09:52   #2930
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
też studiuję w Katowicach, przybij
Przybijam. W sumie nawet dojazdy nie są tam takie, aż złe.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-09, 10:03   #2931
bita smietana
Zakorzenienie

Ja tam lubię Katowice, miasto mnie bardzo zaskoczyło po przeprowadzce tam
Dojazdy są ok, tylko boję się remontu dworca
Stary 2010-09-09, 10:17   #2932
angelinmyheart
Zakorzenienie

W sumie ja nie mam tam miłych doświadczeń (głównie na dworcu). Może dlatego za nimi średnio przepadam, ale przynajmniej łatwo dojechać i mam tam przyjaciółkę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2010-09-09, 10:27   #2933
Strawberry_Baby
BAN stały

Hej, można dołączyć?
Właśnie jadę na zakupy kosmetyczne. Jak wrócę zdam relację
Strawberry_Baby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-09, 10:32   #2934
CABIN CREW

ehhh...a ja się źle czuję, mam kolejny dzień paszteta, czuje się gruba i brzydka...na dodatek tęsknię za eks i korci mnie żeby do niego zadzwonić a wiem że nie mogę, nie powinnam...

na dodatek naoglądałam się modelek z VS i chciałabym chociaż w połowie wyglądać tak jak któraś z nich....

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 10:39   #2935
jennifer777
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Strawberry_Baby Pokaż wiadomość
Hej, można dołączyć?
Właśnie jadę na zakupy kosmetyczne. Jak wrócę zdam relację
Cześć

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ehhh...a ja się źle czuję, mam kolejny dzień paszteta, czuje się gruba i brzydka...na dodatek tęsknię za eks i korci mnie żeby do niego zadzwonić a wiem że nie mogę, nie powinnam...

na dodatek naoglądałam się modelek z VS i chciałabym chociaż w połowie wyglądać tak jak któraś z nich....
Nie ma powrotów do eks! Ja sie tak ciesze ze nie wróciłam do zadnego... moj obecny tż powiedział ze mnie kocha, a ja nie wiedzialam co odpowiedziec, sama nie bylam pewna co czuje i powiedzialam ze mi na nim zalezy ale nie wiem jak nazwac to uczucie ktore jest miedzy nami i chyba sie obraził ... :| a to dorosły facet nie wiem o co chodzi;/ co mialam bezmyslnie powiedziec ja ciebie tez? ajj jestem przybita;/

Ja rano:
kąpiel,
ogoliłam nóżki
peeling na twarz+ tonik+woda termalna vichy
peeling stóp
zaraz krem na stopy

Edytowane przez jennifer777
Czas edycji: 2010-09-09 o 10:41
jennifer777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-09, 10:54   #2936
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez jennifer777 Pokaż wiadomość
Cześć

Nie ma powrotów do eks! Ja sie tak ciesze ze nie wróciłam do zadnego... moj obecny tż powiedział ze mnie kocha, a ja nie wiedzialam co odpowiedziec, sama nie bylam pewna co czuje i powiedzialam ze mi na nim zalezy ale nie wiem jak nazwac to uczucie ktore jest miedzy nami i chyba sie obraził ... :| a to dorosły facet nie wiem o co chodzi;/ co mialam bezmyslnie powiedziec ja ciebie tez? ajj jestem przybita;/

Ja rano:
kąpiel,
ogoliłam nóżki
peeling na twarz+ tonik+woda termalna vichy
peeling stóp
zaraz krem na stopy
kurcze ja z nim tyle czasu byłam.... no i tęsknie, na szczęscie powstrzymuje się przed kontaktowaniem z nim... w ogóle czuję się bez niego mega nieatrakcyjna.. i że nikt nie będzie mnie chciał....

ZALATANA......
Stary 2010-09-09, 11:31   #2937
agusiownik
Zakorzenienie

właśnie piję kawkę
i sprawdziłam stan konta, a tam wypłaty nie ma!!!
Stary 2010-09-09, 11:57   #2938
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Hej Piękności!

ja byłam wczoraj na imprezie i, jak wróciłam, zasnęłam w pełnym makijażu. czujęsię okropnie. mam podkrążone oczy, a za 3h jadę do pracy do Kołobrzegu!!! a tak chciałabym sięodświeżyć nie tylko za pomocąprysznica, co było jedyną, daną mi rzeczą.

jutro mam zamiar zrobić wiele fajnych rzeczy z sobą i już nie mogę się doczekać myślałam, czy nie ułozyć tygodniowego planu dbania o siebie, bo, póki co, ciężko u mnie z systematycznościąi LENISTWEM!!!
Stary 2010-09-09, 12:00   #2939
agusiownik
Zakorzenienie

dzisiaj w planach:
maska na włosy
mycie włosów
belissa
kąpiel stóp w soli
pomalowanie pazurków
Stary 2010-09-09, 12:24   #2940
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny
Obudzilam sie dzis w stanie gorszym niz wczoraj, zwloklam sie z lozka, lyknelam co trzeba, wypilam herbate, przyodzialam sie cieplo, nawet buty jesienne do kostek zalozylam bo normalnie jeszcze nosze balerinki, kocham balerinki szal na szyje, aaaa i dziekowalam za ten krem BB co by sie nim tylko maznac troche, wlosy spielam nie wiadomo jak, no wygladalam ech I jade do pracy. Wchodze do gabinetu a tam dwoje psychiatrow siedzi i sie na mnie dziwnie patrza. Nie wiem, moze faktycznie fantastycznie wygladalam I nawet nie zdazylam kurtki zdjac kiedy slysze - a moze bys sie do domu wrocila, dzis nie ma duzo pracy - a nawet jeszcze nie poinformowalam ze sie zle czuje, ech, oni to sie jednak potrafia od pierwszego spojrzenia wczuc w samopoczucie czlowieka

Wiec jestem w domu po goracym prysznicu zeby sie rozgrzac, pije zielona herbate z opuncja i zaraz sie poucze pod cieplym kocem chociaz watpie czy cos zapamietam, tak mi glowa peka Ale wizaz uzaleznia, musialam tu wejsc

Potem chyba jeszcze wlosy umyje ale tak w tempie ekspresowym i szybko wysusze suszarka zeby sie bardziej nie doprawic. Musze je juz umyc a wole teraz niz jutro rano kiedy jest jeszcze chlodniej.

Aaa i TZ mi napisal smska co mysle zeby mnie odwiedzil po pracy - no to sie zgodzilam, hmm pewnie sie pogodzimy

Wlasnie sie przejrzalam w lustrze i sie siebie boje Oczy czerwone, nos czerwony, a buzia w takim niezdrowym bladym odcieniu, bez blasku. Nie cierpie byc chora

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2010-09-09 o 12:30
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości