Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-10, 06:53   #751
Magda_84
Rozeznanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez mufine Pokaż wiadomość
Ja mam fajną Panią fryzjerkę na osiedlu botanik, ogólnie jest bardzo oblegana przez klientki i zawsze szczerze powie co pasuje a co nie. Robie zawsze u niej balejaż i jestem bardzo zadowolona. Ma bardzo dużo dyplomów(szkoleń), które wiszę w salonie. Tylko nigdy u niej się nie czesałam i zastanawiam się jak trwałość jej fryzur.
a w którym miejscu to jest?

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupiłam sobie płaszcz, mój tż pewnie będzie niepocieszony bo kosztował 600 zł (po rabacie), ale powiedział że zrobię jak chce
bardzo mi sie podoba, taki inny niż wszystkie

a zestaw na panieński powalający
Magda_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 08:35   #752
Lotta_
Raczkowanie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez mylady21 Pokaż wiadomość
Czy ktoś słyszał o salonie Demi w Lublinie? Jakieś opinie?
To zależy jakich informacji potrzebujesz... Sukienki ładne, obsługa na początku bardzo miła, schody zaczynają się w momencie przerabiania sukienki. Panie na początku twierdzą, że "wszystko da się zrobić", a potem każda zmiana to problem i wydziwianie wg. ekspedientek.
Ja mam niestety przykre doświadczenia w stosunku do tego salonu.

Cytat:
Napisane przez trzykropek Pokaż wiadomość
Czy wiecie moze gdzie mozna wynajac tanio w Lublinie pokoj na noc?. Myslimy wlasnie z dziewczynami o wieczorze panienskim ale takim,zeby go przeciagnac do rana . Tzn. szalenstwo na miescie a pozniej idziemy do wynajetego pokoju szalec dalej. Jak szukalam w hotelach to straaasznie drogo..
Wiem, że można wynająć pokój w akademiku Akademii Medycznej. 2 lata temu to koszt około 50 zł. Dostępność pokoi zależy oczywiście od tego czy jest to "sezon studencki", wakacje czy przerwa świąteczna.
Taniej niż w hotelu będzie też w Motelu na Prusa. Tam koszt za noc to około 100 zł.
Lotta_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 09:17   #753
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lotta_ Pokaż wiadomość
To zależy jakich informacji potrzebujesz... Sukienki ładne, obsługa na początku bardzo miła, schody zaczynają się w momencie przerabiania sukienki. Panie na początku twierdzą, że "wszystko da się zrobić", a potem każda zmiana to problem i wydziwianie wg. ekspedientek.

Wiem, że można wynająć pokój w akademiku Akademii Medycznej. 2 lata temu to koszt około 50 zł. Dostępność pokoi zależy oczywiście od tego czy jest to "sezon studencki", wakacje czy przerwa świąteczna.
Taniej niż w hotelu będzie też w Motelu na Prusa. Tam koszt za noc to około 100 zł.
Może w Hostelu na Podzamczu? Ogólnie ciężko o pokój na weekend. Moja mama chciała zamówić pokoje ok półtora miesiąca temu na październik i był ogromny problem. Nigdzie nie było wolnych miejsc, chyba że pojedyncze. Dopiero w Fokusie znaleźliśmy, za 190 zł i to w promocji ech....

Ja w Demi nic nie kupowałam, ale też mam niemiłe wspomnienia. Kiedyś szukali kogoś do pracy, w gazecie było napisane "expedientki" no to ok, dzwonię, a tam pani na mnie wprost nakrzyczała, że po co im ktoś taki kto nie umie szyć, że oni potrzebują kogoś też do szycia a nie tylko stania za ladą!

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:16   #754
cindi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Nie ma co panikować moje drogie ... w przyszłym roku pogoda może być zupelnie odwrotna.. wiadomo, ze każda z nas chciałaby mieć piękne słoneczko i do tego nie za zimno i nie za gorąco..ale czy tak na prawdę to jest ważne w tym dniu ?? ja już o tym nie myślę..jak ma być tak będzie..a i tak będzie to mój/ Wasz najpiekniejszy dzień w życiu . Pamiętam jak moja siostra wychodziła za mąż i mieli ślub ostatniego lipca..i tak lalo, że masakra.. ale teść je powtarzał w kółko no K. ale za Tobą kawalerowie płaczą ..więc w razie czego może i my tak myślmy to od razu uśmiech na twarzy się pojawi
dobry argument w razie czego będę sobie tak mówić

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
Skoro poruszany jest temat pogody to ja nie mam dobrych prognoz na sobotę, ale cóż pogody nie przeskoczę- najgorzej, że mnie bardzo gardło boli i próbuję się kurować pomiędzy załatwianiem różnych spraw a tańcem Zobaczymy jak nam wyjdzie pierwszy taniec- ćwiczyliśmy go razem z dniem dzisiejszym 3 razy, jeszcze tylko jutro :p
Poza tym...jesteśmy chyba pierwszą młodą parą, której odpadła połowa zaproszonych gości- powiedzmy, że wierzę, że wszystkim coś wypadło i że każdy miał ważny powód- nie ważne. Najważniejsi będą

No byle do soboty rano- hehe mogę wtedy spać do 8:30
trzymam kciuki żebyś wyzdrowiała
a goścmi się nie przejmuj to ich ominie świetna zabawa więc niech załują, a skoro najważniejsi mają być to wszytsko w porządku chociaż wiem, że takie sytuacje potrafią nieźle zdenerwować

Cytat:
Ja w Demi nic nie kupowałam, ale też mam niemiłe wspomnienia. Kiedyś szukali kogoś do pracy, w gazecie było napisane "expedientki" no to ok, dzwonię, a tam pani na mnie wprost nakrzyczała, że po co im ktoś taki kto nie umie szyć, że oni potrzebują kogoś też do szycia a nie tylko stania za ladą!
ehh nie rozumiem tego podejścia do klienta w Polsce, jakby w ogóle sklepom nie zależało czasami :/ albo w sklepach kosmetycznych np. sephora chodzą te babki za ludźmi jakby każdy chciał pół sklepu wynieść

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-10, 11:43   #755
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też uważam, że umowę podpisać trzeba. Zdecydowaliśmy się w końcu na duet - DJ i wodzirej. Z racji tego, że działają w innym mieście nie bardzo mamy możliwość na spotkanie się kolejny raz (raz już się spotkaliśmy na omówieniu oferty i naszych oczekiwań). Także jak nie osobiście to są jeszcze inne możliwości, np poczta Mimo wszystko dobrze mieć jakiś dokument w ręku.
Tanitka, cieszę się, że wybrnęliście pozytywnie z tej sytuacji.
dokładnie, papier to tapier, na gębę nic nie ma
Cytat:
Napisane przez cindi Pokaż wiadomość

ehh nie rozumiem tego podejścia do klienta w Polsce, jakby w ogóle sklepom nie zależało czasami :/ albo w sklepach kosmetycznych np. sephora chodzą te babki za ludźmi jakby każdy chciał pół sklepu wynieść
a to to rozumiem, bo sama pracowałam w sklepie i kazali mi nagabywać ludzi :/ nic fajnego, bo ludzie mieli nas dość a na nas się szefowie krzywo patrzyli jak ich nie zaczepialiśmy

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-09-10, 14:19   #756
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, powiedzcie mi, orientuje się któraś, gdzie w ten weekend jest skupienie?

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

2 niedziela to na pewno Kalina, ale czy też Jana Pawła?

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-09-10, 20:03   #757
ana_01
Rozeznanie

Cytat:

2 niedziela to na pewno Kalina, ale czy też Jana Pawła?
Św.Rodziny też w druga niedziele m-ca o 15.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 20:35   #758
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
Św.Rodziny też w druga niedziele m-ca o 15.
w necie podają 15.30 kurcze nie wiem gdzie lepiej, w Rodzinie pewnie dużo ludzi będzie więc i dłużej bo z konferencją, może na Kalinie poleci szybciej? I ja nie mam jeszcze pieczątek w indeksie, bo dają na końcu nauk wszystkie, to mi uznają to skupienie? bo mamy praktycznie całe nauki, zostało jedne spotkanie ale podbiją dopiero na nim.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-09-10, 21:44   #759
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
w necie podają 15.30 kurcze nie wiem gdzie lepiej, w Rodzinie pewnie dużo ludzi będzie więc i dłużej bo z konferencją, może na Kalinie poleci szybciej? I ja nie mam jeszcze pieczątek w indeksie, bo dają na końcu nauk wszystkie, to mi uznają to skupienie? bo mamy praktycznie całe nauki, zostało jedne spotkanie ale podbiją dopiero na nim.
Jaką konferencją? z tego co pamietam to o 15 było zawsze skupienie- ale może się mylę. W rodzinie jest to skupienie, spowiedz no i msza o 16.30 potem (faktem znam to z opowieści, bo nie byłam, ale to już z kilku zrodel info). Co do podbicia to powinni uznać, przecież nie jest nigdzie napisane w jakiej to ma być kolejności- ma być zaliczone i koniec (chociaż i z brakami w indeksie tez dają ślub:P)
Stary 2010-09-10, 21:58   #760
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
byłam raz w Demi poprzymierzać kiecki. Pani która sprzedaje wydawała sie miła, ale krawcowa spodobała mi sie bardzo jedna sukienka a ona na to że w innej wyglądam lepiej i że koniecznie tą powinnam kupić. Mi oczywiście ta sukienka sie nie podobała, poza tym miała jakieś marszczenia na biodrach i wydawało mi sie że mnie pogrubia. I była koloru ecru, który zupełnie nie pasuje do mojego typu urody, bo mam jasne włosy i po prostu w ogóle nie było mnie widać a jak powiedziałam że mi sie nie podoba, to pani do mnie że jak może mi sie nie podobać, przecież taka piękna jest Tak więc nie wyobrażam sobie współpracy z tą kobietą, całe szczęście nie kupuje tam kiecki
Stary 2010-09-10, 22:01   #761
psuj_a
Raczkowanie

Witam! Jestem tu nowa PM2011. Wiem, że obecnie poruszacie inne tematy...chciałam zapytać gdzie w Lbnie lub okolicach można za nieduże pieniądze uszyć suknię ślubna? Słyszałam coś o pracowni na Narutowicza... Nie mam kasy a na allegro itp. cieżko kupić używaną suknię ślubną na kogoś takiego jak ja (178cm.-bez butów, rozmiar 42-44:-(:-( masakra). Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady!

Oto jest miłość:
dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie...
O'Cangeceiro
psuj_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-10, 22:06   #762
Magda_84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez psuj_a Pokaż wiadomość
Witam! Jestem tu nowa PM2011. Wiem, że obecnie poruszacie inne tematy...chciałam zapytać gdzie w Lbnie lub okolicach można za nieduże pieniądze uszyć suknię ślubna? Słyszałam coś o pracowni na Narutowicza... Nie mam kasy a na allegro itp. cieżko kupić używaną suknię ślubną na kogoś takiego jak ja (178cm.-bez butów, rozmiar 42-44:-(:-( masakra). Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady!
hej napisz coś więcej o sobie, gdzie wesele i co już załatwiliście...
ja mam namiary na krawcową w lbn, jak chcesz to na priva mogę wysłać
Stary 2010-09-10, 23:00   #763
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ile to jest niewiele kasy? Na Narutowicza to zapewne Filipinka. ODRADZAM. Sukienki są bardzo kiepskiej jakości co widać gołym okiem i na odległość. Szyją np na Lubartowskiej i Królewskiej, ja szyję na Kraśnickiej w La Famme. Wszystko zależy od tego co chcesz i ile masz kasy, ale warto popytać co jest w cenie, bo czasem ciut droższa cena w masz cały komplet i nie musisz dopłacać za bolerka, halki itp Jeśli chcesz bez ramiączek to na Lubartowskiej ci nie zrobią, nie potrafią. Kilka moich koleżanek szyło tam suknie i każda chciała bez ramiaczek a wmawiali im, ze się nie będzie trzymać i tak być nie może

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2010-09-10 o 23:02
Stary 2010-09-10, 23:10   #764
Magda_84
Rozeznanie

Już 11 września i ślubującym dziś PMkom dużo miłości, szczęścia i słoneczka na nowej drodze życia

tikida, 8mouse3, robaczek39 wszystkiego najlepszego
Stary 2010-09-10, 23:13   #765
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda_84 Pokaż wiadomość
Już 11 września i ślubującym dziś PMkom dużo miłości, szczęścia i słoneczka na nowej drodze życia

tikida, 8mouse3, robaczek39 wszystkiego najlepszego
Dokładnie ale wam zazdroszczę że to juz

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-09-11, 06:55   #766
ona911
Rozeznanie

Exclamation Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Tikida, 8mouse3, robaczek39
wszystkiego najlepszego na Waszych Nowych Drogach Życia !!!

Razem od...

...a tego dnia...
...powiedzieliśmy sobie Tak ...

Edytowane przez ona911
Czas edycji: 2010-09-11 o 06:56
ona911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 08:50   #767
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
wszystkiego najlepszego na Waszych Nowych Drogach Życia !!!

I ja przyłączam się do życzeń!!! Aby ten dzisiejszy dzień był jak najwspanialszy!!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Edytowane przez justinaa9
Czas edycji: 2010-09-11 o 08:52
justinaa9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 09:00   #768
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
ajjj mam tak samo jak będzie tak jak dziś to normalnie dóóóoł ale pocieszam się, że i w lecie czasem jest brzydko, a jesienią ładnie, pogody niestety nie da się zamówić :P

ale jako, że jesteśmy już dwie do tej samej daty to na pewno nasze podwójne kciuki dadzą radę
Cytat:
Nie ma co panikować moje drogie ... w przyszłym roku pogoda może być zupelnie odwrotna.. wiadomo, ze każda z nas chciałaby mieć piękne słoneczko i do tego nie za zimno i nie za gorąco..ale czy tak na prawdę to jest ważne w tym dniu ?? ja już o tym nie myślę..jak ma być tak będzie..a i tak będzie to mój/ Wasz najpiekniejszy dzień w życiu . Pamiętam jak moja siostra wychodziła za mąż i mieli ślub ostatniego lipca..i tak lalo, że masakra.. ale teść je powtarzał w kółko no K. ale za Tobą kawalerowie płaczą ..więc w razie czego może i my tak myślmy to od razu uśmiech na twarzy się pojawi
Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
Skoro poruszany jest temat pogody to ja nie mam dobrych prognoz na sobotę, ale cóż pogody nie przeskoczę- najgorzej, że mnie bardzo gardło boli i próbuję się kurować pomiędzy załatwianiem różnych spraw a tańcem Zobaczymy jak nam wyjdzie pierwszy taniec- ćwiczyliśmy go razem z dniem dzisiejszym 3 razy, jeszcze tylko jutro :p
Poza tym...jesteśmy chyba pierwszą młodą parą, której odpadła połowa zaproszonych gości- powiedzmy, że wierzę, że wszystkim coś wypadło i że każdy miał ważny powód- nie ważne. Najważniejsi będą

No byle do soboty rano- hehe mogę wtedy spać do 8:30
Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
Kochana pogodą się wogóle nie martw, nie masz na to wpływu. my mieliśmy wrzesień i pogoda była wymarzona wprost- nie ma reguły
a tak mi się wydaje że jak sobie deszczyk kropi to czasem nawet lepiej bo się goście bawią a nie rozchodzą.
Święta racja dziewczynki Pogoda nie jest najważniejsza a poza tym i tak nie da się jej przewidzieć. Najbardziej boję się tego, że dorwie mnie przeziębienie tak jak teraz i tak jak 8mouse3, bo cała jestem zasmarkana i zachrypnięta ale co tam!! Myślę, że to ani mi ani żadnej z Was nie przeszkodzi w złożeniu przysięgi TŻ i dobrej zabawie na weselu

Cytat:
ja niestety nie pomogę, bo jeszcze jestem daleko w lesie jeśli chodzi o suknię

- Dziewczynki wszystkiego najlepszego dużo szczęścia i miłości a dzisiaj niech wszystko idzie po Waszej myśli

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 09:07   #769
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
A ile to jest niewiele kasy? Na Narutowicza to zapewne Filipinka. ODRADZAM. Sukienki są bardzo kiepskiej jakości co widać gołym okiem i na odległość. Szyją np na Lubartowskiej i Królewskiej, ja szyję na Kraśnickiej w La Famme. Wszystko zależy od tego co chcesz i ile masz kasy, ale warto popytać co jest w cenie, bo czasem ciut droższa cena w masz cały komplet i nie musisz dopłacać za bolerka, halki itp Jeśli chcesz bez ramiączek to na Lubartowskiej ci nie zrobią, nie potrafią. Kilka moich koleżanek szyło tam suknie i każda chciała bez ramiaczek a wmawiali im, ze się nie będzie trzymać i tak być nie może
A nie orientujecie się który salon "slynie" z sukni hiszpanskich? Ja jestem drobniutka więc myśle, że takie falbanki troche mnie pogrubią, oczywiscie w miare rozsądku, żeby było mnie wsród tych falban widać

U nas dzisiaj mega imprezka, czyt. zxapoznanie z teściami Od rana z mamą szykujemy żarełko, mam nadzieje, że wszystko się uda, w koncu został rok

Sto LAT dla dzisiejszych PM ;-)
Oby kazdy dzien był tak piękny jak dzisiejszy!
Stary 2010-09-11, 09:31   #770
cindi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj mega imprezka, czyt. zxapoznanie z teściami Od rana z mamą szykujemy żarełko, mam nadzieje, że wszystko się uda, w koncu został rok
trzymam kciuki ja przed spotkaniem mega sie stresowałam, ale było ok, tzn rodzice cały czas gadali, a my z TZ prawie wcale sie nie odzywaliśmy hehe

tikida, 8mouse3, robaczek39
oby ten dzień był dla Was najpiękniejszy, a wspólne życie takie, jak sobie wymarzyłyście

Moja droga do fit sylwetki: http://fitmehard.blogspot.com/
cindi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 09:53   #771
fraise
Raczkowanie

Tikida, Mouse, Robaczek - niech każdy kolejny dzień będzie tak samo piękny jak ten dzisiejszy!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

A ja idę dziś na wesele i TŻ przyjechał
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 11:22   #772
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
trzymam kciuki ja przed spotkaniem mega sie stresowałam, ale było ok, tzn rodzice cały czas gadali, a my z TZ prawie wcale sie nie odzywaliśmy hehe

oby ten dzień był dla Was najpiękniejszy, a wspólne życie takie, jak sobie wymarzyłyście
przyłączam się do życzeń, wszystkiego NAJ dziewczyny!
Stary 2010-09-11, 11:26   #773
margolka1986
Zakorzenienie

ja sie pomalutku szykuje na wesele naszej 8mouse3

wszytskim ślubujacym dziś - życzę pogody ducha i wszytskiego NAJ

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 11:28   #774
psuj_a
Raczkowanie

Wróciłam mamy zamówioną salę na Maciejowie, zespół też-Kansas z Krasnegostawu, kamerzysta ArtFilm czy cos takiego z Lbna. Sukienke chciałabym tak za 1-1,5tys.najlepiej ale jak myślę że i za 2tys.mogłaby być...a namiary na krawcową chce jak najbardziej

DZISIEJSZYM PM ŻYCZĘ ŻEBY TEN DZIEŃ BYŁ NAPRAWDĘ WYJĄTKOWY A KAŻDA CHWILA WASZEGO MAŁŻEŃSTWA PEŁNA SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI!!

Oto jest miłość:
dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie...
O'Cangeceiro

Edytowane przez psuj_a
Czas edycji: 2010-09-11 o 11:40
psuj_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 11:29   #775
scarlet18
Raczkowanie

psuj_a Właściwie to nie jest tak źle jak Ci się wydaje Ja też jestem podobnych wymiarów tzn, mam 178-9cm wzrostu i rozmiar od 38-44, głównie ze względu na dł rękawów, nogawek i wielkość biustu ale nie ma najmniejszego problemu z suknią ślubną. Mam ślub 2 października 2010 i szyję suknię w salonie na ul. Fabrycznej. Kobieta jest rewelacyjna i jestem przekonana, że suknia wyjdzie śliczna. Moja siostra miała 3 tyg. temu ślub i suknię szytą w tym salonie, wyszła super
Stary 2010-09-11, 11:31   #776
Niunia2011
Zakorzenienie

NAJLEPSZEGO KOCHANE (I POWODZENIA...)
Stary 2010-09-11, 14:46   #777
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
A nie orientujecie się który salon "slynie" z sukni hiszpanskich? Ja jestem drobniutka więc myśle, że takie falbanki troche mnie pogrubią, oczywiscie w miare rozsądku, żeby było mnie wsród tych falban widać

Sto LAT dla dzisiejszych PM ;-)
Oby kazdy dzien był tak piękny jak dzisiejszy!
Myślę, że nie ma czegoś takiego jak salon słynący z jakiegoś modelu. Tam gdzie mają kolekekcje jak Demi itp szyją tylko to co mają i zazwyczaj nawet nie chcą wprowadzać zmian. Tam gdzie szyją wszystko, możesz uszyć co chcesz. Jeśli krawcowa jest dobra, uszyje ci każdą suknię, bo tak na prawdę to hiszpanki z falbanami to chyba nie są bardzo trudne modele Jeśli jesteś drobna i szczupła to nie będziesz wyglądac grubo

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Dziewczyny jade do ślubu białym Hummerem

Wspólnie zamawiamy buty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-11, 18:47   #778
urszulac1
Raczkowanie

Składam Wam najserdeczniejsze życzenia, dużo szczęścia i miłości na resztę wspólnych dni
urszulac1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-11, 23:12   #779
Ashyshqa
Zakorzenienie

Tikida, Mouse i Robaczku! Pewnie cudownie się bawicie na Waszych weselach ze swoimi świeżo poślubionymi mężami i wspaniałymi gośćmi Szalejcie do rana a jak już troszkę ochłoniecie to zdajcie nam relację. A na nowe życie życzę Wam MIŁOŚCI, z nią idzie w parze to co najważniejsze i najpiękniejsze.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-12, 06:13   #780
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Myślę, że nie ma czegoś takiego jak salon słynący z jakiegoś modelu. Tam gdzie mają kolekekcje jak Demi itp szyją tylko to co mają i zazwyczaj nawet nie chcą wprowadzać zmian. Tam gdzie szyją wszystko, możesz uszyć co chcesz. Jeśli krawcowa jest dobra, uszyje ci każdą suknię, bo tak na prawdę to hiszpanki z falbanami to chyba nie są bardzo trudne modele Jeśli jesteś drobna i szczupła to nie będziesz wyglądac grubo

Dziewczyny jade do ślubu białym Hummerem

Ja własnie chce wyglądać na grubszą Wiem, że w dzisiejszych czasach to ciężkie do pojecia, ale matka natura, a raczej geny obdarzyły mnie dobra przemiana materii.

Bianeczka ile takie cacko kosztuje?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości