|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Dziewczyna pewnie sobie uroiła że to wizażanki wciskają jej kciuki w dół
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
no akurat większość z dziewczyn tutaj mówiła, że niepotrzebnie sie tymi kciukami przejmowala i usuwała filmik.. ale najlatwiej widziec jedną złą opinię pośród wielu dobrych.... eh:/
|
|
#1053 |
|
Konto usunięte
|
No to historia podobna jak z Florence i jej notką na blogu Beautychoice... Też mi się wtedy smutno zrobiło, bo pisałam o niej zawsze dobrze. I faktycznie, taka akcja zmienia nastawienie do youtubowicza.
|
|
|
|
#1054 |
|
Raczkowanie
|
czytałam te notkę na blogu, ona tam chyba napisała o jakie komentarze jej chodzi... skoro nie pisałaś o niej źle to czemu Ci przykro? przecież nie napisała tego do wszystkich...
|
|
|
|
#1055 |
|
Konto usunięte
|
Bo jak jej to napisałam (że nie wszyscy przecież pisali źle i to normalne, że gdy się coś robi publicznie, to może się to spotkać z krytyką), to mój komentarz zniknął.
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie napisała o wszystkich, napisała wizażanki.
|
|
|
|
#1057 |
|
BAN stały
|
Mamy się zająć swoim życiem?
![]() Wydaje mi się, że dobrze zajmujemy się swoim życiem, o czym świadczy fakt, że nie pokazujemy go na YT. |
|
|
|
#1058 |
|
Konto usunięte
|
No i szkoda wielka, bo dla mnie robiła jedne z najlepszych makijaży na YT. Inne dziewczyny lubiłam słuchać, jak gadały o kosmetykach, haule i te sprawy, nie macie pojęcia, ile kosmetyków kupiłam pod wpływem YT. A u Florence bardzo lubiłam makijaże, piękne, dokładne. No cóż, życie.
|
|
|
|
#1059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwie się jej ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
moim zdaniem skromnym iście
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
o co chodzi z tym twitterem? czy to jest cos podobnego jak facebook?
a Niesia jakas przewrazliwiona jest i ostatnio to wiecej fochow strzela niz jest zadowolona. Chyba ciezko jest jej przyjac jakakolwiek krytyke. Niesia, wyluzuj troche! ![]() P.S. pewnie wspomni o tym w kolejnym filmiku
Edytowane przez Purple_tulips Czas edycji: 2010-09-18 o 16:09 |
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu, księżniczka na ziarnku grochu ;p
popularność jej przeszkadza, komentarze przeszkadzają, pochwały przeszkadzają |
|
|
|
#1062 |
|
Raczkowanie
|
a tak wlasciwie to na czym polega jej fenomen? Ja jej filmiki ogladam, bo moze cos mnie u niej zaciekawi, ale wg mnie makijaze robi przecietne, jej wiedza o kosmetykach tez nie jest jakas super, no i wiele osob zarzuca jej ze brzydko mowi. W tych wczesniejszych filmikach wygladala na sympatyczna osobe, ale w ostatnich filmikach juz coraz mniej widze tej sympatycznosci. Ciekawe jak to z nia jest naprawde.
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Wydawała się przesympatyczna, otwarta, była bardzo ładna - naturalna, czułam się jakbym rozmawiała z koleżanką. Nie tworzył się między nami jakiś wielki dystans, po prostu koleżanka od dobrej rady.
W tym chyba jest jej fenomen - ta normalność i drobne wady które nie przyćmiewają zalet :P No ale koleżanka dobra rada zamieniła się w... Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-09-18 o 16:22 |
|
|
|
#1064 |
|
Raczkowanie
|
Niesia nie jest moja ulubiona YT wiec mnie jej slowa nie ruszaja
![]() Ja osobiscie zawsze wolalam jej "siostre z NYC" (co nie znaczy ze Niesi nie lubie, ale jest mi bardziej obojetna). |
|
|
|
#1065 |
|
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22144895]No i szkoda wielka, bo dla mnie robiła jedne z najlepszych makijaży na YT. Inne dziewczyny lubiłam słuchać, jak gadały o kosmetykach, haule i te sprawy, nie macie pojęcia, ile kosmetyków kupiłam pod wpływem YT. A u Florence bardzo lubiłam makijaże, piękne, dokładne. No cóż, życie.[/QUOTE]
heh nadal nie kumam czym się tak przejmujecie,ja oceniam wszystkie dziewczyny tylko i wyłącznie przez pryzmat tego co ROBIĄ, jeśli jakieś filmiki są przegadane i nic nie wnoszą to nie subskrybuję. skoro Ci się podobały jej makijaże to jaki problem? przecież tonie ma być Twój facet tylko ktoś kogo się ogląda żeby się czegoś dowiedzieć/nauczyć... |
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Może jej chodziło o to, że ostatnio roztrząsałyście, że pracę zmieniła, od razu pojawił się jakiś wpis na ten temat... Z drugiej strony - na co Niesia liczy? Sama dużo o sobie mówi i pisze. Nic dziwnego, że innych to interesuje i mają niedosyt...
Lubię ją, oglądałam filmiki od początku, ale ostatnimi czasy wkurzają mnie jej wstawki. Zawsze musi coś powiedzieć, jakoś skrytykować oglądających albo mówi, że to filmik tylko dla tych i dla tych... Bla, bla, bla... Nudne się to zrobiło, bo zawsze ma jakieś ''ale'', jakąś przestrogę na początku filmiku.
|
|
#1067 |
|
Konto usunięte
|
Jasne, że tak, że najważniejsze są makijaże i wiedza. Ale jak się dłużej kogoś ogląda, to się go zaczyna lubić - jak pisała muszynianka, jak koleżankę. Dla niektórych taką "koleżanką" była nieesia, a dla mnie właśnie Florence. Po takich tekstach to trochę inaczej się patrzy na te filmiki.
|
|
|
|
#1068 |
|
Rozeznanie
|
To nie jest tak, że łatwo widzieć złą opinię... trudno jest jej nie widzieć.
|
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trochę dystansu! przyjaciółki to można mieć w realu a nie w wirtualnym świecie...
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ale tu nie chodzi tylko o przyjaciółki, także o to jak traktuje widzów
|
|
|
|
#1071 |
|
Konto usunięte
|
Aktorów czy muzyków też jednym bardziej lubimy, innych mniej - i również często za to, co mówią i jak się zachowują w życiu prywatnym, nie jest tak?
|
|
|
|
#1072 |
|
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22145695]Aktorów czy muzyków też jednym bardziej lubimy, innych mniej - i również często za to, co mówią i jak się zachowują w życiu prywatnym, nie jest tak?[/QUOTE]
Nie do końca, Skąd możesz wiedzieć jak Oni/One zachowują się w życiu prywatnym? znasz ich tak dobrze? czytajac pudelka? czy śledząc plotki na twitterze? Mnie to trochę śmieszy, To tak jakbym miała teraz mniej podziwiać muzykę michaela jacksona dlatego ,że różne plotki były na jego temat, albo tak jakbym powiedziała ,że doda nie ma talentu wokalnego bo czytałam o niej w gazecie to i tamto... Bzdura |
|
|
|
#1073 |
|
Konto usunięte
|
Źle się wyraziłam.
Nie chodzi o to, co robi w życiu prywatnym sensu stricto, ale o to właśnie, co się "mówi" do swoich widzów (czy jak w przypadku muzyków, aktorów - fanów). To, czy ktoś ma 2 koty, piątego chłopaka czy mielone na obiad mnie nie interesuje, ale jak się odnosi do mnie, czyli do widza - już prędzej. |
|
|
|
#1074 |
|
Raczkowanie
|
to musisz mieć starszanie nudne życie skoro śledzisz wizaz twitter i yt na bieżąco, do tego masz czas na komentowanie każdego slowa tych dziewczyn...chciałabym mieć tyle wolnego czasu
|
|
|
|
#1075 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1077 |
|
BAN stały
|
Ja myślę, że za bardzo każda ze "stron" bierze wszystko do siebie...
![]() Wszystko wyolbrzymiacie tutaj i na youtubie. |
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
coś w tym jest
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
czestochowa tutaj chodzi o coś innego niż piosenkarze i aktorzy.
nieesia jest "jedną z nas" nie żadna gwiazda pokroju Jacksona ludzie ją oglądają bo ją lubią, jeśli ona zwraca się do nich w taki sposób, to zazwyczaj przestają
|
|
|
|
#1080 |
|
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;22145868]Źle się wyraziłam.
Nie chodzi o to, co robi w życiu prywatnym sensu stricto, ale o to właśnie, co się "mówi" do swoich widzów (czy jak w przypadku muzyków, aktorów - fanów). To, czy ktoś ma 2 koty, piątego chłopaka czy mielone na obiad mnie nie interesuje, ale jak się odnosi do mnie, czyli do widza - już prędzej.[/QUOTE] To juz rozumiem poczułaś się urażona jako jej widzka.... miałaś prawo mimo wszystko czytałam te notkę i myślę ,że ona napisała ją pod wpływem złości bo ktoś na wizażu oskarżył ją o to ,że bierze kase za filmiki czy coś takiego... to ją pewnie wyprowadziło z równowagi. Ale nie ma co sie głupotami przejmować z tego sie tylko biorą kolejne plotki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

i facepalm do potęgi
"
moim zdaniem skromnym iście