![]() |
#2431 | ||
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XVIII
Cytat:
![]() Rozejrzę się ale czy to nie będzie dla mnie zbyt mondre, hmm ![]() Nie, nie, ja mam kolce przekładane koralikami ale nie w formie drutu. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Powitany
![]() ![]() Niech to szlag ![]() ![]() ![]() ![]() A mnie tak w pracy juz w****i**aja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salatka ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ dostał pracę ![]() ![]() ![]() Poza tym idę na basen zaraz ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
Teza, trzymaj się
![]() A nie można jakiś sposobów bez recepty na ten żołądek? ![]() Gryksiu, gdzieśkolwiek jest - czytaj i ucz się, bo facetow dotyczy to samo: http://kobieta.interia.pl/byc-kobiet...m,1534446,5124 (to chyba w sumie tez coś dla mnie: moze dlatego znów mi idzie w boczki, bo nie mam motywacji, zeby schudnąc - 2 lata temu zrzuciłam 10 kilo i co? I nic? Nic się w moim życiu nie zmieniło, matrymonialnie zwłaszcza ![]() edit: ale musze się wreszcie wziąć w garść i wrócić do wagi sprzed pół roku, bo sie zwyczajnie w ciuchy nie mieszczę ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
BAN stały
|
Schowaj swoją pałę lepiej
![]() Cytat:
![]() Witaj! ![]() Gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
grozi wypollizowaniem
|
gryx-twój podpis mnie dołuje-co sie poczuje szczęśliwa to se doczytam
![]()
#2437 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Spałam...już wstałam
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Jak ja zeszłam onegdaj 12 kg w dół też się nic nie zmieniło ale i tak czułam się bosko ![]() Gratulacje! ![]() Ide w plener i do C&A, trzymajta kciuki za owocne łowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
eee..zara,zara-to ty nie w robocie? ![]()
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2441 |
Nindżopesz
|
Rzuciłam w cholerę te fuche...
![]() No to lece. |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pomyśle nad zmianą ![]() A panele? ![]() Cytat:
![]() Najbardziej dołuje mnie jednak fakt, o którym już nie raz czytałem, a mianowicie to, że prędzej czy później zgubione kilogramy wracają (w mniejszym lub większym "natężeniu") ![]() ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-09-24 o 11:57 Powód: kłopoty z zaimkami ;) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() A co do wracających kilogramów-jestem półtora roku po zakończeniu diety i jakoś ją trzymam ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() matko post nr 2000 ![]() ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-09-24 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() i wychodzisz z domciu o tej porze ziamiaśt ziupke dla menzia gotowac? ![]()
![]() |
#2446 | |||
Zakorzenienie
|
to taki powrót do rzeczywistości
![]() Cytat:
![]() Z czego Ty się odchudzać kcesz? Ja to chociaż mam z czego ![]() Cytat:
![]() no bój się Boga za te herezje! ![]() Widziałm foty - fajne z Ciebie ciacho - serio ![]() Przecież Ci mówiłam, ze jak dostałam zaproszenie na nk, to nie poznałam po nazwisku, tylko w popłochu przeszukiwałam pamięć - gdzie ja takie ciacho poznałam i czemu go nie pamiętam ![]() ![]() A to, co było kiedyś się nie liczy - grunt, ze tu i teraz ześ fajny chłopok ![]() Cytat:
![]() Ja po schudnięciu przez 2 lata na spokojnie trzymałam wagę, praktycznie bez wysiłku ![]() Dopiero tego lata cos mi odwaliło i zaczęłam się obżerać jak durna ![]() ![]() ![]() ![]() za sidełko się brać ![]() edit: słuchjam sobie Ensiferum, przyzwoity folkmetal, ale bez szału. bardziej zadziwił mnie wokalista - zgadnijcie ile ma lat ![]() http://www.pollsb.com/photos/o/34425...os_norther.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 12:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
20? ![]()
![]() |
#2448 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
też tak myślałam
![]() A jest starszy ode mnie - 3 dychy ![]() w końcu to Fin ![]()
#2450 |
grozi wypollizowaniem
|
#2451 | ||||
BAN stały
|
Pizza przez neta, paczta, jak to wszystko do przodu idzie
![]() Cytat:
![]() Napisałbym, że 8%, ale nie będziemy się w statystykę bawić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolejna chora się zgłasza ![]()
![]() |
#2454 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
No dzięki,ależ ja stara wtedy jestem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Nie daj się w pracy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znasz Film Noir? Zespół z Grecji taki, nie gatunek filmowy ![]() ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ktoś chce placki ziemniaczane? ![]() ![]() Kto wrzucił OTEP? Rewelka! ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bidaku,możesz się położyć razem z moim dzieckiem
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do drugiego-nie chcę moralizować,ale moje odchudzanie było pod okiem dietetyka,bardziej "profensjonalne" niż Twoje i może dzięki temu się trzymam.Zresztą 7 kg na 24 zrzucone to nie tak dużo ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |||
Zakorzenienie
|
pasowalibyście do siebie - małolaty
![]() to musimy chyba jakieś dyżury sobie rozpisać - Pogotowie Gryksiowe ![]() Cytat:
![]() ![]() Ki diabeł? ![]() przecie nie napisałam, ze jest stary, ale starszy ode mnie Ale strasznie dobrze zakonserowany ![]() Nie chciałabym mieć takiego faceta, przy którym za 15 lat bym wyglądała jak mamusia z synkiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A motywacja do czegokolwiek poszła się ryćkać... gdzies koło kwietnia-maja ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-09-24 o 12:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Informatyka kawą i ciastkami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle u mnie jest taki łupał, że masakra. Pierwszy dzień lata czy co? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-09-24 o 13:05 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.