| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-09-30, 14:46 | #4951 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-09-30, 14:56 | #4952 | |||||||
| Zakorzenienie | 

Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  jako ze mam bardzo bujna wyobraznie to sobie to wyobrazilam      Cytat: 
    dla niego  Cytat: 
  witaj  Cytat: 
      Cytat: 
  i  czekamy..... no to lece ogladac fotki rain   
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | |||||||
|     | 
|  2010-09-30, 15:01 | #4953 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ RAZEM   "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." | |
|     | 
|  2010-09-30, 15:02 | #4954 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 |  Dot.: Wiem, że blisko jest dzień, gdy się nam spotkają marzenia i sny...Zazdrośnic cz 

Arrakis, Crozee też witam  I też kciuki za Gwizdaka od szlonej stefki  A ja wbrew pozorom, mam humor, którym mogę was obdzielać  Chyba to powód, że wreszcie się odezwałam   | 
|     | 
|  2010-09-30, 15:02 | #4955 | 
| Zakorzenienie | 

rain fajne fotki    
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | 
|     | 
|  2010-09-30, 15:03 | #4956 | |
| Zadomowienie | 

Zacytowałam nie to co chciałam, ale też Twoje- chyba wyślę mojego TŻta do Twojego, przydałoby mu się trochę takiego myślenia   Cytat: 
  Jednak przekonuję lubego, że na razie pies wystarczy, kropka. Dobry wszystkim  Rain, szalej, kupuj  Nic tak nie poprawia nastroju jak pachnąca flaszka  Ja mam strasznego pech i do dziś nie wiem jak to się stało. Ta chanelka z ostatniej rozbiórki na wizażu- chyba nawet Rain dałaś mi namiary na nią (  ) rozpadła mi się w torebce na weselu  Nie mam pojęcia jak to możliwe. Torebka leżała cały czas w samochodzie, rano przychodzę, a tu wszystko wylane  A tylko raz się nimi psiknęłam. Trochę to dziwne, bo jakaś dziewczyna się z tej samej rozbiórki skarżyła na to, że jej się atomizer w podróży rozwalił. No i dostałam atomek oklejony taśmą izolacyjną... Witam nową Zazdrośnicę, dawaaaj bimbałki   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-09-30, 15:05 | #4957 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  by u Gwizdaczka sie poprawiło...a przecież tak sie z Tżem cieszyli ,że razem zamieszkają  Cytat: 
  ale lepiej późno niż wcale   
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | |||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-09-30, 15:16 | #4958 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Bry   Ja już w Lublinie i nie wiem za co się zabrać... Muszę zapakować jedzenie do zamrażalnika, rozpakować ubrania, wymyć łazienkę, kuchnię itd... Ehh nie wiem w co ręce włożyć więc chyba ograniczę się do segregacji jedzenia a resztę zostawię na jutro. Tatuń mi kupił flash drive'a w kształcie żółwia morskiego    (boniu jaki ze mnie dzieciak). 
				__________________ "Być zadowolonym z samego siebie- to największe szczęście" Tomasz Mann | 
|     | 
|  2010-09-30, 15:22 | #4959 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 
  I w ogóle facet był dziś zadowolony ze mnie   Cytat: 
 No i ja też - póki co ani razu nie parkowałam równolegle (przodem i tyłem), ani prostopadle tyłem, w ogóle parkowałam tylko prostopadle przodem. No i dopiero jutro będę jeździć Toyotą 6-biegową, na której będę miała egzamin... I od tego, jak jutro mi pójdzie, będzie zależało, czy będę mogła już iść na egzamin. 
				__________________ Powód do śmiechu dał mi Bóg  Rdz 21,6 | ||
|     | 
|  2010-09-30, 15:23 | #4960 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Hawwa jak był zadowolony to super    
				__________________ Miłość nie zna granic ...   | 
|     | 
|  2010-09-30, 15:24 | #4961 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  zajmij sie najpierw jedzeniem.... kolejnosc poprawna i tak juz zachowalas bo najpierw przywitalas sie z nami  ja nienawidze sie rozpakowywac - kilka dni mi to czasem zajmuje  pokaz zolwia   
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | |
|     | 
|  2010-09-30, 15:36 | #4962 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Coś wam słabo idzie kończenie wątku :P

__________________ Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy   | 
|     | 
|  2010-09-30, 15:43 | #4963 | 
| Zadomowienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2010-09-30, 15:48 | #4964 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

pomóż, Zwiesiu  ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Łee, złamałam paznokcia podczas zmywania  do pupci 
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." | 
|     | 
|  2010-09-30, 15:53 | #4965 | 
				 | 

Ja nie mogę mam pełno pracy, poza tym to mój wątek chcecie wykończyć    
				__________________ Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-09-30, 15:56 | #4966 | 
				 | 

taka jesteś? ja chcę wykończyć, żeby szybciej był mój (o ile uda mi się założyć  ) 
				__________________ MY   Zaręczeni!   Nasz ślubik  Karinka  Maleństwo  "Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..." | 
|     | 
|  2010-09-30, 16:02 | #4967 | |
				 | 

Cytat: 
  A ja chyba was muszę przeprosić - przez nawał pracy w ostatnich tygodniach w ogóle nie miałam czasu na uzupełnieni początku   
				__________________ Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy   | |
|     | 
|  2010-09-30, 16:05 | #4968 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Czeee, cierpliwości  Cytat: 
  Wstydziłam się trochę  Cytat: 
  To ta pogoda Przesyłając mój dobry humor wszystkim potrzebującym, uciekam do domu, pa... | ||
|     | 
|  2010-09-30, 16:06 | #4969 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Hawwa, ja zdawałam w Bydgoszczy   a pzmot był z Inowrocławia. 
				__________________ A & Z "miłość się wreszcie stała ciałem, które chce trzymać nas za rękę" | 
|     | 
|  2010-09-30, 16:06 | #4970 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2006-04 
				 | 

A my się nadal lenimy z TŻem   Cały dzień w łóżkach, tylko hot dogi zrobiliśmy  Chciałam go namówić żebyśmy na spontanie do Krakowa się wybrali. Tylko na spacer... No ale moje kociątko odmówiło. To jest typ człowieka co musi się najpierw oswoić z jakąś myślą/przedsięwzięciem, zero szaleństw   Ale tak mu dobrze ze mną, że miał jechać o 18, potem powiedział że może zostanie do 19 a w końcu poprosił czy mógłby zostać na jeszcze jedną noc  rozkochałam chłopa w sobie, no    | 
|     | 
|  2010-09-30, 16:07 | #4971 | |
				 | 

Cytat: 
  Też nienawidzę, ale cóż... kiedyś trzeba  (jutro mam na 8 rano zajęcia  ) Proszę- żółw   
				__________________ "Być zadowolonym z samego siebie- to największe szczęście" Tomasz Mann | |
|     | 
|  2010-09-30, 16:09 | #4972 | 
				 | 

Olka, ale super żółwik  Stefka, a ty co tam na poczatku nabroiłaś, ze ci już ostrzezenie wlepili?  Sorry, za bezposredniosc, ale musimy cie przemaglować   
				__________________ A & Z "miłość się wreszcie stała ciałem, które chce trzymać nas za rękę" | 
|     | 
|  2010-09-30, 16:11 | #4973 | 
				 | 

Urzekł mnie   były jeszcze czarne koty, misie, pandy, rybcie i lizaki ale żółwik taaaaki słodziutki   
				__________________ "Być zadowolonym z samego siebie- to największe szczęście" Tomasz Mann | 
|     | 
|  2010-09-30, 16:12 | #4974 | 
				 | 

Paollino, to super  a nie podgląda na wizażu?  Olka, żółwik jest ekstra, sama bym takiego chciała   
|     | 
|  2010-09-30, 16:15 | #4975 | 
				 | 

Olu żółwik łamie mi serce normalnie      | 
|     | 
|  2010-09-30, 16:15 | #4976 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ A & Z "miłość się wreszcie stała ciałem, które chce trzymać nas za rękę" | |
|     | 
|  2010-09-30, 16:20 | #4977 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Byłam popilnować dzieci znajomych (w tym mojego chrześniaka), a tu jeszcze wątek nie skończony...   Coś to ciężko idzie tym razem  A są już pomysły na nowy tytuł?   
				__________________ Powód do śmiechu dał mi Bóg  Rdz 21,6 | 
|     | 
|  2010-09-30, 16:21 | #4978 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-09-30, 16:23 | #4979 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | 
|     | 
|  2010-09-30, 16:24 | #4980 | 
				 | 

|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.

nikomu nie polecam PZMotu. Nawet w rankingach wordu maja jedne z ostatnich miejsc.
 nikomu nie polecam PZMotu. Nawet w rankingach wordu maja jedne z ostatnich miejsc.