| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-10-02, 22:38 | #4171 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Heh ja w sumie mam moja walizke(powiekszona wersja  ), torba ogromna podrozna, pudła trzy , torba z posciela...I nie wiem czy to wszystko..   | 
|     | 
|  2010-10-03, 08:45 | #4172 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Dzieńdoberek   dziękuje za przepis  jak tylko jakims trafem zostane sama w domu to sie za niego wezme ;D ejj tak sie wczoraj zdenerwowałam ..poszlismy wczoraj na impreze.. ja typowo nastawiona na szalone pląsy ;d a tam tyle ludziiii ze sie ruszyc nie dało  wiekszosc imprezy spedzilismy przy barze   i o 2 pojechalismy do domu ;/ masakra jakas  :P a dzisiaj juz od 7 nie spie.. jak tam plany na niedziele?  ;*** ale mi sie słonka chce;(( i temp powyzej 25 stopni ;(( 
				__________________ I will spend my life trying to make you love me.. <3  5.09.2008  Edytowane przez sun in the winter Czas edycji: 2010-10-03 o 08:47 | 
|     | 
|  2010-10-03, 09:46 | #4173 | 
| Zakorzenienie | 

ja spac nie moglam. na niedziele? wyprowadzka, wypakowanie, integracja z sasiadka i jej facetec za ktorym srednio przepadam. | 
|     | 
|  2010-10-03, 09:49 | #4174 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

dzień dobry  Ja dziś też powtórzę post z wczoraj- u mnie grzeje słoneczkoooo  tak jak wczoraj  planów nie mam  marzy mi się dłuuuugi spacerek... 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 10:07 | #4175 | 
| Zakorzenienie | 

Agat poszłabym z Tobą... długi, jesienny spacer to jest to   ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- ps. Słonce w LU? super  ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- ide pod prysznic   | 
|     | 
|  2010-10-03, 10:08 | #4176 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Hej   też mam słonko, mogę się z kimś podzielić, ale tylko trochę  A plany na niedziele to wyszywanie, tak jak przez dwa ostatnie dni. Tż mi wymyślił zajęcie bym się nie nudziła, ambitne  padnięta jestem, ale to nudne, więc was nie męczę   | 
|     | 
|  2010-10-03, 10:21 | #4177 | 
				 | 

Myszka masz przynajmniej jakieś pożyteczne zajęcie  ja nigdy nie miałam takiego hobby, a z wyszywania to tylko umiem zaszyć dziurę i przyszyć guzik  Kaś- przygrzewa tak, że mam żaluzje zasłonięte  ale jest zimne powietrze... uwielbiam taką pogodę   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 10:31 | #4178 | 
				 | 

a ja własnie nie lubie bo te słonko takie zdradliwe jest.. ;p niby świeci i zimno niesamowicie.. ja dzisiaj sobie poćwicze conieco ..pojade do h&m ..a wieczorem pouczyc brata tż angielskiego .. ide sobie machnąć jakieś śniadanko i kawusie - któraś chętna? chociaż marzy mi sie takie kokosowe latte <marzyciel> ... ;D 
				__________________ I will spend my life trying to make you love me.. <3  5.09.2008  | 
|     | 
|  2010-10-03, 10:42 | #4179 | 
				 | 

ooo ja już piłam kawusię  a kokosowego latte nigdy nie piłam   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 10:46 | #4180 | 
				 | 

Agata, wiesz na początek przyszywanie guzika to już coś   też lubię taką pogodę  chociaż nigdy nie wiem jak się wtedy ubrać  Roxi, ja bym się na kawę pisała, od tygodnia chyba nie piłam i nie mam pojęcia jak udało mi się do tej pory bez niej funkcjonować   | 
|     | 
|  2010-10-03, 10:48 | #4181 | 
				 | 

kokosowe jest mega dobre no o ile ktos lubi kokos - ja ubóstwiam  albo karmeloweee mniam .. ;p normalne latte tylko ze z jakimiś syropem barmańskim  ja je odkryłam pare miesięcy temu .. bo okazało się ze w centrum mamy bardzo fajną kawiarnie ;D a poza kawami .. pyszne czekolady.. koktajle itp .. a odkrycie tego miejsca wiąże sie z dodatkowymi kg i wydawaniem kasiury :P Myszko to zapraszam na śląsk ;D i wyskoczymy na kawke  ) 
				__________________ I will spend my life trying to make you love me.. <3  5.09.2008  Edytowane przez sun in the winter Czas edycji: 2010-10-03 o 10:49 | 
|     | 
|  2010-10-03, 10:51 | #4182 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: wygodny fotel 
				 | 

hej lasencje  melduję się!   | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:02 | #4183 | 
				 | 

Lala  mniamm kokos  plus karmel, toffi i smak kawowy   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:03 | #4184 | 
				 | 

przestańcie już!! takie smaki, to mrrr    | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:03 | #4185 | 
| Zakorzenienie | 

lala tak patrze na Twoj opis... Wymyslilam,ze chce zdawać mature znowu z polskiego. ciekawe co na to moja polonistka   kurcze, wlasnie zdalam sobie sprawe ze mi lampke zabrali dla pajakow bo mam dwuzarowkowa i dobra do ocieplania terrarium jest. Trzeba jechac po drugą   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-10-03, 11:11 | #4186 | 
				 | 

Kaś, Ty jakieś pająki hodujesz? brrr  Ja jeszcze uwielbiam taki mocny waniliowy smak   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:19 | #4187 | 
				 | 

Roxi, gdyby nie to, że mam do Ciebie tak daleko to bym przyjechała, bo nigdy na Śląsku nie byłam   może jak prawko zrobię  Hej Lala  Ale mi smaka na coś dobrego zrobiłyście   | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:21 | #4188 | 
				 | 

zapraszam zapraszam   pająki ? brrrrrrr ja w panike wpadam na widok takiego małego ;D a co dopiero 3mac to w terrarium br ;D Myszko obejrzałam bloga  -śliczne rzeczy tam tworzysz  ) ja bym nie miała cierpliwości ;p lece do wanny :p 
				__________________ I will spend my life trying to make you love me.. <3  5.09.2008  Edytowane przez sun in the winter Czas edycji: 2010-10-03 o 11:24 | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:25 | #4189 | 
				 | 

mi pająki nie przeszkadzają, ale nie chciałbym ich mieć jako zwierzątka domowe  ja też na Śląsku nie byłam  w Częstochowej byłam ale nie wiem czy to już Śląsk   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:37 | #4190 | 
				 | 

to nie Kaś hoduje  jej brat    | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:51 | #4191 | 
				 | 

aha   ja jednak wolę tradycyjne zwierzątka  robię zieloną herbatę, która się pisze?   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 11:54 | #4192 | 
				 | 

ygerna miłośniczką zielonej herbaty też jestem   hihi a jaką pijesz? ja ost kupiłam sobie liściastą z opuncją .. dobra i jaki ma zapach  ale musze zainwestować w te takie parzydelko ;D bo jak mam sie babrac przez sitko to zaraz mi sie odechciewa;p wiec do tego czasu pozostaje mi sie cieszyc torebkowaną ;D dzisiaj 4 dzien bez fast foodów ;D - smiejecie sie ze 4  ale ost czasy takie ilosci tego pochłaniałam z tż ze masakra ;/ i postanowiłam koniec!  a ze tz tez sie dołączył to sie razem wspieramy ;D 
				__________________ I will spend my life trying to make you love me.. <3  5.09.2008  | 
|     | 
|  2010-10-03, 12:01 | #4193 | 
				 | 

ja wiem czy miłośniczka...po prostu od jakiś 2 lat prawie nie piję żadnej innej herbaty  lubię taka zwykłą, bez żadnych opuncji, cytryny czy cukru... kupuję taką najzwyklejszą w biedronce za 2 zł  uwieeeeeeelbiam jej cierpki gorzki smak   w domu mam czajniczek do zaparzania i wiem ze taka parzona jest najlepsza ale ja po prostu lubię z torebki  mnie ostatnio naszła ochota na fast foody  w mc donaldzie byłam jakieś 2 tyg temu i miałam ochotę też wczoraj iść, dobrze że koleżanka nie chciała   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 12:06 | #4194 | 
				 | 

te fast foody to jest najgorsze badziewie .. nie dość ze sie tyje .. to cera sie niszyczy itp .. dla mnie najgorsze bedzie pozbycie sie pizzy ;p ale dam rade  jak narazie detox ;p nic mi sie nie chce;( miałam ćwiczyc;/ ale nogi mnie cholernie bolą .. i chyba od jutra zaczne porządny wysiłek ;p 
|     | 
|  2010-10-03, 12:11 | #4195 | 
				 | 

najczęściej pizze jem  dobrze że jakoś mnie odrzuca od hamburgerów  już ćwiczyć!   ja nie mogę się doczekać aż mi się tańce zaczną   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-10-03, 12:20 | #4196 | 
				 | 

nawet dzisiaj nie mam jak ;/ bo przyszła znajoma do babci z wnuczka ... - jedyne dziecko którego nie trawie :O hehe... ja mam skakanke zakupiona hh i rowerek na mnie czeka ;D wiec od jutra sie zacznie ;P jeszcze mysle o tym BBL .. do nast wakacji musze pozbyc sie brzuchaa i boczków;D jak narazie waga spada .. musze zaczac sie mierzyc i porównywać ;p powtórka Gesslerowej;p 
|     | 
|  2010-10-03, 12:30 | #4197 | 
| Zakorzenienie | 

nadrobilam was troszki. Moja mama jest milosniczka herbat ale to juz wiecie  a pajaki mam 2 a trzeci w planach  sa slodkie, uwielbiam je  ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Kochane moje... Ja znosze juz rzeczy  Odezwe sie z samochodu,ok?  (bo oczywiscie komp w samochodzie musi być  ) | 
|     | 
|  2010-10-03, 12:40 | #4198 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ I will spend my life trying to make you love me.. <3  5.09.2008  | |
|     | 
|  2010-10-03, 13:12 | #4199 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-04 
				 | 

Cytat: 
  Marys to początki do wszystkiego się przyzwyczaisz kwesiat czasu poza tym jesteś tam z Tż  hmm może da się coś z tą winda zrobic w sensie zgłosić do ajkies administracji czy coś do kogos dlaczego ona tak jeżdzi skrzypi jak nikt nią nawet nie jeździ przeciez tak nie może być  z sąsiadami może być przerąbane  czasem nie można się powstrzymać, ale już bez przesady na cały blok  Cytat: 
  jakoś idzie musze ogarnać wszystko do jutra miałam jechać do siostry tyle się nie widziałysmy, ale chyba nic z tego nie wiem czy zdążę  samopoczucie hmm w sumie codziennie tak samo niby ok, ale do końca nie ok wiecie  aa to dzisiaj robisz co chcesz  ja jak mam tak więcej wolnego czasu jestem sama w domu to ulubiona muzyka, robie sobie rózne maseczki nie maseczki, paznokcie , salon kosmetyczny poprostu   Cytat: 
  Natalka zaszalalas z tymi zeszytami  o ale rozumiem dziecko to ma się nie skupia tak bardzo tylko łapie byle szybciej   Cytat: 
  Cytat: 
  rany jak ja dawno nie bylam na imprezie tylko, że nawet mnie nie ciągnie nie chce mi się iść  moje plany na niedziele: nauka: systemy terapeutyczne  właśnie tak mówiłyście o tych kalendarzach co roku sobie obiecuje, że kupie taki kalendrarz-notes w emiku widziałam fajne do gazet też dołączają musze taki upolowac już w tym roku na pewno   | |||||
|     | 
|  2010-10-03, 13:13 | #4200 | 
				 | 

popieeeeeeram  co kto lubi  też myślałam o hula hop bo chyba ładnie rzeźbi brzuch i biodra?? a ja mam na ich punkcie fioła  musze poszukać w Lublinie  
				__________________ | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

a co do kalendarzy to widziałam byłam wczoraj w empiku i zle popatrzyłam na cene zeszytu i kupiłam 2 zeszty po 29.90 masakra
 a co do kalendarzy to widziałam byłam wczoraj w empiku i zle popatrzyłam na cene zeszytu i kupiłam 2 zeszty po 29.90 masakra a o wrażeniach opowiem jutro..jak jest..bo jutro tez mam wykłady..do 11:30
a o wrażeniach opowiem jutro..jak jest..bo jutro tez mam wykłady..do 11:30