|
|
#4681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ostatnio testowałam cz.II
![]() A dziś testowałam French Lover - na pierwszy rzut nosa to jak dla mnie taki mix Padparaschy i Black Afgano (z dodatkiem zieleninki). Znośne, ale bez rewelacji
|
#4682 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4683 |
|
Winter is coming
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22872061]poważnie nie są na Was trwałe? aż nie mogę uwierzyć, kurcze na mnie to jedne z trwalszych zapachów
[/QUOTE]zazdraszczam, bo piękne są. głupia moja skóra Trzymają to i się może z 5 godzin, ale są słabo wyczuwalne, a HP czy Amour to czuję dzień cały, a jakbym się nie myła, to pewnie jeszcze dłużej
Edytowane przez velika Czas edycji: 2010-10-25 o 17:23 |
|
|
|
#4684 |
|
Nocna Straż
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22872061]poważnie nie są na Was trwałe? aż nie mogę uwierzyć, kurcze na mnie to jedne z trwalszych zapachów
[/QUOTE]Potwierdzam na mnie to z godzinę i niestety potem nosem trzeba tropić ich przy skórze - i to trzeba wiedzieć w którym miejscu tropić .
|
#4685 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam to co mówi wankaw! ZAISTE VANILLE NOIRE MOGĄ BYĆ BARDZO TRWAŁE!
na mnie również są! i to nie słabo wyczuwalne, ale unoszą się dookoła mnie jak waniliowa chmurka, która chodzi za mną przez minimum pół dnia!
|
|
|
|
#4687 | |
|
Nocna Straż
|
Cytat:
...
|
|
#4688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to znaczy wierzę, ale pojąć nie potrafię
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Konto usunięte
|
Serge Lutens - Rousse:
nie wiem co mam na ten temat powiedzieć, spodziewałam się cudu, a jest tylko ok. cynamon powiadacie... hmm, na mnie zdecydowanie drzewo, goździki i waniliowe zmiękczenie, jest ok ale ja chciałam ten cynamon, suchy, elegancki cynamon. i faktycznie zapach ma coś z "przedpotopowej szminki" jak to ktoś ujął na KWC
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Dzing- OMG
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Royal Muska - piękne, klasyczne i eleganckie piżmo. Suche, lekko brzoskwiniowe i słodkawe, trochę w typie Cashmere Mist i Artemisii, ale "bogatsze" od nich zapachowo.
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Dzing- OMG
![]() Nie testowałam na skórze, bo się boję ![]() Niuchnęłam tylko z korka i poczułam osławioną kupę słonia, i palone opony, i nie wiem jakie jeszcze paskudztwa. To mają być perfumy? Wielkie żarty! To anty zapach . W życiu nie wąchałam czegoś takiego. Twórca tych "perfum" jaja sobie z ludzi zrobił Normalnie, nie mogę dojść do siebie... Testy na skórze w piątek, jak będę mieć wolne. Koublai Khan- mdły, słabowity i nijaki, a toto , jak obuchem w łeb Ale doznanie jest ogromne
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopiero potem zaczął się horror .Nagle pojawiło się stare końskie siodło ,a potem spocony brudny ,goły tyłek ,który siedział na tym siodle. Dodatkowo zapach jest mega trwały ,i tak siedział na mym nadgarstku i siedział
|
|
#4694 |
|
BAN stały
|
Chyba przestanę wchodzić na ten wątek, bo mi obrzydzicie Dzinga jak kiedyś Perły mi obrzydzono
|
|
|
|
#4695 |
|
Rozeznanie
|
Przetestowałam Miller Harris Feuilles du Tabac. Bożesztymój, całe szczęście swojego czasu nie kupiłam tego zapachu w ciemno. Straszne by to było i ponure- zapach przypomniał mi stare meble, które kiedyś wywieźliśmy na działkę do altanki. Niestety kiedy przyjechalismy na działkę w marcu okazało się, że do altanki ktoś nam się w czasie zimy włamał i uwił sobie gniazdko (ba, nawet zostawił nam swoje nieumyte naczynia)- i meble nie dość, że jakoś lekko stęchły, to prześmierdły dymem papierosowym, wilgocię, i rozmaitymi innymi aromatami, których wolę sobie nie przypominać. Oto właśnie Feuilles du Tabac w pigułce, jesli o mnie chodzi...
|
#4696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja fujałam na MKK a Dzinga właśnie sobie zapodałam na nadgarstek i kontempluję i podziwiam i się zachwycam ![]() Daj mu szanse na nadgarstku Jedna malutką, tycią Bo on istne cuda i cyrk na skórze potrafi wyprawić, ale nie chcę do traumy ewentualnej namawiać Cytat:
![]() Cytat:
![]() Perły są przepiękne! Przepiękne Perły są! Są przepiękne Perły! I jam Ci je poznała dzięki Tobie, o! A Dzing jest specyficzny ![]() Zapodałam właśnie na nadgarstek i daję TŻtowi do poniuchania... TŻ: stare buty (skórzane). Nie, czekaj (myśli) stara szafa. (Ja mu podpowiadam, że to ładna, taka klimatyczna szafa.) TŻ: no tak, taka z lwem i czarownicą ![]() Dla mnie perełka zapachowa. Do wąchania, nie do noszenia, bo jeszcze nie znalazłam odpowiedniej, na Dzinga, okazji. |
|||
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
Rozeznanie
|
No kiedy co ja poradzę, że tak je postrzegam (może mam skrzywioną przegrodę nosową albo co
)Cytat:
) To chyba najwierniejszy zapach skóry jaki udało mi się znaleźć w perfumach
|
|
#4700 |
|
Konto usunięte
|
Royal Muska -
ale dlaczego po kilku godzinach się mydli i ta cena... zapach bardzo zmysłowy i kobiecy, idealny do łóżka i wcale nie mam na myśli spania
|
|
|
|
#4701 |
|
Konto usunięte
|
Żółta kupa w koronie - przyjemnie, cukierkowo, słodko. Ale te cukierki nie są nachalne, pomarańczowe z cynamonkiem i uwaga pierwszy raz jaśmin nie jest nachalny!
Womanity - - więcej nie powiem, flakon straszny, leje się z niego - za testy nadgarstkowe podziękuję, wystarczy to co poczułam na blotterzeBelle d'Opium - nie co słabsza siła rażenia, ale tak samo traumatyczny jak klasyk - dodatkowo straszny flakon, tak psiknęłam na blotter, że się do oka dostało ![]() Play it Sexy - słodko, ale przyjemnie, wanilia jest nie nachalna, słodziak, ale siła rażenia nie mocarna |
|
|
|
#4702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
): co to jest ta żółta kupa w koronie? zachęcił mnie Twój opis i zamierzam przetestować ^^Co do dwóch pozostałych - YSL mój nos mówi stanowcze NIE, co do Muglera - naczytałam się negatywnych opinii, ale daję mu szansę w ostatecznym rozrachunku Powąchaj blottera po jakimś czasie - ogóry znikają, zostaje lepka słodycz ^^
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bardzo fajna promocja w SP do 3 listopada (Super Pharm). Ogórki na początku mnie wystarczająco odstraszyły... znam sałatkę ogórkowo - warzywną i sałatkę z korzeniowego Selera - ogródki Hermensa - nie dam sobie głowy uciąć, ale chyba Nilowy i Monsunowy. Dlatego na ogórki uciekam. I flaszka nie Moja - Muglerowi się udał A*Men za to |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy żółta kupa ma w sobie jakieś głębokie nietuzinkowe nuty, aniżeli tylko owoce? Jakaś zmysłowość? |
|
|
|
|
#4705 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest też nuta kwiatowa i kardamon i cedr. |
|
|
|
|
#4706 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co z Perłami nie tak jest? Na mnie to różaniec z Watykanu, od początku, do końca ![]() Cytat:
![]() --- Winter Delice, których to próbkę męczę od roku ponad Dzisiaj dotarło do mnie, co jest myślą przewodnią tego zapachu - ognisko. Zwyczajne, najnormalniejsze w świecie ognisko, znane nam doskonale z niejednej imprezy pod gołym niebem. Ognisko zostaje jednak zalane wiadrem mydlin, a następnie skropione obficie tanią wodą po goleniu (Wars? Brutal? Przemysławka?) - tak oto powstał ten zapach
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-10-27 o 17:33 Powód: "stajenny", a nie "stajniany" :D |
|||||
|
|
|
#4707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie słodko-korzenne te perfumy ![]() edit: miało byc "zmysł smaku" ![]() [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;22898233]Royal Muska - ale dlaczego po kilku godzinach się mydli i ta cena... zapach bardzo zmysłowy i kobiecy, idealny do łóżka i wcale nie mam na myśli spania [/QUOTE]Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-27 o 10:29 |
||
|
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zastrzeż w te pędy swe słowa, bo spokojnie mogą posłużyć jako tekst reklamowy dla jakiejś niszowej marki typu Etat Libre D'Orange
|
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może być ? ![]() W temacie na spokojnie . Une Rose Chypree A.Tauer -piękna ,przydymiona róża .Lekko kadzidlana,nieco przypudrowana .Od pączka ,po samo rozkwitnięcie
|
|
#4710 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() Czy aby na pewno perfumy wąchałaś..... ? Może powietrze wokół przesycone było tym...no....no jakby to powiedzieć...no może ktoś puścił bąka ?hehehhe....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.

wczoraj noszony sweterek - i to co na nim zosta ło z VNto z kolei aromat ni to kremu do ciasta ni to budyniu waniliowego
na mnie to z godzinę i niestety potem nosem trzeba tropić ich przy skórze - i to trzeba wiedzieć w którym miejscu tropić
...

zapach . W życiu nie wąchałam czegoś takiego. Twórca tych "perfum" jaja sobie z ludzi zrobił 
Jedna malutką, tycią
ale dlaczego po kilku godzinach się mydli
i ta cena... zapach bardzo zmysłowy i kobiecy, idealny do łóżka i wcale nie mam na myśli spania 
Jest też nuta kwiatowa i kardamon i cedr.
A co z Perłami nie tak jest?
Na mnie to różaniec z Watykanu, od początku, do końca