Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-26, 22:50   #1471
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
dziewczyny jak myslicie co lepsze na babski wieczor? ale nie panieński
http://allegro.pl/peruka-afro-imprez...289455521.html
http://allegro.pl/uszy-krolika-3-try...270137234.html
doradzcie
wybralabym krolika
bedziesz swiecic na kilometr
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 22:54   #1472
Shadii
Wtajemniczenie

Ja też jestem za królikiem
Caate, dobrze, że już wszystko ok

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-26, 22:59   #1473
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ja też jestem za królikiem
Caate, dobrze, że już wszystko ok
powiedzmy, bo tak naprawde nie jest okej, bo to tylko ze strony zniknelo, a ja musze jakos sie dowiedziec kto to zrobil, nie zostawie tego tak..

ide spac, dobranoc
Stary 2010-10-27, 08:27   #1474
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Stary 2010-10-27, 08:32   #1475
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Dobry
Stary 2010-10-27, 08:53   #1476
judus
Rozeznanie

GG do judus

dzień dobry
buahhot ja bym wybrała afro jakoś tak weselej jak zobaczyłabym laskę w tych uszkach to niestety ale miałabym już specjalne zdanie o niej
ja dziś się zbieram do domku pewnie nie będę miała dostępu do neta więc się żegnam na te pare dni
pilnie się uczę
oszczędzam
prowadzę zdrowy tryb życia
właściwie zarządzam czasem
judus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 08:56   #1477
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cześć kochane

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dziś już Was nie nadrobię, skończyłam właśnie polski, a jeszcze hotelarstwo mnie czeka i matematyka i biologia...
I jeszcze jedno angelwithoutsoul i dotka - już jutro na 100 procent opiszę te informacje o BB kremach, wybaczcie ale naprawdę ciężko mi znaleźć czas, żeby tak porządnie do tego przysiąść i rzetelnie to napisać
Nic się przecież nie stało Ja i tak mam sobie zamiar zamówić próbkę

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
JEstem.
Wiec ogolnie to jest jakas tragedia,paranoja i nei wiem co zrobic z tym.
Tak jak samaraNW przypuszczala, niestety to prawda.
1rok temu podpisywalam umowe z ta agencja. Mialam tam sesje zdjeciowa w bieliznie. TZ zobaczyl mnie na banerze jak szperal po torrentach. Zapytal mnie czy to ja. Powiedzialam, ze tak. Nie mialam po co klamac, bo on ma te zdjecia z tamtej sesji i to samo tlo,makijaz,fryzura wiec to pytanie jego bylo dosc zbedne. No i to bylam ja, owszem ale w bieliznie. On zaczal szperac po tej stronie, bo w banerze pokazywaly mu sie rozne kategorie bielizny, no i zobaczyl mnie rowniez w kategoriach erotycznych. Wsciekl sie, ze go oklamalam, bo obiecalam ze nie zrobilam i nie zrobie sobie takich zdjec. Wysluchal mnie ale i tak nie uwierzyl,bo jak mial wierzyc jak mi wyliczyl, ze to moje usta,oczy,wlosy,rece nadgarstki,nogi i naweet pieprzykow sie moich dopatrzyl nie moj nos i piersi znaaaacznie powiekszone. No i ogolnie jestem w czarnej dupie, bo teraz nie wiem jak mam sie domagac o odszkodowanie, nie mam kontaktu z ta agencja, bo zmienila siedzibe, a ona byla tylko posrednikiem sesji a ja podpisalam klauzule, ze wyrazam zgode na rozpowszechnianie moich zdjec ale nie fotomontaz
TZ mi wierzy, ze tego nie zrobilam, ale wiem, ze dopoki nie znikna te zdjecia z netu, nie bedzie miedzy nami dobrze.

powiem wam szczerze, ze ja juz nie mam sil.
nie chce mi sie o tym rozmawiac, odpisalam w skrocie bo jak mnie szlag trafi to bedziecie wiedzialy dlaczego. Zyc mi sie nie chce. No chyba,ze na serio mam sobowtora.
Jeeej catee współczuje Ty to masz wiele na głowie. W końcu się ułoży I trzymam kciuki, żebyś się dowiedziała kto za tym stoi

Od wczoraj pije pokrzywe W sumie smak jest nie najgorszy... spodziewałam się gorszego
Aaa i jeszcze kupiłam to serum na biust i smaruje się nim 2 razy dziennie... Zobaczymy jakie daje efekty

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 09:17   #1478
hanamici
Raczkowanie

GG do hanamici

Cytat:
Napisane przez judus Pokaż wiadomość

kochana to przez ten brak słońca śnieg spadnie jaśniej się zrobi to i humorek trochę powróci bo to tez już zawsze bliżej wiosny a dni krótsze to i czas szybciej nam zleci
na mnie też już tłuszcz obrasta, nawet TŻ mi oświadczył że grubasek się ze mnie robi ale ja anrazie zbieram żeby mi ciepło było, postaram się nie jeść słodyczy od 1.listopada do świąt zobaczymy czy dam radę poza tym w zimę i tak nie widać pod tymi tonami ubrań tego ile mam tej tkanki więcej niz latem więc ja bym się tym zbytnio nie przejmowała, choroba minie to i humorek wróci
dzięki na pocieszenie jednak i tak źle się czuję we własnym ciele, niestety... muszę coś z tym zrobić, bo zwariuję. tak jak Ty, od 1listopada do świąt nie chcę jeść słodyczy, ale boję się, że mi to niestety nie wyjdzie. poza tym, czy chipsy i popcorn i słodkie napoje i płatki śniadaniowe czekoladowe są uznawane jako słodycze? za duuuuużo wątpliwości xD

tak w ogóle, witam drogie panie
jestem właśnie na uczelni i korzystając z chwili wolnego czasu, bo mam 2h okienka, weszłam sobie was ponadrabiać. powiem wam, że jestem padnięta i mam ochotę zapaść w sen zimowy. za tydzień mam kolokwium z gramatyki opisowej, czyli taka teoria (40 stron po francusku). nie wiem, czy mam na to siły.

codziennie tylko podstawa, ale dość rozbudowana idzie ^^ wczoraj Tż przyszedł do mnie specjalnie po to, żeby zrobić mi masaż, bo byłam w pracy do 22:30. to było bardzo miłe

teraz lecę porobić coś konstruktywnego na dydaktykę może! paaaa!
Stary 2010-10-27, 09:19   #1479
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej
Cytat:
JEstem.
Wiec ogolnie to jest jakas tragedia,paranoja i nei wiem co zrobic z tym.
Tak jak samaraNW przypuszczala, niestety to prawda.
1rok temu podpisywalam umowe z ta agencja. Mialam tam sesje zdjeciowa w bieliznie. TZ zobaczyl mnie na banerze jak szperal po torrentach. Zapytal mnie czy to ja. Powiedzialam, ze tak. Nie mialam po co klamac, bo on ma te zdjecia z tamtej sesji i to samo tlo,makijaz,fryzura wiec to pytanie jego bylo dosc zbedne. No i to bylam ja, owszem ale w bieliznie. On zaczal szperac po tej stronie, bo w banerze pokazywaly mu sie rozne kategorie bielizny, no i zobaczyl mnie rowniez w kategoriach erotycznych. Wsciekl sie, ze go oklamalam, bo obiecalam ze nie zrobilam i nie zrobie sobie takich zdjec. Wysluchal mnie ale i tak nie uwierzyl,bo jak mial wierzyc jak mi wyliczyl, ze to moje usta,oczy,wlosy,rece nadgarstki,nogi i naweet pieprzykow sie moich dopatrzyl nie moj nos i piersi znaaaacznie powiekszone. No i ogolnie jestem w czarnej dupie, bo teraz nie wiem jak mam sie domagac o odszkodowanie, nie mam kontaktu z ta agencja, bo zmienila siedzibe, a ona byla tylko posrednikiem sesji a ja podpisalam klauzule, ze wyrazam zgode na rozpowszechnianie moich zdjec ale nie fotomontaz
TZ mi wierzy, ze tego nie zrobilam, ale wiem, ze dopoki nie znikna te zdjecia z netu, nie bedzie miedzy nami dobrze.

powiem wam szczerze, ze ja juz nie mam sil.
nie chce mi sie o tym rozmawiac, odpisalam w skrocie bo jak mnie szlag trafi to bedziecie wiedzialy dlaczego. Zyc mi sie nie chce. No chyba,ze na serio mam sobowtora.

Ide Was nadrabiac i ogarnac sie, bo dzisiaj Zuzia przespala pierwszy raz 3,5h a ja naczytalam sie jakis magazynow o urodzie i musze wyprobowac pare trikow.
Jak to przeczytałam, to musiałam szczęke z klawiatury zbierać :|...nie zostawiaj tego tak pod żadnym pozorem, bo sytuacja z ich strony pewnie się powtórzyła i nie jesteś jedyną skrzywdzoną jak sądze

Cytat:
mi sam nivea nie pomaga, bo moja skora pod oczami jest taka szorstka

jestem w szoku wchodze na strone z tymi zdjeciami, zeby Wam skopiowac a tu "strona zablokowana przez administratora", pisze do TZta, a on do mnie "wiem, wlasnie mi na maila odpisali i przepraszaja. podali namiary na osobe odpowiedzialna za ten blad"

on to dopnie wszystkiego
jaki kamien z serca! wiedzialam, ze on sam wezmie sprawy w swoje rece jak ja sie nic nie dowiedzialam sensownego

az mi sie zachcialo spamowania
na noc rozpieszcze moje wloski olejkiem babydream+o.kokosowy:ehem :
a teraz zajme sie dokladnym demakijazem, peelingiem i nawilzaniem
uff to dobrze

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Cześć kochane

Nic się przecież nie stało Ja i tak mam sobie zamiar zamówić próbkę

Jeeej catee współczuje Ty to masz wiele na głowie. W końcu się ułoży I trzymam kciuki, żebyś się dowiedziała kto za tym stoi

Od wczoraj pije pokrzywe W sumie smak jest nie najgorszy... spodziewałam się gorszego
Aaa i jeszcze kupiłam to serum na biust i smaruje się nim 2 razy dziennie... Zobaczymy jakie daje efekty
a w jakim celu to serum na biust?
Ja dzisiaj muszę ściąć pazurki i jakoś ładnie pomalować
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 09:27   #1480
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej

a w jakim celu to serum na biust?
Ja dzisiaj muszę ściąć pazurki i jakoś ładnie pomalować

A żeby biuścik ładniej wyglądał Może bardziej się zaokrągli

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 11:04   #1481
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej Dawno mnie było przez brak czasu, postaram się Was trochę nadrobić No i zgłaszam, ze dalej dbam o siebie tylko na ćwiczenia nie mam ostaniu czasu

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Moja mamuśka jest kochana, ale czasami to nie wiem co nią kieruje - marudzę jej od jakiegoś czasu, że muszę nad sobą trochę popracować tzn. nad figurą, parę kg zrzucić, bo mi się od wakacji uzbierało troszku a ta dzisiaj kupiła...kilogram[!!] Michałków i jeszcze taki cały karton takich pysznych czekoladek z taką posypką kolorową no myślałam ze wyjdę z siebie stanę obok Ale już pochłonęłam 5 michałków...
A moja siostra nie je słodkiego, moja babcia też, moja mamuśka to tak od czasu do czasu coś tam dziubnie, tylko ja taka maniaczka słodyczy A mój Tż też za słodyczami nie przepada i jak zje cukierka to mu wystarczy na dość długo, więc sama będę to wsuwać znając życie...

Idę właśnie się kąpać i ogólnie zająć troszkę sobą, bo za godzinkę M jak Miłość i muszę zdążyć
Powrócę po serialu
Ja też kocham słodycze

Caate współczuje sytuacji

Witam Koleżankę Zielone Oko cóż spowodowało pojawienie się Koleżanki na wątku?

Hanamici też muszę znaleźć sposób na oszczędzanie bo normalnie mi kasa ucieka przez palce jak woda

Zffazoffana
cześć

No nic tyle udało mi się nadrobić, reszta wieczorkiem nie piszcie za dużo Miłego dnia

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-27, 12:42   #1482
EwCiA000
Zadomowienie

Buahhot uszka

Dziewczyny co lepiej pic pokrzywę czy skrzyp polny??

TŻ 13.12.2010

No one is perfect...We're just people- not angels
EwCiA000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 14:12   #1483
caate
Zakorzenienie

GG do caate

wiem dziewczyny nie zostawie tego tak. TZ na to mi nie pozwoli, jak nei ja dobrne do sedna sprawy to on. On jest za bardzo zly, zeby pozwolil mi zostawic to w spokoju.

Kupilam dzis maske siarkowa na twarz, moze to wysuszy moje wypryski. Carmex wisniowy bo byl w promocji i biosilk za 5zl i jeszcze kupilam ten olejek na rozstepy z babydream i szampon i bede ten duet uzywac na wlosy. Moze cos mi to pomoze, bo znowu widze ze koncowki moje chyba pojda pod nozyczki
nie wiem czemu ale nie moge zapuscic dluzszych wlosow niz po piersi

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
Buahhot uszka

Dziewczyny co lepiej pic pokrzywę czy skrzyp polny??
na wlosy pokrzywe, tak mi sie wydaje
Stary 2010-10-27, 14:28   #1484
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej Dawno mnie było przez brak czasu, postaram się Was trochę nadrobić No i zgłaszam, ze dalej dbam o siebie tylko na ćwiczenia nie mam ostaniu czasu

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Ja też kocham słodycze

Caate współczuje sytuacji

Witam Koleżankę Zielone Oko cóż spowodowało pojawienie się Koleżanki na wątku?

Hanamici też muszę znaleźć sposób na oszczędzanie bo normalnie mi kasa ucieka przez palce jak woda

Zffazoffana
cześć

No nic tyle udało mi się nadrobić, reszta wieczorkiem nie piszcie za dużo Miłego dnia
Od baaardzo dawna podczytywałam ten wątek i jak pisałam na samym początku korzystałam z niektórych porad dziewczyn i tak postanowiłam się ujawnić.

Właśnie wróciłam z zajęć. Ale rano było masakrycznie zimno.. A przed chwilą przyszły mi buty z all i są bardzo fajne Nie jest to zamsz tylko coś skóro podobne.. Ale najważniejsze, że są bardzo cieplutkie.
Stary 2010-10-27, 15:11   #1485
hermiona17
Raczkowanie

Jestem zalamaaana ;(((, nie wiem co robic, a mianowicie , wypadaj mi strasznie wlosy! no centralnie po umyciu cala szczotke mam we wlosach nie farbuje ich tj mam blond rozjasniane nie cale tylko takie pasemka duzo, rozjasniane w maju od tego czasu nic juz nie robilam stosuje te kosmetyki PHYTO, Vichy, itp, myslac ze mi to cos pomoze, wlosy wypadaja mi z cebulkami, marze o takich gestych wiec musze kupic CLIP IN? i chyba zrezygnowac z bladu na rzecz naturalnego mojego brazu, !! zeby pozbyc sie tego blondu co mam musze je zafarbowac ale to w lutym poczekam jeszcze na moj naturalny braz, zalame sie ;( uwielbiam moj blond bo w blondzie mi o niebo lepiej, nie wygladam tak ponuro , nie wiem juz co mam robic, musze sie wybrac do lekarza bo jakies tabletki i na badania, ale w miedzyczasie musze zrobic cos z kolorem bo nie beede chodzic z odrostami 20 centymetrowymi nie , aha dodam ze nie susze wlosow suszarka i prostuje RAZ NA TYDZIEN, ehh ;(

co mi radzicie dziewczyny?? ehh ;((

-
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."

Edytowane przez hermiona17
Czas edycji: 2010-10-27 o 15:14
hermiona17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 15:23   #1486
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez hermiona17 Pokaż wiadomość
Jestem zalamaaana ;(((, nie wiem co robic, a mianowicie , wypadaj mi strasznie wlosy! no centralnie po umyciu cala szczotke mam we wlosach nie farbuje ich tj mam blond rozjasniane nie cale tylko takie pasemka duzo, rozjasniane w maju od tego czasu nic juz nie robilam stosuje te kosmetyki PHYTO, Vichy, itp, myslac ze mi to cos pomoze, wlosy wypadaja mi z cebulkami, marze o takich gestych wiec musze kupic CLIP IN? i chyba zrezygnowac z bladu na rzecz naturalnego mojego brazu, !! zeby pozbyc sie tego blondu co mam musze je zafarbowac ale to w lutym poczekam jeszcze na moj naturalny braz, zalame sie ;( uwielbiam moj blond bo w blondzie mi o niebo lepiej, nie wygladam tak ponuro , nie wiem juz co mam robic, musze sie wybrac do lekarza bo jakies tabletki i na badania, ale w miedzyczasie musze zrobic cos z kolorem bo nie beede chodzic z odrostami 20 centymetrowymi nie , aha dodam ze nie susze wlosow suszarka i prostuje RAZ NA TYDZIEN, ehh ;(

co mi radzicie dziewczyny?? ehh ;((
skoro lecą Ci z cebulkami,to poszukaj czegoś na wzmocnienie ich, czegoś przeciw wypadaniu. może Twoja dieta nie jest zbyt zdrowa? poczytaj w necie o tym,na pewno jakaś pomocna rada się znajdzie no i dziewczyny pisały też,że im zawsze na jesień więcej wypada.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 15:25   #1487
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

skoro lecą Ci z cebulkami,to poszukaj czegoś na wzmocnienie ich, czegoś przeciw wypadaniu. może Twoja dieta nie jest zbyt zdrowa? poczytaj w necie o tym,na pewno jakaś pomocna rada się znajdzie no i dziewczyny pisały też,że im zawsze na jesień więcej wypada.

wlasnie czytlama i chyba najlepsza rada to pojscie do lekarza jak narazie nie jestem w Pl wiec musze kupic jakies tabletki na wzmocnienie, i jesien nie za bardzo u mnie pasuje bo mi wypadaja od maja tak centralnie gigantycznie ze tylkoo plakac sie chce, oby mi szybko odroslyyy! i chyba muse zrezygnowac z blondu na jakies rok dwa ;((

-
Stary 2010-10-27, 15:29   #1488
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja na Twoim miejscu wybralabym sie do lekarza, sama z tym bylam u dermatologa

tak w ogole to dzien dobry dziewczyny
dzis jest jakis dziwny dzien... sama nie wiem

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 15:30   #1489
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
ja na Twoim miejscu wybralabym sie do lekarza, sama z tym bylam u dermatologa

tak w ogole to dzien dobry dziewczyny
dzis jest jakis dziwny dzien... sama nie wiem
i co ci powiedzial?? dostalas jakies skierowanie na badania itp?

-

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-27, 15:35   #1490
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
i co ci powiedzial?? dostalas jakies skierowanie na badania itp?
tak dostalam skierowanie na badanie krwi

Stary 2010-10-27, 15:40   #1491
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej dziewczyny a ja dzisiaj kupiłam to serum z joanny co wczoraj o nim pisałyście na końcówki
Stary 2010-10-27, 15:49   #1492
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
tak dostalam skierowanie na badanie krwi

iii ;D okazalo sie ze powodem tego byla jakas choroba , czy jednak nie?

-
Stary 2010-10-27, 15:50   #1493
EwCiA000
Zadomowienie

caate dziękuję

Dziewczyny ja niestety musiałam przełożyc wizytę u dermatologa
A powiedzcie mi czy ten balsam brązujący lirene dostane w rossmanie??

TŻ 13.12.2010

No one is perfect...We're just people- not angels
EwCiA000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 15:59   #1494
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
iii ;D okazalo sie ze powodem tego byla jakas choroba , czy jednak nie?
okazalo sie ze wszystko w porzadku, wszystkie mikroelementy w normie

Cytat:
Napisane przez EwCiA000 Pokaż wiadomość
caate dziękuję

Dziewczyny ja niestety musiałam przełożyc wizytę u dermatologa
A powiedzcie mi czy ten balsam brązujący lirene dostane w rossmanie??
tak dostaniesz

Stary 2010-10-27, 16:10   #1495
samaraNW
Zakorzenienie

a propos maseczki,o której wczoraj była mowa(http://esentia.pl/Soraya_Biostymulac...zji_p30069.htm) ,to wydaję mi się,że zmienili ją na tą: http://www.s*********/product.php?group=face&id=694 , bo tylko ona jest na ich stronie.
Stary 2010-10-27, 16:16   #1496
hermiona17
Raczkowanie

Cytat:
okazalo sie ze wszystko w porzadku, wszystkie mikroelementy w normie

tak dostaniesz

aha to naprawde ci duzo wizyta pomogla i co stusujesz??

-
Stary 2010-10-27, 16:17   #1497
samaraNW
Zakorzenienie

czemu wykropkowało? jak podam,co jest zamiast tych kropek to nie uznają tego za reklamę? pytam,bo na wizażu rygorystyczni są w tej sprawie
Stary 2010-10-27, 16:23   #1498
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Moze cos mi to pomoze, bo znowu widze ze koncowki moje chyba pojda pod nozyczki
nie wiem czemu ale nie moge zapuscic dluzszych wlosow niz po piersi

na wlosy pokrzywe, tak mi sie wydaje
ja też tak mam
jakąś blokadę mają i nie chcą dłuższe urosnąć !

też myślę, że pokrzywę

dziś będzie tylko podstawowa pielęgnacja,
muszę się na nauce skupić..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-27, 16:25   #1499
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
aha to naprawde ci duzo wizyta pomogla i co stusujesz??
no duzo pomogla bo myslalam ze czegos mi brakuje, lekarka powiedziala ze suplementow nie musze lykac bo wszystko mam w normie, ale ze moze przepisac mi lek jak chce kupic i uzywac i gwarantuje mi ze wlosy nie beda wypadac ale jednak nie kupilam, za duzo naczytalam sie negatywnych opinii na jego temat.
Skrzypu nie powinno sie pic latem bo jest fotouczulajacy.
A skoro tak mocno Ci wlosy wypadaja to idz do lekarza, on Ci powie co moze Ci byc, skieruje na badania i bedzie wszystko jasne

Stary 2010-10-27, 16:25   #1500
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
czemu wykropkowało? jak podam,co jest zamiast tych kropek to nie uznają tego za reklamę? pytam,bo na wizażu rygorystyczni są w tej sprawie
nie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości