![]() |
#4381 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
![]() czimam za solidne właścicielki ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- :/ tak miałam zeszłej zimy ja mam 36/37 i nigdzie już nie było wszystkie wyprzedane ale stron an necie jest więcej ten sklep mam sprawdzony więc no worries ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
bo żem nie bogata - tyż sie zgadza ale ja kupiłam ładne - przyznaję się bez bicia w szoku byłam że to mi się udało chciałam zapodać linka - ale już ich nie ma na stronie więc ewent real foto choc ja mam olbrzymie problemy z foto foto niemniej jednak moje były Dolce Pietro - nie wiem jaka to firma brzmi włosko a owca jakby polska była ![]() a wypasione owieczką są firmy Rieker - ale to serio trza trafic bo design zleksza ortopedyczny więc trza się wybrać na targ lub sklepy jak Polly mówi osiedlowe - u nas to miejskie są bo my małe miasteczko osz kurka zmokła no, ktoś je wystawił na licytację TE jestem z nich tak zadowolona że normalnie chyba zalicytuję też czarne bo w sumie potrzebuję czarnych hmmm Maja - a te http://allegro.pl/kozaki-dolce-pietr...299033272.html poza tym wiecej w reszcie przedmiotów użytkownika ale nie znam więc nei polecam tylko sama nad czarnymi podumam no to spadam na powietrze Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-02 o 13:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Quality nadal mnie onieśmiela
![]() Cytat:
![]() ale jak rzeczywiście spisek to się wkurzę, no! Cytat:
![]() Na szczęście buty mają swoje własne pudła, więc chyba też bez znaczenia. Bo reszta (kontakt, zwrot kasy) w porządku. Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz znikam nie umiem się odlepic od klawirki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() iść z Toba kiedyś, dla otuchy? ![]() Albo lepiej nie, bo nadal perfum mi się chce ![]() ![]() Potrzebuję butów, kurtki na wiosnę, kosmetyków do pielęgnacji, kasy na samochód, a nie kolejnej flaszki ![]() Odbija mi jesienią, bo chce mi się piekielnego śmierdziela, który będzie dołować jesienną deprechę do oporu i w którym nawet w dzień idąc korytarzem w firmie będę się czuła TAK ![]() Chyba czas się leczyć ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Nindżopesz
|
Właśnie wróciłam z pętania po polach nad Wisłą, ale piknie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: hoho, jeszcze "dogodzili" ![]() Mówisz, ze gdzie trzeba iść? ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez agaqcinska Czas edycji: 2010-11-02 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
siadaj w barze, wypij z nami, a od razu przełamiesz lody
![]() tutaj same socjofoby prawie ![]()
#4390 |
Raczkowanie
|
Dobrze...w takim razie obiecuję poprawę i postaram się częściej odzywać, żeby nie powiększać grona niemych podczytywaczy
![]() A tak poza tym witam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Się nie ciesz, tylko się przyłączaj ![]() ![]() Aż tak marnie to nie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-02 o 14:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kto? Ja??? Jam czysta kiej lelyja! ![]() (a w słuchawkach Darkthrone napi***ala ![]() edit: aaaaa! chyba wciąga mnie ciemna strona mocy! ![]() Mordunku ratują! Gryszardzie, przybądź kiej un rycerz na białym kuniu (jeno się w Eźdźca japokalipsy nie baw ![]() ![]() ![]() ja też mam co dzięń - do spółki a marudzeniem i pesymizmem ![]() Cytat:
![]() Nie kcem zimy, nie kcem, nie kceeemmm!!!! ![]() a co ma się obrażac - kuń, jaki jest - każdy widzi ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 14:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 | |
BAN stały
|
Cytat:
Noo... Wyszłam dziś na balkon, a tam dym z pobliskich działek, do tego mgła ![]() ![]() A zapach chyba nie do znalezienia w żadnych perfumach ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4396 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Witaj i się nie wstydaj ino do wymiany jedzeniowej przyłącz albo czegoś równie ambitnego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Łącze się w bólu...Zima to zło.. Edytowane przez agaqcinska Czas edycji: 2010-11-02 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczesnych zgonów były choroby zakaźne, infekcyjne, cięsze urazy , bakterie. Z tymi madycyna znakomicie sobie poradziła i radzi. W zawiazku z zanieczyszczeniem srodowiska, zchemicyzowaniem wody i jdzenia , smogiem elektrycznym i wiekszym stresem ogólnym , zwiększa się ilośc chorób nowotworowych, autoimmunologicznych i psychicznych. Ta grupa dominuje i z tymi zaburzeniami niestety medycyna , szczególnie konwencjonalna sobie nie radzi specjalnie. Tzn. zazwyczaj zalecza, spowalnia i tyle. Cytat:
Pozostałe stany depresyjne również przebiegają z zaburzeniami neuroprzekazników tyle , że ich przyczyna jest zewnętrzna. Chemia ( leki ) jest skuteczna chwilowo, a często wcale nie jest skuteczna. Z tym problemem trza do psychiatry lub psychologa na terapię, aby w pełni obiektywnie ocenił sytuację , czynniki traumatyczne i obniżające nastrój, własne zaburzenia pacjenta ewentualnie osób w jego otoczeniu funkcjonująch. Potem dopiero terapia ![]() W ocenie świata zewnętrznego i innych osób rzadko potrafimy obiektywnie ocenic siebie i własne zachowanie ( zazwyczaj wydaje nam się właściwe) a bywa różnie. Dlatego częśc osób wychodzi na początku od terapety niezadowolona, albo jeszcze bardziej przybita ![]() Cytat:
![]() Ciebie realnie tez znamy jakby mało ![]() Cytat:
Jezeli nie możesz, to zastan ow się dlaczego. może tu tkwi częśc problemów - tzn. powód dla ktorego nie możesz ( nie chesz, nie masz siły ) przeciwstawic się sytuacji. Pracowanie nad potomstwem w tej sytuacji w ogóle nie jest dobrym pomysłem. Nie mówię o tej chwili, tylko ogólnie o tej sytuacji , która aktualnie stanowi problem, a Ty sobie z nią nie radzisz. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- ciiiiiiiiii ![]()
![]() |
#4400 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
ckcesz bigosu w zamian?
![]() matko, ale mnie chcica perfumowa wzięła - siedze w robocie i liczę ile mi na koncie zostało i ile mi zostanie w tym miesiącu po niezędnych wydatkach ![]() ![]() ![]() ![]() I nie znoszę jesieni - już się ciemno robi ![]() edit: musze się dzisiaj wyspać, bo widze, ze cały dzień trajkoczę goopoty jak nakręcona i jakas rodżaźniona jezdym ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Haj
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
po czym jestes na haju?
![]() powtórzę pytanie - kto zna zapach, w którym można się tak poczuć? ![]() http://moviesmedia.ign.com/movies/im...418769-000.jpg o krucafiks, co ten wizaż robi z cłowiekiem ![]() 2 lata temu psikałam się kwiatkami-sratkami z ejwonu i dobrze mi było ![]() A teraz mi się chce kadzideł, dymu i beznadziei dusz potępionych, wyziewów z krypty, surowych skór i inszych takich ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-02 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
A właśnie się jakieś pół godziny temu zastanawiałam czy będzie padać czy już się ciemno robi
![]() Widzę, że chyba jednak to drugie, bo coraz cimniej a deszczu nii ma ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ciemno bo zmiana czasu była ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Zakorzenienie
|
![]() no właśnie - a jak cimno, to mi się życ łodychciewa, ino idę spac ![]() Odgrzebałam dziś stary wątek Czym pachnie diabeł - Truskawkowe wpisy oparzone aktualnym diablim avkiem wyglądają przecudnie! ![]()
#4409 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie jestem na haju,ale zaraz będę,bo własnie odebrałam 3 pachnące flaszeczki
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
grozi wypollizowaniem
|
mam ochote se cos powyrzucac
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- mam do oddania koszulke do spania granatową satynową (poliester) , rozmiar 38. Nieużywana-od zawsze była za wielka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.