|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PlusLiga startuje, ŁonaFajt jak zwykle imprezuje! cz. 11!
Cytat:
![]() Ale w sumie choroba to zawsze dobra okazja do jedzenia dobrych rzeczy - ton owoców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hm, może jak Ma wróci, to się pochoruję? ![]() ![]() Bosz, miałam koszmarny sen. Ze złamanym sercem ![]()
![]() |
#1712 | |
Zakorzenienie
|
Dzięęęęęęęęęęki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
O! To dziewczyny wygrały ten mecz!
Brawo!! ![]() Budzili mnie, ale sen ważniejszy ^^
#1714 | |||
Zakorzenienie
|
Bardzo proszszsz
![]() No fakt. Łazienka ładna. Weź mi powiedz kto mu urządzał mieszkanie. Zatrudnię tego samego dekoratora ![]() Cytat:
![]() Leżałam i umierałam w łóżku ![]() ![]() Ale z tym niedźwiedziem mnie zagięłaś ![]() Jesteś Joaa na maxiorka ![]() Ej znowu dodałam to samo co Ty. Na serio muszę najpierw Was nadrabiac a dopiero dodawać linki ![]() Poor Siurak. A myślałam, że tylko ja mam takie problemy ![]() Jaki terrorysta ![]() ![]() Nie ma za co. Jakbym nie była chora i nie miała ochoty umrzeć to poszukałabym jeszcze. ALe nie mam siły. Zawijam się zaraz do wyra ![]() ![]() I muszę sobie kupić Szampon(a) ![]() ![]() Ach. Dłobnostka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale z drugiej strony miłość do mej przyszłej żony nakazuje kibicować Jagielloni... I co ja mam zrobić ![]() ![]() Ten "rapująco- skreczujący" Tomek Kot?? ![]() Kocham to ![]() Imm jaki av ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Karola ej Homer jest zaje bisty
![]() ![]()
#1716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Weź, ten niedźwiedź to po prostu ![]() Dla niezorientowanych: jechałam wczoraj autobusem na miasto. W pewnym momencie obróciłam głowę... i zamarłam, bo ujrzałam niedźwiedzia w koszuli nocnej ![]() ![]() joaa yea ![]() Z Szampona polecam taki - absolutnie kupił mnie zapachem i swoją ziołowatością (choć plącze włosy, no ale poza tym jest świetny), a o masce mówiłam wczoraj - jedna z tej serii. Ponoć wsje są rewelacyjne ![]() ![]() A mi fejs rzucił w prosto w fejs jakimś Jonasem. Nie wiem, którym, nie moja bajka ![]()
![]() |
#1717 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo smiej się. A żebyś się tak zachlała na najbliższej bibie. Życzę Ci tego z całego mojego wrednego serca! Umieraj! Konaj! Dogorywaj w męczarniach! ![]() Nie no gardzę Wami! Ładnie to tak z konającej osoby się naśmiewać! Boszsz. Degeneratki! Współczucia trochę! Nie macie krztyny ludzkich uczuć w tych swoich pokrytych lodem sercach! ![]() Ona zawsze szybko zaczyna a jeszcze szybciej kończy ![]() A najszybsza jest jak chodzi o ściąganie majtek ![]() No. Jedna porządna ![]() Wiedziałam, że na Ciebie zawszę mogę liczyć ![]() Cytat:
![]() A mamy takie pyszne banany, pomarańcze i winogrona i jabłka w domu ![]() ![]() ![]() O masz... A co się działo? Cytat:
![]() I wielbie, przeogromne brawa dla Gosi Glinki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O nie! Jak plącze włosy to absolutnie nie. Nienawidze czegoś takiego ![]() ![]() ![]() ![]() Ale najbardziej lubię serię Loreala. Elseve color Vive: http://lorealparis.pl/pielegnacja-wl.../maseczka.aspx Z tym że cenowo się cenią ![]() ![]() Chociaż ta maska Joanny (jak sama nazwa wskazuje) ![]() ![]() Kurcze jakoś nigdy sie nie przejmowałam tymi moimi włosami ale strasznie mi ostatnio wypadają i zmatowiały :/ Wiem, że to pewnie przez farbowanie dlatego chcę je jakos wspomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jakieś takie głupoty z dupy wzięta. Ale wrażenie zrobiły ![]() Oj, Gocha jest cudowna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() Hm. No bo wiesz, to jest tak, że jeśli Twoje włosy i skóra głowy lubi szampony ziołowe (moja, okazuje się, że uwielbia), to jesteś w stanie to plątanie i wyłażenie włosów przeżyć. Natomiast, jeśli lepsze masz włosy po szamponach typu Pantene czy Dove - powinnaś ich używać. A! Fajne są też z Joanny ( ![]() ![]() Ms. Potter's też kiedyś używałam, ale nie do końca mi pasuje - chociaż odżywki lubiłam ![]() L'oreal ceni się strasznie i, szczerze powiedziawszy, moim zdaniem nie jest za wiele wart. Jest od ciula pana więcej dużo lepszych masek/produktów w ogóle i dużo tańszych od niego. A jak już odkryjesz maski fryzjerskie z takowych sklepów, to ciężko jest się przestawić na te popularne ![]() Duh! ![]() Ale tak naprawdę o wszelkie porady pytać radzę - ale zanim zapytasz, poczytaj ^^ - na forum włosowym. Ja czytam w sumie tylko jedno, ale dowiedziałam się z niego baardzo dużo: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123209 W tej chwili leci już szósta część wątku ![]()
![]() |
#1720 | ||
Zadomowienie
|
sześśść dziefszyny!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dżoanno bede miała do Ciebie mega ważną sprawe w zwiazku z Twoim wyjazdem jutro do KK ![]() ![]() a poza tym dobry sen ![]() Cytat:
![]() ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-11-06 o 10:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiem, o co cho, Ewcia, ale, dobrze, będę rzucać butem w każdą dziunię, która odważy się spojrzeć na Twojego Męża
![]()
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojadę klasycznym komentarzem z n-k: 'Pięknie wyszłaś ![]() ![]() ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za link. Dodałam subskrypcję i jak tylko będe na siłach to się zaczytnę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ej to by było straszne tak się zjechać na sabat ![]() JA SIĘ PISZĘ! ![]() No Ewo. Widzę że to u nas rodzinne ![]() Cytat:
"Mnicha pustelnika" tudzież w stylizacji "Na dziecko kukurydzy" ?? ![]() Ewo! Powiedz mu żeby więcej tego nie robił ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-11-06 o 10:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |||
Zakorzenienie
|
dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() każdemu po części ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jasne, ze rodzinne Mózgu ![]() nie widziałąm ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Bo to wredna sucz jest. Jeszcze o tym nie wiesz
![]() No właśnie nikogo. Jakbym chociaż miała kogo to może ta moja kuracja by była bardziej efektowna ![]() A ja se jaja robiłam. Nie oglądam nogi ![]() A poza tym dziś Delecta- Polibuda na TV4. mam co oglądać ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- A o 17:00 Skraaaa!!!!! ![]() ![]() Generalnie moje typy na dziś: Fart- Reso 1:3 Czewa- Skra 1:3 Delecta- Polibuda 2:3 Olsztyn- Wieluń 2:3 Taką mam wizję ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() Szalony Chopin. Zwał jak zwał. Mnie nie podoba się! I jako szwagierka mam prawo wymagać aby sie nosił z krótszymi włosami i ogolonym licem ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Przesłałam Wam na pocztę kilka zdjęć z moimi czopami kochanymi ![]() ![]() Obczajta sobie z kim muszę się zadawać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zostań TAP MODL ![]() Cytat:
![]() rozwichrzony Chopin dobry je ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a generalnie to: Fart - Reso chciałabym 3:0 a będzie 0:3 ![]() Czewa - Skra chciałabym 3:1 a pewnie będzie 2:3 (optymistycznie) ![]() Delecta - Polibuda 1:3 Olsztyn - Wieluń 3:2 ![]() a co tam i tak nigdy nie trafiam ![]() Edytowane przez 201605040950 Czas edycji: 2010-11-06 o 11:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej żebyś nie wyziorała ![]() ![]() ![]() No ja też mam z tym problem. A największy mam zawsze z CZewą bo nigdy nie wiem co ich napadnie ![]() ![]() A co tam. Jeszcze Wam podesłałam trochę zdjęć. I tych z ziomami i samą siebie ![]() I nawet kilka rodzinnych ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Eeeee. Z nami chyba nie było takiej tragedii ![]() http://demotywatory.pl/2211388/Znajomi-poznani-w-sieci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1730 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() aaa w sumie.. ogolić to by sie mógł.. bo wyglada jak włóczykij ![]() no to ide zaraz obczaić co to za ping-pongi ![]() Cytat:
![]() Pegg ![]() ![]() ja dałam 3:1 dla Skry ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem skąd to. Tak mi przyszło do łba ![]() Tylko się nie smiać! ![]() Ja też 3:1 dla Skry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Dżoa to sie nazywa uzależnienie
![]() ![]() Ejj Monrz mi sie śnił ![]() Byłam z wami na jakimś meczu ![]() ![]() ![]() ![]() Mecz był na stadionie ![]() A po meczu on się przebrał i poszedł na korty do tenisa które były obok. No to ja siłą was zaciągnęłam tam ![]() ![]() ![]() ![]() Całkiem dobrze nam szło ale często lotka zostawała w mojej paletce bo jak się potem okazało grałam stara mojego brata w której tak się często robiło. ![]() ![]() Więc szybko ruszyłam do Zbycha po autograf w ramach podziękowania za mecz ![]() ![]() ![]() ![]() I Pipen zaczął dla mnie przy wszystkich wykonywać erotic dance ![]() I stał już w samych bokserkach takich pomarańczowych obcisłych ![]() Wyszliscie ale dzięki Arkowi już się obudziłam. Ufff ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
Arki
![]() ![]() ![]() Poproszę namiary na Twojego dealera ![]() I wyobraziłam sobie Zbyszka w takiej kiecuszce jak tenisistki mają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tam bardziej Pipen w tym śnie zawstydzał i szokował ![]() Ale musiałybyscie zobaczyć ten erotic dens coby zrozumieć ![]() PS: Sprawdziłam plan na 18.12 ![]() I zerce mi zamarło ![]() I stanęło ![]() A potem sie okazało że mam 2 wykłady rano i 2 opcyjne na których nie sprawdzają obecności ![]() ![]() ![]() Ufff ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że cały czas widzę to jego :"Co Niemcy postawili? Trudne warunki postawili" ![]() ![]() A ja właśnie nie wiem jak mi się ustawi wszystko na 18>12 ale żeby się waliło i paliło. W Kędzierzyniu musze być ![]() A teraz uciekam. Idę zlec ![]() Paaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja! I ja! ![]() Zaraz idę na rolki do pracy sie wymasować. A potem znowu zakupy ![]() A tak mi się nie chce ![]() I leje w dodatku ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawno nie oglądałam ![]() ładne czoło ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1738 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam tak gópi sen, że aż go nie pamiętam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taaaak, to. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie ( ![]() ![]() 3-2 dla Delecty ![]() 3-1 dla Olsztyna ![]() Obczaiłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry. ![]() Od poniedziałku mam remont i chyba mnie od Was odłączą, ale będę walczyć. ![]()
![]() |
#1739 |
Zakorzenienie
|
Amy walcz i wygrywaj
![]()
#1740 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.