![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
No to "go" i do dzieła
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja tylko rzuciłam hasło ![]() ![]() Mi chodziło oczywiście o medycynę niekonwencjonalną ![]() ![]() Eee nie musi być koniecznie na parapecie, przecie ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
wiem, wiem, wiem,
żeś mnie natchła - ja bym się zapisała na warsztaty jakies z tymi tematami zwiazane tzn ja dołaczam do klubu filmowego ale całe te zainteresowania rozwijam sobie w miarę czasu na własną rękę jest dużo ciekawych 'pozycji' do zdobycia w necie chociażby ty masz kolejną książkę - będzie co robić mozna też biegać w kolo osiedla - bosko relaksuje - rano i/lub po zmroku Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-11-08 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- słuchanie muzyki - oglądanie filmów - nauka języków obcych ![]() - podróżowanie, turystyka - rysowanie - brzdęknie na gitarze (jak mi się zachce ![]() - archeologia (w teorii ![]() - czytanie o architekturze - geografia - w wolnej chwili taniec ![]() - paleontologia - i wszystko, na co mi przyjdzie ochota (a różne zachcianki miewam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ktoś pisał, ze musi isć na zakupy - chyba Flo? Wywaliło mi neta i wcięło cytowanie ![]() No w każdym razie ja ostatnio mówiłam, ze nie znalazłszy idealnego niucha wydam tę kasę na zakupy (perfumoholicy mnie zlinczują ![]() I tak zamiast flaszki obkupiłam się dosłownie od stóp do głów (uwaga- będzie litania ![]() czarne półbotki ze skóry (w klimacie goth), czarne dżinsy, gruby sweter w skandynawskie wzory, czarną parasolkę obszytą koronką, czarne skórkowe mitenki, czerwone koronkowe mitenki ( ![]() ![]() A teraz lecę się kąpać i zaraz otem spać, bom zmęczona ![]()
![]() |
#425 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tikkurila taika ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-08 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() i dopisz do hobbów: fotomodeling |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z tego zestawu poprosze podróżowanie ![]() gdzies sie tak obkupiła kobito?
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie zależy od potrzeb, ale mi wychodzi,że żeby cokolwiek rozsądnego odkładać, to musiałabym mieć z tysiąc zł więcej. Żeby w miarę szybko odłożyć na auto, używane, to by się z 2 tys. więcej przydały. A jakbym chciała większe mieszkanie, to lepiej nie mówić. A zasuwać jak mróweczka i oglądać każdą złotówkę przed wydaniem...zastanawiam się jak długo jeszcze będzie mi się chciało. Co do hobby, to lubię robić biżu i gotować. I piec. I urządzać wnętrza. Czytać też lubię. Tylko czasu na to wszystko mało.
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
alez ja nie potrzebuję odpalenia ready, steady, go, gdyż jestem śwaidoma co bym chciała zgłębić, co mnie ciekawi, co bym chciała umieć opanować i korzystać, i tak po prostu się tym zajmę - jakoś to sobie poukładam, ale first things first
natomiast śpiew ( no gitarę basową mooooogłabym sobie darować, ale np gry na piano sobie nie daruje) czemu nie poćwiczyć, ściałabym - tyle że samej ćwiczyć śpiew to akurat na rozwój nie ma co czekać - raczej ćwiczyć pod okiem Vreta ![]() dobra, dobra Maja nie jestem taka, pod okiem Frusciante |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
![]() w warsiawu... złote szałasy i okołodworcowe sklepiki ![]() Cytat:
![]() Ale na basie mógłby mnie pouczyć ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-08 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na obecnym etapie to chciałabym dostawać na rękę moją pensję brutto ![]() ![]() Rachell - ale ja biorę tablety ziołowe właśnie. Tylko zawsze większą dawkę, bo jak pisz o 1 kapsułce,to już wiem, że tą jedną to sobie mogę w dupę wsadzić, a nie po niej spać ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
łabędź do potęgi N i to jeszcze z krótszym przodem
![]() mnie sie też tak wydaje ![]() ![]() właśnie ja dziś dostawałam przez cały dzień maile że powstaje grupa i ktoś tam coś pisze i tak całą stronę relacji z czarów na fejsie mam na mailu dziś ![]() Cytat:
![]() ![]() zielarstwo mi się podoba ![]() moja Siss się zapisałam ostatnio na kurs dla nurków i ciągle o tym gada ![]() A ja ciągle czymś nowym interesuję, ale mam słomiany zapał dość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wg mnie dobrze to 2 srednie krajowe i powyzej ![]() yyy..a czemu ![]() ![]()
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a btw - ja jestem właśnie tam gdzie podejrzewam Ty 2 lata temu - ja tam już jestem rok - no comment P.S. czy to jest TO Beauty o które pytałą Rozterka czy ono musi być Armaniego ? tam na górze w kwc banerze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a) zależy od potrzeb b) zależy od miejsca zamieszkania c) zależy od innych zależności A może zawsze być za mało, bo nasze potrzeby zawsze będą wzrastać wraz ze wzrostem zarobków? ![]() To kto się pochwali zarobkami ![]() ![]() Jak już żem kiedyś pisała, to jedna z trudniejszych odmian śpiewu ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-08 o 20:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki - to jest to ta cąła tallliiiiiiikaaaaaaa teraz tylko to dopaść błagam nie mówcie przy mnie słów dekoral itp total zawód chłam, złe doświadczenia no ale na dobre wyjdzie bo zrobię tak jak zawsze chciałam - tylko sie muszę nazwę nauczyć wymawiać przed sklepobraniem na pierwszy rzut idzie przedpokój ale jak babcię kocham sypialnia będzie as well ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Ale to nie przez to, że sobie coś wsadzam
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Madzik, całkeim serio, ja mam największe nerwy stulecia - niby źródło jest znane ale to coś więcej - ja jednak winię halny - jednak ten halny bez znaczenia nie jest, na tak perceptywne jednostk jak my
![]() no kurde to jest coś poza i ponad to co normal - no chyba że ty masz winowajcę na patelni nie pytać co to perceptywne |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, czy cuś bydzie widać
![]() ten krzyż, to pierdzionek (skubaniec aż 5 dych kosztował, ale podobał mi się od dawna, a dziś ostatnia sztuka była ![]() ![]() A po czasach zachwytów na centrami handlowymi zaczynam szperać po małych sklepikach - ceny często niższe, a i czasem ciekawe wzornictwo jest ![]() Spodnie zwykłe dżinsy, sweter też. Buty coś takiego, tylko sznurowane (skóra i przecenione na 100 zeta ![]() A parasolka taka, czarna (tutaj za 55,a ja w sklepie za 50 znalazłam ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-08 o 20:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
A jaka jest teraz średnia krajowa? Coś ponad 3 tys brutto?
Eureka! Ja właśnie też jak mieszkałam w Cz-wie, cierpiałam na bezsenność z powodu nerwów ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-08 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pensji, to bym się nie pogniewała dostając na rękę to co mam brutto ![]() A nie, to mi nie grozi ![]() Cytat:
![]() Ta średnia krajowa to jest podawana brutto czy netto? Bo nie wiem jak się stosunkować do tego ![]() A co do zarobków, to raczej nie mam się czym chwalić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.