|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XXIV :D
hehe Asia zaraz zacznie pobierać opłaty
![]() kurde, ale zimno u mnie w pracy ![]() ![]()
#4382 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wariatka ![]() Ja tam bardzo lubię Twoje opowieści, bardzo ![]() Szłam ulicą i trójka licealistów próbowała mnie poderać ![]() Już zapomniałam jak to jest ![]() Kupiłam dwie pary kolczyków ![]() ![]()
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
![]() Kurcze, taka ładna ostatnio pogoda, wręcz wiosenna, a ja muszę leżeć w łóżku przez najbliższy tydzień ![]() Nie odzywam się za bardzo ostatnio, ale Was regularnie podglądam i wiem o wszystkim ![]() ![]()
#4384 |
Zakorzenienie
|
dobrze, że to licealiści.. mnie ostatnio podrywają tylko robotnicy i kolesie o wątpliwej reputacji.. w sensie lumpy
![]() będę potrzebowała porady, ale to za chwilę ![]()
#4385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bo chcę dziewczynie doradzić, a co ![]() ![]() ![]() U mnie to też mig, mig z rana ![]() Przemywam paszczę tonikiem, krem nawilżający, podkład, teraz znowu zaczęłam używac pudru, więc jeszcze dwa razy pędzlem przejadę, róż, duuuużo różu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czasem zrobię sobie mocniejszy mejkap, przydymione oczko, czy coś. Choć i tak zbytnio nie umiem tego robić ![]() Kreska i mocno wytuszonawe rzęsy to podstawa. Maryśka, dawaj buziaka, coś skombinujemy ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Mnie robotnicy też, heh, choć teraz już nie, latem częściej ![]() Nudzi się im to zaczepiają każdą, przechodzącą dziewczynę, eh..
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Asia19x;23251564] ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
kuźwa, zawalili mnie papierami
![]() także żegnam się, bo pewnie do końca pracy już tu nie zajrzę ![]() buziole ![]()
#4389 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pomalowane oczy i usta przeciągnięte błyszczykiem (czerwień burdelu właśnie) bo właśnie wróciłam z biblioteki ![]() Chyba dziś sobie zafunduje przez Ciebie granatowe paznokcie ![]() No generalnie..to nie. Zostałam w domu żeby się pouczyć ![]() ![]() ![]() [QUOTE=monjas1988;23251735] Lil urodzila sie 2 miesiace za wczesnie Hola hola, 2 miesiące to nie źle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() W metrze też mnie kilku zaczepiło... Ostatnio siedziałam naprzeciwko licealistów to ciągle się na mnie gapili ![]() Cześć Maryha, mi Ciebie też tu brakowało ![]() ![]() Z chęcią wybrałabym się z Tobą na jakąś imprezę ![]() ![]()
![]() |
#4392 |
Wtajemniczenie
|
Tak , tylko ja zala ciaze mialam zagrozoana i nie bylo wesoe,lo, z reszta pamietacie , ale muisi byc dobrze
#4393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Robotnicy na mnie gwiżdżą, ale Ci okoliczni już wiedzą że odpowiem im coś baardzo nieprzyjemnego, więc się oduczyli. Święty spokój. Saming no to zapraszam do Wrocławia ![]() Monjas pamiętam pamiętam.. Ale dla maluszka najważniejsze jest pierwsze 48 godzin, skoro to przeżyła to teraz już będzie silna i da sobie rade ![]() Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2010-11-15 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szmyrku ![]() Odpisałam juz, poza tym i tak coś napisałam, więc daję juz link od razu https://wizaz.pl/forum/group.php?do=...gmessage635044 Monjas, zaraz będę podziwiać maleństwo ![]()
![]() |
#4395 |
Wtajemniczenie
|
to fakt, to najwazniejsze, ale i tak ciagle jest na OIOMie ;/
#4396 |
Zakorzenienie
|
Monia, musisz myśleć pozytywnie, musisz!
Jest cudowna, taka malutka iskierka ![]() Będzie piękna, jak mamusia ![]() ![]() Maryha, zaraz skrobnę ![]()
#4397 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4398 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do diety - zero węglowodanów? Nie jesz chleba, płatków, ziemniaków, ryżu, owoców? Ja ostatnio po prostu staram się jeść mniej, muszę tylko ograniczyć słodkości (a taki dobry piernik mam w domu ![]() Cytat:
![]() Po kolei: Podkładu nie używam, mam krem tonujący Ziai, ale jest chyba trochę za ciemny i teraz go nie używam. Oprószam twarz tylko pudrem (dzisiaj kupiłam tę 17 z Constance Caroll i kolor fajnie pasuje ![]() Różu nigdy nie używałam, mam w domu tylko bronzer, ale jak już mówiłam - jest za pomarańczowy. Nie mam dostępu do Essence, ale w Lovely pojawiły się chyba jakieś fajne róże z tego co widziałam (takie w kartonowym pudełeczku). Co do ust - dzisiaj oglądałam błyszczyki i pomadki, ale jakoś nic mnie nie zachwyciło. Jeszcze raz się przyjrzę tym błyszczykom, skoro tak zachwalasz ![]() Oczy - na co dzień robię tylko brązową kreskę, ale ostatnio chodzi za mną paletka beżowych cieni ![]() Dziękuję Ci bardzo jeszcze raz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Skończyłam wcześniej wykład, ale w sumie niezbyt mi to na rękę , czekam na śpiewanie
![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Blondi, ja za to chyba podobam się tylko mężczyznom starszym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Maryha, jak na moje wielkie oko
![]() ![]() Z Tobą bym bardziej zaszalała, niż z Grażynką, tym bardziej, że lubisz ciemny makijaż. Dobra. Co do podkładów i pudrów - używasz, więc sama wiesz lepiej, w tej kwestii raczej nie doradzę, bo nie wiem ![]() Sama wiesz co i jak ![]() Masz taki 'fajny' typ urody, inny, co znaczy oczywiście, że bardzo ciekawy ![]() Myślę, że pasowałyby Ci wszelkiego rodzaju brązy, fiolety, granaty, o, granat ![]() widzę, ze lubisz przyciemnione oczko, więc z granatem wyglądałoby to bosko ![]() ![]() Wiesz, ja mam taką swoją wizję, może i się nie znam, ale uważam, że ciemne barwy sa stworzone dla Ciebie, co nie znaczy, że w delikatnym makijażu wyglądałabyś źle. Skądże znowu ![]() Wtedy dodać tylko ciemniejszą szminkę lub błyszczyk. Choć przy mocno pomalowanych oczach, stawiałabym raczej na delikatny kolor ust. Jak Grażynce, polecam moje ulubione błyszczyki, w Naturze, Rossie, roi się od tych wszystkich cudów, więc na pewno coś dla siebie znajdziesz. Sama muszę się wybrać i kupić kilka cieni, może zdecyduję się na granat.. Jak będzie zły, oddam komuś ![]() To chyba wsio ![]() Serio, bardzo mi się podobasz w takim ciemnym mejkapie ![]() Jeśli o róże chodzi, myślę, że odcienie różowe, brzoskwiniowe jak najbardziej. Chyba, że wolisz brązer - Essence mają takie fajne, mozaikowe pudry, mieszasz kolory i modelujesz buźkę, fajna sprawa. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Ni ma za co, zawsze do usług ![]() Co do podkładów - hm, może wystaczy Ci jednak sam puder? Wiesz co, zróbmy tak, ja mam ten tonujący z Visage, raz na rok go używam, bo mnie zapycha, a taki fajny.. Mogę Ci przesłac trochę w pudełeczku jakimś, abyś mogła sprawdzić na sobie, potestować parę dni i ocenić, podkładów nie ma sensu używac, bo cerę masz śliczną, myslę, ze lekko tonujący krem+odrobina pudru wystarczy ![]() ![]() Wiem, że z Wibo mają fajne róże też. Ja mam różowe kuleczki z Hean, są nieziemskie, mam je tyle czasu, że pora chyba kupić nowe. Co do oczu, tak jak pisałam, beżowy lub jaśniutki brąz +brązowy eyeliner lub kredka i będzie super ![]() Wydobywaj swoje naturalne piękno, bo na serio, warto ![]() Aaaaa, kupiłam wreszcie brązowy eyeliner ![]() ![]() ![]() Dziś pomalowałam się po raz drugi, wreszcie nic mi się nie odbija na powiece, strasznie jestem zadwolona, choć uczę się nim malować, kredką bardzo ładnie mi wychodzi, eyeliner'em już nie ![]()
![]() |
#4401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moniu, to normalne w jej przypadku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4402 | |
Zakorzenienie
|
też proszę o pomoc!
Potrzebowałabym jakieś propozycje piosenek, które nadawałyby się na akademię z okazji światowego Dnia AIDS...
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Blondyna, a Ty miałas coś napisać
![]() ![]()
#4404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-kamieniu.htm - to jest ten puder, kosztuje całe 4,50 zł ![]() Chyba zaraz się przejdę do Ross po jakiś błyszczyk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam, Otako, kochana, kuruj się tam, wracaj szybko do zdrowia i pisz tu z nami
![]() ![]()
#4406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jeszcze to: http://www.youtube.com/watch?v=VqyW1...eature=related Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jasne że lubię ciemny makijaż. W jasnym wyglądam jakoś mdło, a w ciemnym jest meeega. Dziękuje za porady ![]() ![]() A co do różów to lubię bronzery. Odkąd pojawiły mi się zarysy kości policzkowych całkiem nie dawno ( ![]() Ciemne szminki i błyszczyki mam, zaopatruje się w oriflejmie zazwyczaj. Czekam do końca katalogu aż rzucą ofertę dla konsultantek i bach! kupuje po 5 zł szminki i błyszczyki aż dostaje orgazmu ![]() ![]() OO a mieli inne kolory eylinerów? Mi się marzy fiolet i granat i niiigdzie nie mogę dostać ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2010-11-15 o 13:05 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa! Jak mogłam nie skojarzyć ![]() Kiedyś, jakoś ze dwa lata temu używałam tego pudru, moja mam także, zużyłam może ze trzy opakowania, ale żeby w tej cenie? ![]() Noł. Pamiętam, że kosztował ok.7zł, nie wiem jak teraz. Może jak wykończę, ten, co mam, kupię go znowu i potestuję, zobaczymy. W takim razie jakpuder Ci wystraczy to podkłady itp będę zbędne ![]() Co do świecenia, nie poradzę niestety, bo mam suchą cerę, więc muszę uważać, by dany puder/podkład nie wysuszył mi cery. Uwielbiam musy, jednak one trochę wysuszają ![]() Jak kupisz coś to się pochwal od razu ![]()
![]() |
#4409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4410 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Także się cieszę ![]() Cytat:
O loooosie ![]() Amazing. Skąd Ty się wzięłaś? ![]() Wiśniowa? ![]() Kup, pokaż zdjęcie i zobaczymy, mnie się podobają odcienie wiśniowe, ale jest ich mnóstow ![]() Ja nareszcie mam czerwoną szminkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Były dwa ostatnie - brazowy, który kupiłam i szary. Jak dojdą nowe to polecę i zobaczę, jakie mają kolory jeszcze. Kupiłam w Schleckerze, bodajze jest taka linia kosmetyków Basic, z tej własnie kupiła ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.