|
|
#1501 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
Ale jam nie lepsza, podmalowalam ścianę, przykleiłam styropianową listwę nad oknem, przemalowałam wazon, podkleiłam nakładki parapetowe i zmusiłam TŻta do wywiercenia dziurek na półkę. Cytat:
|
||
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zielone drzewko - NIE dla ekologów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jDcVLdWFM74 co się chichrasz - sama byś pewnie na moje młodzianowe paluszki poleciała, jakbym je porządnie upaprała
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-17 o 20:34 |
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1504 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie współczuj Jej,świetnie wygląda,tylko marudzi
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- A Pani już podziękujemy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1505 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A tu przykład graficzny jak wielkie - przy czym ja wcale małych rączek nie mam.
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
i chyba w terranowie, ale to chyba |
|
|
|
|
#1507 |
|
Nindżopesz
|
Tak na marginesie jestem dziś pod wrażeniem wieszaków niejakiej Maharet, która dostaje ciuchy od (po?) mamy, teściowej i babci a potem do nich tyje lub chudnie bo musi oszczędzać.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1510 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nigdy nie byłam dobra z matmy-to jak to liczyć?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1511 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() koleś wygląda jak coś nieprzydatnego domowo i stłukacz
|
||
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet żeby 3 cm za dużo ![]() Ta kup se jeszcze jedną pralkę ![]() Skąd masz ku... rde tyle pralek? ![]() Ok wiem, wiem, chodziło Ci o to, że 2 prania zrobiłaś i czecie przygotowane, czyż nie? ![]() To ja Ci oddam z miłą chęcią mój (gratis dorzucę jakąś perfumę ) Maja zamieniam się na całą Twoją figurę, z rekamy i barkamy włącznie Ile Ty pisałaś, że masz wzrostu 164 cm?? Ja myślałam, że 174 ![]() Cytat:
Cytat:
więc mierz gdzie chcesz ![]() Ale miałam zajęte popołudnie i kawałek wieczoru. A ile zmian dziś w życiu (w ciągu jednego wieczoru ): - dziecko przenieśliśmy z łóżeczka na większe łóżko, - śpi bez pieluchy (normalnie już od pół roku bez niej funkcjonuje, ale na noc jej się zakładało, ciekawe czy rano będzie kałuża zresztą zaraz idę jeszcze sprawdzić, choć się nie budzi to chyba jest ok )- jestem po pierwszym treningu siłowym z 5 minutami aerobów trening nie był długi, bo only 40 min z krótką rozgrzewką i rozciąganiem, bo nie miałam pomysłów na więcej ćwiczeń ![]() A i chciałam napisać, że po dzisiejszych porannych i południowych rozmowach we Barze zmobilizowałam się do odtłuszczania Ale jak przeczytałam teraz Wasze wymiary, to się załamałam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-17 o 21:01 |
|||
|
|
|
#1514 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecim do żonkowegostraszne prawda ![]() Cytat:
![]() ok. napisz chociaż, że jesteś 20 lat młodsza ![]() z twarzy
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tu utytłany Wiking dla Redsika ![]() A tu w wersji grzeczny chłopcyk w szaliku ![]() Uwaga, rośnie fińska konkurencja Mathiasowi jednemu i drugiemu mister André Linman 18 lat ![]() Ale zapowiada sie nieeeźle... ![]() Dżizas, co za kraj, że tam taaakie chłopy rosną ![]() Po kiego grzyba ja się w Polsce urodziłam cry:
|
|
#1517 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
164 cm tylko ![]() Ale w tych maskujacych ciuchach prawie mnie samej nie widać
|
|
#1520 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Lecim, lecim! Tylko trzeba słitaśne nicki powymyślać. Ja mogę być Rudziuteńką Czaroduszką. Cytat:
|
||
|
|
|
#1522 |
|
BAN stały
|
Maja, weź mi też jakiegoś ciacha zaproponuj. Tak na dobre spanko.
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Nindżopesz
|
Przez Was poszłam się zmierzyć iiii... 86/85/88
Ale zamiast talii zmierzyłam se cionszowy bebzon w najszerszym miejscu. Niesamowita sprawa swoją drogą bo zawsze miałam w cyckach 81 a tu proszę. |
|
|
|
#1526 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
ale po oc? Cytat:
o maharet to zywa legenda szafy ,ale najlepsze jest to ze ona te ciuchy kupuje w sklepach -doprawdy trzeba miec talent---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zeżarło mi posta
![]() W skrócie: Spoora- ja schudłam na Montignacu Polly- Nie mam żadnych nadprogramowych części do rozmnażania i uprzyjemniania życia. Ja może trochę niedowidzę, ale chuop coś by przyuważył ![]() Padam na twarz. Dziś się popisałam. Jak nigdy. Normalnie żal.pl Wracałam autobusem z pracy. Trzęsło i rzucało okrutnie. Usiłowałam czytać i efekt był do przewidzenia. Zrobiło mi się mega niedobrze. Na przystanku poczułam,że śniadanko jednak chce wyjść górą i wzorem Madzika sprintem udałam się w pobliskie krzaczki. Pawik był bardzo efektowny, po czym jak skończyłam to zauważyłam,że co nieco poleciało na buty menelowi, który w krzaczkach kulturalnie spożywał winko. Prawie zawału dostałam na miejscu, a tu pan zamiast puścić wiązankę, to wyciąga w moją stronę flaszkę i z filozoficznym spokojem mnie pyta czy chcę przepić Uciekłam jeszcze szybszym galopem niż leciałam w te krzaki
|
#1528 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no trudno ja ryczę a Tyś jest szczypiorek od dziś |
|
|
|
|
#1530 | ||
|
Nindżopesz
|
A nie wiem. Bo tak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

, wyprałam materac, umyłam kilka okien i podłogi, odkurzyłam, wytarłam kurze, wykomponowałam kwiatki pod prysznicem, zmieniłam pościel, nastawiłam 2 pralki, trzecia przygotowana (nie mam już gdzie suszyc
), rozpsikałam psa, drugiemu psu, suczy znaczy obciełam pazury, obrałam ziemniaki i brukiew, zrobiłam groszek z marchewką, a teraz idę smażyc kotlety 

na swoje usprawiedliwienie przypomnę, że mam 175 cm długości ogólnej 

A tu przykład graficzny jak wielkie - przy czym ja wcale małych rączek nie mam.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

-doprawdy trzeba miec talent