|
Notka |
|
Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ACNE DERM - podsumowanie
tak, to są dokąłdnie takie kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3482 |
Przyczajenie
|
Zamówione
![]() Za wszystko zapłaciłem niecałe 70zł. za miesiąc zdam pierwsza relację ![]() Jeszcze mam pytanie odnośnie nawilżania skóry. Tutaj myślę, że nie potrzeba jakiś specjalnych specyfików? jak mówię, mam adidasa nawilżający krem do skóry i balsam po goleniu. Powinno wystarczyć? Stosował będę nawilżający po golerniu rano i a ten normalny jeszcze w środku dnia, po przemyciu twarzy cetaphilem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3483 |
Przyczajenie
|
Dot.: ACNE DERM jeszcze raz
Przerzuciłam się na Normaderm Nuit, bo skóra mimo nawilżania strasznie mi się przesuszała, przez co wszystko mijało się z celem. Ten krem jest świetny, muszę przyznać. Do AD wrócę, jeśli będę musiała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Przyczajenie
|
Witam,
niedawno zaczęłam oczyszczać twarz żelem La Roche Posay K i smarować na to krem La Roche, rano i wieczorem, skora mi się sporo oczyściła, jednak stosuję go już ponad miesiąc i zauważam, że skora już przestała na niego reagować, tak więc potrzebuję jakieś alternatywy i padło na AC, dziś zakupiłam i chciałabym używać go tylko na noc, na całą twarz, a rankiem pozostać przy żelu oczyszającym La Roche plus krem nawilżający, czy tak mogę? jeszcze jedno pytanie, jaki krem nawilżający z filtrem 50 będzie dobry dla cery tłustej? |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zakorzenienie
|
jesy taki z fimy ugiage możesz spróbowac, tez mam na niego chrapkę
![]() i z aa o ile dobrze pamietam ![]()
Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed ![]() Moja pielęgnacja włosów Edytowane przez karmazynka99 Czas edycji: 2010-11-09 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj na kwc, bo sporo tego, poza tym na prawdę to zależy od skóry i trzeba testować na sobie, niestety.
![]() ![]() |
![]() |
#3487 |
Przyczajenie
|
Napisane przez Narija:
"U mnie sie postępy pojawiły jak zamieniłam acne derm na peeling kwasem migdałowym ![]() ![]() Tez teraz jestem na etapie stosowania acne, ale ciągle mi coś wyskakuje i mam dość ![]() Edytowane przez katrine166 Czas edycji: 2010-11-11 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! mam mega problem moj dermatolog zalecil mi stosowanie AD na przebarwienia, ja stosowalam ale punktowo przebarwienia zeszly a pojawil sie drugi problem teraz mam jasne plamy na twarzy,,, ;( nie wiem co z tym zrobic strasznie to widac ... odznacza sie od reszty cery... moze zaczac smarowac cala twarz moze sie wszystko wyrowna ... pomocy bo niewiem juz co robic ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
NA PEWNO nie smaruj całej twarzy tylko pogorszych sprawę i ją sobie wysuszysz
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbuj stosować maść ochronną z wit A - ona kosztuje kilka zł i rozjaśnia skórę. Ta z firmy Hasco-Lek ma prostszy skład. Ma bardzo dobre recenzje na kwc, poczytaj, mi rozjaśnia buźkę.
![]() ![]() |
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Zrezygnowałam z AD.
Od ponad tygodnia używam Akneroxid - rozjasnia o wiele szybciej |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
Vision a acneroxid na receptę? jak cenowo i gramowo?
![]() |
#3493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
Na receptę. On niby nie jest na przebarwienia, ale u mnie super sobie z nimi radzi.
Zawiera Benzoylis peroxidum wiec to samo co Benzacne ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-11-20 o 10:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 |
Zakorzenienie
|
Oj u mnie Benzacne kompletnie sie nie sprawdzil
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Posiadam AD w domu i używałam go przez jakiś czas. Rozjaśnia skórę, na początku nie widać efektów trzeba uzbroić się w cierpliwość. Trzeba bardzo uważać na oczy, usta itd. Ponieważ bardzo szczypie i lepiej żeby nie dostał się do śluzówki. Polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
U mnie tez Banzacne sie kiedys nie sprawdzil, a teraz Akneroxid sie sprawdza wiec najwidoczniej poza jednym wspolnym skladnikiem maja jednak jakies inne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3499 |
Zakorzenienie
|
U mnie widać różnicę po 2 zastosowaniach, buzia jest ładniejsza, jaśniejsza. Nie mówię o rozjaśnieniu przebarwień, bo to co innego.
![]() |
#3500 |
Raczkowanie
|
ja stosuje dokladnie od wtorku i widze ze ta biala plamka jest jeszcze bardziej widoczna ...ogolnie cera u mnie tez sie poprawila ... moze jednak wykoncze tubke AD i bede smarowac cala buzie z wyjatkiem tych jasniejszych plamek wyszukalam tez kremik z LOREAL WHITE PERFECT ma nawet dobre opinie ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3501 |
Zakorzenienie
|
madziunia prawda jest taka, że wszystko testujemy na własnej skórze i wtedy widzimy czy coś daje efekty czy nie. Ja bym postosowała ad na całą buźkę jednak, to powinno wyrównać koloryt skóry.
![]() |
#3502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no tak prawda ... od dzis zaczynam kuracje AD zobaczymy jak bedzie po tygodniu stosowania ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3503 |
Zakorzenienie
|
spoko nie ma sprawy
![]() |
#3504 |
Raczkowanie
|
Śmieszna sprawa, po tym jak opanowałam moja buzię po alergii na tribiotic i używałam samego physiogelu przez 2 tygodnie, boję się zacząć stosować acnederm
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczekaj do nowego roku, jeśli teraz zaczniesz mozesz miec wysyp na samego Sylwestra, bo po około 3 tygodniach się wysyp zaczyna.
![]() |
#3506 |
Zakorzenienie
|
ja nie miałam tak od razu wysypu przy AD. Pogorszyło mi się jakoś po 3 miesiącach od stosowania i samo szybko minęło, wcześniej nie miałam ani krosteczki... więc każda skóra reaguje inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Ja to właśnie miałam wysyp ok 3tygodnia. No ale faktycznie każda skóra reaguje inaczej, nie ma reguły.
![]() |
#3508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3509 |
Raczkowanie
|
Macie rację, dziekuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3510 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie,
stosuję acne derm od prawie miesiaca i zauważam efekty. Przez pierwsze 2 tyg super, potem lekki wysyp, ale było to jednorazowe. Stosuję jedynie nawilżający krem po goleniu, a teraz sobie czytam to forum i widzę, że konieczne jest takzę stosowanie kremu z filtrami przeciwsłonecznymi. Od jakiegoś czasu trochę świeci mi się skóra. Natomiast od daaawna mam charakterystyczne czerwone plamy na policzkach. Mróz, ciepła kąpiel, czy skoki ciśnienia (choćby po wypiciu 1 piwa ![]() Rzucił mi się w oczy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...5.html&next=16 - filtry ma , podobno redukuje te czerwone plamy na twarzy. Jak sądzicie, czy faktycznie on działa? Czy nada się do stosowania z acne derm? Moj plan jest taki: acne derm na sen iwostin rano przed wyjsciem z domu i ewentualnie jeszcze raz, kiedy wychodzę gdzieś wieczorem. Co sądzicie? Edytowane przez ComboKing Czas edycji: 2010-11-27 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.