|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rrrozmów (prawie) narzeczonych cz. 3 !
Co tu taka cisza?
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liczymy 0,5 litra na głowe na jeden dzień, i w to na ogól wliczone sa juz bramki i konkursy bo wiadomo że cześć kobiet i dzieci , swojego przydziału nie wypije ![]() p.s. śliczne suknie wklejacie pozdrawiam PM 2011
|
|
#813 |
|
Przyczajenie
|
na wybory to ja szybko dziś nie dotrę, bo TŻ w szkole w Katowicach jest i dopiero jak wróci... ale spelnic obywatelski obowiązek zamierzam
(szczerze straszliwie mnie to bawi, przypomina mi sie dziecinstwo kiedy rodzice mnie podsadzali zebym mogla wrzucic kartke do urny :P)
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej tam Dziołszki
![]() Nie obijać się! Zwiewać na wybory! ![]() ![]()
|
#815 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do Twojego tłumaczenia chyba zrozumiałam. Zgadzam się z tym, że jeśli ma się świadomość wad naszego związku (i/lub ma się przykre doświadczenia z facetami) to nigdy się nie ma pewności 100%. To znaczy przynajmniej ja się starałam od początku za bardzo nie napalać, na wypadek gdyby znowu nie wyszło. I dlatego jestem ostrożna. Czasem za bardzo. Ogólnie chce być z TŻ i żeby się oświadczył, ale dobrze, że on nie zamierza zrobić tego już, teraz, zaraz. Myślę, że za pół roku będziemy oboje bliżej takiej decyzji, dlatego mogę Was zapewnić, że będę z Wami na pewno jeszcze przez pół roku... Chociaż później pewnie też!![]() Ja się dzisiaj obudziłam z niezłą chrypą, a gardła nie mogę doleczyć już od miesiąca. Chociaż chyba w końcu przechodzi. Piona! ![]() To też moja data!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cisza wyborcza! ![]() Cytat:
![]() W ogóle przez chwilę myślałam, że to czekam (avatar mnie zmylił )Słuchajcie, chyba mam pracę... A, będę hostessować. Może niezbyt ambitnie, ale przypuszczam, że innej, ciekawej pracy przed Nowym Rokiem chyba nie znajdę.
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dalej szukam i szukam ![]() A w ogóle! Dziołszki! Może rzućmy się wszystkie na teg0 14.06.2014 ![]() ![]() Bo mnie się też coraz bardziej ta data podoba Oj, będzie ciekawie ![]() ![]()
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
miss bennet, żadna praca nie hańbi, zawsze jakieś pieniądze
gratulacje ![]() Cytat:
ale czas to zweryfikuje
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam skończone 20 lat, Tżcik też ma skończone 20 lat Do tych 24 mogę chyba poczekać Znaczy będę wspaniałomyślna i mogę poczekać ![]() ![]() Ale oczywiście Pierścień Mocy muszę wcześniej Nie dwa lata przed ślubem, bo chcę się narzeczeństwem nacieszyć! A nie wpaść od razu w wir przygotowań
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
aaa, no to chyba że tak
ja mam 22, TŻ 23, więc też tak myślę, że chciałabym mieć te 24 w dniu ślubu ale pewnie się nie uda
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba tylko ścisnąć Tżta żeby to do niego doszło ![]() ![]() ![]() A co do tych kiecek z linka... One są takie świetne, a nigdzie cennika nie mogę znaleźć :/ Bo zastanawiam się czy w ogóle je oglądać Bo jak coś mi się spodoba, a będzie kosztować 10 tysięcy to... ![]() ![]() Załamię się ![]() ![]()
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dalej poszukuję zajęcia Ze wspólną datą slubu fajna sprawa - raz, że spotkałybyśmy się w wątku czerwcowych PM 2014, dwa, że wspólnie byśmy się przygotowywały do tego wszystkiego ![]() BeautifulShe, 24 lata to młody wiek ale w sumie z aktualnych obserwacji wynika, że powinnam zmienić te marzenia na swoją 30 ![]() Idę robić obiad
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze możesz isć ze zdjęciem i pójść do jakiejś zdolnej krawcowej, żeby Ci wymodziła coś na kształt tej wymarzonej pewnie wyjdzie taniej
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co tam gotujesz?
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
ja też pisałam o 14 06 2014
jeszcze wszystkie się wydamy w jednen dzień choć ja tak jak Mutny chciałabym trochę wcześniej na 2012 jakoś nie liczę, ale 2013 wydaje mi się w miarę racjonalne.. heloł TŻ będzie miał wtedy 28 lat, nawyższy czas ![]() Ale nie chcę go ściskać.. ważne, że w ogóle chce się żenić i nie est anty w końcu dla niego to też ma być szczęśliwy dzień, a nie odwalenie pańszczyzny ![]() NA WYBORRYYY ja zaraz idę pokrzyżykować
|
|
|
|
#825 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
) a mój TŻ ma 22, więc myślę, że 2014 to dobra data.Ale zgadzam się, pierścień mocy mógłby pojawić się na paluszku wcześniej. Za godzinę mój TŻ będzie w Warszawie i odbieram go z dworca, więc wiecie... robię się na bóstwo. ![]() Beautiful, no jeśli chodzi o LaSposa to do najtańszych nie należą, ale myślę ze od 2500-4000. Nie wiem ile chcecie przeznaczyć na ten cel, ale ja liczyłam 3000, chyba, że znajdę oszałamiająco piękną w niższej cenie. ![]() A ja na wybory nie idę, bo nie załatwiłam se papierka, a zostałam na weekend w Warszawie i o. Ale na prezydenta głosowałam.
Edytowane przez miss_bennet Czas edycji: 2010-11-21 o 14:05 Powód: dopisek |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja na wybory po obiadku ![]() Co do 14.06.2014 Będzie bitwa o sale i zespoły ![]() ![]()
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i 13 mi nie przeszkadzają chociaż za mną chodzi maj myśle, że nie bedzie wtedy też takiego oblężenia sal na maj, a to taki ładny miesiąc ![]() a ja po pracy na wybory Edit: a ja Wam się poskarże na tematy niezwiązane z pierścieniami mocy otóż już dostałam parę maili, żeby zamówić w preorderze wiedźmina 2, ja już taka podjarana, że na gwiazdkę może już będzie, napaliłam się jak arab na kurs pilotażu a tu się okazało, że premiera będzie dopiero w maju 2011
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-11-21 o 14:12 |
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż ja bardzo lubię liczbę 11 bo urodziłam się 11 lipca
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 11.05 też fajnie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#830 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Beautiful ! genialna data.. teraz tylko TŻ uświadomić ![]() Oj będzie walka.. ale jeśli już tak wybiegamy w przyszłość to kto wie, można zrobić wesele łączone i kamerzyście ![]() Piona wszystkim za wybory ![]() Zapomniałam się Wam pochwalić - TŻ ma już bilet ![]() ![]() ![]() Mutny - mnie też 13 leżą, TŻ uważa że to szczęśliwa liczba.. A maj bardzo ładny miesiąc... konwalie, kasztany i pogoda taka w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Mutny - a może 12 V 2012?
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sobie zaślubujecie 13go ![]() ![]() ![]() hehe, też fajnie ale to raczej nie wypali
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-11-21 o 14:16 |
|
|
|
|
#832 |
|
Zadomowienie
|
Nigdy nie mów nigdy.. a nuż TŻ się postara, wyskoczy wkrótce z pierścionkiem
Jeśli dobrze pamiętam jest z tych, którzy uważają, że od zaręczyn już tylko krok do ślubu... 2012 całkiem realne Apropos tego czekania na sale to coraz bardzie powątpiewam z tym rezerowwaniem na 2 lata przed Rok temu żenił się mój kuzyn.. oświadczył się w sierpniu, w kwietniu był ślub. Eks podobnie: w kwietniu zaręczyny, w sierpniu ślub. Żadnych problemów z salą.
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczba pierwsza i w ogóle ma w sobie 3, a 3 to wiecie <3 Mutny może się zaskoczysz? Nigdy nic nie wiadomo ![]() ![]() Życie daje wiele niespodzianek
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na wybory nie idę, bo nie jestem tu zameldowana
a na obiadek robię gulasz
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie, że teraz tych domów weselnych powstaje tak dużo jak grzybów po deszczu teraz mi się przypomniało, że za moich czasów dużo znajomych robiło 18stki właśnie w małych salkach weselnych i nie musieli rezerwować sali na pół roku przed ![]() Netali, tak mój TŻ z tych, co twierdzi, że od zaręczyn tylko jeden krok do ślubu ale nie liczę, że szybko zdecyduje się wykonać ten krok
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Mutny mój też twierdzi że zaręczyny to prawie ślub więc myślę że ogólnie faceci tak pojmują zaręczyny
Dziewczyny robiła z was sobie kiedyś refleksy na włosach u fryzjera? bo niedawno się o tym dowiedziałam i się zastanawiam nad nimi ale nie bardzo wiem o co chodzi z tym
|
|
|
|
#837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie tam obojętne.. ważne, żeby było łatwo zapamiętać ![]() Ale wiecie co.. 13 07 2013... a 13 07 2003 zaczęliśmy się spotykać z pierwszym TŻtem.. czy to nie wróży nieszczęścia? ![]() Kamea - podziel się obiadem ![]() też uważam Mutny, że możesz się jeszcze zdziwić.. to ich trafia jak grom z jasnego nieba. Pewnego dnia wstanie i stwierdzi: jakiż ja byłem głupi poleci po pierścionek i jeszcze tego samego dnia padnie na kolana, a Ty łaskawie przyjmiesz jego propozycję mówię Ci nie znamy dnia, ani godziny
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Kamea, gulasz ... om nom nom
uwielbiam gulasz i robić i jeść ![]() Netali, bardzo bym chciała się tak zdziwić hehe, Twojego też czeka oświecenie kto wie, może kupił nie tylko bilet na samolot :P a propo łaskawego przyjmowania oświadczyn, ostatnio powiedziałam mu, ze muszę wprowadzić element niepewności a on, że żeby on nie wprowadził elementu niepewności w sumie to już wprowadził, bo nie wiadomo kiedy :Ptak w ogóle to jestem zdania, że zaręczyny są dla nas pewne jak (brzydkie porównanie) śmierć, wiadomo że będą, tylko nie wiadomo kiedy :P
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2010-11-21 o 14:43 |
|
|
|
#839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mutny, jak to zabrzmiało Cytat:
I jej rozjaśniło to trochę, zrobiło takie refleksy Cytat:
![]() ![]() Czyż to nie zrządzenie losu? ![]() Co do dnia i godziny... Zgadzam się w miliardach miliardów procent
|
|
#840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale specjalistką nie jestem ![]() Okropni są ci faceci.. nie dociera do nich, że fajnie jest być po prostu zaręczonym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

Trzeba składać ze 30tys. Wprawdzie zaokrąglałam sporo rzeczy w górę, ale i tak.
Najwięcej oczywiście za alkohol i za salę. (Chociaż nie wiem ile powinno się alkoholu liczyć? Po litrze na głowę, bez poprawin plus 30 butelek na bramki i konkursy + alkohol jakiś na drinki, to chyba jest sporo, zakładając, że nie wszyscy piją dużo.
) I liczyłam, że będzie 70 osób, bo ode mnie na siłę będzie 30 osób, a od TŻta może być więcej.:/
I ten ma więcej rzeczy wypisane, takich, których nie widziałam w tym wcześniejszym. 

Nie smuci mnie to, wręcz przeciwnie 
Ja dalej szukam i szukam 
Nie dwa lata przed ślubem, bo chcę się narzeczeństwem nacieszyć! A nie wpaść od razu w wir przygotowań

A maj bardzo ładny miesiąc... konwalie, kasztany i pogoda taka w sam raz
Mnie tam obojętne.. ważne, żeby było łatwo zapamiętać