![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie się tam ostatnio młodociani podobają. I to mnie z lekka przeraża ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Zakorzenienie
|
![]() To już lepiej we wdowca. Z odchowanymi dziećmi, żeby nie trzeba było rodzić ![]() Mi mam ostatnio wciskała jakiegoś kandydata na radnego z okolicy "Hm, kawaler, 28 lat, akurat jak dla ciebie! Znasz go? ![]() ![]() Siódmy (chyba, bo się pogubiłam ![]() ![]() http://www.myspace.com/theiniquitydescent Cholerka, chyba mam coś z uszami nie teges, bo dla mnie prawie wsie te kapele oprócz trolli brzmią jednakowo ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
To może pobiegaj wokół domu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja jestem bardzo wybredna co do książek, oj bardzo ![]() Moja lista też jest długa ( część książek albo nie ma w danej chwili w biblio albo w ogóle ich nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i z krótkich, a treściwych książek polecam coś z literatury amerykańskiej - "Szkarłatna litera" Nathaniela Hawthorne'a a i opowiadania Edgara Allana Poe ![]() ![]() Ano i Kinga najnowszą powieść "Pod kopułą" podobno dobra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co polecacie wybrednemu czytelnikowi takiemu jak ja? ![]() ![]() A ktoś pisał o Śniadaniu u Tiffany'ego ![]() ![]() ![]() ![]() I w ogóle to ja chyba nie lubię czytać książek ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-21 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
U mnie może być i rozwodnik i wdowiec. Byle nie z "przychówkiem":brzyda l:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Zakorzenienie
|
na zdrowie
![]() nie mogę, Królowa czuwa ![]() ok. ![]() Cytat:
![]() ![]() zrób sobie transparent i noś jak na miasto wychodzisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 tomy (każdy po 300 stron) wciągnęłam w 3 dni - bosssskie ![]() Cytat:
![]() Ale jest różnica - po rozwodzie dzieciarnia zazwyczaj z matką zostaje ![]() Oczywiście najlepsiejszy byłby wolny, bez żadnej byłej żony i nie chcący dzieci ![]()
![]() |
#2048 | |
Zakorzenienie
|
Żaden
![]() Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie, żadne podziemie, nic tam złego nie robimy
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Why? ![]() Cytat:
![]() Mój TŻ jest ode mnie młodszy i jakoś nikt z tym problemów nie ma/ nie miał ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2050 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() P. prawie umarł ze zdziwienia, jak zobaczył, że okna myję. To przecież jego działka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Zakorzenienie
|
![]() chuopy kulezanek są poza moim kręgiem zainteresowań ![]() laska Skrymera klik! yyyy.... ![]() o szit, ma kozobrody dość niszowy gust ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Qrde nie macie wrażenia, że jest tyle miejsc do zobaczenia, tyle filmów do obejrzenia, tyle książek do przeczytania, tyle perfum do poznania, tyle placków do upieczenia i spróbowania (tyle potraw), tyle zespołów do posłuchania, że nie starczy na to kilka żyć ? ![]() Choć może w praktyce okazuje się, że tych wartościowych i ciekawych rzeczy, miejsc jest mało? ![]() Cytat:
![]() ![]() I w 3 dni to mi się nie uda wciągnąć (może w 3 miesiące ![]() ). W lato czytałam książkę z dzieckiem - ja miałam swoją, córcia swoje, siadałyśmy na balkonie na hamaku i "czytałyśmy" - czasem nawet 4 strony zdążyłam przeczytać, w tym samym czasie moje dziecko przeczytało już 4 swoje małe książeczki ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-21 o 14:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2055 |
Zakorzenienie
|
chyba 250 kcal otworzę
![]()
![]() |
#2056 | |
Zakorzenienie
|
To dobrze, czytanie książek podobny óczy
![]() Cytat:
![]() ![]() Wybiera się ktoś może w noc sylwestrową na Plac Konstytucji w Warszawie? ![]() ![]() ![]() Doczytałam jeszcze, że ma być (niestety) Doda ... ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zakorzenienie
|
Róznica jest znacząca : alimenty, odwiedziny, wspólne wakacje z dzieckiem, telefony żony itp.
Co do młodsiejszych partnerow, to prawidłowo, przeciez faceci zyja krócej , to jak taka 40-tka weźmie sobie takiego niespełna 30-tka, to sie wyrówna i szczęśliwie dozyją starości i - mniej więcej - wspólnego pochówku ![]() Pomjam ,że od kilkunstu lat jezdem sama, ale wcześniej nie bywałam i nigdy nie byli to starsi faceci. Zresztą obserwując zycie, to mnie się wydaje ,że związki z wiekszą róznicą wieku ( w obie strony) czyli kiedy facet znacznie młodszy jak lub znacznie starszy od kobiety - ciekawsze bywają niż związki równolatków.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-21 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() To się lepiej dowiedz, bo może to być bardzo istotne w doborze partnera życiowego ![]() ![]() Ty się ze mną drażnisz? ![]() Nie no bez piwa wytrzymam, wczoraj sobie tylko zapożyczyłam łyka Kasztelana od męża na spróbę ![]() Ale te słodycze ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-21 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Yyy... jaka królowa? ![]() Szkoooda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
najchetniej podjadałabtm w zamian miszankę czekoladowo marcepanowo-chałwową, ale panicznie boję się prztyc. W zamian jem suche skórki od chleba i pije ziołową nie słodzona herbatę ![]() Przy poprzednim rzucaniu przytyłam ok. 15 kilo. Zrzuciłam potem 4, a po powrocie do palenia jeszcze ze 4 , reszta została. Moge przytyc max 3 kilo czyli tyle ile ostatnio mi ubyło na kolację żur na wodzie z suchumi ziemniakami ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-11-21 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co się śmiejesz - naprawdę fajne i ładne ciacha to towar deficytowy na rynku ![]() ![]() Moi znajomi rówiesnicy prawie wszyscy zajęci - w dłuższym związku, zaręczeni,żonaci, a nawet dzieciaci. Facet 25+ bez baby? hm, rzadkość... ![]() Jak już się trafi, to albo dopiero co skończył związek albo jeszcze na dobre nie rozpoczął nowego (ale już jakiś babiszon mu we łbie mąci), albo pies na baby i się nie wiążę, albo homo-niewiadomo, albo jakiś felerny okaz ![]() Reszta to rodzynki tak wyjątkowe, niczym Gryx w babskim barze ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-21 o 15:46 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie ![]() ![]() Cytat:
![]() jak dobrze, że nie lubię ![]() właścicielka wszystkiego dookoła w tym lasu ![]() no i marazm i otępienie wróciło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co powiedzieć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Zakorzenienie
|
Jade z siorą do knajpy na zarcie i pogaduchy - po diecie
![]() ![]()
#2070 | |
BAN stały
|
![]() ![]() To działaj pod osłoną nocy ![]() Cytat:
![]() ![]() --- Dobra, spadam, bo mi lokal wyborczy zamkną ![]() Mam ochotę na jakieś 750 kcal... i kebaba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.