|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz.3 :)
Cześć Dziewczyny! Ale weekend . Wyszły SUPER jak na pierwszy raz! . Wyszło troszkę twardsze ciasto niż to mojej mamy, ale i tak pyszne .Wczoraj byli u nas znajomi na kolacji, więc po 4-h lepieniu pierogów musiałam jeszcze zrobić sałatkę jarzynową i ogarnąć kuchnię i salon . Ale opłacało się bo było bardzo fajnie. Rozmawialiśmy po polsku i hiszpańsku .Dziś wstaliśmy gdzieś ok. 11. A przed chwilą wróciliśmy z dłuuuugieg spaceru . Do słońca było tak gorąco, ale w cieniu już zimno.Agatek musisz przygotować się do tego, że nawet jak mówią, że chomiki karłowate mogą żyć razem w klatce to w Twoim przypadku może to się nie sprawdzić. Moje się pogryzły i musiałam na 2. dzień kupować nową klatkę, żeby nie polało się więcej krwi. Mimo, że były z jednego akwarium w zoologu, to w 1. klatce przestały się lubić .Moja Miecia wychodziła z klatki sama dlatego ma teraz klatkę wstawioną do pudełka. Staś ma klatkę, którą kupiliśmy na początku z odstępami jak dla myszek. Madziuś, nie przejmuj się bratem. Na pewno będzie tego żałował, albo już żałuje, a i tak za niedługo zapomnisz o całym zdarzeniu, bo to przecież Twój młodszy braciszek. Madziarka, co za kierowca. Dlaczego nie włączył światła? Szkoda mu benzyny? Maudy, zdrowiej! Musisz się wygrzać dużo w łóżeczku i być w pełni zdrowa na akcję krwiodawstwa .
Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2010-11-21 o 16:15 |
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia no to fajowo że pierogi wyszły smaczniaste i że weekend udany
![]() A co do kierowcy.. nie wiem czemu światła nie włączył ![]() a żeby było "ciekawiej" to jest to taki starszy pan który miał zawał i zawsze jak go widzę na przystanku to mi serce szybciej bije ze strachu. M. zawsze się martwi jak z tym facetem jadę..
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Madziarka
nie powinni pozwalać mu jeździć na długich trasach .
|
|
|
|
#3786 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dla cwaniaczka ![]() Cytat:
![]() Ja też dziś tak wstałam ![]() A przed chwilą wróciliśmy z dłuuuugieg spaceru . Do słońca było tak gorąco, ale w cieniu już zimno.Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa Cytat:
![]() Jakiś dziwny facet Roman , Mastuś albo Tadeo- masażyk
|
||||||
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/28605/...na_czesc_pily/
![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
A Dżoana Krupa będzie prowadziła jakiś program z dziewczynami, które chcą osiągnąc karierę w MMA
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo
A co to za odżywka?
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-c.html&next=1 prosze
![]() ide głosować
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już byłam ![]() I było tyle ludzi ![]() A tylko dwa te 'pomieszczenia' do głosowania, więc ludzie, żeby nie stać i czekać aż ktoś zwolni, to głosowali byle gdzie, gdzieś po kątach
|
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Ej! Ja jak przyszłam to dostał mi się najniższy stolik i musiałam się taaaaaaaaak schylać żeby zaznaczyć, więc co? Uklękłam
|
|
|
|
#3798 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi z kolei syryjki się w ogóle nie podobają i na zawsze przy dżungarkach pozostanę Cytat:
![]()
|
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
teraz w szafie co druga rzecz to " sukienka na studniówkę"
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- idę podziwiać klatki chomykowe EDIT : w sensie że w internecie , na zdjęciach , żeby nie było ![]() http://myszochomik.vot.pl/articles.php?article_id=11 O.O Edytowane przez the kamm Czas edycji: 2010-11-21 o 18:02 |
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam. szału nie było.
![]() Cytat:
wcześniej wszystkie się chwaliły sukniami ślubnymi, a w lato spodenkami i 'czy moje nogi nie są grube?'
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo niektóre faktycznie chcą się dowartościować , albo " odwartościować " innych wiedząc że mają właśnie ładną figurę , czy nogi czy tam co . Ale niektóre mają kompleksy , mimo tego że wyglądają b. dobrze . Także niestety ciężko jest odróżnić od siebie te 2 przypadki . |
|
|
|
|
#3805 |
|
Zadomowienie
|
![]() powinien jeszcze być wątek sukienkowo-studniówkowy , albo taka tymczasowa kategoria w szafie
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Tez zwróciłam uwagę na te sukienki w szafie
![]() Już po połowinkach. Na początku było super później mniej... Mój partner się schlał .Tak się wytańczyłam, oczywiście bez butów bo od dwóch tygodniu mam poobdzierane stopy i nie chciałam doprawić sobie. Zrobiłam wczoraj kredce sesję. II zdjęcie |
|
|
|
#3807 |
|
Zadomowienie
|
Kredka na 2-gim zdj. jest meega słodziaszcza
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- no co tak cichutko ![]() jak zacznie się tydzień i nie będę miała czasu to znowu będzie taaaki ruch na chomikowym . eh .
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia! Ty pisałaś coś o frywolitkach kiedyś taaaaak?
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
to niby tylko 3h, ale tą trasą jeździ dużo TIRów i wariatów więc czasami jest naprawdę nieciekawie
![]() Madziuś jak mój TŻ mówi że chce się szturchać, to znaczy to zupełnie co innego Cytat:
biedne dzieciaczkija już też po głosowaniu ![]() na jednej kartce nie wiedziałam na kogo, to zagłosowałam na faceta który miał tak samo na imię jak mój TŻ ale TŻ nie był lepszy bo u siebie głosował na kobietę która miała (jak to określił) "śmieszne starodawne imię i nazwisko i biedulka na końcu na liście była" Cytat:
ja na studniówce byłam z idiotą którego poznałam na dyskotece. Strasznie mi się podobał (wizualnie) a okazał się dupkiem który się napił i chciał mnie do kibla zaciągnąć, a gdy powiedziałam żeby się bujał to se znalazł inną Gdybym mogła cofnąć czas to poszłabym sama Ostatnie zdjęcie śłiczniuśkie |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

. Wyszły SUPER jak na pierwszy raz!
. Wyszło troszkę twardsze ciasto niż to mojej mamy, ale i tak pyszne
. Ale opłacało się bo było bardzo fajnie. Rozmawialiśmy po polsku i hiszpańsku
.

nie powinni pozwalać mu jeździć na długich trasach 

dla cwaniaczka