Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-23, 10:09   #751
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć,

wstałam o 6 z bólem nosa i gardła po lewej stronie ( zatoki ) wzięłam leki i tak się męczyłam do 9 nie wychodząc z łóżka, bo spać mi się chciało, ale z bólu nie mogłam. no i ostatecznie podniosłam swój szanowny tyłek z łóżka dopiero po 10

Dzisiaj nigdzie nie wychodzę- kuruję się bo następne dwa dni to praca i praktyki, a jeszcze mówią że u nas od czwartku zima ma być ja oponki wymienione mam już od końca października, TŻ wczoraj wymienił.

Silvetta trzymam kciuki, żeby Wam nikt mieszkania nie sprzątnął sprzed nosa

Wczoraj późnym popołudniem natchnęło mnie na robienie kartek świątecznych i zrobiłam 6 sztuk

Kurcze macie jakieś sposoby na zatkane zatoki oprócz ibuprom zatoki i tera flu zatoki>?
inhalacje sobie może zrób wrzątek z solą?
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 14:44   #752
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
czesc dziweczyny
ale pogoda denna, ja mam lepszy humorek, wczoraj fatalnie się czułam, jakoś jesiennie, dziś może być, ale spać sie chce, ciemno na dworze i okropnie
tez powinnam wymienic opony,
ja mam zimówki ale dwie trezeba wymienić na nowe i tak bo zdarte są
u mnie z rana pojawiło się słonko ale na chwilke, potem przyszły ciemne chmurzyska i tak już zostało

certi, ja niestety nie znam żadneg domowego sposobu, sama sobie nie umiałam poradzić z tym bólem brałam ibuprom zatoki a oprócz tego zwykłe tabletki przeciwbólowe i pomagało na chwilke ... potem znowu był ten ból, masakra. Może poszukaj w necie jakiś porad

Wróciłam z pracy i oczywiście pierwsze co to wizaż muszę się wziąć za jakiś obiadek dla tż'ta pyszny myślę właśnie co by tu dobrego zrobić, żeby się za bardzo nie narobić
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 15:32   #753
magolina
Wtajemniczenie

Witojcie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cześć Asiulek
Trzymam kciuki za Tzta
A co do pieska, to ja też bym chciała, ale na razie TZ nie chce sie zgodzić :/
Ja też bym chciała pieska ale rodzice nie chcą, a szczególnie tata, zresztą TŻ też za zwierzętami nie przepada za to ja kocham!!!!

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
tzn. jaki mialas pełny temat pracy ? ja sie chyba bardziej praktyki boje niz teorii zobaczymy , moze jakos dam rade

Jak cos to dobranoc, słodkich senków A właśnie przypomniało mi sie, zee snilo mi sie ze bylismy z tz we Francji super byl ten sen.Ostatnia rzecza jaka robilam w tym snie to byly super zdjecia
Dasz rade na pewno a sen fajniutki
Cytat:
Mój temat pracy to:
"Angielsko-polski słownik terminologiczny balistyki kryminalistycznej"
agawoo Twój temat to dla mnie kosmos

Cytat:
Napisane przez silvyetta Pokaż wiadomość
Znalezlismy inna chatke,ktora bardzo nam sie podoba,cena jest przystepna i nie trzeba robic remontu!problem w tym,ze zobaczyc ja mozemy dopiero w czwartek i boimy sie,ze ktos ja nam sprzed nosa sprzatnia
3majcie kciuki mocno mocno
pa pa
oby się udało

Cytat:
Wczoraj późnym popołudniem natchnęło mnie na robienie kartek świątecznych i zrobiłam 6 sztuk
Zdolniacha, podziwiam bo mi by się nie chciało

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Wróciłam z pracy i oczywiście pierwsze co to wizaż muszę się wziąć za jakiś obiadek dla tż'ta pyszny myślę właśnie co by tu dobrego zrobić, żeby się za bardzo nie narobić
Ja też

Dziewczyny dziękuję za życzenia zdrówka dla taty oby się spełniło bo jest ciężko.

Ja już chora jestem na maksa gardło mam tak zawalone że nawet jeść kanapki nie mogę, do tego przytyka mi uszy, a najgorsze jest to że do lekarza moge iść dopiero w czwartek po południu bo rano muszę być w pracy bo roboty tyle że ho ho!!!!
Do tego przez te deszcze mam takie błoto przed garażem, że żeby wyjechać i się w nim nie zatopić to trzeba tak manewrować że aż się męczę ostatnio przecież się zakopałam bo za daleko wyjechałam wujek mnie wyciągnął
A i w ogóle jutro mamy w pracy spotkanie z okazji dnia pracownika socjalnego i nie mam się w co ubrać normalnie nie mam nic takiego bardzo eleganckiego i wystawnego. Pójdę jak jakaś łachudra

Miłego wieczorku
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 15:43   #754
bezaczek7
Zakorzenienie

uff. a już się bałam, że będzie nie wiadomo ile nadrabiania

to zdjęcia moich witrażykowych pierwszych kroków. chyba nie jest źle?..

a co do kolczyków, przymierzam się do otwarcia wątku na biżuteryjnym, więc mogę tu wstawić potem link. poza tym zdaje się, że mi wiadomość wcięło. pisałam, że na nk na bieżąco zamieszczam zdjęcia moich dzindzibołków

miłego wieczorku
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2010-11-23 o 15:47
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 16:06   #755
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój temat pracy to:
"Angielsko-polski słownik terminologiczny balistyki kryminalistycznej"

Ja też właśnie sobie przysnęłam, ale przy takiej pogodzie to chyba nie dziwne ..

Piękny sen
Ty tez mialas bardzo ciekawy temat ta pogoda jest dobijajaca;/ tez bym spala i spala
Cytat:

dziewczyneczko, super ten temat masz

dziekuje

magolina , certina: kurujcie sie

bezaczek: ładne
Stary 2010-11-23, 16:15   #756
acelinka
Zakorzenienie

magolinko, to się nazywa uzaleznienie
zdrowiej

bezaczek, to poślij mi na priva linka do Twojego nk albo jakieś dane żebym mogła Cie znajść śliczne witraże

agawoo, Twój temat dla mnie to totalnie czarna magia ale musiał być fascynujcy
Stary 2010-11-23, 16:24   #757
bezaczek7
Zakorzenienie

mikołajka mi nie wkleiło
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-23, 16:38   #758
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Asiulek
Trzymam kciuki za Tzta
A co do pieska, to ja też bym chciała, ale na razie TZ nie chce sie zgodzić :/
Kciuki na pewno się przydadzą! Już się bardzo przydały Ja już dawno piesia chciałam, a teraz wszyscy mówią, że szkoda, że wcześniej takiego nie mieliśmy

Cytat:

asiulku, za tż'ta nadal trzymam kciuki moooocno
Dziekujemy za dotychczasowe kciuki! Prosimy o jeszcze
Cytat:
cześć,

wstałam o 6 z bólem nosa i gardła po lewej stronie ( zatoki ) wzięłam leki i tak się męczyłam do 9 nie wychodząc z łóżka, bo spać mi się chciało, ale z bólu nie mogłam. no i ostatecznie podniosłam swój szanowny tyłek z łóżka dopiero po 10
Współczuję! Znam to z autopsji, męczyłam się wilokrotnie. Od siebie polecam nie pierwszy raz olejek argol-jako inhalacje i wcieranie, ale także olej z rokitnika

Wiecie co, coraz bardziej lubię swoją pracę, atmosferę i ludzi. Sama nie wierzę że tyle mi radości daje ta praca
Stary 2010-11-23, 17:18   #759
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ty tez mialas bardzo ciekawy temat
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
fajny!

ja się wciągnęłam w Wiedźmina..
spać! dobranoc
Dzięki Teraz już bym takiego nie wybrała, ale i tak nieźle wspominam zbieranie materiałów. A wiążą się z tym bardzo miłe wspomnienia

Cytat:
cześć,

Dzisiaj nigdzie nie wychodzę- kuruję się bo następne dwa dni to praca i praktyki, a jeszcze mówią że u nas od czwartku zima ma być ja oponki wymienione mam już od końca października, TŻ wczoraj wymienił.

Silvetta trzymam kciuki, żeby Wam nikt mieszkania nie sprzątnął sprzed nosa

Kurcze macie jakieś sposoby na zatkane zatoki oprócz ibuprom zatoki i tera flu zatoki>?
Certi, ja niestety nie mam :/ Zawsze Ibuprom zatoki biorę i musze przeczekać . ..
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 19:21   #760
metkaa
Zakorzenienie

czeeeesc

odfoliowalam komputer
remoncik u nas pelna para, kurzu ogromna warstwa, no ale tym to sie bede pozniej martwicm

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Witojcie
Ja też bym chciała pieska ale rodzice nie chcą, a szczególnie tata, zresztą TŻ też za zwierzętami nie przepada za to ja kocham!!!!

A i w ogóle jutro mamy w pracy spotkanie z okazji dnia pracownika socjalnego i nie mam się w co ubrać normalnie nie mam nic takiego bardzo eleganckiego i wystawnego. Pójdę jak jakaś łachudra

Miłego wieczorku
ja kocham psy dzis bylam u mechanika samochodowego i taki kundelek sie krzatal, potrzedł do mnie wiec zaczelam go głaskac, no to zaczal na mnie skakac z radosci, podawac lapki, wszystko byloby fajnie tylko ze byl bardzo brudny a ja od razu jechalam do dentysty, spodnie wygladaly jakbym z pola wrocila
widze ze poza pedagogika laczy nas praca socjalna

bezaczek7 my robimy takie witraze z dziecmi,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-23, 23:26   #761
silvyetta
Raczkowanie

Dobry wieczor!
Ultraradiola,acelinka,cer tina,magolina dziekuje Wam baaardzo za kciuki,na pewno sie przydadza,bo dzis pan z agencji nie mial dla nas czasu i chatke obejrzymy dopiero w czwartek .wiec 3majcie mocno!
Magolinka,certi kurujcie sie Kochane!ja niestety wlasnie czuje,ze u mnie tez zaczyna sie bol gardla,to chyba taki sezon
mi Tz na szczescie juz wymienil opony,bo u nas snieg zapowiadaja w ten piatek,ale dzisiaj bylo jeszcze piekne sloneczko
Jutro po pracy jedziemy do tesciow i wracamy w czwartek,zeby zobaczyc domek
trzymajcie sie cieplutko,milej srody
silvyetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 05:29   #762
acelinka
Zakorzenienie

bezaczek, świetny mikołaj ja jak znowu zacze wyciągać świąteczne ozdoby to tż będzire marudził że po co i na co tyle mam nadzieję, że znajdę wszystkie bo po ostratnim remoncie gto takie rzeczy cięęęężko znaleść

asiulku, oczywiście trzymam nadal kciuki
taki piesek to dużo radości ale też obowiązki dlatego ze względu na moje lenistwo nie będziemy pieska mieć dopóki nie będziemy mieli domku, a czy do tego kiedyś dojdzie nie wiadomo

magolinko na pewno msz coś odpowiedniego żeby ubrać pewnie nie będe aż tak bardzo elegancko poubierani

metkaa, o tak dzieci strasznie lubią takie farbki bo to coś innego

Jeszcze chciałam się Wam pochwalić Wczoraj z tż kupiliśmy sobie monopol tzn dokładnie "wielki biznes" bo kosztował 25 zł a monopl oryginalny 80 kosztuje : i normalnie przegraliśmy cały wieczór śmiesznie było, najpierw ja tż'ta skubałam z kasy, a potem się odwróciło i za każdym razem stawałam na najdroższym polu, w końcu musiałam mu oddać wszystkie państwa, domki i wille i zbankrutowałam

Dziewczyny siedzę troche jak na szpilkach jutro ma @ przyjść ... nie chce jej paksudnej! tak bardzo chciałabym żeby się udało, eh ...

Zmykam do pracy tzn. najierw się poogarniać troszke

miłego dzionka kochane moje

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-11-24 o 06:07
Stary 2010-11-24, 06:03   #763
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam

ooo jacie jak u nas na dworze zimno czuć juz nadchodzącą zimę ...

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 14:56   #764
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny co to ma znaczyć??zaglądam a tu tylko z rana acelinka i ultraradiola się odezwały a reszta cisza...nieładnie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czeeeesc
ja kocham psy dzis bylam u mechanika samochodowego i taki kundelek sie krzatal, potrzedł do mnie wiec zaczelam go głaskac, no to zaczal na mnie skakac z radosci, podawac lapki, wszystko byloby fajnie tylko ze byl bardzo brudny a ja od razu jechalam do dentysty, spodnie wygladaly jakbym z pola wrocila
widze ze poza pedagogika laczy nas praca socjalna
Ja wczoraj byłam na wywiadzie u takiego starszego samotnego i schorowanego dziadka i miał takiego malutkiego pieska w domu, niunia miała 3 miesiące ale była z tych malutkich piesków, Boże facet się ze mnie śmiał bo zamiast przeprowadzać wywiad to się z psem bawiłam a tej małej suni tak się to spodobało że potem jak chciałam pisać to skakała mi po plecach, wchodziła na kolana i zaczepiała aż mi szkoda stamtąd było wychodzić
metkaa tyś też socjalna??

Cytat:

magolinko na pewno msz coś odpowiedniego żeby ubrać pewnie nie będe aż tak bardzo elegancko poubierani

Jeszcze chciałam się Wam pochwalić Wczoraj z tż kupiliśmy sobie monopol tzn dokładnie "wielki biznes" bo kosztował 25 zł a monopl oryginalny 80 kosztuje : i normalnie przegraliśmy cały wieczór śmiesznie było, najpierw ja tż'ta skubałam z kasy, a potem się odwróciło i za każdym razem stawałam na najdroższym polu, w końcu musiałam mu oddać wszystkie państwa, domki i wille i zbankrutowałam

Dziewczyny siedzę troche jak na szpilkach jutro ma @ przyjść ... nie chce jej paksudnej! tak bardzo chciałabym żeby się udało, eh ...
Acelinko miałaś rację wcale nie byli tak bardzo elegancko poubierani a i ja znalazłam coś odpowiedniego w szafie
Ja też uwielbiam grać w monopol ale dawno z TŻ nie graliśmy, do tego ja strasznie nie lubię przegrywać i jak przegram to chodzę smutna i mąż mówi że już ze mną grać nie będzie

żeby @ nie przyszła

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witam

ooo jacie jak u nas na dworze zimno czuć juz nadchodzącą zimę ...
Oj u mnie też tak zimno i dzisiaj już musiałam przywdziać czapkę

bezaczek śliczności

A ja dziewczynki ledwo żyję taka jestem chora, nie dostałam się dzisiaj do lekarza a jutro mam dopiero na popołudnie. Gardło mam zawalone że ledwo co przełykam, bolą mnie plecy i jak kaszle to w klatce piersiowej mnie kuje no i uszy mam zatkane ,,do połowy".
Oprócz tego dzisiaj dzień o zmiennych nastrojach. Jak już wspomniałam mieliśmy małą uroczystość z okazji dnia pracownika socjalnego i dostaliśmy nagrody pieniężne nie powiem bo nawet całkiem galante no więc się ucieszyła.
A zaraz potem tel od mamy że jadą z tatą na pogotowie bo jest z nim kiepsko, no i niestety tato został w szpitalu nie chciałabym za bardzo żeby go tu leczyli ale jak na razie nie możemy się dodzwonić do Bydgoszczy do lekarza u którego tata się leczy. No i takie buty... także trzymajcie kciuki kochane
Idę coś wszamać bo oczywiście pierwsze co jak wróciłam do domu to pogadałam z mamą a potem wizaż

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2010-11-24 o 14:58
Stary 2010-11-24, 15:35   #765
agulaaabar
Zakorzenienie

Hej a co tu takie pustki straszne?

Magolina trzymamy kciuki za tatę.
A Ty się kochana kuruj!!

Widzę, że temat psiaków się włączył a ja mam psiaka Dostalam ją prawie równy rok temu z ogroooomną czerwoną kokardą na 4-tą rocznicę naszego poznania się od tżta i tak żyje sobie z nami pieszczoch. Wszyscy ją traktują jak małe dziecko a takie to wielkie że pod łóżko na stojąco wchodzi

I wiecie co śnieg u mnie sypie!!!

Własnie zrobiłam wieniec adwentowy na stół i czuję nadchodzące święta
A teraz zabieram się za szukanie prezentów mikolajowych i gwaizdkowych na allegro

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 15:58   #766
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

rzeczywiscie malo osób ja sie usprawiedliwiam bo w szkole byłam
u nas juz sie zima zaczela, pada snieg, pada śnieg nanananan

Jak myślicie kto wygra mam talent ?
Stary 2010-11-24, 16:26   #767
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co to ma znaczyć??zaglądam a tu tylko z rana acelinka i ultraradiola się odezwały a reszta cisza...nieładnie

Ja wczoraj byłam na wywiadzie u takiego starszego samotnego i schorowanego dziadka i miał takiego malutkiego pieska w domu, niunia miała 3 miesiące ale była z tych malutkich piesków, Boże facet się ze mnie śmiał bo zamiast przeprowadzać wywiad to się z psem bawiłam a tej małej suni tak się to spodobało że potem jak chciałam pisać to skakała mi po plecach, wchodziła na kolana i zaczepiała aż mi szkoda stamtąd było wychodzić
metkaa tyś też socjalna??

Acelinko miałaś rację wcale nie byli tak bardzo elegancko poubierani a i ja znalazłam coś odpowiedniego w szafie
Ja też uwielbiam grać w monopol ale dawno z TŻ nie graliśmy, do tego ja strasznie nie lubię przegrywać i jak przegram to chodzę smutna i mąż mówi że już ze mną grać nie będzie

żeby @ nie przyszła

bezaczek śliczności

A ja dziewczynki ledwo żyję taka jestem chora, nie dostałam się dzisiaj do lekarza a jutro mam dopiero na popołudnie. Gardło mam zawalone że ledwo co przełykam, bolą mnie plecy i jak kaszle to w klatce piersiowej mnie kuje no i uszy mam zatkane ,,do połowy".
Oprócz tego dzisiaj dzień o zmiennych nastrojach. Jak już wspomniałam mieliśmy małą uroczystość z okazji dnia pracownika socjalnego i dostaliśmy nagrody pieniężne nie powiem bo nawet całkiem galante no więc się ucieszyła.
A zaraz potem tel od mamy że jadą z tatą na pogotowie bo jest z nim kiepsko, no i niestety tato został w szpitalu nie chciałabym za bardzo żeby go tu leczyli ale jak na razie nie możemy się dodzwonić do Bydgoszczy do lekarza u którego tata się leczy. No i takie buty... także trzymajcie kciuki kochane
Idę coś wszamać bo oczywiście pierwsze co jak wróciłam do domu to pogadałam z mamą a potem wizaż
no widzisz i nie potrzebnie się martwiłaś o te ubranka w kobiecej szafie zawsze cosik sie znajdzie odpowiedniego na daną okazję, a jak nie to przecież koleżanki, mama, siostra tez mają szafę

dziękuję za kciuki
no ja byłam przecd 15 patrzę, a tutaj żadnych zmian od rana, zapracowane wszystkie
dawnoMartoolki naszej nie było

trzymam kciuki za tatę głowka do góry, będzie dobrze

Ja na dzień nauczyciela ani grosika nie dostałam na święta też pewnie nic, taki urok pracowania w prywatnej firmie ...
Za to mama Wojtaska na święta zawsze mi daje jakiś drobny upominek, miłe to, w końcu jestem tylko nianią

wracaj szybko do zdrówka

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Hej a co tu takie pustki straszne?

Magolina trzymamy kciuki za tatę.
A Ty się kochana kuruj!!

Widzę, że temat psiaków się włączył a ja mam psiaka Dostalam ją prawie równy rok temu z ogroooomną czerwoną kokardą na 4-tą rocznicę naszego poznania się od tżta i tak żyje sobie z nami pieszczoch. Wszyscy ją traktują jak małe dziecko a takie to wielkie że pod łóżko na stojąco wchodzi

I wiecie co śnieg u mnie sypie!!!

Własnie zrobiłam wieniec adwentowy na stół i czuję nadchodzące święta
A teraz zabieram się za szukanie prezentów mikolajowych i gwaizdkowych na allegro
u mnie tez sypie .. wychodze z małym o 12 z domu a tu niespodzianka- mały pyta: Cysia co pada? mówie że śnieg i potem cąły czas mów śnieg pada, śnieeeg uwielbiam go (oczywiście Wojtaska, nie śnieg :P)
w ogóle u mnie tak na zmiane raz śnieg, raz deszcz a za chwile deszcze ze śniegiem i zimno jest, okropniaście

Jak znajdziesz coś fajnego to podrzuć linki, może coś zgapimy

Cytat:
rzeczywiscie malo osób ja sie usprawiedliwiam bo w szkole byłam
u nas juz sie zima zaczela, pada snieg, pada śnieg nanananan

Jak myślicie kto wygra mam talent ?
Ja bym chciała żeby wygrała Sabina w końcu swoja dziewczyna z mojego miasta i do tego bosko śpiewa ale wszyscy bosko śpiewają jedynie co to ten koleś z gitarą mnie nie kręci, takie za słodkie kluchy jak dla mnie
a tak na prawdę wygrać moze każdy podejrzewam że raczej osoba śpiewająca, nie tańcząca chyba największą szanse ma ta mała zpaomniałam imię ...

Stary 2010-11-24, 17:04   #768
agulaaabar
Zakorzenienie

Na razie w planach jest tak:
Mężuś - pod choinke zegarek (bo wiem, że bardzo chce), coś z ubrań (sweterek, koszula, obwiązkowo świąteczne bokserki), a na mikołaja może fajny pasek do spodni? portfel? jakieś narzędzia? o! na pewno kalendarz podręczny bo mu potrzebny.... hmm ostatnio mi się klębiło tysiące pomyslow po głowie

Siostra tżta (3 latka ma)- na mikolaja slodycze i ze 2 bajki na dvd "mickey mause bajkowe swieta" i "Kajtus i płatek śniegu" , pod choinkę kupiliśmy już komplet poscieli (wzór nr 1)
http://moda.allegro.pl/disney-poscie...327016025.html

mama - pod choinkę telefon, bo jej obecny dogorewa

tata - pod choinkę jakiś sweter albo coś w tym stylu.

babcia - jej upragniony czerwony golf

brat - perfumy i bokserki (jak co roku)

przyszla bratowa - szalik?

siostra - tu jest zawsze problem więc narazie ???

narzeczony siostry - ??

teść - sweter albo jakieś narzedzia budowlane

teściowa - bu? też może jakiś szalik czy coś w tym stylu

szwagier - perfumy i bokserki jak u mojego brata
szwagierka - ???

babcia tżta - nasze zdjęcie ślubne w ramce

Ehh muszę zrobić listę i wpisywać co mi do głowy przyjdzie

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Aaa no i mój chrześniak (6 miesięcy) na mikolaja chce mu kupić śpiwór żeby nie marzł w nocy i jakąś zabawkę, a pod choinkę jeszcze nie wiem

a mojej drugiej chrześnicy i siostrzenicy prezentów nie robię, tylko przelewam kase siostrze na konto.... wole im dac więcj kasy i niech im cos w niemczech kupi, a nie kupić tutaj jakieś badziewie a drugie tyle za wysylkę dać....

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-24, 17:30   #769
gospella
Wtajemniczenie

ja sie wlasnie zastanawiam co z prezentami... totalnie nie wiem
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-11-24, 18:28   #770
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

acelinka: niedaleko mnie mieszka Kasia Sochacka i na pewno jej kibicuje , ale jakos mysle , ze ta mala dziewczynka wygra : Magda Welc bo ma swietny głos
Stary 2010-11-24, 20:06   #771
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

bezaczek7 my robimy takie witraze z dziecmi,
a ja to się po swoich studiach czuję jak dziecko, więc pasuje
pedagogika opiekuńczo-wychowawcza. albo zajęcia dla dzieci przygotować, więc zabawa, albo załatwiać coś na uczelni-też zabawa. odsyłają do pokoi, w których się już było, albo nie wiedzą co odpowiedzieć...

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
bezaczek, świetny mikołaj ja jak znowu zacze wyciągać świąteczne ozdoby to tż będzire marudził że po co i na co tyle mam nadzieję, że znajdę wszystkie bo po ostratnim remoncie gto takie rzeczy cięęęężko znaleść
dziękuję
nie zrażaj się, tyle radochy z dziubdziania raz w roku można sobie zafundować

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:

bezaczek śliczności

dziękuję
lecz się i chodź w czapce ja chodzę w swoim kaszkiecie od tygodnia. na razie mam "tylko" przeziębienie pęcherza
trzymam kciuki za tatę

a ja mam talent nie oglądam. w ogóle telewizji tu praktycznie nie oglądam. ale teraz będzie trzeba zacząć, skoro mnie facet dopisał do tego urządzenia z OBOPu. szkoda tylko, że jako małgosię (jestem basia)

aha i u nas też pada! śnieg. jakoś od drugiej chyba
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2010-11-24 o 20:13
Stary 2010-11-24, 22:38   #772
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć, czołem kluchy z rosołem..
Nie mam weny Was nadganiać streści mi dobra duszyczka co się dzieję?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 05:36   #773
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
a ja to się po swoich studiach czuję jak dziecko, więc pasuje
pedagogika opiekuńczo-wychowawcza. albo zajęcia dla dzieci przygotować, więc zabawa, albo załatwiać coś na uczelni-też zabawa. odsyłają do pokoi, w których się już było, albo nie wiedzą co odpowiedzieć...

dziękuję
lecz się i chodź w czapce ja chodzę w swoim kaszkiecie od tygodnia. na razie mam "tylko" przeziębienie pęcherza
trzymam kciuki za tatę

aha i u nas też pada! śnieg. jakoś od drugiej chyba
dokładnie u mnie też na wczesnoszkolnej i przedszkolnej ciągle zabawa a z uczelnią zgadzam się w 100% ostatnio wchodze na uczelnie patrze jestem na liście na drzwiach dziekanatu, że mam się zgłosić. To wchodze i mówią mi, że dostałam stypendium i że musze donieśc nr konta to mówię ok, że za tydzień w piątek .. to babka że ok i że w takim razie dostane te pieniążki do 30 listopada .. przynosze to za tydzień i najpierw mnie nie umiały znaleść.. poszukały po panieńskim nazwisku i znalazły w końcu i przychodzi babka i mówi, że jednak stypendium nie dostałam ... ja jej że nie rozumiem bo na liście jestem, a ta mi wyjeżdża z jakimiś punktami za oceny ... a ja jej na to że przeciez ja mam socjalne a ta do mnie a to inna sprawa to pani dostała ale pieniążki będą w grudniu bo za późno pani numer konta przyniosła cyrk na kółkach w ogóle jak składałam wnioske t babka same nie wiedziały czy liczyć mnei z mamą (bo dochody za poprzedni rok się liczą), czy z mężem, policzyła i powiedzieła że dochód za wysoki a jednak dostałam. I w końcu nie wiem jak to liczyli.
Nazwisko też byłam zmieniać 3 razy

dbaj o siebie kochana i uważaj na pęcherz ubieraj się cieplutko

dziewczyneczko ta Kasia też pięknie śpiewa podbają mi się też me, myself and I, i ten chłopak co śpiewa reggae a Madzia ma duże szanse bo ładnie śpiewa no i jest mała i słodka

Kobiety sama w to nie wierzę, ale do Wojtaska dziś nie idę, a pierwsze zajęcia mam 12.45 ale już nie śpie Musiałam wstać zeby zawieść tż'ta do pracy, bo nadal jednym autkiem się męczymy i jakoś już mi się nie chciało spać pewnie bym zasnęła ale potem byłabym bardziej śpiące niż teraz

dziewczyny, uważajcie na drogach bo ślisko jest mam nadzieję że oponki zimowe macie bo jak nie to trzeba dbać o swoje bezpieczeństwo

agulaabar, świetne prezenty
ja zamówiłam kilka rzeczy z oriflame i avon, i z betterware takie talerze świąteczne potem będe się zastanawiała co dla kogo największy problem co roku mam z tż'tem, babcią i dziadkiem
ten mój mąż wszystko ma, więc chyba kupię mu jakiś ciuszek, koszuli ma dużo wyjściowych w porównaniu z codziennymi rzeczami, wiec chyba by mu się jakaś fajna bluza przydała co do jego urodzin to się zastanawiam nad zasponsorowaniem mu tatuażu, który chce zrobić od dawna ze szkolenia zrezygnowałam bo doczytałam, że można bez kutrsu podejśc do egzaminu, tylko sie nauczyć, zpałacić 130 zł za egzamin i już

właśnie ogólnie jeszcze nie pozamawiałam nic dla mężczyzn, bo nie było nic ciekawego w tych katalog w dobrej cenie, więc będe szukać w sklepach albo na allegro czegoś

najłatwiej mi się kupuje prezenty dla dzieciaczków na mikołajki mamy dla chrześniaczki tż'ta puzzle a dla mojego bratanka skarbonke w kształcie autk ai dotego dokupimy słodycze i będzie ok jutro idziemy na urodzinki własnie do chrzesniaczki to mamy ciastoline i książeczke o śwince peppie(mała uwielbia tą bajke) do tego bukiecik w którym zamiast kwiatków będa jajka niespodzianki albo prince pola, bo lizaków za bardzo nie lubi

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-11-25 o 05:45
Stary 2010-11-25, 06:14   #774
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam

a ja kompletnie nie mam pomysłów na prezenty w tym roku
Uwielbiam święta ale jak mam się głowic co komu kupić to wariuje

Za tydzień w sobotę zaczynam wielgaśne porządki świąteczne okna umyć, w szafkach w kuchni porządek zrobić, z ubraniami ... trochę tego jest ale ciesze się lubię to

Zmykam na kawkę ale oczywiście do 15.30 będę tu zaglądać

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2010-11-25, 07:06   #775
acelinka
Zakorzenienie

Ja też bym musiała zacząć ogarniać mieszkanko i chyba zcznę już w tą sobotę bo w kolejną mam zjazd

teraz siebie poogarniam i jade zrobić jakieś zakupy i na chwilke do mamy do pracy

z @ czuję, że niestety przyjdzie
Stary 2010-11-25, 07:54   #776
certina4
Wtajemniczenie

wpadam tylko na chwilkę bo lecę na praktyki, wczoraj po pracy byłam taka zmęczona, wróciłam z bolącą głową i zatkanym nosem i uszami i niestety coraz gorzej się czuję no i nie miałam siły żeby do Was zajrzeć

ja myślę że wygra albo Kamil Bednarek - chłopak który śpiewa regge, albo ten niewidomy chłopak - też świetnie, ale ciężko tak obstawiać bo dla mnie każdy kto trafił do finału jest świetny, jedno jest pewne- wygra osoba śpiewajaca

Magolinka trzymam kciuki za Twojego Tatę i kuruj się Kochana

kurcze, ale mi się nie chce, jeszcze trzeba odśnieżyć samochód, ale za to słoneczko się pojawiło

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-25, 08:19   #777
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć Co słychać?
Widzę, że już planujecie prezenty... Ja na razi o tym nie myślę, wydawało mi się, że to jeszcze tak dużoooo czasu
Wczoraj dopiero kupiłam buty Ale płaszczyka nie mogę znaleźć
Certi pokaż swój kożuszek

Mam talent raczej nie oglądam, ale mój K. jest bardzo za tym chłopakiem z gitarą

Miłego dnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 08:29   #778
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczynki a ja dzisiaj w domku. Zadzwoniła mama jak już byłam w pracy że z tatą jest bardzo źle no i tak się podłamała kobiecina że musiałam wziąć wolne i posiedzieć z nią w domu. Wzięłam 7 wielkich segregatorów z pracy do domu bo muszę się wyrobić z decyzjami, włączam kompa, pena a tu nie ta wersja offica i nie chce mi otworzyć plików no i teraz ściągam wersje 2007, mam nadzieję że mi się uda bo inaczej to będzie kiepsko

Po 12 jedziemy do szpitala do taty a ja potem do lekarza bo czuje że wszystko mi schodzi na płuca, od 2 dni biorę amotaks antybiotyk i gardło trochę mniej boli za to kuje w płucach i mam niezły kaszel. W ogóle to chciałabym zwolnienie na parę dni mam nadzieję że mi pani doktor da, w następnym tyg środa-czwartek mam szkolenie ale raczej nie pojadę bo pewnie trzeba będzie jeździć do taty albo z tatą po lekarzach, w ogóle to czeka go kolejna operacja bo pękła mu przetoka którą miał robioną w Bydgoszczy, i wszystko mu wyleciało przez dziurę w brzuchu no i teraz muszą mu jak najszybciej robić przetokę na zewnątrz (tzw. worek) bo inaczej dojdzie do zatrucia organizmu. Niestety szpital u mnie w mieście nie cieszy się zbyt dobrą renomą więc będzie pewnie załatwiania na cito szpitala w Kielcach albo jeszcze gdzieś indziej.
Mówię Wam dziewczyny że już normalnie ręce opadają,rak to straszna choroba, tak przykro patrzeć jak pomału wykańcza bliską osobę

No ale miejmy nadzieję że jakoś się uda. Uff dużo napisałam ale tak chyba się chciałam trochę wyżalić idę coś zjeść bo z tego wszystkiego nawet jeszcze śniadania nie zjadłam.

Aha a co do mam talent to mi się bardzo podobają me myself and I czy jakoś tak generalnie to wszyscy co przeszli do finału są ok, choć ja bym wcale nie chciała żeby wygrała ta najmłodsza uczestniczka.
Tego niewidomego chłopaka występ też ogromnie mi się podobał.

Hmm przydało by się zrobić jakieś świąteczne zakupy ale na razie nie mam do tego glowy, choć TŻtowi kupię chyba jakąś dobrą maszynkę do włosów bo on non stop się strzyże a ta stara już dogorywa

certina widzę że Ty też kochana nieźle chora, kuruj się i zdrówka życzę

agulaabar widzę że zakupy już przemyślane, podziwiam i zazdroszczę, też bym już chciała przynajmniej wiedzieć co komu kupić

No dobra uciekam już bo Was zamęczę tym pisaniem

Miłego dnia
Stary 2010-11-25, 10:04   #779
acelinka
Zakorzenienie

hej kobitki

wiecie co.. zrobiłam test .. i znowu kupcia co raz bardziej się boję, że coś jest nie tak

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-11-25 o 10:06
Stary 2010-11-25, 10:23   #780
ultraradiola
Wtajemniczenie

Acelinko głowa do gory na pewno się uda
a który to juz cykl próbujecie ?

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości