![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XX
Cytat:
![]() Takie Bozia dała, to takie ma. Wzrost, kształt nóg czy budowa ciała, to rzeczy, których nikt sobie sam nie wybiera, ani sie ich nie zmieni, więc nie rozumiem po co takie roztrząsanie - takie dostała w genach po starych i juz ![]() Co innego np. kolor włosów czy ilość tłuszczu ![]() ![]()
![]() |
#3152 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nic-podbudowuje sie ![]() ilosc tłuszczu tez jest poniekad genetyczna ![]() wiem ze bozia dała-tylko zawsze uwazalam ze jak dała paskudne to nie trzeba pokazywac-w koncu po to są rózne ciuchy zeby kazdy mogł zakryc to co brzydkie, a pokazac co ładne-na tym polega dobry gust, i tak-uwazam ze jak ktos ma opone to nie powinien jej podkreslac biodrowkami i bluzkami pod cyce, a jak ma niezgrabne nogi to nie chodzi w mini.... no-ale sie zastanawiam czy ni zmienic zdania w kwestii nog-w sumie wszystkie modelki maja krzywe ![]() ![]()
![]() |
#3153 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takich rzeczy jak wzrost czy kształt kości nog się nie zmieni - takie się ma i mieć będzie i nie ma co płakać nad tym, na co się absolutnie wpływu nie ma. Chyba, ze sobie połamiesz i Cię inaczej poskładaja ![]() edit: o, widzę, że Panda Hui-z-tem rozbiera ![]() Wąchal ktoś Fareba? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-26 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nawet wizazanki se operowały (jest wontek odpowiedni ![]() i nie chodzi mi o plakanie nad tym co sie ma-tylko ubior odpoweidni do tego co sie ma---czyli---czy takie nogi sie nadaja do pokazywania ![]() ostatnio krotka kiece na sie mialam 20 lat temu ![]() nom...wiem ... ![]() ![]()
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak nie, to dla mnie pozostaje tylko chodzić do ludzi z tym co się ma. Oczywiście, że ubraniami trzeba zakrywać wady i podkreślać zalet, ale dla mnie jest różnica mięszy tym, co da się łatwo zmienić i co można samemu zrobić z mniejsza lub większą ilością silnej woli, a między tym, co nie ![]() Ja swoich cycków nie znoszę. I co? I nic. Zakryć całkiem nie zakryję, a pod nóż się kłaść nie mam zamiaru ![]() Więc nic z tym nie zrobię (jak chudnę, to nie maleją znacznie), więc przestałam o tym myśleć i wydziwiać ![]() A co innego np. opona na brzuchu - był czas, kiedy prawie wcale nic mi nie odstawało, a teraz znów wystaje ![]() ![]() To JEST wada, którą można zakrywac ubraniami - bo wynika tylko z mojego lenistwa i zaniedbania i się tego wstydzę ![]() Ale nie mam zamiaru np. do końca życia chodzić w długim rekawku, bo mam szerokie ramiona, albo że ani że mam szeroki nos jak kartofel. ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-26 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
grozi wypollizowaniem
|
jak mozna nie lubic duzych cycków? wszystkie kobiety na swiecie chcom miec duze
![]() ![]() ![]() no nie fiem co począc z tym fantem ![]() ![]() Glinka i Zmuda trzebiatowska tez majom krzywe ![]() ![]() a nogow nie bede cionc-ale pytalam o pokazywianie-nie pokazywalam ich nigdy ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-26 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3159 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo baby takie som gooopie, że zawsze kcom tego, czego nie mają ![]() Można nie lubić - jak Cię od podstawówki przezywają, pijane ćwoki i żule drą się za Tobą na ulicy, na dyskotekach jeszcze gorsze ćwoki pokazują Cię palcem kolegom albo zaczynają macać bez ostrzeżenia ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, spanie na brzuchu też jest niewygodne ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3160 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
I popieram Polly w kwestii niepokazywania (chociaż akurat krzywe nogi mi siem podobajom) dlatego latem nosze długi rękaw, długie spódnice - po co się stresować skoro można zasłonić? Oczywiście niektórych rzeczy się nie zakryje ale w miarę możliwości... Tak samo makijaż - po co pokazywać światu świecący z natury nos i bezpłciowe oczka jak można poświęcić trochę czasu i zrobić się na (u)bóstwo? ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- BTW, specjalistki, obraz w formie canvas to się oprawia czy nie? Zastanawiam się czy ma po bokach widoczne jakieś zszywki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ty czekaj o co cho-rece masz krzywe czy co? skant ten rekaw dugi ![]() a wiecie co-tz wpadl na genialny pomysł kupienia mi bielizny triumph na imienieny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- aa-obraz sie jak najbardziej oprawia ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- a winteria nie kce od mnie mikolaja la dziecka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Krzywe nogi trochę ale nie w tym rzecz, uważam ino, że mam brzydką skórę, sine nogi, za grube ramiona i grube kolana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ju ![]() ![]() ![]() Wczoraj usnęłam w kuchni i wstałam o 3... |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
Jak dobsz ze to juz piontek.
#3165 | |||
BAN stały
|
Dobry!
![]() ![]() Że moczymordy niby? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i może nie "pod cyce", ale do pępka (uwielbiam przykrótkie t-shirty) ![]() To jeszcze aż tak dużych nie mam, bo nie narzekam ![]() ![]() --- Gdzie wydłużają nogi i ile to kosztuje? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
W większości krajów. W niektórych na życzenie w innych tylko jak sa ku temu wyraźne "podstawy".
Kosztuje duuuuuuuzo. A jeszcze więcej się człowiek meczy potem. I nie wszystkim da sie zrobić taki "zabieg" bo trzeba mieć dość elastyczne ścięgna.
#3167 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale co ja tutaj sobie dywaguję ![]() --- Kumpel obudził mnie, dzwoniąc dzisiaj rano na komórkę, a ja byłem przekonany, że to sobota po południu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
W zabiegach na życzenie sie wydłuża uda.
W zabiegach "medycznych" i to i to. Niski wzrost nie jest powodem medycznym. Powodem medycznym jest hipoplazja kończyn dolnych ew. karłowatość.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-26 o 12:44 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a to moesz łysy poweisic chyba ![]() ale nie widze czemu rekaw dugi musi byc? Cytat:
eksponujesz swoja sciezke miłosci prowokatorze ? ![]() Cytat:
a ja widzialam film ze na zyczenie własnie łydy...u ruskich to robia...tym samym sposobem mozna tez prostowac-na yt jest filmik-efekt rewelka ![]()
![]() |
#3171 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie niby, też ale nie w każdym przypadku. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Maja ja Cię nie poznaję ![]() ![]() ![]() ![]() Tak? A ktoś Ci tak powiedział? (oprócz siebie samej) ![]() ![]() ![]() Najbardziej wk****a mnie takie gadanie, że ta jest gruba tamta jest gruba, bo ma wymiary 90-65-94 i k***a ma 4 cm za dużo do ideału i se wmawia, że jest gruba bo waży 52 kg i ma rozmiar 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście chętnych brak ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chce mi to słowo przejść przez usta ![]() ![]() Mi się wydaje, że to po prostu świadczy o tym, że się bardzo lubicie ![]() ![]() Jakbym wyglądała tak jak Ty to też bym się nie odchudzała ![]() Nie ma ktoś na zbyciu orbitreka? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Nindżopesz
|
Nie lubię odsłaniać rąk, też są sine i jakieś takie... nieapetyczne. Skóra brzydka
![]() Ho ho! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
co takiego?
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() u mnie oboje starzy jak kuleczki prawie ![]() ![]() o wiele lepiej mi się pociesza innych niż samą siebie ![]() Cytat:
![]() Jejku, jak to wkur**ia niemożebnie ![]() Ja se kurka mogę narzekać - bo mam nadwagę. Przekroczyłam prawidłowe BMI 4 kilo temu i muszę się teraz męczyć, żeby znów wrócić w ramy zdrowej wagi, a wtedy będzie ok i się zamknę, bo BMI wynoszące 23 mnie satysfakcjonuje i nie śmiem prosić o mniej. Ale jak mi jakaś chudzina marudzi, że przy moim wzroście waży np. 55 kilo i jest gruba, to mam ochote udusić na miejscu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-26 o 13:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
grozi wypollizowaniem
|
mam to wpisane w akta ![]() Cytat:
eeee....ja za to mam kudły na łapach dłuzsze i gesciejsze od Tza...i co z tego...nad rekami sie nie zastanawiałam, ale wiem ze są laski które swiruja na temat rąk- i np je golą i pudrują....istnieja tez krzywe ręce ![]() ![]() aaa-bo noi tyz mogom byc krzywe na boki albo w płaszczyxnie tył -przód ![]() http://forum.nastolatek.pl/viewtopic.php?t=19849 ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-11-26 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Chyba mnie drobny ustrój atakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się wtracam, ale....
Maja, jak Ty tak za dużo masz tych cycków to może bys mi jakąs "odlewkę" odsprzedała? ![]() ![]() Wreszcie wyglądałabym jak kobieta a nie dziecko przed okresem dojrzewania ![]() I mogłabym się np. w kostiumie kąpielowym pokazać.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak myślałam... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly co za strony Ty czytasz? ![]() ![]() Cytat:
![]() Z chęcią bym oddała - może rozbiórkę zrobię? ![]() Ja ostatnim razem byłam w kostiumie w liceum, jak obowiązkowy basem był ![]() Teraz nawet takiego ustrojstwa nie mam - i pewnie szybko nie kupię, bo musialabym chyba jakiś retro nabyć - z długimi pantalonami i pod samą szyję ![]() Cytat:
![]() wtedy i u mnie będzie ok ![]() na nos już nie zwracam uwagi, ramiona sie długimi włosami zakryje itp... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-26 o 13:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja filmy oglądałam ale bezpośrednio z kliniki z przebiegu zabiegu i przebiegu rozciągania. Bez telewizyjnego wygładzania tylko taką na żywca. KOSZMAR!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.